Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ma nekem is megjött a páka.
Átalakítót kaptam hozzá.
Ma sikerült egy kabátot venni, [link]
Tegnap egy táskát. remélem elküldik, mert addig kattingattam amíg free shipping nem lett.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dugesz77
őstag
Ha valaki kíváncsi és szintén ki akarja belezni a BD-írót akkor a ház úgy bontható szét,hogy az oldalsó sárga műanyag csíkot hátoldal felől lepattintható. Ha az le van szedve akkor az alsó felénél van három bemélyedés ott vannak a pattintó fülek. Különben raktam bele már notebook 2,5 HDD-t és teljesen jó működik külső vinyóként is a ház. Normális sebességgel (65-70 MB/s) lehet használni.
-
powers
tag
1.04-el jött,de ha megnézed,más a típusszáma,az enyém UJ240AS,a tiéd UJ260.én is láttam hogy elméletileg van valami a sony oldalán,de ez panasonic, és nem kellett végül frissítenem,csak az előlapi USB bemenetet nem szereti a PC-n.
na mire megírtam már látod
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz -=Jam=- #32294 üzenetére
Érdekes volt, mert nekem is beállt annyi időre, de már be voltam jelentkezve PayPalra, így már csak a fizetésre kellett rákattintanom. Aztán sikeresen vissza is igazolta.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-=Jam=-
őstag
válasz Real_Necro #32287 üzenetére
Grat!
Nekem beállt a gomb megnyomása után vagy 10mp-re, úgyhogy hiába dobott át a PayPal-ra, éreztem, hogy esélytelen...
-
kenand
veterán
Sziasztok.
Geekbuyingon reklamációval van valakinek tapasztalata?
Rendeltem egy telefont elviekben november 11-én postára adták. Írtak egy tracking numbert sg végűt Majd tracking linknek Nl postát ami biztos nem jó. De az a gondom hogy Szingapúri posta sem találja. 17track sem. 14 nap után biztos működnie kellene. Írtam a
sportnak 2x de válaszra sem méltatnak[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Fejvadi #32291 üzenetére
44 ezer hozzászólás, pörög rendesen
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Fejvadi
nagyúr
Sziasztok!
Van valahol itt e-cigi témájú fórum?
Nem találtam semmit. -
maestro87
őstag
Mi a baj a dzsekivel, hogy lassan fogy? Pedig szerintem jól néz ki, és kb. itthon is ennyibe kerül egy ilyen, de inkább többe.
-
KisApám
addikt
válasz Real_Necro #32287 üzenetére
Én elméláztam... rajta voltam, de kimentem konyhába, mire visszajöttem, már rég elment mind...
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Real_Necro
veterán
Jee Xiaomi 20.000 Power bank kosárban... snap upban.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
maestro87
őstag
válasz netseft #32265 üzenetére
Nekem ne is mondd. A szeptember 9-ei 30 dollár értékű 28Ft-os nadrág még most se jött meg nekem, és vagy 2 hete próbálom terelgetni őket arra az útra, hogy küldjenek helyette inkább egy powerbank-ot (snap-up-ban most mindkettő azonos árban van kb.) vagy kupont, mert valljuk be az a nadrág nem valami szép. De mindig lepattintanak. Azzal érvelt, hogy csak 0.01$ az értéke a nadrágnak, kupont nem tudnak adni (na persze), a csere szóra meg nem is reagáltak. Pedig még a 2$-ra elárazott H8 mini esetét is felhoztam, hogy ők(azaz Ti) milyen alapon kaptak akkor refund-ot, 1db H8 minit és egy 5 dolláros kupont, de semmi válaszreakció. Nekem meg még 5$-t se ajánlott fel az Ivy, mert a nadrág csak 0.01$-ba került... Kértem olyan 25$-os kupont is ami pl. csak 40$ dollár felett használható, de mintha a falnak beszéltem volna.
Ebből én csak azt tudom leszűrni, hogy azt a nadrágot ők szinte ingyen kapják (0.01$) és 3000-szeres haszonnal árulják. Mert ha legalább a nadrág beszerzési értékét felajánlották volna, akkor azt mondom oké, de mindenáron újra akarja küldeni és a postának pluszba fizetni a szállításért. Ennyit a matematika tudásukról.
Végül tegnap belementem az újraküldésbe, de ma megint értetlenkedik, hogy akkor újraküldje?...Szóval lehet lesz egy felesleges 36-os fekete nadrágom, ki akar majd cserélni velem?
(#32277) cris78: Nem okos, nem kell. Nem is tudom, hogy képzelte ezt a Xiaomi, buta hasi-tasit gyártani? Ki hallott már ilyet...?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Már 1 napja várom a visszaigazoló email-t, de nem kaptam 5let?
-
cris78
őstag
válasz dajkapeter #32279 üzenetére
bele lehet tenni a xiaomi power bankot
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
ilyet valaki?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
OccsE
aktív tag
Ha valaki esetleg telefon vasarlason tori a fejet meg az unnepek elott: CooliCool Snap-Wednesday
-
kirkri
addikt
Nekem a pontokon kívül eddig volt egy 6%-os kupon és 2 darab 5%-os. Annak fényében, hogy alapból van most az oldalon a 6%-os karácsonyi kupon, jobban jártam volna, ha ezek helyett is pontot kapok.
Más: Három napon keresztül pörögtem, hogy megpróbálok lecsapni tegnap 16 órakor a Chuwi tabletre a SnapUp-ban. Azt láttam, hogy US warehouse, de még úgy is megérte volna, hogy fennakad a vámon és az áfát ki kell utána fizetnem.
Direkt hazamentem a munkahelyemről korábban, majd 5 perccel a kezdés előtt már ott ültem a gép előtt és vártam a lehetőségre. Rányomva a Rush to buy gombra vettem észre, hogy 19 dollár a szállítási költség. Gyors fejszámolás, majd nagy káromkodás következett, mert így már csak 2000 forinttal járnék jobban, mintha a Gearbesten megveszem EU raktárból. Így most megvárom, hogy a BF keretében nem lesz-e valahol jó tablet ajánlat és ha nem, akkor megveszem a Gearbesten.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
netseft
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #32264 üzenetére
Egyébként ha sumákolásról van szó, a BangGood-ot sem kell félteni. 1 hónapig vergődtem velük egy rendeléssel, amit több szempontból is elszúrtak, mégsem voltak hajlandóak semmilyen kompromisszumra. Borzasztóan kicsinyesek tudnak lenni, még az amerikai és angliai eladók is nagyvonalúbbak néha probléma esetén, mint ők. Volt már velük pozitív tapasztalatom is, de ez most mély nyomot hagyott. Jók az áraik, de sokat hibáznak, aztán ha emiatt intézkedni kell, van amikor nem egyszerű megoldani.
[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz binor91 #32246 üzenetére
Gyönyörű felfogás... Jézusom. Kifizetted, megkaptad, de azért "nem kaptam meg", vegyél egy mérőt, ha nincs, telefonos mérésre nem adnak ők sem, és mérd le szépen, aztán a felét refundolják, mert működő kábelt azért kaptál, nem megszakadva van, vagy csatlakozó vég leesve.
"Remélem" ketten pont eléritek, hogy ne postázzon a BG többet Magyarországra. Egyre több a mismásolás...
Teplic
15%erzol
Múltkor idéztem, de, akkor itt van még egyszer:
"Direct Checkout Discount- Points can be exchanged to give up to 15% off your order."[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Real_Necro
veterán
Feleségemnek rendeltem az alábbi női övet november 1-én. Tegnap érkezett meg. Bár nem tűnik bőrnek, de jó minőség, kissé rugalmas is. Páromnak tetszik.
-
Predator2
addikt
válasz tonyrulez #32166 üzenetére
Helló
Megbízható a bolt? A vezetékekkel volt már tapasztalatod? Jó minőségnek számít?
Mennyi az az áramerősség amit át lehet préselni rajta?
Az ára pont elfogadható lenne számomra.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Jarod1
veterán
Hali, Rendelt mostanság használ valaki okosórát?
ezzel szemezgetek egy ideje:
[link] -
tboj
tag
Remélem tudod, hogy egy nap 3x lehet nyitni. Nekem eddig 3 napon keresztül 10+30+50 pont, ma pedig 30+30+50 pont jött. Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire ritkán lehet kifogni a tárgynyereményeket.
@Teplic: Biztosan meg fogod majd kapni azt a monopodot.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
pietrrr
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Tabletet legalább 1 giga RAM-mal? Jó lenne minél olcsóbban, mondjuk kb 15ezer alatt, ha van egyáltalán ilyen.
Köszi!
-
Teplic
tag
válasz spidersoft #32255 üzenetére
banggoodon a fizetésnek maximum hány százaléka történhet pontbeváltással?
-
spidersoft
senior tag
válasz Teplic #32254 üzenetére
Például lehet beváltani kedvezményre... a következő csomagjaim vannak úton BG-ról: az írónál is beváltottam 180 pontot, így 519Ft lejött az árából Mondjuk még ide épp nem ért a cucc... Shipped Date:2015-11-18. Ezen felül még várok tőlük 565Ft-ért 3db xiaomi lámpát okt. 25-től (666Ft-ért is nagyon akciós lett volna, de 35 pont még leszaladt belőle), a H8 minit okt. 21-től ($1.99 volt, ebbe nem sikerült pontot beváltani), egy USB mikroszkópot nov. 10-től (119 pont, azaz kb. 350Ft), valamint egy csavarhúzót szemüveghez $0.89-ért (260Ft), amiből 13 pontot engedett (kb. 40Ft). Ez összesen 374 pont, azaz kb. 1100Ft kedvezmény.
Dehogynem jó a pont
a mai nap tapasztalata: beargest.com nem létezik... kábé négyszer írtam be, meg harminc F5-öt nyomtam, mire leesett. Még szerencse, hogy ez nem vásárlós nap volt, ki tudja, hogy miket ütöttem volna le, lenne meglepetés, mikor bontom a pakkokat
-
Teplic
tag
igen, egy blitzwolf monopodot. viszont email nem jött róla, nyeremények között nincsen, nyertesek között sem szerepel az email címem. írtam is banggoodéknak hogy most mi van..
A blu-ray írómat viszont nem küldik. látom mindenkinek megjött, nekem fel sem adták pedig eleje fele rendeltem. és mindenáron refundolni akrtak, mondtam,hogy nem fogadom el és küldjék csak. megint írtak és megint, aztán ma refundoltak. 100BG pontot adtak kárpótlásként, ami semmire nem jó.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KisApám #32250 üzenetére
Edigitalon volt ilyen anno, asszem még régi telómmal egy forumtars hasznalta: [link]
REMAX usb kábelek voltak mar tesztelve? Azokra is nagyot ígérnek....illetve most jöttem ra hogy tesztnek nem micro hanem miniusb kabelt rendeltem....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
KisApám
addikt
Tudnátok ajánlani egy jó mikro HDMI - HDMI kábelt?
Tablet kapcsolódna a TV-re.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
tboj
tag
Sikerült már valakinek a banggood-os karácsonyi zoknikból pontokon kívül mást is kiszedni?
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
zsiz
őstag
utálom az életlen késeket... de kicsit sokallom ezért az 5k HUF-ot. még várok, hátha jövő hónapban belefut a család valami hasonlóba a szabadkai piacon, olcsóbban..
a tiédet tudnád linkelni, hogy pontosan milyen? mennyiért és hol vetted?Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
csendes tag
válasz agent_k #32245 üzenetére
Pont így jártam én is. (lásd: #32236)
Szerintem a legjobb megoldás, ha tracking nélkül kérted, akkor a nem jött meg opció. Úgy tudom BG is refundol ilyen esetben. Én is ezt fogom tenni.binor91 felhasználónak 414 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon! Regisztráció dátuma: 2010-10-24 15:28
-
agent_k
őstag
válasz Outlander #32242 üzenetére
Igen sok mindentől függ főleg a töltöttségi állapottól. A tablet nyugalmi állapotban volt repülős üzemmódban 25% akkun ahol. Kb 1 perc volt a kábelcserék között, tehát nem töltődött sokat (semmit), egyszóval azonosak voltak a körülmények. Az Xiaomi rövid kábellel és a tablethez járó rövid kábellel felveszi a számomra elfogadható töltést a szerkezet, a két Nillkinnel meg nem. Nekem ennyi elég volt a tapasztaláshoz. Kár érte.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Jártatok már úgy futárral, hogy azt írták ma viszik, és mégsem? DHL-es Edigtalos csomag.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Gyári eredeti, hologramos csomagos Nilkin kábelt vettem a banggoodról. Éppen csak a kínai miniszterelnök aláírása nem volt rajta, hogy ez aztán A KÁBEL barátom most meglátod, hogy mi fán terem a minőség.
Blitzwolf töltőhöz csatlakoztatva A KÁBEL meg a tablet. A tablet a gyári töltőjével és kábeljével felveszi az 1,5-2A-t szóval ez volt a referencia. Tudtam mit vállalok. A KÁBEL-lel képes volt 800mAh-t felvenni. Visszacserélem 1,2-1,6A, megint A KÁBEL 0,8A. Kipróáltam a Xiaomi powerbank gyári kábellel is: 1,5-1,8A... Szóval A KÁBEL nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.
Megnézem a telót is kínomban. Ha fáj akkor fájjon igazán. Sony Z3 kéri a kraftot. Xiami gyári rövid kábel 1A, A kábel 0,4-0,8A. Még jó, hogy kettőt vettem belőle. -
erzol
őstag
válasz havri1 #32233 üzenetére
Elvileg ugyanaz a kettő, csak az egyiken van blitzwolf logó, de azért na...
Eddig azt tapasztaltam BG-tól, hogy azt küldik, amit hirdetnek.
Szerencsére van kicsomagolós videóm, már el is küldtem nekik.
Szvsz nem kérdés az újraküldés vagy a refund, remélem ők is így gondolják, de nagyon gyorsan... -
csendes tag
válasz Avicularia #30937 üzenetére
Ma megjött a BG-s ROCK kábelem, viszont nekem közel sem hozza a 2.1A-t.
Ampere-el mértem le Nexus 5-ön és míg a Xiaomi 16.000mAh-ról ezzel töltve 450-500mAh töltést ír, addig a gyári Xiaomi kábellel 900-1000mAh-t.
Tehát ez alapján én egyáltalán nem ajánlom!binor91 felhasználónak 414 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon! Regisztráció dátuma: 2010-10-24 15:28
-
batagy
őstag
válasz motoflug #32019 üzenetére
Igazad van.
Most jártam a SPAR-ban és ehhez nagyon hasonló fokhagymareszelőt ott is kapni, 800 Ft-ért. Török gyártmány. Mondjuk 400 Ft helyett 800 Ft, de legalább megbízható helyről van és azonnal vihető. Szóval nem kell mindjárt mindent Kínából rendelni....
A hagyományos régi fém fokhagymakinyomó szintén kapható a Spar-ban, az 500 Ft.
-
tonyrulez
őstag
válasz Black&White #32222 üzenetére
Ha már kesztyű:
Itt lesz fekete péntekkor (most pénteken) jóárasítva Etip Quatro kesztyű, igaz csak 50db. Ugye most 16.890 helyett 9.980, pénteken meg csak 3.980. Valós leárazás, mert külföldi oldalakon meg 65USD az ára, ami kb. 19.000.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
zsiz
őstag
válasz KaiotEch #32228 üzenetére
Le kell tölteni hozzá az MiSnow alkalmazást
más: ilyen kés élező szetthez nem volt véletlen szerencséje valakinek? Itt egy videó a használatáról.
Az igazi gyártótól mondjuk háromszor ennyibe kerül, ez csak valami utánzat.. Ali-n előfordul az olyan De hátha valaki már bepróbálta és van vele személyes tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
erzol
őstag
válasz havri1 #32208 üzenetére
Egy ilyen csoda okosórát ajándékba.
Az még a legkevesebb, hogy nem Blitzwolf-ot küldtek, hanem Aplus-t.
Mikor kibontottam, akkor láttam, hogy hiányzik két akkumulátor érintkező az órából...
Remélem, hogy gyorsan orvosolják a problémát, bár kétlem, hogy karácsonyig lesz belőle valami. -
coolicool_hu
tag
Valaki rendelt már BG-ről SJCAM-t ? Szerintetek ezek fake termékek ? Vannak itt olyan típusok ami a gyártó oldalán fent sincs
-
Black&White
addikt
Ez egy kesztyű kesztyű.
Ahogy van többféle hátitáskájuk is, úgy ilyenjük is. -
nagyúr
Ezzel a hógolyót csak a telefonon tudod gyúrni nem?
-
oszy
veterán
Ebben csak az a lényeg, hogy tudod tpizni benne az érintőképernyőt nem?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
RBJ
addikt
Ez most komoly! Kesztyű? Okos?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Jackal2
senior tag
Ma kiszedett Tiny Deal kuponok, ha valakinek kell:
http://quadkopter.blog.hu/2015/11/20/tiny_deal_kedvezmenyes_kuponok
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
ben-ga
tag
Láttatok valami gurtni szerű dolgot?
elmentettem és nem találom... -
RBJ
addikt
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
dugesz77
őstag
válasz powers #32198 üzenetére
Ezt te is jól kifogtad. Ez meg egy Panasonic BD író/olvasó
Na még kíváncsi leszek kinek milyen érkezik. -
Zeki
nagyúr
-
dugesz77
őstag
válasz peestheee #32204 üzenetére
A pákahegy földelésének akkor van értelme ha statikus feltöltésre érzékeny dolgokat forrasztasz IC-k ilyesmik. Antisztatikus lesz tőle.
maestro87: akkor a tiedben meg egy LG multi író van
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Banggoodról ma érkezett egy hibás termékem 10e ft. értékben. Chaten beszéltem az ügyfélszolgálattal, javaslatára küldem emailt a hibát szemléltető videóval.
Várjak türelemmel a válaszra, vagy kezdjek valamit paypallal is szerintetek? -
dugesz77
őstag
Mára befutott a snap-up elhozott forrasztópáka. Gyorsan melegszik fel és úgy tűnik szépen tartja a beállított hőmérsékletet(sűrűn ráfűt). Kicsi negatívum,hogy nehéz,sprőd a vezeték de azt a többi pákámon is rögtön lecseréltem mert mindig gondom volt vele. Mivel nem EU-s a csatlakozó két gondom megoldva. November 11. lett feladva.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Javítottam, köszi.
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest