Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Laptopon használom a Viber és társait... egyeseket elég halkan hallom rajta
Milyen olcsó bluetooth-os hangszórót ajánlanátok hozzá? -
Mawyx
őstag
válasz ktommy91 #82197 üzenetére
Köszi! Nem hiszitek el, hogy milyen régóta keresek és azt hittem már az összes találatot átnéztem otg micro usb coverter szavakra, de ezek szerint mégse. Itt van egy éve a 2 cucc és nem tudtam összedugni.
(#82195) Minstrel neked is köszi!
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
ktommy91
addikt
Micro USB 2.0 Female to USB A Male Converter
mod: Lassú voltam. Itt olcsóbb.[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
7Sony7
addikt
válasz PainKiller13 #82172 üzenetére
Na, megvan. Veithdia barna lencsével.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Minstrel
senior tag
-
Mawyx
őstag
Sziasztok!
Segítene valaki keresni? Ennek az ellentettjét keresem, de nem találok ilyet.
[link]
Van egy kényelmes kis micro usb-s tablet billentyűzetem, amit normál usb helyre szeretnék bedugni.
Köszönöm!Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Zola007
veterán
-
chatran
őstag
Xiaomi toll tulajoktól kérdezném, hogy folyat-e a toll? Ing/köpenyzsebbe érdemes beletenni vagy összetintázza?
-
dugesz77
őstag
Ha már Orico. Egész jó akciók vannak most a Factory store-ban. Néhol természetesen kamu az 50 % de pl. az usb kábelek és a kábel kötegelők, autós usb töltők elég jó áron vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
A kollégámnak rendelt Roidmi nem igazán akar megérkezni.
Gearbestes vásárlás ez alábbi (BJ14907808438820) TN-el.
Mit tehetek?
Elvileg egy hónapja a VÁM-on van?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
m4rk.89
aktív tag
Tudnátok nekem egyszerű USB-s hangkártyát linkelni?
Feltétel:
- Apple Earpodsal használható legyen
- Ne kelljen a használatához admin jog az adott gépen
- 1. feltételből adódóan 1 inputos kell, tehát NE külön legyen a fülhallgató és a mikrofon bemenet -
kmarci25
veterán
válasz shield #82174 üzenetére
Így. clip on sunglasses
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
shield
őstag
Kinti rendeléshez, hogy keressem a szemüvegre pattinthat napvédőt? Erre gondolok.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Vanir
veterán
Április 29-én este kattintottam a megrendelésre egy Nillkin kijelzővédő fóliánál, elsején adták fel, ma hozta a postás. Bár minden cuccommal így lenne.
-
7Sony7
addikt
Nincs mit srácok, engem is érdekelt.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
kelly416
veterán
Bárkinek ötlete, hogy mit lehetne gazdaságosan rendelni kb. 40-50 méteres előkerttel megáldott vályog házba legalább csengőnek, de inkább kaputelefonnak, az sem baj, ha kamerával egybekötött cucc, esetleg még netről okos telefonon is rá lehet nézni? Gondolom a vezetékmentes megoldásokat felejtsem is el, de van letéve gégecső, van benne most is vezeték, úgyhogy áthúzni át tudom más madzagra, ha kell. Asszem jelenleg egy kéteres és egy hateres van benne, gyanítom, akár ezzel is meg lehetne oldani a jelátvitelt, a házban lévő egység meg már szinte mindegy is milyen, ahhoz van minden.
Jelen pillanatban egy Lidl-ös vezetékmentes cumó van bent 100métert ígértek hatótávnak, ha a házban nem ablakba teszem, ahol rá lát a kapura a beltéri kütyü, már el is felejthetem a csöngést.
-
kmarci25
veterán
válasz M@rdel #82147 üzenetére
Azt még nem próbáltam, mert nem szeretem a sportszemüvegeket. Biztos jó, mert gondolom, hogy pl. bringázáshoz ugyanazok a paraméterek illenek, mint vezetéshez, plusz a sportszemüvegeknek általában szélesebb a lencséjük és ívesebb is, így az oldalirányú fényt is jobban tompítják. Majd ha legközelebb arra járok, megnézem. Polarizáltak egyébként?
*Ropi*: pár napja jött meg a 8. órám... Eljött az idő, hogy leállítsam magam egy kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
-
choco01
addikt
Hali.
2 portos power bankból van valami nem túl drága (max. 4-6k) tuti befutó?
Egy bluetooth hangszóró lenne rákötve használat közben, és egy telefon.5-10 ezer mAh között kéne.
Köszi
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
sharp4
őstag
válasz Donki Hóte #82126 üzenetére
Azt hittem vki tudja, azért is bátorkodtam kérdezni. Meg akartam úszni egy szetszedest
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
luke30
tag
válasz AndrewBlase #82149 üzenetére
Sajnos innen még nem vettem. De a 3 kép alapján, amiben a kencék vannak, masszívnak tűnik.
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
szakalistvan
senior tag
válasz AndrewBlase #82143 üzenetére
Rossmann,húzózáras tasak,van kisebb nagyobb.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Donki Hóte #82148 üzenetére
Csekély 170 km-re van tőlem az üzlet, úgyhogy azt hiszem, azt most kihagyom.
Ettől függetlenül tetszetősen hangzik a leírásod a termékről.
(#82146) luke30 :
Köszi az infót! (Bár képek alapján ez se tűnik túl masszívnak. Vagy mégis? )
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
veterán
most már el tudok indulni valamerre
Ha pesti vagy, akkor indulj az Ázsia Center irányába . Mi ott vettünk ilyesmi zacskókat, mert repülőre kézipoggyászban ilyen zacskóban lehet felvinni a tisztálkodószereket, meg az ilyesmit.
Ott sikerült nagyon erős zacskókat venni, nem sima kézzel nyomkodós a símítózáras része, hanem egy olyan húzókát kell rajta oda-vissza húzni, mint a zippzár húzója.
Ez a húzó nyitja-zárja a nylonzacskó száját
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
luke30
tag
Régebben volt a Floravitában is, én onnan vettem, de most ezt találtam:
[link][ Szerkesztve ]
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
*Ropi*
félisten
-
hzx0
aktív tag
válasz zeon.hu #82137 üzenetére
Hát nem vagyok valami videó bloger. Ha konkrétan érdekel valami szívesen válaszolok vagy lefényképezem. A videókon amúgy sem adja rendesen vissza ezt inkább élőbe kell látni. Ma a melóhelyemen a kollégák fele ráizgult. Igazából én is a melós Sprinterbe vettem ( itt nem kell középen hátra látni). De sima személyautóba is negálja a helyét.
-
ktommy91
addikt
Találtam néhány jó store kuponos dealt alin:
3x 1,8m Tronsmart micro USB kábel 3.59$
Okos konnektor 5.93$
iPhone ventillátor 0.3$
(Az ár app-ból, store kupon levonásával annyi.)[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
hzx0
aktív tag
@ Laza...
Tegnap ígértem videót az Androidos tükör dvr-el. Még semmit nem finomhangoltam a videó beállításába. Ma nem nagyon volt időm foglalkozni vele. Biztos többet is kilehet hozni belőle.
Így funkcionál mint sima tükör:
És igy mikor be van kapcsolva a Drid:@CoolBoy323 (#82077)
Ha alvóba teszem a driodot nem mondanád meg hogy ez nem egy sima tükör. Ha megy a droid akkor is hátra látni benne persze ilyenkor azért kicsit rosszabbul látszik a droid. Az eredeti tükrön levő billentőt használva nincs hátra látás de szép éles a kijelző képe.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz AndrewBlase #82131 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/Zipper-Bags-Grip-Seal-Self-Resealable-Mini-Grip-Poly-Plastic-Clear-Zip-lock-/262768731624?var=&hash=item3d2e3ca5e8:m:m3UURatEz9RUMhBSoO7s4Zg
Zipper bag
Jól belinkeltem...
[ Szerkesztve ]
Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
AndrewBlase
senior tag
Masszív, nem zizegős, lezárható "strapazacskót" milyen néven kell keresni
Olyasmi kellene, amilyenben az Ugreen kábelek jönnek. Nagyjából 8×20, illetve 15×22 cm-es belvilágúra lenne szükségem. Meg esetleg A4-es méretűre.
Miért mindig én???
-
veterán
válasz promagus00 #82128 üzenetére
Na jó, de gom belemből is van inggombelem, meg nadrággombelem
Norvég gomb sincs, meg svéd gomb sincs, meg finn gom sincs, hogy milyen elem kell bele
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
-
Saccco
nagyúr
válasz kmarci25 #82122 üzenetére
Elemet keres.
sharp4:
Ki kell szedni belőle aztán kiderül. Egyébként pepcoban és kikben vannak elemszettek.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kmarci25
veterán
válasz sharp4 #82117 üzenetére
Kicsi az esélye, hogy találsz olyat, ami működne. Inkább próbálj meg típusazonost keresni, vagy itthon megvenni márkaboltban (az kb. ugyanannyi lenne, mintha kintről rendelnéd), illetve asszem a MisterMinit vállal másolást, az olyan 4-5 ezerért van.
DavidQ: ezekben szerintem nem is kényelmes vezetni. Mármint a szemednek nem kényelmes. Van nekem is ilyesmi szemüvegem, az ugyan nem kékít, inkább szürkés-barnás árnyalatú (kívülről zölden tükröződik), de vezetni nem jó. Túl sötét, és nem polarizált, fárasztja a szemet hosszabb távon.
[ Szerkesztve ]
-
DavidQ
tag
válasz Zola007 #82118 üzenetére
Sajnos én sem ilyenre számítottam. Gyengébb fényviszonyok mellett, borúsabb időben szvsz használhatatlan. Szerintem extrém napsütésben lesz haszna ennek az őrült kékítésnek. Néhány napja felkaptam vezetéshez, szép napos időben, egy 5-10 perc alatt megszokta a szemem, de nem ez lesz a kedvenc szemüvegem...
Nem minden kínai szirszar szar!
-
dugesz77
őstag
válasz trebrona #82115 üzenetére
2011-nél kihúzott koronával a felső gombbal lehet a felső 1/10 mutatót 0-ra állítani. Az alsó gombbal az alsó másodperc jelzőt pötyögtetni ha csak az nem pontos de folyamatosan nyomva a gombot meg gyors tekéssel lehet a bal oldali perc mutató is így 0-ra állítani.
(#82119) *Ropi* ha előrébb van tehát 1 percről indul akkor folyamatosan nyomd az alsó gombot ,mert akkor majdnem egy teljes kőrt át kell tekernek,hogy nullázd.
Különben szép kis óra, gratulálok hozzá[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz trebrona #82115 üzenetére
Köszönöm, 99%-ban sikerült. Azt nem tudod, hogy a baloldali percmutató hogyan állítható (1 percről indul.)?
(#82108) petipetya: Köszönöm, eszembe jutott de csak később, ezért linkeltem nekik a saját oldalamról is.
(#82107) FingR86: Köszönöm - így, hogy sikerült beállítani a stoppert egész használható, szóval megtartom mert ebben az esetben felesleges energiapocsékolás lefutni a garanciáztatós kört.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Zola007
veterán
válasz DavidQ #82101 üzenetére
No offense, de az a piros lencsén keresztül lőtt kékes kép 1:1-ben olyan mint mikor keresztülnéztem a kisebbségi srác által a tesco parkolóban 5e Ft-ért árult, de "adj kétezret tesó és a tiéd!.....na jó legyen ezeröccá', oké, meg vagyok szorulva legyen ezer" forintos távcsövön
Szemüvegnek milyen egyébként, pihentető?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Ilyen távirányítóba érdemes kintről rendelni elemet? Ha igen, akkor honnan?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
trebrona
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok!
Rendeltem Gearbestről egy Megir M2028 órát (a másik 3 mellé ) és sérült dobozban érkezett, a stopperje nem 0-ról indul és a beállító része sem jó, mert beállítás után visszanyomva nem mindig indul el a másodpercmutató. 3 napon belül írtam a supportnak, hogy DOA cserét kérek, erre csak azt hajtogatják, hogy visszautalják az árának a felét, mert állítólag nem tudják megnézni a videót, amit csináltam (a Youtube-ra töltöttem fel, de utána már a saját oldalamról is belinkeltem nekik - szerintem nem akarják megnézni.
Csak mondom, hogy feléjük ilyen a "100%-os" DOA garancia.
Vagy valakinek sikerült már ilyen helyzetből nyernie? Kérdés, hogy mennyi lenne a termék visszapostázása, mert azt önköltségesen kell kivitelezni - lehet tényleg jobban jár az ember, ha elfogadja a 10 USD refundot?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
FingR86
őstag
Original SJCAM M20 2160P 16MP 166 Adjustable Degree WiFi Action Camera Sport DV Recorder
EU raktárból 109$ helyett csak 60$
-
cadtamas
tag
Olcsó projektorokkal kapcsolatban érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata velük?
Pl. UC-46
Van ajánlott, kerülendő darab?
Esti filmnézéshez használnám, de nem szánok rá 30k-nál többet. Tudom, ez elég szűk keret, de nem létszükség, úgyhogy ha ennyiért nincs vállalható darab, akkor hagyom a csudába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest