Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi_Sci
őstag
válasz MarioAna #84193 üzenetére
Az F1 copyrol irhatnal par sort, engem erdekelne. Meg a kis kes is, bar az nem tudom mire jo lenne jo
Amugy nem kell ezt OFFbra rakni, kinai meg olcso... meg amennyire emlekszem a keses topic halott.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
promagus00
tag
válasz MarioAna #84193 üzenetére
Én is május 15.-én rendeltem a ganzomat,amint megjön,beszámolok róla.
Mellesleg,te milyen szállitással kérted?
Nekem Sweden Post Registered-el jön,és 2hete inaktiv a TN-em,és egyre jobban kezdek félni,hogy eltévedt valahol útközbenVillanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
MarioAna
senior tag
válasz promagus00 #84189 üzenetére
Mostanában én is ráálltam az olcsóbb késekre, egy ilyen jött kedden (május 14 rendelés) Ganzo G727M-W1 egy napon ezzel: Elk Ridge mini-fixed blade ami május 18-án lett rendelve. Mind a kettő brilliáns a maga nemében, ennyiért ajándék. A pici az simán borotvál, a Ganzot azért lehetne még élezni, de nem nyeklik-csaklik, biztos a rögzítés. Viszont a lock-résznél picit "zörög" csukott állapotban, vagyis csak hangja van. Nem zavaró csak furcsa (ha megfogod a rögzítő pöcköt akkor nem hallod, nem is látom hol mozog).
Ezen kívül még régebbről jött egy "Kínai Fallkniven F1" BMT FK F1, ezt a limitált Mora Companion 125 helyett vettem, hogy ne azt barmoljam szét, iszonyatos egy vaddisznó ez a kópia .
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Azokat a kis önműködő öntözőket cserépbe hogyan keressem?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
tipuka
addikt
-
Sziasztok. Írható/olvasható nfc taget keresnék. Találtam kismilliót, többféle kiszerelésben. Esetleg vett már valaki? Melyiket érdemes?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tipuka
addikt
srácok lehet bicskát rendelni kintről most? mi az állás ez ügyben? szeretnék egy 8-10 centiset, ami normálisan vág (ezt jól megmondtam), de nem csillagászati áron van
-
werszomjas
addikt
Intersparban láttam dinnyeszeletelőt, 1000 huf, legolcsóbb alis.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
woodworm
veterán
válasz Beni2360 #84172 üzenetére
Rossz a mérési metódusod!
Nem azért egyforma a két jel, mert a meglévőt küldi tovább azonos erősségben, hanem azért, mert a telefon hasonló távolságban van a repeatertől, mint a repeater a routertől.
Ha a telefonnal a repeater mellé áll, akkor a router marad azon a 3 csíkon, de a repeaternek maximumom kell lennie. -
zsiz
őstag
Ugyan nem Kínából, de azért kínai. Bár sosem szoktam az ilyen kamu-akciókat gyűjtő oldalakról rendelni, most mégis megtettem, még Ali-n is drágább volt amit kerestem. Vettem egy Magic Hose locsolótömlőt. A TV Shop-nak nem hittem, de a múltkor használtam egyet és megirigyeltem, tényleg elég praktikus. Igaz, csak ma hozta a futár, de az első benyomás elég pozitív róla. Igazából csak 2-3 szezon után tudnám ajánlani, ha kibír annyit. De tényleg megnyúlik, összezsugorodik, nem törik meg és nem csavarodik. Használat után kimegy a víz belőle, a mérete és a súlya is töredéke lesz, könnyen össze lehet szedni. A virágoskertet locsolni édesanyámnak tökéletes lesz.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Beni2360
félisten
válasz CHIPman #84171 üzenetére
Mivel erre van kifejlesztve, hogy a jelet ahol már nem elérhető megfelelő erősséggel ott is legyen megfelelő jel. Lépcsőház fordulójába tette a haver mert nem volt a földszinten elég jel és így már megoldódott a gondja.
Ha egy jelerősséghez teszed nem sokra mész vele, egy jelet tol tovább.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
Tehát akkor nem erősítő csak továbbítja azt az erősségű jelet (pl 3 csík) amit érzékel az elhelyezett pozíciójában. Most kábelről nem beszélünk. Teszteltük a kert végében mér ép hogy volt valami kósza jel. Bedugtuk a masinát ahol 3 csík volt még a jelből és a kert végén megjelent a 3 csík a telefonon. Egyszerűen leírva.
Tehát jel továbbító és nem erősítő.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Dr.NX
addikt
válasz Flashy #84145 üzenetére
Így van, a jég olvadása is hőt von el.
Ezért kell ilyen plasztik kockát használni, amiben víz van:
Ha megolvad, nem vizezi fel az italt.
(Az más kérdés, hogy remélhetőleg nincs tele káros kínai műanyaggal ami kioldódik. Én a miénket jó sokáig áztattam, mielőtt használni kezdtük volna.)Elfogadom a sütiket.
-
Pubszon
veterán
válasz Degeczi #84166 üzenetére
Igazából ez csak 2 ember. Első nagyon régi, második is több mint 2 éves, azóta javíthatott a güde is, de lehet user error is. Meg sokszor akinek beválik, az nem írja hogy jó.
Nálam most szépen tölt egy 12V 12Ah-s akkut vagy 20 perce.
Tesztelem, aztán meglátom milyen lesz, bízom benne.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Degeczi
nagyúr
-
gulac12
tag
válasz Pubszon #84163 üzenetére
Kérdezd meg az akkumulátor töltők topikjában (nincs az ajánlottak között)
-
Pubszon
veterán
Nem eBay, de kütyü.
Ezzel a Güde GAB 5A akku töltővel van tapasztalata valakinek?
Hasonló mint a Lidl-ös, csak kétszer annyiba kerül, viszont tudtam venni egy újat 4000Ft-ért.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
dugesz77
őstag
Befutott mára egy Broadlink RM Pro "mindent" irányító okos kütyü. Május 31.-én vettem tehát elég gyorsan ideért. Egy RM Mini 3 már volt (itt írtam róla) azt nagyon megszerettem igaz csak IR irányításra volt alkalmas ez a nagyobb RF jellel is tud kommunikálni. Tökéletesen összetanult a redőny kapcsolóval (DC318) és a villanykapcsolóval(Sesoo) is.
Itt is lehet scene-ket létrehozni csináltam is gyorsan egy mozist: egy gombnyomásra erősítő+tv+minix u1 bekapcsol, lámpa lekapcsol,redőny lemegy.. Lustaság lvl 99
Jópofa ajánlom mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
Hogy ontopik is legyen, a héten megérkezett az ugreen usb-s hangkártya. A routerre szántam netrádiónak, minden további nélkül sikerült beüzemelni. Hangminőség terén nem ő a gyenge láncszem, egy phillips center és orosz s30-as dobozokkal teszi a dolgát mostoha körülmények között.
[ Szerkesztve ]
-
-
cris78
őstag
Öveges professzor szakkör
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DeFranco
nagyúr
válasz promagus00 #84148 üzenetére
hát végül is a "folyékony"-ból "nincs"-be történő átmenet is felfogható halmazállapot változásnak
-
dugesz77
őstag
válasz woodworm #84147 üzenetére
Hát én is még valahogy úgy tanultam,hogy ahány fokos az alkohol az annyi mínusz fokon fagy meg. Az 50-es háziszőttesnek kellene -50 fok körül..
szerk: illetve bocsánat ezt a magyarázatot találtam:
"A víz általában 0 fokon fagy meg, az alkohol pedig (jelen esetben az etilalkohol 100%-os) - 112 fokon. A két folyadék különböző keverékei szinte lineáris görbén ábrázolhatóak egy diagramban a koncentráció (%) és dermedési pont (Celsius fok) függvényében.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz promagus00 #84148 üzenetére
Mondjuk nem nehéz feltétel, mert a mélyhűtőbe rakva is csak olyan huszonpár %-os alkoholtartalmú ital képes megfagyni, 30 fölött már nem - azt pedig valóban messze túl kell teljesítse minden pálinka.
-
Flashy
veterán
fagyasztó kőkockákhoz: ugyanolyan "teljesítményt" ne várjatok tőle, mint a jégkockától, halványodó fizikai emlékeim szerint a halmazállapotváltozás sokkal több energiát igényel (von el), mint amennyit háztartási környezetben (nem -273 fokra hűtve) hőkiegyenlítéssel el lehet érni, a jég olvadása a lényeges hűtőerő, nem a -15 fok kontra +25 fok különbség önmagában. amit lehet, inkább jégkockává kell fagyasztani, csak aztán nem szabad összekeverni az igazi jégkockát a pálinka kockával
-
Ádám16
addikt
Mini kompresszor vásárlásban tud valaki segiteni, melyiket honnan erdemes?
Labda, bicikli fujasra kellene. -
dugesz77
őstag
válasz kelly416 #84132 üzenetére
Nálam otthon a feles az feles (0,5dl) a talpas grappás pohár (amit pálinkásnak is csúfolnak) 90ml abban szépen elfér a pálinka a kővel. Én mondjuk szoba-hőmérsékleten fogyasztom a pálinkát tegnap csak kipróbáltam a kő hatékonyságát. De ha már pálinka, van pár ismerős aki direkt hidegen fogyasztja, nekik például pont jól jön ez a kőbigyó ha úgy kérik.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Ok. Elhiszem, de továbbra sem látom értelmét. Vagyis az értelmét még talán, de hogy pénzt is csináljon belőle valaki... ezért mondtam, a pénzcsinálás ötlete előtt
Mr.Csizmás:
Tény, hogy sokan már az előtt is 4 centeket adtak, mielőtt ezt akár csak felvetették volna, hogy bevezetik. Persze csak bizonyos mennyiségű elfogyasztott alkohol után. Mint ahogyan néhány kocsmában a sörök ára is ekként alakult régebb: 20óra-110Ft; 22-130; 24-150;01-170;02-220;04-250 is akár. -
-
-
kelly416
veterán
Mármint ha vennék néhány dekorkövet amit beteszek a fagyóba, vagy csak összeszednék pár szebb kavicsot és megtakarítva fagyra hajítanám, ugyanezt érném el velük - ingyen?!
Nice! Pár éve fesztiválon a punkok meg a hippik "illatosított fesztiválkövet" árultak. Akkor kiröhögtem őket. Most ugyanezt csinálják ebay-en, ali-n, egyében és vevők is vannak rá?
Mr.Csizmás:
Nem ittál a páleszből, úgyhogy neszójá...be.dugesz77:
Két kocka egy felesnyit? De hát EU szabvány nem ismer ilyent, csak 2cent meg 4cent... vagy fél liter? Mert akkor már-már majdnem rohanok venni pár ilyent. -
CHIPman
nagyúr
válasz Golyo69 #84099 üzenetére
12,99$ Gocomma Roidmi 2S elég olcsó? Szerintem ennél olcsóbban még nem is volt soha.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
-
-
Ra3
őstag
válasz zoltan6 #84122 üzenetére
Convoy s2+ akkor kezd el villogni ha az akkufesz túl alacsony, de ez nem a stroboszkóp mód hanem pár másodpercenként villanik egyet.
Azt is ki lehet kapcsolni hogy a módok között ne legyen villogó, csak lo-med-hi. A legalacsonyabb fényerőn pár másodperc után villan egyet, ha akkor kikapcsolod, akkor átvált, és eltűnik a két villogó (strobe-sos), vissza is lehet hozni ugyanígy.
Egyébként az S2+ módmemóriás, tehát ha maxon nagyod akkor ki-be kapcsolás után ugyanazon a fényerőn jön vissza, csak akkor vált ha gyorsan kapcsolgatod ki-be.
Egyébként nagyon hasznos tud lenni hogy lakásban nem 1000 lumennel égeted a tapétát a falról, amikor be akarsz nézni mondjuk a szerkény mögé, nagy fényerőn a visszavert fénytől nem fogsz látni semmit.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Tressy
senior tag
Akció kamera wifivel 20 usd (elvileg sj6000) [link]
-
BiP
nagyúr
válasz DeFranco #84113 üzenetére
Elsőre azt hittem, UTP kábel(#84115) retesz147: Szerintem nem old ki belőle semmit. Én azt gondolnám, hogy ez ilyen gránitkocka szerű cucc. Az meg elég kemény.
A félliteres műanyagpalackban tárolt pálinka, na az a veszélyes.
(meg ha a kolléga bemószerol a főnöknél, ha nem nyújtod át neki a fent linkelt szívócsövet )szerk: közben látom, (#84118) MittuDomain_ is írta.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Convoy s2+-os lámpa miért csinálja azt hogy pár perces működés után átvált villogó üzemmódra?
Itteni ajánlásra rendeltem ezt a lámpát,mert mindenki agyon dicsérte,de ez így számomra használhatatlan.Kikapcsolás után,újra visszakapcsolva folyamatosan világít,majd pár másodperc után ismét elkezd villogni,akksi jó benne.és fel van töltve.Egyáltalán minek rakják bele ezeket a felesleges funkciókat?ilyen olyan villogás,kis fény,közepes fény,nagy fény.Miért nem lehet egyszerűen egy olyan lámpát kapni,amit felkapcsolok,aztán max. fénnyel világít. -
retesz147
addikt
válasz MittuDomain_ #84118 üzenetére
meggyőztetek....
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
MittuDomain_
őstag
válasz retesz147 #84115 üzenetére
Ezek a kockák általában sima csiszolt gránit, csak plusz kiadás lenne nekik még le is kezelni valamivel.
Szerintem ha elmész egy sírköveshez, kiveszel a hulladékos konténeréből pár darabot és megkéred, megcsinálja neked itthon is. Csak ami kintről jön, esztétikus, azonos méret, stb., és csak a munkadíj több lehet itthon...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
dugesz77
őstag
válasz sto1911 #84114 üzenetére
Nem márványosan tükörfényes azért felülete de nem is nagyon durva. Én utána vízzel leöblítettem és ment vissza a hűtőbe. 2x2 -es amúgy mint egy dobókocka kb.
(#84115) retesz147 nem hszem,hogy a kővel babrálnának a kínaiak. Amúgy létezik rozsdamentes acélból is aki fél a kőtől. Nekem jobban tetszett a kő , rusztikusabb.[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Tegnap megérkezett az itteni ajánlásra vásárolt 2db Tronsmart WC3PC Quick Charge 2.0 USB Charger töltő! Ugye a kipurcant BlitzWolf® BW-S2-t váltotta. Hát első benyomás alapján megveri a BW-t, mind csomagolásban, mind anyaghasználatban, mind tudásban. A hozzá kapott 1,8m-es kábel meg csak hab a tortára.
Megérkezett az egér is. Hát ezzel már vegyesek a tapasztalatok. Anyaghasználat olyan amilyen, nem is ezzel van a gond, ennyiért ennyit tud. Viszont az oldalsó gombok nyomáspontja lágy, mégis rögtön az elején "kattan", amit nem igazán érezni. A görgő kattintása elég nehézkes, de ami a legnagyobb baj, hogy a Xiaomis egérpadon, ahol a színek váltják egymást, ott az egér hezitál-megakad, ugrik. Na emiatt számomra használhatatlan. Még tesztelem, de ha ilyen marad, akkor kuka, nem ajánlott.
Van valakinek ilyen formájú egere, ami ezt nem csinálja (max 4-5 dodóért?)Az oldalsó gombok fontosak és a wireless tulajdonság.@dugesz77: hűtőkocka, nem féltek, hogy az alkohol/folyadék kiold belőle "káros" anyagokat? Keresek én is ilyen kockát, de nem mertem rendelni a kína álltal használt "büdös" anyagok miatt.
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #84112 üzenetére
-
Zozzant
addikt
Én a piát tárolom hűtőben
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
BiP
nagyúr
válasz kelly416 #84103 üzenetére
Én úgy vagyok vele, ha netről van szó, ameddig a lehetőségek engedik, addig kábel, wifi-re csak ott áttérni, ahol muszáj.
Én is úgy csinálnám, hogy vezetékkel megy be a net a repeaterbe (ha megoldható), és onnan tolja a wifit.kocka: szerintem ilyen jégkocka szerű, csak újrahasznosítható
Fagyóban lehűtöd, bedobod az innivalóba, és hűti. Csak ne harapj rá
És az asszony kényeztetésére is kevésbé alkalmas, mint a jég -
Degeczi
nagyúr
válasz vizimento #84102 üzenetére
Túl az állítólag korrekt minőségén, én most azért választottam ezt, mert ennél azt írják, már lehet töltés közben is használni, ami nálam könnyen lehet fontos szempont. Pl. az elődjénél ez még nem volt így.
(gondolom a töltőáram nem lehetett akkora, h elég legyen az akkutöltéshez és az üzemeléshez is egyszerre) -
Degeczi
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #84101 üzenetére
-
kelly416
veterán
válasz m4rk.89 #84087 üzenetére
Meg sok helyen ajánlottnak tekintik kábellel összekötni a routerrel, ha lehetséges, aztán majd ott már vezeték nélkül lövi tovább a jelet. Én is csak elkezdtem utána járni a témának, de abból ezt szűrtem le.
dugesz77:
Mi ez az italhűtő kő? Megnéztem, de a képek sokat nem mondanak, az idegen nyelv meg nálam majdhogynem kizáró ok. -
Mr.Csizmás
titán
válasz Degeczi #84093 üzenetére
megint occó
Original Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker - SILVER 210949901 20.46€"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest