Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Vettem két fidget spinnert. Az egyik egész jó, fém csapágyas (annak is írták), asztalra letéve és megpörgetve másfél perc után még forog. A másik elvileg kerámia golyós lett volna a neve, a leírás (This product uses ceramic bearings and steel counterweight bearings) és a kép alapján is, mégsem olyan jött, pedig csak azért vettem egy másodikat. Ezen kívül elég selejtes is. Ugyan úgy megpörgetve, mint a másikat ez 10 másodpercen belül megáll. Ráadásul nincs jól kiegyensúlyozva, mert a kezemet is rázza, ha pedig lerakom az asztalra úgy hogy forog, akkor elmászik. Ja és körben a 3 másik csapágy közül kettőt megmozdítani is alig lehet, a harmadikat is nehezen. [link]
Megjött még az Arilux LED mécses is, két csomaggal. Az egyiknek a doboza mondjuk meg volt nyomorgatva, az összes mécses teteje kilógott a dobozból, átszúrták a kartont. Szerencsére nem törtek el. Az Ali-s is tetszett, de ez sokkal jobb. Tetszik, ahogy pislákol a "láng".
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Vanir
veterán
Sziasztok!
A Xiaomi Piston Basic Edition fülesem bedöglött, a jack csatlakozásnál megtörhetett valami belső kábel, hol szól normálisan, hol nem. Banggood-nál van valami garancia ilyen esetekre? Akár valami 50%-os refund-féleség? Köszi!
-
4m@15
tag
Ezt én meg is értem. Próbáltam nem azt nagy dobra verni, hogy soha nem fog nekem előfordulni, csak annyit, hogy eddig nem volt ilyennel gondom.
Illetve Gaboo-nak válaszoltam arra, hogy az, hogy BangGoodról jön vagy AliExpressről az teljesen mindegy, ha megfogják akkor csengetni kell.
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
beg
veterán
Nyernek lottó ötöst is, meg van akinek bikinimodell a felesége. De azért kérdezz meg pár embert nekik mik a tapasztalatuk áfa határ feletti rendeléssel. Nem bolt és nem csomagolás függő, de nem is a ráírt árat nézik.
Röntgen nem pihen (05:10-től), a kezelője lehet álmos vagy unott, ezekből születnek a legendák.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
4m@15
tag
válasz gabooforever #85490 üzenetére
Lehet, hogy csak peched volt Gabikám. Két év alatt 200+ rendelésem volt szummázva külföldről. GearBest, AliExpress, BangGood és SOHA, SEMMIT nem fogtak meg a vámon. Kellett volna egy grafikont készítenem az átlagrendelés összegéről is, de hidd el, voltak drágább orderjeim BangGood-ról és mindig "átszaladt" a vámon.
Biztos csak nekem volt mázlim mindig
[ Szerkesztve ]
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
dugesz77
őstag
válasz w.miki #85477 üzenetére
Mint írták is többen a protected előnye a hogy nem engedi a túlmerítést/túltöltést illetve van benne rövid zár védelem ami sajnos néha keresztbe is tud tenni . Ahol nagy áramerősség kell (e-cigik,lézerek) oda nem való,mert 3-4A leadott teljesítmény körül letiltanak ,mert zárlatnak érzékelik azt.
-
BullZeye
veterán
-
enginev3.0
félisten
Van valami kicsi kompresszor szobába vagy hasonló, amivel gépből lehet port kifújni stb...? Valami kis pénzért, de azért erős legyen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Megbízható eladó/oldalt ajánlotok ahonnan lehet G1W-C kamerát venni? Vettem egyet Banggood-ról, fake, ezt sajnos nem olvastam el időben.
Egyébként Banggood oldalán üzenetküldés után (nem chat) nincs semmi visszajelzés? Submit-ot megnyomva szempillantás alatt kitörölte amit kitöltöttem.De legyen pozitívum is, utóbbi idők eBay-es rendelései amik működnek:
Mini jack hosszabbító - a régi telefonom nem szereti az újfajta (vagyis az összes létező) 4pines fülhallgatókat, csak ezzel lehet működésre bírni, igaz mikrofon és gombok elvesztése mellett
4 csatornás DVR rögzítő - tönkrement a páréves itthon vásárolt doboz, aminek cseréje 25ezer lett volna, ez meg csak 9000. Szerintem bőven megérte, működik rendesen, és sokkal többet tud mint a majd 3x annyiba kerül hazai (de még mindig kínai) doboz
Xbox360 Wireless Receiver PC-hez - régen még aranyáron volt a gyári, de ez az utángyártott még most is feleannyi mint egy OEM. Feltelepítéséhez leírás, 2 perc alatt elvégezhető, a hozzá kapott CD itt is felesleges
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
zeon.hu
nagyúr
Gondolom, nem sok férfit érint rajtam kívül , legfeljebb közvetve:
Kisméretű hajkefe, aliexpress.
0.83$-ért igen jó vétel volt, kíméletesen bánik a hajjal, nem tépi, de könnyen kifésüli, lányom máris kért magának is.
(A fiam is kért , de az ő hosszú haját tavaly levágatta az anyja )#?*@&!
-
Kernel
nagyúr
– Ha több cella van sorba, akkor lényeges a védett akku, mert ha egyik túlmerül, az nem mindig tűnik fel a használójának.
– Mivel a 3V nyitófeszültségű fehér LED egy szimpla Li-ion cellát nem is tud túlmeríteni (feltűnik a fényerő visszaesése is), ilyenkor felesleges a védelem. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a védőáramkörök alsó küszöbfeszültsége egyébként is 2,5 V, tehát annyit még kibír egy ilyen akku. De 3 V alatt egyre jobban gyengül, észre lehet venni.
– Ha a lámpa olyan DC-konverterrel működik, ami kisebb feszültséget is képes megnövelni 3 V fölé, az képes túlmeríteni is. Ilyenek az univerzális lámpák, ami AA ceruzaelemmel is megy.
– Ha a lámpa töltőáramkört is tartalmaz, de nem bízunk meg benne (hátha 4,2 V fölé tölt?), akkor is hasznos a védelem.
– Nagyáramú alkalmazásnál a védőáramkör hátrányokkal is járhat.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
DeFranco
nagyúr
and that's where you are wrong, kiddo...
meg van amikor kozvetlen alaplapi usb porton is necces, van amikor ket porttal is, kifejezetten hordozhato merevlemezekkel szamolva. en is szivtam egy samsung m2-vel, addig hogy a vegen be is adta a kulcsot az elegtelen tapellatas miatt.
usb3-on mar nincs problema de usb2 vel van hogy belefut mwglepibe az ember. nem mindig tudjak a portok a azabvany kakaoz leadni vagy nem stabilan. az 500 mA meg nem sok.
-
Degeczi
nagyúr
Ha csak lehet, mindig érdemes, mert hosszabb lesz az élettartama uis nem engedi mélykisütésbe az elektronikája. Ez kevés helyen okozhat gondot, de pl. egy zseblámpa így hirtelen fog lekapcsolni, nem pedig egyre jobban elhaványulni, ill. előfordulhat, h egy adott eszközbe nem fér bele védett akku (hangyányit nagyobbak szoktak lenni, ami többnyire nem gond a rugós elemtartóban - de néha megesik)
-
lac14548
aktív tag
válasz tboy93 #85475 üzenetére
Kétszer akkora kellene...
Ja és 2,5" méretű...
Ezeknek a winyóknak elég egy USB port áram?
Médialejátszóhoz, külső táp nélkül is mennie kellene...[ Szerkesztve ]
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
Kedvenc ebay-es memóriakártyás eladónktók vásárolt már valaki külső winchestert?
Érdemes?
Van olyan tipus aminek a garanciáját érvényesíteni lehet "worldwide"?/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Kernel
nagyúr
Kozmetikai kiszúró eszköz, de műszerészkedők és forrasztók megláthatják benne a fantáziát:
https://www.aliexpress.com/item/-/32713227828.html
Hasonlóan, itt a különböző átmérőjű csövecskék másra is felhasználhatók, IC-kiszedés stb:
https://www.aliexpress.com/item/-/32724488875.html
Digitális termosztát:
https://www.aliexpress.com/item/-/32664943688.html
2 °C hiszterézis, vagyis ha beállítom 30 °C-ra, akkor 32 °C a bekapcsolási érték, 30 °C kikapcsolás. Csak záróérintkezője van a relének, a meghúzott állapotot egy piros LED is indikálja. A kijelző alapból a hőfokot mutatja. Ha megnyomom az első gombot, akkor a beállított értéket, ami -50 és 110 °C között léptethető.
100x nagyítóeszköz, ami 2xAA elemekkel működik:
https://www.aliexpress.com/item/-/32787471044.html
Noha ez még nem ért ide, illetve a második link sem, ezért többet nem tudok róla.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Degeczi
nagyúr
válasz woodworm #85455 üzenetére
A postaszolgáltatótól függ inkább. Pl. most (a Gearbest által előszeretettel használt - de általában van választás, rajtad is áll) holland postaszolgálat csomagjait kezelik nagyon lassan itthon, a nyomkövetés szerint egy hétnél is tovább tarthat, mire a helyi postára továbbítják
-
206 cc
senior tag
válasz holozis_HUN #85463 üzenetére
Nekem múlt csütörtökön jött csomag BG-ről és azt hittem Alis mert fekete "szemeteszsák" forma volt!!...szóval lehet elfogyott a szürke?!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Ma jött:
Kicsi USB ventilátor : meglepően erős légáramot csinál, egy picit lehetne halkabb, de árához képest bőven jó. Bármilyen pozícióba hajtogatható, megáll úgy.
Nillkin kétoldali fólia Honor 8-ra : szokásos Nillkin minőség, erdetiséget igazoló matricával. 12 napot futott.
Kék gyorskötöző : olcsó és jó. Szép kék.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ktommy91
addikt
válasz PainKiller13 #85452 üzenetére
Ha nincs ilyen kategória, akkor ezt az akciót most nem tudod kihasználni. Érdemes hasonló termékeket nézegetni és néhány nap múlva ott lesz. Igazából ezen okból célszerű minden xart megnézni alin és akkor fogod látni az összes kupont.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
chubii
senior tag
válasz CHIPman #85453 üzenetére
Nemrég volt hobbielektronikán egy Pi3 Model B 10 000-ért, de nem voltam elég gyors. Körbenéztem és nem igazán éri meg a többi ajánlat, inkább várok kicsit de lényegesen olcsóbb lesz (remélhetőleg ).
Köszönöm a választ mindenkinek! Nem feltétlen a VÁM miatt kérdeztem. Inkább, hogy honnan megbízhatóbb rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
És nincs is a csomagokon banggood, ali vagy ebay felirat.
-
woodworm
veterán
válasz gabooforever #85454 üzenetére
Amikor halomba állnak a csomagok a teljes területen, van idő feladó szerint válogatni és továbbengedni vagy eljárás alá vonni? Kétlem.
Egyébként nekem egyetlen banggoodos csomagomat sem vonták még eljárás alá, bár sok volt értékhatár felett. Hogy a kérdező választ kapjon, ezekben az átcsúszott csomagokban volt rpi3 is. -
CHIPman
nagyúr
válasz chubii #85451 üzenetére
Valószínűleg nem jelent semmit a vám (ÁFA) szempontjából, hogy honnan rendeled. Viszont biztosan megéri kintről, nem kifizetődőbb apróról valakitől? Én apróról vettem egy topiktárstól, és jobban jártam, mint külföldről.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Raspberry Pi 3 Model B-t Aliról vagy Banggoodról inkább ?
Banggood-ra van 10% kuponom, viszont Ali-ról rendeltem csak eddig VÁM-határ feletti terméket mindenféle gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz PainKiller13 #85448 üzenetére
Nem vettem, mert már van. Azt nem írtam, h kell hozzá 50 coin meg az, hogy lásd az accessories&parts kategóriát.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
dugesz77
őstag
válasz w.miki #85445 üzenetére
Mehet bele az is ( itt pont írják is,hogy belefér hosszra). Ez a védett Panasonic.
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
LiitoKala Lii-202 App-ból store kuponnal 4.78$-ért zsákolható.
Nincs kerítés.
-
dugesz77
őstag
válasz w.miki #85443 üzenetére
Mivel itt nem kell a túl nagy áramerősség inkább a kapacitásra érdemes költeni én a Panasonic NCR18650B ajánlanám(nem néztem,hogy hol a legolcsóbb de fasttech-nek általában jók az árai)
-
luke30
tag
A Nitecore LR30 -as lámpa $19.99 -ért elhozható ezzel a kupon-nal : CAMPR
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
dugesz77
őstag
Én ezt a Boruit RJ - 02 R5 használom pecához. Jól jön rajta az érintésmentes kapcsoló,pont jó a fókusza állítható a fényereje. Már 5db-t kellett rendelnem a stégszomszédoknak is.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Elektromos fogkefe, fej, hozza valo toltheto elemek, esetleg tolto is erdekelnenek, van valakinek bevalt boltja?
-
w.miki
veterán
Elektromos borotvából van ajánlott típus?
Valami kis méretű, de megbízhatót szeretnék.
Ez pl. milyen? Kemei5886 New 3 in1 Washable Rechargeable Electric Shaver Triple Blade Electric Shaving Razors Men Face Care 5D Floating
Van jobb? Vagy ezt itthonról vegyem?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Tondi
tag
Sziasztok, horgászathoz szeretnék fejlámpát van valamilyen ajánlot típus?
-
dugesz77
őstag
válasz AtiSnatch #85436 üzenetére
Az lehet. Mondjuk oda direkt nem írtam a kupont ,mert anélkül is van 1$ alatti kábel.
-
-
dugesz77
őstag
válasz snpetit #85434 üzenetére
Tegnap még működött. Próbáld meg még a MXQRJ1 kupont( nálam nem engedi ,de lehet,hogy csak azért ,mert már vettem egyet)
(#85432) CHIPman igaz, mondjuk én nem szoktam hozzászámolni postázás összegét itt,mert egész sok külföldön élő is olvassa a topikot és akkor feleslegese számolja az illető hozzá (pl. az oroszokhoz ingyen szállítanák ki)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
jó cucc ez? fb hirdetésből:
Hoox S01 Magic Cup Bluetooth V4.0 Speaker 3.5mm Audio Dock Support Calling - WHITE 127192502 15.37$
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dugesz77
őstag
A 20000mAh Xiaomi Power Bank 2 elhozható 24,99$-ért a RUMIBANK kuponnal.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Veithdia szemüvegből nem találok teljes keretes, fejre simuló, sportoláshoz használhatót.
Nincs valami másik ajánlott típus?#?*@&!
-
jerry311
nagyúr
válasz holozis_HUN #85365 üzenetére
Fenéket! Nekem kell fogni.
-
-
sambenez
addikt
-
Ilyesmi cuccot keresek (220->e27), csak valami profibbat, allithatonak kellene lennie az e27 foglalat iranyanak, hogy arra tudjam iranyitani a fenyt amerre szeretném...letezik ilyen? alin- még ilyet se talalok, nemhogy extrabb verziokat.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
zeon.hu
nagyúr
Blitzwolf vízálló tok.
6"-os G Flex is belefér, többször használtam víz alatt már.
(Víz alatt nehézkes kezelni a képernyőt, víz felett egyszerű)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Degeczi
nagyúr
Üdítőre tesztelt egy jófajtát crazy russian hacker, az azért jó, mert nem pusztán lezárja a palackot, de túlnyomást alakít ki, így megtartja a bubikat.
Ugyanebben a videóban van egyébként dobozos üdítőre is hasonló cucc, az is jól működik.
(linkek a videó leírásában)
Mondjuk sörösüvegre ezek pont nem jók - de azt ki hagyná félbe?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz sambenez #85411 üzenetére
Az englishből vettem már vagy ötöt, mind szuper
Az első verzióból eleinte nem volt ilyen, hogy kínai meg angol verzió, abból is volt nekem sok, és működtek
Szerintem itt sincs igazából különbség, csak így drágábban adják elDe ne vedd kézpénznek, csak az én véleményem
Egyébként pont most rendelek még hármat majd
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Skillet
addikt
válasz holozis_HUN #85417 üzenetére
Megvizslatom ezeket is.
A bt adó kérdés persze még mindig áll.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
holozis_HUN
veterán
válasz Skillet #85414 üzenetére
QCY QY 12 és QCY QY 19 is ajánlott. Meg valami Awei A990BL is. Füles topikban ezekről megy a téma. Én egy QY 12-őn gondolkozok, Apt-X is van benne. A 19-es verzióban is. Viszont van, aki szerint az Awei a legjobb a kategóriában. (20 euro körül)
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Degeczi
nagyúr
Találni éppen könnyű, csak messze nem ér annyit, mint amennyit kérnek érte...
-
Skillet
addikt
válasz Hopkins_001 #85394 üzenetére
Na, hibátlan, mert én is ilyen kártyát készülök venni és ahhoz kellene az olvasó.
(#85398) dugesz77
Szuper. Akkor megéri oricot venni.
Nagyon köszönöm.Visszakanyarodva a zsinór kiváltásához:
Akkor EZ a tronsmart bt füles ajánlott. Oké.
De milyen 3.5mm jack - bt adó ajánlott hozzá?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Imy
veterán
Vízálló telefontokból mit ajánlatok? Amibe bele lehet tenni a telefont, s nem lesz vizes.
-
Imy
veterán
Ma jutott eszembe, hogy van ami kellene, csak nem találok olyat.. Pedig még a szoci korban volt.
Szóval anno volt olyan, hogy sörnyitó, és a közepén egy gumis rész, amivel le lehetett zárni a palackot, ha éppen nem ivott meg az ember egy üveg sört. Néha jó lenne, amikor elég egy pohárral. Szóval olyan érdekelne.
-
sambenez
addikt
Vennék egy ilyen Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2-t az lenne a kérdésem a kinai verzió működik az angol nyelvű mobil appal? Vagy érdemesebb az angol verziót venni még ha drágább is.
-
Dr.NX
addikt
válasz laca71 #85402 üzenetére
Én Logitech-et használok, de ez 10 ezer Ft. Ha valami olcsóbbat választanék, ez lenne:
Ugreen 4.1 Bluetooth Receiver Adapter
16 USD[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Tomi_Sci #85381 üzenetére
Valószínű, hogy le lehet ütni róla, igazán nem tudom, hogy milyen technikával van feltéve, de nem rossz rajta.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
dugesz77
őstag
Banggood-on minden nem promós 2$ feletti termékre használható a June600 kupon ami 1$ levesz az árból.
-
laca71
aktív tag
Tudnátok segíteni?
Keresek a mostani házimozi erősítő bemenetére BT receivert, ha néha a telefonról szeretnék zenét halgatni..
Használtok esetleg valami jó kütyüt..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest