Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Jött a postás, hozott 3 csomagot. És kihozta mindhármat.
Csavarkiszedő, 6os kábelcsomag és bitkészlet.
[kép]
De nem ez a vicces, hanem az, hogy a bitkészletet tegnap előtt rendeltem.[ Szerkesztve ]
-
Lester75
csendes tag
Megérkezett a "munkás" napszemüvegem.
[link]Volt egy ugyanilyen forma ultrakönnyű Rapala márkájú régen.Nagyon szerettem,csak 2 év után elszíneződött a lencsén lévő felület.Nagy elvárásom nem volt,így kellemesen csalódtam.Tényleg könnyű,kellően rugalmas a formája is jó.Törlőkendő és egy plusz tasak érkezett a tok mellé még.Valamint egy teszt matrica,amin a szabad szemmel nem látható halacska előtűnik a képen,mikor felveszem a szemüveget.
-
beg
veterán
A trollkodást kérem befejezni. Főleg a hangulatkeltő LámaZ kollégára vonatkozik.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Dr.NX
addikt
-
Yasuo
aktív tag
válasz vasi89 #82777 üzenetére
Igen, valóban nem sok pénz, csak hülyeségekre nem szeretek sok pénzt költeni(mert szerintem ez a fidget spinner az, csak azért rendeltem be én is egyet, mert már nem bírtam nézni ezt az óriási hype-ot körülötte, ezért elfogott engem is a "kell" érzés).
De rendben, akkor nem kerámia csapágyas.
Majd beszámolok róla, hogy milyen, ha megérkezett.szerk.:
Amúgy az aliexpress-es rendeléseknek a szállítása tényleg tovább tart, mint mondjuk egy ebay-es rendelés? Vagy ugyanannyi átlagban?[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Azt nem értem, hogy ennyi pénzért már annyira drága h kerámia csapágyasnak kellene lennie? Én nem igazán értem ezt a cuccot de a drágább 5dolláros is csak 1300ft. És mint fentebb írták, egy jobbfajta csapágy kerül csak ennyibe. Ez nem bántás csak azért 1300ft nem olyan sok.
-
mobilizmo
addikt
Szerintem ez a videó elég félrevezető lehet. Új csapágyak esetén szerintem a megmunkálás, összeszerelés minősége inkább határozza meg azt a tulajdonságot, ami alapján valamelyik sokkal hosszabb ideig pörög. Az anyag minősége meg azt, hogy ennek a tulajdonságnak a "jóságát" milyen hosszú ideig tudja egy szint felett tartani.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
*Ropi*
félisten
válasz BullZeye #82765 üzenetére
"Pont ez az, hogy BT cuccoknál náluk ez trend, és nem csak az olcsó vackoknál kollégám tolatóradart vett fél éve kintről autóba, és az is ugyanezt csinálja, pittyegés helyett beszél miközben tolatsz, qrwa idegesítő."
Finom utalás arra, hogy pár éven belül megveszik az egész világot és így előbb vagy utóbb érdemes megtanulnod a nyelvüket.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
NORBl
aktív tag
Asztali pc-hez kéne nekem wifijel vevő.
Ezt a Xiaomi-t néztem ki.
Jó lehet, vagy ez csak wifi jelet erősít, hatótávot növel ? Valakinek tapasztala a termékkel ?Windows 10 fut a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Nézegettem a csapágyakat, úgy tűnik, ilyen 608 kerámia ZrO2 bearing kellhet bele 8x22x7mm méretben.
Elfogadom a sütiket.
-
Degeczi
nagyúr
válasz BullZeye #82765 üzenetére
Itthon visszaküldheted akkor is (a saját költségedre!), ha egyszerűen csak nem tetszik.
Márpedig az, h bejelenti az üzemmódjait, bizony a "nem tetszik" kategória, és nem a "not as described".
Mindenesetre ez Ebayen is megoldható - lenne, ha nem az lenne a lényeg, h minél olcsóbban rendelni Kínából, ahová nem éri meg olcsó cuccot visszaküldeni.Ahol tudod a terméket értékelni (Gearbest, Tinydeal, DX, ...), ott természetesen már csak a többiek érdekében is nemes húzás ezt megtenni, persze. De az Ebay pont nem ilyen, ott az eladót értékeled! Ő pedig nem hibázott.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
veithidia napszemuvegekhez van most valami kupon?
koszi elore is
b -
BullZeye
veterán
válasz MADcat #82754 üzenetére
Elméleti kérdés, itthon ha veszel valamit online, és simán nem hozza azt ami az oldalra van írva, és gagyi szar. Hova viszed a terméket, hogy visszakapd a pénzt érte? A gyártóhoz, vagy webshophoz?
(#82762) kelly416
Pont ez az, hogy BT cuccoknál náluk ez trend, és nem csak az olcsó vackoknál kollégám tolatóradart vett fél éve kintről autóba, és az is ugyanezt csinálja, pittyegés helyett beszél miközben tolatsz, qrwa idegesítő.Gyártót el tudjátok érni az ilyen noname vackoknál? Írsz egy levelet az eladónak jó esetben elolvassa és röhög rajta, majd törli. Rosszabb esetben el sem olvassa, de se így, se úgy nem jut el a gyártóig, hogy le kéne állni az ilyen fölösleges szarokkal, vagy jelöljék meg, hogy ez bizony beszél chinglishül.
Gearbesten rendeltem pár hónapja műanyag szétszedőt (prying tool) laptopokhoz, küldtek egy olyat ami konkrétan elhajlott ott, ahol az előző, UGYANÚGY kinézőt fél évig használtam, csak a súlyban volt különbség. Írtam Gearbestnek, persze megváltozik minden szuper jó lesz, rendeljem meg most azonnal újra, mert már tökéletes és jó. Megrendeltem megint 2hét múlva, mit gondoltok, ugyanazt a gagyi szart küldték? És szerintetek lepontoztam a terméket utána? Vagy ezt se kellett volna, hátha megveszi más is és kidob érte 2-3 dollárt, mert hát olcsó húsnak híg a leve?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kmarci25
veterán
Az Ügyfélnek (majdnem) mindig igaza van, az Ügyfél pedig Én vagyok!
Azta*********mindenségit! A nagybetűkért külön köszönet! Egy újabb ok, amiért fogyatkoznak a Magyarországra postázó kereskedők.
Pontozáshoz: ott az eladót pontozod, nem a terméket. Nyugodtan adhatsz az eladónak magas pontokat, ha azt és akkor küldtek, amit és amikor ígérte/vállalta. A szöveges részbe pedig beírhatod, hogy miért nem tetszik a termék.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kelly416
veterán
válasz BullZeye #82748 üzenetére
Nem normális, de olcsó hús és híg lé... Nekem is van egy ilyen, fájt a kiejtése, de mára már csak röhögök rajta. A gyerekek hallgatnak zenét vele autóban, és kb. más funkciója sincs. Ha tudna memóriakártyáról randomozni, nem is tervezném kidobni, de biztos, hogy jobban megnézem, mit veszek legközelebb. Ez meg legrosszabb esetben megmarad telefonos kihangosítónak mondjuk a műhelybe.
Viszont ha a téma indító gondolatához visszatérünk, az eladó erről baromi keveset sem tehet, én ettől még az eladót nem fogom lehúzni, ha egyébként korrekt áron, korrekt határidővel, korrekt csomagolásban szállított. És ezekben hiba nem volt.
-
Saccco
nagyúr
Ilyeneket nyomtattam egy párat. Sőt a nyomtatós csoportok tele vannak mindenféle spinner-ekkel.
Hamar átforgatták a kínaiak...█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
cris78
őstag
Rendeljetek inkább ilyen pörgettyűt, ennek értelme is van
Megtaláltam, már jó a link[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
Dr.NX
addikt
"Material: Metal Bass & Alloy"
F*ck yeah! \m/Én most rendeltem ezt:
HQ-Hand-Spinner-Tri-Fidget-Ceramic-Bearings
Gondolom a leírás ellenére akkor ez is fém csapágyas lesz, az látszik ránézésre?
Akkor viszont nyugodt szívvel fogom visszakérni a fél pénzem.
Tud valaki esetleg ilyen formát kerámia csapággyal, ami biztosan az?Elfogadom a sütiket.
-
Skillet
addikt
válasz CHIPman #82749 üzenetére
Nekem EZ van és nem dumál egyáltalán.
És igen, van benne hangszóró.
Viszont teljesen egyértelmű, hogy ez a gombnyomásra dumáló ficsőr nem az eladó hibája.
Ezért kár lepontozni.
Gearbest és banggood más tészta, ott a terméket pontozhatod és látja mindenki, mit írtál róla... jobb esetbenMás.
Május elsején küldtem meg a vámkezeléshez szükséges doksikat a postának. Május 3-a óta azt jelezte a tn, hogy a küldött dokumentumok feldolgozása. Május 18-án frissült arra, hogy elküldték a vámnak a dokumentumokat
Sosem késő. Tényleg jó nagy lehet a gond postáéknál.
Mondjuk az oldalon fel is hívják a figyelmet arra, hogy hosszabb idő lehet az ügyintézés, a megnövekedett csomagszám miatt.
Na de ennyire? Ha esetleg újra el kell küldeni nekik, valami hiányzó doksit... akkor talán őszre lesz tabletem.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
MODERÁTOR
-
Kernel
nagyúr
válasz daver88 #82742 üzenetére
Gyerekjáték, szemléltető eszköz, csak talán rossz rovatba került. Alkalmas ellenállás akusztikus jelzésére, azzal arányos hangszínezettel.
A ceruza másik végén érintkezik a grafit belsővel, az emberen folyik keresztül a mérőáram és az akármilyen közegen keresztül záródik a ceruza hegyéhez.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Yasuo
aktív tag
Hali!
Rendeltem egy ilyen Fidget Spinner-t(silver, háromágú). Ez vajon kerámia csapágyas lehet? Vagy lehet benne cserélni a csapágyat? -
CHIPman
nagyúr
-
BullZeye
veterán
Jah, akkor szted normális dolog, hogy egy bluetoothos eszköz rettentően tört kínai angollal hablatyol minden gombnyomást? Mert van egy pár BT eszközöm, de eddig csak 1nél volt ilyen, ment is a kukába emiatt.
Kb annyi értelme van, mint a sok kínai lednek, amiben a jingle bells szól, semmi.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Degeczi
nagyúr
Az, h "jelzed a kifogásod" teljesen más, mint alaptalanul negatív értékelést adni neki!
Az Ebay értékelés az eladó hozzáállásának minősítésére szolgál - de sehol nem az eladó hibája egy termék hülye szoftvere, csak ha ő lenne a gyártó is egyben. De jó eséllyel még csak a kezén sem ment át, még működés közben sem látta...
-
petipetya
nagyúr
Milyen néven keressem ezt a nyitható/zárható kupakot, amit bármilyen üdítős üvegre fel tudok csavarozni?
"nincs rá lezsóidő"
-
beg
veterán
Én legutóbb vettem egy törékeny üvegpoharat. Teljesen kivagyok, hogy nem ejthetem le, mert nem olvastam el előtte. Hasonlósan jártam a vízben oldódó szappannal is meg a fej nélküli röfögő plüss kismalaccal (disney-s) is. Mondjuk mindegyik olcsó volt. Nyomtam is a dispute gombra, mert Én Vagyok a Vevő!
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
maestro87
őstag
válasz cris78 #82737 üzenetére
Végül sikerült DigooEye-jel, de csak úgy hogy kábelen keresztül csatlakoztattam először és után már működött wifi-vel is. Azért ez így egy kicsit gáz. Az meg még inkább, hogy még a honlapjukon se nagyon közlik, hogy mit kell hozzá letölteni. A Windows-os Digoo szoftvert is nem egy képen láttam már, de a linket hozzá még sehol. De még megpróbálom akkor a DigooCam-mel is.
-
daver88
aktív tag
ez má' megint mi?? [Zenélő ceruza] - és mire való??
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
KAUKKO 18L Laptop hátitáska most elég jó árban van. Még banggoodon nyertem egy hasonlót Snap-upon ,jó minőség.Oops nem néztem a posta árát..[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
-
m0ski
aktív tag
válasz werszomjas #82727 üzenetére
Nem is a szállítási idővel van elsősorban bajom (nyilván lehetne gyorsabb), hanem azzal, hogy a TN szerint 3 hete az országban van a csomag, de én még semmit se láttam belőle.
-
maestro87
őstag
válasz sambenez #82723 üzenetére
Így van, az is hibás aki árulja.
Más: Megérkezett a Digoo BB-M1X kamera. A kérdésem az lenne, hogy a DigooEye alkalmazás kell ehhez is? Mert nagyon nem akar csatlakozni...
Másik kérdés, melyik a hozzávaló Windows-os szoftver? -
BullZeye
veterán
válasz Degeczi #82722 üzenetére
Jogos, az eladó vajon odaírta valahova, hogy retardált módon üvölti, hogy épp mit csinál? Kultúrált eszközöknél ráraknak 1 ledet 3 állás móddal, és mindenki boldog, de kíniaknál a bluetooth egyet jelent azzal, hogy minden gomb után be kell mondani, hogy mit nyomtál meg...hátha magad nem tudod a ráírt piktogramról.
Eladó meg talán gyártól felé visszajelez, hogy pls ne adj több retardált készüléket.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
LámaZ
addikt
válasz pajszer91 #82713 üzenetére
Nálam egy pici Bluetooth-os FM-rádió csinálja ezt, le is húztam az eladót emiatt az értékelésnél.
Amikor bekapcsolom vagy üzemmódot váltok, beleüvölti a térbe, hogy ilyen mód, olyan mód. A fürdőben van, és este amikor megyek zuhanyozni – mivel nem akarom felverni a szomszédokat – beviszem a szobába, bedugom a párna alá, amíg bekapcsol.
Ez rendszerhang, az erősségét nem lehet állítani. Talán förmvercserével megoldható lenne. Nem is talán, biztos, de ki mászik ebbe bele?[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki április közepe környékén rendelt ebből a ROCK Simpiz 3 portos szivargyújtós töltőből, és már megkapta?
Amit kaptam TN-t (valami 4PX-es cucc, szóval akár kamu is lehet), a szerint 04.28-án beérkezett az országba a csomag, viszont postás még sehol.
2017-04-28 15:51
Shipmnet arrived at destination country
2017-04-26 12:32
departed from export center
2017-04-24 17:00
HONGKONG, Hand over to airline
2017-04-24 16:00
HONGKONG, Arrive at facility
2017-04-24 09:00
Shenzhen,China, Depart from facility
2017-04-18 21:44
Mingle,Shenzhen,China, Shipment operation completed
2017-04-18 21:44
Mingle,Shenzhen,China, Shipment arrived at facilityBezzeg a 2 héttel később rendelt QCY QY7-et már a hét elején hozta a postás
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz cadtamas #82714 üzenetére
bluetooth hangszórók topicban is többen várják, hogy hátha lesz újra készleten. én megvettem ebay-ről ugyanezt csak leadzm logóval. Ellőttem rá a 10 $-os PayPal kuponom és így bekúszott 10K Ft alá.
[ Szerkesztve ]
-
cadtamas
tag
Bt speaker ügyben kérnék tanácsot.
Kinéztem magamnak ezt, de sajnos már nem lehet ennyiért kapni.
Fórumokon olvastam, hogy nagyon frankó készülék. Ár/érték arányban az egyik legjobb.
Tudtok olyat ajánlani ami hasonlóan jó és nem haladja meg a 10.000.-HUF értékhatárt? -
Graphics
Jómunkásember
Megjött a hiperszuper BT Speaker
[link]Igazából 1800 Ft-ért nem várok el többet, azt teljesíti, nem egy atomrobbanás, de műhelybe cünnögni jó lesz
-
LámaZ
addikt
válasz DJGABI #82710 üzenetére
A ciripelés nálam is megvan az egyiken, másikon.
Úgy érzem magam, mint kint a virágos réten meleg nyári napsütésben. :-DSzóval, tudnak ezek hangulatot teremteni, de ha az ember kifejezetten erre a célra venné őket, akkor némák lennének, mint a sír. :-)
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Sanyesz.
őstag
Megérkezett a Ganzo G7522 bicska, "szép" zöld nyéllel. Érdekes, de kést még sosem vettem Kínából, node egyszer el kell kezdeni.
Jó az összeszerelése, stabil a fogása. A pengezárat kicsit szokni kell."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
DJGABI
addikt
válasz fery02 #82704 üzenetére
mmint usb-s, 5V töltő? expansys-ban ilyen 200ft volt darabja, akkor bevásároltam belőle.
aprón bele lehet szaladni [link] vagy [link] de amúgy igen, ha valóban minőségit akarasz a bw/ugreen drágácska. az olcsó kínaival meg nem érdemes szórakozni
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
addikt
Sziasztok!
Ti milyen "telefontöltő" adaptert használnátok olyasféle kütyükhöz a háztartásban, amik működéséhez fixen kell táplálás?
Gondoltam veszek én is a korábban linkelt külső házas Bluetooth receiver-ből, aminek kelleni fog egy saját adapter.
Ha a biztonságra mennék, akkor az adapter kb drágább lenne, mint maga a táplálandó eszköz, de gondolom az sem jó ötlet, hogy veszek hozzá valamit a vásárban olcsón, kb turkáló szinten.Ti milyen adaptert használnátok ilyen kütyühöz? Linket is elfogadok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz schawo #82695 üzenetére
Tronsmart füleshez írtam a linkelt topikban, mivel próbáltad? Csak mert 40Hz-ig nincs baj vele így hirtelen teszt alapján amit most csináltam.... BT4.0+AptX
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest