Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz gulac12 #45642 üzenetére
Erre gondoltam
BestBuy akciók, beszélgetések
És ez most alakult át a mert most hogy volt a Telekomos nagy telefon kisöprés(visszaküldött, kibontott darabok), sok volt az off és 50-100hozzászólás törlés isÉs létrejött a teljesen off mentes
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
HoTaZo
addikt
válasz gulac12 #53256 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem rá. Nekem se Therios jött, hanem Gen Game. Tegnap küldtee a reklamációt, amikor jön válasz, akkor beleteszem, hogy nem a rendelt áru jött.
Örülök, hogy jól működik neked, azért is próbálkozok életet lehelni bele, mert az árához képest jónak tűnik. Eddig iPegat néztem, de ez beelőzte az árával meg a kinézdte is jobb számomra.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz gulac12 #54295 üzenetére
Teljes mértékben. Megvan a kapcsolat. Beviteli eszköz, minden... és mégse.
Nem dob fel engedélyért könyörgő ablakot, nem jelzi, hogy valami nincs rendben. Az előzőt próbáltam egy valamilyen LG-n, az csatlakozni se tudott.
Most kicsit tanácstalan vagyok, mert ha valamiért a telóm vagy a 6-os droid ami nem kompatibilis vele, akkor nem tudom mi legyen. Mindenesetre most van két gamepadom egy áráért. Lehet találok valakit, akinek a cuccához jó lesz.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
válasz gulac12 #62560 üzenetére
Természetesen.
Nekem épp a napokban érkezett meg.
Nagyon tetszik.
Eneloop akkukat töltöttem vele, mikor végzett átraktam ipc-1l-be, fullnak jelezte ott is.
Powerbank funkciója 0,8A töltötte a telefonom.
Vész megoldásnak jó lehet.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
válasz gulac12 #62560 üzenetére
Nem vagyok szakértő de mivel mind a kettő NI-MH ezért jó lesz hozzá biztosan.
(#62562) Tomi0703 Nekem is feladták. Épp ma érkezett tőlük a múltkori 1,4$ selfiebot. Egész normális minőség. Itt is végig működött a TN. Szeptember 09. rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gulac12 #80240 üzenetére
Páran ilyet [link] rendeltünk, elég jó.
Csak több mint 2 hónap volt amíg megérkezett, bár beleesett a kínai újév is.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
nimfas
addikt
válasz gulac12 #80240 üzenetére
Neked is (#80297) mathgery:
Múlt héten futott be ez a BT hangszóró. Nekem tetszik 20 USD. Tud SD-ről, USB-ről lejátszani, ébreszteni (SD,USB számról) van benne FM rádió és LINE bemenet is.
Egész jó hangja van.
SARDINE SDY-019 van többféle színben, nekem a fekete-piros jött be.
-
veterán
válasz gulac12 #81798 üzenetére
Vagy a nyest még agresszívebben reagál az idegen szagra.
A nyest területvédő állat, pont az a baja az autóval, hogy az autó ki-be járkál az ő territóriumából, idegen szagokat hoz, ami ingerli a nyestet.
Persze a WC illatosító még mindig jobb ötlet a nyest ellen, mint a kutya. Ismerősöm vett két kutyát, hogy távoltartsák a nyestet, aminek az lett az eredménye, hogy a nyest persze besurrant a kocsi motorterébe, a kutyák ezt észrevették és jópár helyen a fémig lekaparták a fényezést a kocsi elejéről, miközben próbálták kiűzni a nyestet (aki valószínűleg békésen szunyókált a motortérben).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
oszy
veterán
Egy ismerősöm az ÚJ autójába a legolcsóbb, legegyszerűbb wc illatosítót (kagyló alakú) akasztotta a motortérbe. Ez segít, mert azóta nem mászik be semmi neki a motortérbe. Az előző autóban nem volt és szét is rágta a borítást.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kelly416
veterán
Tízen évvel ez előtt a padlásunkon volt jó pár, esténként már azt vártuk, mikor kopognak le sörért, mert Nekik elfogyott. Aztán Fater megunta, gázolajjal belocsolt néhány járatot (vályog ház, van igazából helyük mászkálni a sárléces födémben és környékén), meg csinált néhány gázolajos-faforgácsos pogácsát amit kihelyezett a vélt bejáratok környékére, és azóta sem jöttek vissza. Igaz, max. 2 évente (nem a 40 fokos nyári napokon azért) kicsit belocsolja itt-ott, de összesen talán ha fél litert locsol szét cirka 200nm alapterületű ház padlásán.
Nem feltétlenül a legjobb gázolajat szétlocsolni a motortérben, de ha az autó mellé ide-oda egy kis tálkát teszel ki gázolajjal, amit lehetőleg nem is rúgsz fel figyelmetlenül, akkor szerintem az simán megoldás lehet.
-
Saccco
nagyúr
válasz gulac12 #84410 üzenetére
Pont ilyen összeállításban használom. Az első alkalom, hogy akkuról megy. Szerintem az elemek jobban bírják. De lehet, hogy egy új teljes töltés után fordul a kocka.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Real_Necro
veterán
válasz gulac12 #85788 üzenetére
Nincs nekem időm a mókolásokra, a legegyszerűbben használható kütyü kell, amit kicsomagolok, össze dugok és örül asszony, gyerek, meg én is nyugodtan ihatom a sörömet...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest