Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Én 10+ évig közalkalmazott. Ennyire nem adakoztam, de ideiglenesen pótalkatrész (optika, egér, kisebb hdd, bill, kábelek - mind használatból otthon kiesett) ment be néha, és volt olyan is hogy ott ragadt.
Lehet Margit nem nooormális, de a saját életemet könnyítettem meg vele. Aztán év végén valahogy mindig sikerült nagyjából visszaszerezni.
Akkor változott a dolog amikor átmentem magán tulajdonú céghez. Ott megjátszottam 1-2 40GB-os hdd-vel (2000 elején) és optikával, de hamar rájöttem hogy ezek nem kerülnek vissza SOHA. Innentől nem az én cégem, nem nekem kell megoldani a beszerzését..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz #64791808 #4443 üzenetére
Tőlem egy időben cégnek kértek kölcön fényképezőgépet (nem a munkahelyem )
@KROK640 : "Mondanom sem kell h a hozzáértők személyében ez elég nagy zúgolódást keltett, de a dolog sosem jutott túl ezen a szinten, pedig még az igazgatóval is beszéltünk, aki közölte h forduljunk a számtech tanárhoz vagy az ofőhöz, aki egy és ugyanaz volt, de képtelen volt változtatni a helyzeten..."
Pont ezért nem jutott. Az igazgató visszaküldött titeket ahhoz, akinek a kéréseire sosem intézte el, hogy jobb legyen nektek."A suli benyelte a veszteséget," -> az kemény, hogy vissza se kellett adni :S
@sh4d0w : Rendszeresen használják adatbázis helyett az Excelt
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
nagyúr
válasz koby11h #4451 üzenetére
Én a saját magam és a kollegám üdvére megtettem. Később ez a gépet az ügyintéző kolleginához építettem be, hogy neki is legyen, ők is ketten voltak egy gépen az anyagosunkkal, majd mikor már jött majd mindenhová "új" gép (brand Dell és HP gépek, core i5-3470 CPU-val, 4 GB rammal és 500 GB-os HDD-vel), akkor hazahoztam, itt van mellettem ledepózva a garázsban. Soha nem tűnt el semmi (összesen 7-en vagyunk odabent, a másik 6 kollega mezei user, ők csak használják a gépet) a leltározást mi csináljuk, a leltározók meg rendesek voltak, nem rugóztak, elmagyaráztam mi miért van és nem akadékoskodtak, mázli.
A HP Deskjet Office 4500-as kombi nyomtatómat pl újkorától bent használtam, ezt hivatalos engedéllyel.
Mióta kitalálták a központosított nyomtatást, azóta már csak scannelni tudok vele, úgyhogy ki is vettem a rendszerből, az is hazajött, azért szép 6 év volt.A közbeszerzéses rendszer abszolút elszomorít (illetve ahogy intézik/nem intézik), mondom az IT-s arcnak, hogy nem rossz gépek még ezek, de jó lenne beléjük egy 120/240-es SSD rendszernek, hát nyúlott az arca egyet, és benyögte, hogy szerinte az nem lesz lehetséges...
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Tim82
félisten
A Nesteás képnél először azt hittem, hogy lábfej helyett kéz van ott, de aztán rájöttem, hogy inkább farka van a menyasszonynak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
válasz bambano #4447 üzenetére
Ezt nálunk úgy mondják, hogy önként álltál a szopott fasz rossz végére. Én értem, amit mondasz, de ez elvi kérdés. Pont azért az, amit te is tapasztaltál, hogy a főnököd azonnal észrevette, hogy talált egy ügyeletes hülyét, akit ki lehet használni.
Ráadásul ez a dolog rendszerszinten nagyon káros, mert torzítja az adott vállalkozás mérlegét, és ál-hatékonyságot generál. Ezáltal a konkurens cégek is próbálnak szorítani a gyeplőn, és az egész oda vezet, ahol ma magyarországon az informatika mint szakma megbecsültsége van.
-
bambano
titán
válasz #64791808 #4456 üzenetére
sok mindenben igazad van, de azért ne én legyek már hibás a magyar informatikai szakma összes hülyeségéért...
ezt úgy hívják, hogy naivság. van, ahol szabad segíteni, mert korrektek, van, ahol nem, mert suttyók.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
IO.sys
őstag
-
-
törölt tag
válasz bambano #4457 üzenetére
Öhm, nem bántó szándékkal írtam, sőt, csak meglepődtem, hogy ilyen egyáltalán létezik.
Értem, amit írsz, de ez számomra ilyen uram-bátyám dolog. Én vigyek a cégbe hardvert, amivel lényegében a cég pénzt keres? Oké, de akkor elvihetem a furgont? Hétvégén bérbe cementet szállítok vele...
A 60 ezer soros Excelhez meg... hallod erre nem is tudom, mit írjak, ehhez nincs elég pálinka...
[ Szerkesztve ]
-
-
bambano
titán
válasz #64791808 #4465 üzenetére
van olyan cég, ahol szintén melózom (nem alkalmazott, vállalkozó mindkét helyen), és ha gond van, viszek, amire szükség van. de ott rendes a főnök, 1-2 napon belül megrendeli a pótlást, pár nap után visszakapom a sajátom, és a számlába is beszámítja. a naivságom az, hogy azt hittem, minden főnök ilyen. (szerk: itt ilyen nem volt, hogy elvihetem a furgont, de olyan igen, hogy kellene nekem is, amit gyártotok, és adtak belőle, sokszor ingyen, máskor anyagköltségen...)
excel: egyszer azt mondta a ceo a közvetlen főnökömnek, hogy az éves üzleti terv excelben két a4-esre férjen rá. a főnököm kinyomtatta 2 pontos betűkkel... parancs az parancs
[ Szerkesztve ]
-
galoslac
tag
"A suli benyelte a veszteséget,"-> az kemény, hogy vissza se kellett adni :S
Nálunk is volt hasonló, a felelős tanár kifizette zsebből, hogy ne röhögjék körbe és ne derüljön ki, hogy már 20 éve teljesen alkalmatlan.
Természetesen a szomorú arc és a fél órás hegyi beszéd és az igazgató úr nagyon csalódott duma megvolt, de valamiért az igazgató nem is tudott róla.
(~1 év alatti lezárt gépek, állandóan zárt terem, diák csak tanár jelenlétében...)
Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál
-
bambano
titán
az utóbbi idők legkeményebb videója, amit láttam.
allert: csak üres gyomorral és üres szájjal nézd!Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
válasz bambano #4467 üzenetére
Ez így rendben is van, csak nagyon ritka.
@galoslac : Gááááz
Mondjuk multicégnél is előfordult már, hogy "ha bent hagyod a géped éjjelre, zárd el, mert nem fizeti ki a cég, ha eltűnik" -> puccos cég, fehérgalléros dolgozók, és lopnak, nagyon jó.Mutogatni való hater díszpinty
-
sh4d0w
félisten
Mondjuk az alap, hogy csak akkor hagyod éjszakára/hétvégére/szabadságra a cuccot az asztalodon, ha rendesen le van zárva/kensingtonnal rögzítve van.
Korábbi helyemen vmelyik reggel a nagyfőnök az IT-sokkal egyetemben végigjárták a site-ot, begyűjtötték a rögzítetlen laptopokat. Ahol ilyen történt, hagytak egy cetlit, hogy a cucc átvehető a nagyfőnök irodájában... Annak ellenére, hogy céges policy volt a rögzítésre, lépten-nyomon sulykolták az ember fejébe, mégis volt néhány hülye, aki fütyült rá.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tim82
félisten
De az a nadrág is úgy feszül rajta, mintha lenne egy nem egészen odaillő erekciója.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bambano
titán
vidéken sokkal kisebb a kockázat, az embereket nehéz éberségre szoktatni.
én olyan it főnököt láttam, aki végigment az it-vel a szerverszobában, és rámutatott egy gépre. ha nem tudták kapásból megmondani, hogy mit csinál, kikapcsolta és felvitte a szobájába, hogy majd jelentkezik, akinek hiányzik.
-
En ebben a felsorolasban leginkabb azon huztam fel a szemoldokom, hogy a Koenigsegg szerinte nagy ceg. Konkretan arrol hires, hogy kis manufakturakent mukodik, gyors gugli utan ~200 alkalmazottja van az egesz cegnek.
A fotozashoz meg nem ertek, oszinten szolva a felenel fel se tunt volna a turpissag, igaz, ehhez van koze annak is, hogy reklamok, azokat meg alapbol atugorja a szemem egy ideje, most is konkretan eroltetni kellett magam, hogy megnezzem rendesen."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nem feltétlen a "fehérgalléros" dolgozók lopnak. Nálunk pl: munkaidőn túl végigmegy minden nap egy külsős cég takarítóbrigádja az irodákon. Hát nekik többnyire nem csak a gallérjuk nem fehér. Mióta itt vagyok legalább harmadszor cserélték le őket, ebből legalább egyszer nem azért, mert volt olcsóbb ajánlat, hanem azért mert miután eltörölgették az asztalokat, "elfelejtették" visszarakni azt ami ott volt. Most épp valami ukránokkal csináltatják a piszkos munkát.
-
Nekem inkább az a gáz, hogy ilyen helyeken is lopnak... Nem úgy, hogy betörnek, hanem hogy az éjszakás, stb.
@bambano : Egy idő után szerintem leszoktatták volna róla...
@Kisgépkezelő : Itt a takarítók nem loptak. A cég alkalmazottai nem is egyszer...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
sh4d0w
félisten
El sem hinnéd... Amikor a béka segge alatt voltak a RAM árak még az SDRAM korszakban, a céges gépeink 533-as PII-esek voltak. Mivel akkoriban sok embert vettek fel, érkezett egy nagy rakás PIII-800, 256 MB memóriával és kicsomagolás után egy helyre fel voltak halmozva. Éjszakás műszakban valaki néhány gépből kirámolta a memóriákat... Ez vmikor 2000-ben történt.
Értsd: keresett az illető kb. 100 nettót és ilyen 6-8e Ft-os tételekért kockáztatott. Eszem megáll.
De olyan is volt, amikor az NT MCP-t csináltuk, hogy az oktatói gépből szedték ki a HDD-t, meg a CPU-t - egy fentebb említett 533-ast...
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
KROK640
nagyúr
Sajnos kifogtuk a suli legkevésbé befolyásos tanárját ofőnek
Már 9-ikről divat volt, de 10-iktől pláne, hogy mivel ő volt a matektanár is, gyakran matek órát konvertált az infó órákból is, volt olyan így hogy 10 héten 10 matek óránk is volt, infó meg papíron 4 gyakorlatilag egy vagy egy sem... Infós osztályként.
Na 12.-ben március elején irattak velünk egy próba szakvizsgát, amin mindössze ketten mentünk át, mindenki más megbukott. Ekkor jött rá az ofő, matektanár és egyben infó tanárunk, hogy az osztály teljesen sík hülye szakmából, és akkor meg pánik szerűen a matek órák is infóra lettek konvertálva"az kemény, hogy vissza se kellett adni :S" - opedig nem kellett. Gondolom sok-sok alkatrész kötött ki annak a 3-4 embernek a gépében aki benne volt, meg gondolom jó pár el is lett adva, akkoriban ezeknek még szabadszemmel is jól látható áruk volt, lévén teljesen kommersz és modern dolgok voltak.
Ekkor jöttem rá, hogy nekem is lopnom kellett volna, illetve h ebben a suliban mindent (is) meglehet úszni.
Volt ugyanis még 9.-ben egy másik eset : volt egy csaj aki szedte az osztálypénzt. Eléggé alfanőstény volt, sok barátnővel, mindig helyezkedett, diákörkormányzati tagság stb. Na osztálykirándulás előtt nem sokkal, év végén gondolt egyet és a full osztálypénzt elplázázta a barátnőivel. Mindent az utolsó fillérig (6 számjegyű forint). Úgyhogy nem volt kirándulás
Megúszta egy szóbeli osztályfőnöki figyelmeztéssel, merthogy diákönkormányzati tag meg minden, a legszebb h végül sosem kellett visszafizetnie a pénzt sem.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
*Ropi*
félisten
Arra érthette, hogy a K.segg azért "nagy" cég, mert ugyan kis példányszámban gyártanak autókat, viszont nem emberi árazással, szóval igazán megtehetnék, hogy egy rendes fotóst bíznak meg olyan áron, hogy ne akarja összecsapni a munkát. Persze az is lehet, hogy ez volt a koncepció, bár azon kissé meglepődnék.
(#4478) Tim82:
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
bambano
titán
válasz KROK640 #4484 üzenetére
ismerek olyan osztályt, ahol a szülői munkaközösség vezetője hitte privátbanknak az osztálypénztárt. és amikor rákérdeztek, hogy mi van, még neki állt feljebb... ballagási bulira be kellett fizetni egy rakás pénzt, miközben papíron sok zseton volt a kasszában. nem nekem kellett intézni ezeket a dolgokat, mert én nem nyeltem volna le.
-
hobizoli
nagyúr
válasz KROK640 #4484 üzenetére
mi is gyujtottunk osztalypenzt, de csak a ballagasi evben
annyira jol sikerult a gyujtes, hogy megcsinaltattuk belole az oltonyt, vettunk viragokat a terembe a ballagasra, vettunk a tanarainknak ajit is belole, de fejenkent ilyen 6-10e -ert (akkor(!)), kipengettuk az erettsegi meg a bizi kiosztas utan a bankett vacsit is abbol, azon is ott voltak a tanarok, aztan meg fejenkent vissza is jart par ezer forint fejenkent
pedig az emberke aki gyujtotte a penzt, meg vett belole maganak egy oda-visszajatszos digit radios Panasonic Walkman-t is... persze ezt csak utolag mondta el a kocsog
egy pont tokugyanolyan Walkman-m volt nekem is, ugyhogy tudtam mennyibe kerult (14k)
ja meg amikor az ajikat vettuk a tanaroknak, 4-n mentunk be a varosba bevasarolni 1 nappal ballagas elott es akkor abbol pizzaztunk is az Oktogon-nal
egyik tanar pont azon a heten vett egy 486-DX2-66MHz-s vatta uj gepet maganak otthonra, amikor a ballagas volt, maig emlexem ra, penteken az utolso orankon meselt rola, hogy vegre itt az ev vege, es mennyire varja a nyarat, hogy majd az uj gepevel mennyit fog majd a szunetben sakkozni, neki vettunk egy lezeres optikai egeret meg aznap delutan
az akkor urtechnika volt
masiknak vmi bort vettunk diszdobozban
ugy tele voltunk szatyrokkal hazafele menet, mint a deli busz
neztek is a tanarok, hogy ilyen cuccokat nem nagyon szoktak kapni, max egy viragcsokor meg egy doboz bonbon, oszt sziasztok
minden tanar kapott vmit, aki tanitott minket, nem csak 1-2
fejenkent 6000-t kellett beadni akkor havonta, belegondolsz majdnem 50k fejenkent abban az evben
25k volt az oltonyunk, az iskolaval teljesen szomszedos uzlethazsoron keszultek masfel honap alatt meretre
mi a szalagavatonkon is mar abban voltunk
tenyleg olyan volt, hogy kimentel a sulibol es 30m-re volt a szabosag bejaratatöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #4489 üzenetére
akkor optikai volt, mind1
egy piros feny vilagitott csak az aljan, nem volt benne golyo, meg az akkor csak a sajat egerpadjan mukodott
es 1995-ben volt, mert evvesztes vagyok
mi abban az evben januarban vettuk a Penitum 75-t otthonra, ahhoz ugyanilyen egerem volt akkor:
i430FX deszka, Pentium "P54" 75MHz, 2x4MB RAM, WD 1.3GB HDD (WDC AC31200F), 1.44MB FDD, Miro Video 20SD 2MB-s VGA (S3 Vision 864), 14" SVGA moncsi, eger = 226k
ez 640x480-ban fullscreen jatszotta le az MPEG-1 videot röcc nelkul
1.3GB-s HDD-re osztalytarsak igy reagaltak: "miafasznakakkora" "sosemtelikbe", 3 het mulva egyszercsak kiirta a NC, hogy Disk full
ismi marciusban vett egy P100-t 16MB RAM-l meg 1MB-s S3 Trio-val, azon ugyanaz a video szaggatott, 18-20fps-t tudott csak, meg ablakban sem ment le jol, mert az a VGA kisse csirabb volt tudasratöbb drón kell ;P
-
kenwood
veterán
válasz koby11h #4421 üzenetére
"És 2 hét plusz munkát csináltak vele nekem! "
Es kifizettek tuloraban,vagy annyira nincs semmi dolgod, hogy belefert a napi 8-ba meg ez a ket het plusz melo is ?#4458)
Betanitas meg a takaritonal is ugy kezdodik, hogy Sql query, min. kozephalado szinten[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Mindig vannak ilyenek.
@bambano : A leltár, meg hogy egy nagyobb szerverszoba minden gépéről fejből tudd, hogy mi az, nem ugyanaz
@KROK640 : "Ekkor jött rá az ofő, matektanár és egyben infó tanárunk, hogy az osztály teljesen sík hülye szakmából,"
Azt hitte, hogy matekból hülyébb a többiMutogatni való hater díszpinty
-
senior tag
Minisztérium, portaszolgálat, KEF által őrzött/takarított terület, külsős belépés esélye kb. nulla, nekem elvittek pár havi bérletet, más kollégáknak az utalványokat a fiókból. Persze volt k.. anyázás, kezét tördelő biztonsági szolgálat/KEF kapcsolattartó, feljelentés, semmi értelme.
Következő helyen szintén kvázi közig hely, itt normál portaszolgálat, nincsen kártya, kissé átjáróház a jellegénél fogva, itt már értéket nem hagytam a fiókban, amit innen vittek: törött AKG füles, rotring, kicsit jobb toll (a tokot itthagyta a farok), + ami rohadtul idegesített az egy ebay küldemény (szabadságom alatt érkezett, másnap, már hétvégén külön bementem érte, már nem volt meg). Itt is volt csopvezető összehívás, de feljelentésr már nem tettem, semmi értelme nem lett volna.
Mindkét esetben az a k. idegesítő, hogy nem besurranók csinálták, hanem olyan görények, akiknek volt ideje végigtúrni a fiókokat.
No money, no honey.
-
Lenry
félisten
válasz davenport #4495 üzenetére
nekem eddig egy 500-as SSD tűnt el egy rendelésből. vagy egy hétig fel sem tűnt, mert csak felnyitottuk a dobozt, ok, szerveralkatrészek, a szerver majd a jövő héten jön, és félreraktam, ott volt a szobámban.
a következő héten raknám össze a hardvert és hiányzott a RAID1 egyik felének szánt 500-as SSD... először azt hittük, hogy bele se került a csomagba, de a futárszolgálat grammra pontosan mérte le a csomagot, aminek a súlya csak úgy jött ki, ha beleraktam egy plusz SSD-t...
azóta se tudom, hogy ki vihette el. tuti hogy valamennyire értett hozzá (tehát nem a takarító vagy a portás), mert amúgy egy SSD az egy lapos tégla, és csókolom, nem süt róla, hogy drága vagyok. mondjuk annyira sok agya nem volt, hogy akkor már az 1TB-set vigye el ugyanabból a dobozból. kamera persze pont nem lát rá a szobámra, meg amúgyis a porta mellett vagyok, szóval rengetegen mászkálnak el előttem.
azóta zárom az ajtót.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
hobizoli
nagyúr
válasz Gabibácsi #4493 üzenetére
nalunk Szki-ben 94 vegen mar pantiumok voltak
az egyik tanar mondta igy mindig, hogy pantium
egyik szeriat meg a Göncz Árpi bácsi adta át, a masikat meg a Habsburg Ottó bácsi
meg tobb teremben is 286-k votlak, de olyanbol volt 5-6 terem minimum
azok Aztech gepek voltak tobbnyire, tobb generacio
286-12-16-20MHz-s gepeken rajzoltunk az AutoCAD10-l
287-s FPU-t is igenyelt volna, de arra volt egy emulator sw
ha 1 pixelnyit megmozditottad az egeret, akkor a 24 szegmensbol ujra kirajzolta a kört olyan 3sec alatt
ora vegen egy 3.5"-s lemezen be kellett adni a rajzot
par nem befejezett rajz utan, amit 1-sre dijazott, ugy tudtunk parancssorbol rajzolni is vele mar, hogy ihaj...
a megrajzolt kup es a henger dwg-t kiexportaltuk egy programba, ami 15fokonkent, vagy ha arc voltal, akkor akar 1 fokonkent korbeforgatta a kettot lekepzve a nezeteket kulon-kulon egy tengelyre helyezve es abbol csinalt ugy egy 3D testet
ugy rajzoltuk meg az áthatás-t, hogy eloszor a kup a szelesebb alul, aztan a henger, aztan a henger kozepen kiall a kup csucsa
meg amikor mar cicomaztuk, akkor arra a csucsra raktunk meg egy karikat (=gömböt) istöbb drón kell ;P
-
kenwood
veterán
válasz koby11h #4498 üzenetére
Az pech,en evente max 1-2 vagyok hajlando ugy tulorazni, hogy csak csuszo van,nem zseton.
Ugy meg nem tuloraztam, hogy semmilyen modon nem kerult kompenzalasra.
Sose volt gondom belole.
Minden fonokom tudta, hogy hol a hatar.Mondjuk amit leirtal, az nekem 1-2 munkanap ugy, hogy mellette mast is csinalok,es nem tulorazok
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
koby11h
őstag
válasz kenwood #4499 üzenetére
Az volt Az elmúlt 10 évben már én is igyekszem elkerülni. Ezt nem sikerült megúszni, de ezen kívül a 10 év alatt kb. 20 óra túlóra volt, amiből 16-ot fizettek is rendesen, négyet meg kb. lecsúsztattam.
Előtte (kb. 15 éve) volt hónap amikor 65 óra túlórám volt. 50-et fizettek, de az nem volt élet. Sajnos kellett hozzá 4-5 év mire beláttam, hogy a sok pénz és a rövid élet még sem olyan jó párosítás!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic