Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz Peter Kiss #57 üzenetére
Nekem nincs is számom. Céges mobil, család felhívhat, de ennyi. Ismeretlen számot meg nem is veszek fel...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
dugo_
veterán
válasz Peter Kiss #1872 üzenetére
Ne tudd meg, most dolgozom a ötödik munkahelyemen és életemben először láttam licencelt TC-t!
Persze az biztosan kiveri itt a biztit, hogy annyira későn kerültem napi használatú PC elé, hogy sosem használtam, nem is hiányzik.
-
elder troll
őstag
Otthoni gépen az az egyetlen "bűnöm", egy ideje várok rá valami akciót, utólag azt is be fogom szerezni (mint a gyerekkori játékokat steam-re, csak csóró diákként nem volt opció).
TC jöhetne humble bundle-ben[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
Van, kettő is a két gépemre!
És én is a keresések, átnevezések, beépülő pluginek, Tab-ok, Ctrl-B, a Command-ok miatt nem találtam még más alternatívát.
Ahogy régen a Volkov Commander volt az első amit egy új gépre felraktam utána a WC, most kb. a TC az első. Már a drivereket és a víruskeresőt is ebből telepítem."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
F.E.K..
senior tag
...nekem van...
(sőt, a windows és az office-k is legálisak otthon... meg a programok, játékok is...)
[ Szerkesztve ]
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
dabadab
titán
válasz Peter Kiss #2065 üzenetére
"néha el kell magyarázni a kedves rendszermérnök uraknak, hogy az IRQ-kat merre is kellene állítgatni, hogy menjen is a vas"
Milyen IRQ-kat? Most komolyan, mióta van PCI, azóta PC-n minden plug and play, az elmúlt pár évtizedben én nem nyúltam IRQ-hoz, sőt, nem is tudnám, hogy hol kellene és tök jól megvagyok nélküle (meg hát főleg úgy, hogy mostanában a legtöbb cucc eleve virtuális gépként fut), ha meg valami ARM-os platformot konfigurál, akkor meg ezt úgyis tudnia kell, de ott meg eleve nincs BIOS, ugye.
Nyilván mindig lehet találni valamit, ami pont egy embernek egyetlen alkalommal jól jött volna, ha tudja, de az oktatásnak inkább arra kell fókuszálnia, amivel az ideje 95+ %-ában foglalkozik.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz Peter Kiss #2067 üzenetére
Ha tényleg ez a szakterülete, akkor tanulja meg, de ez tényleg pont olyan, hogy a területen dolgozók 99,99%-a soha nem lát ilyet.
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz Peter Kiss #2071 üzenetére
Az async / await az meg mondjuk olyan, hogy annak aztán végképp semmi köze a BIOS-hoz.
DRM is theft
-
válasz Peter Kiss #3596 üzenetére
Azért rendesen felrakott OS patchekkel + mikrokód updatekkel nincs nagy gáz.
@CoF : Célzott támadás van elég, pláne ha pl. be van kapcsolva a HGW-den az UPnP, vagy aktív torrent seeded van. A Win7 már nem kap biztonsági frissítéseket, szóval a következő 8 éve létező, de 2 hónapja felfedezett" bug esetén már az használja ki, aki akarja.
Ha meg a HGW-d sem biztonságos, akkor jobban oda kéne figyelni az OS védelmére.Mutogatni való hater díszpinty
-
nagyúr
válasz Peter Kiss #3816 üzenetére
A leírás alapján frusztráló lehet... van az a szint, amikor ezt már semmi sem ellensúlyozza.
(#3815) laskr99:
Hasonló okokból már nem vállalok semmi effélét, meg nagyon mást se. Van egy szűk kör, akinek bármikor bármit, de ez felém is így van részükről. A többi, ha bevállalom, kőkeményen csengeti amit kérek, vagy továbbáll.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
bambano
titán
mindig zöldebb...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
laskr99
addikt
Öreg néni, nem akarod te azt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest