- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1221 üzenetére
Én is kíváncsi leszek, bár én S2-t használok a mindennapokban és ez is marad legalább az S5-ig, de lehet, hogy S6-ig, aztán majd választok
Most kíváncsiságból leszedtem egy full fehér és egy full fekete képet, megnéztem először csak az s2-n, gyönyörű fehér volt a fehér is és a fekete a fekete is, majd megnéztem a szimpla kis egyszerű fullhd-s samu monitoromon, azon is ugyanezeket tapasztaltam. De amikor egymás mellé raktam őket, olyan fossárgászöld volt az S2 fehérje, hogy rossz volt ránézni és olyan szürke a monitor feketéje, hogy 0-ra vettem a fényerejét a maximumról, de akkor is... Hihetetlen az S2, hogy max fényerőn sem látszik a keret és a kijelző között semmi
Na ez egy ultranagy off volt, a one viszont gyönyörű, majdnem oylan szép mint a Sony Z-je
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Banggood
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest