Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:27:28

LOGOUT.hu

[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1198) agabe válasza assemble (#1197) üzenetére


agabe
addikt

Mivel rootolva van ezert barmolyen sima root browserrel bele tudok menni, es at tudom irni, vagy ott a rom toolbox (ahhoz is kell root), mert igy nincs crash, vagy barmi gaz. Az akkor jon elo a leiras szerint ha valamilyen dpi changer progit hasznal valaki, mert nincs rootja...valoszinuleg a nem teljes hozzaferes valamit osszeganyol a rendszerben...de attol sem felnek, mert max nexus toolkittel ujrateszem a rendszert. 2-3 perc alatt, majd root (ujabb par perc), es nandroid backup.. ha nagyon elhuzom akkor sem tobb 20-25percnel, emiatt ezt batran probalgatom azt ami amugy is biztonsagosnak tunik (nem foglalkoznek olyannal viszont ami a cpu sebesseget, vagy feszultseget buzeralja...nem akarok vilagelso benchmark eredmenyeket, az meg masra nem jo)
Vegigmentem 185-tol, hogy melyik erteknel all be tablet-re, es 177 volt a maximum, de kozben egyik erteknel sem volt (a par perc fuasido alatt, mert valtottam is a kovetkezore) crash.
Minden jol mukodik, de az aztal allo helyzetben alul/felul, fekvoben meg oldalt elegge kihasznalatlan. Launherek kozul sokkal lehet a racsot allitani (hanyszor hanyas legyen), de sajnos olyan pl nem jo ha allo helyzetben mondjuk 5x8-as, fekvoben meg 8x5-os(vagy mas ertek, de a lenyeg, hogy nem egyforma 5x6-os pl.) mert az ikonokat nem rendezi at, hanem ami valamelyik oldalra kilogna, azt egyszeruen nem jeleniti meg a masik helyzetbe forgatva, igy ehhez valoszinuleg tenyleg jol jonne valami olyan rom amiben ezt is megoldjak.
Ettol fuggetlenul hasznalhato, es lehet valakinek igy is jobban tetszik...kiprobalni nem art semmibol.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.