Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Már 1 napja várom a visszaigazoló email-t, de nem kaptam 5let?
-
B-L-A-C-K
titán
A linkelt oldal is ugyan úgy működik mint az ebay, csak ott 1 terméket nem ~100 eladótól vehetsz meg, hanem egy beszállítótót, ezért is eredetiek a márkásabb dolgok. Fizetés is, és a termékek is 2-4 hét alatt érkeznek meg kb.
Szóval én azt az oldalt is ajánlom, azt meg ne úgy képzeld el hogy ebayen rendelsz 4-5 dolgot különböző emberektől és egyszerre fog megérkezni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz numera007 #32958 üzenetére
Csak az ilyen kínai csodákkal vigyázni, mert leégetheti a lakást...
Nem akarok sokat keresgélni linkek után, de pl itt van egy.
Amúgy én is rendeltem 3-at még nem jött meg, de rendelés után világosítottak fel engem is nem célszerű onnan.
Amúgy nekem is a lakásba mindenhol led van (Gu10/E27), M-Tech fajtából, 2 éve vannak meg, egy sem égett még ki, ár/érték arányban elég jók.
-
B-L-A-C-K
titán
BG-ról rendeltem múlt hónap 4-én, 5-én, 11-én, és eddig egyik termékem se jött meg, másnak is csúszik?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #34007 üzenetére
1 termék megjött a hét elején, többi azóta se, vissza is kértem a pénzt, de azért még reménykedek megjön.
#214: Ezt mindenhol agyon dicsérik, és elég jó áron van, + ha onnan rendeled 100% eredetit kapsz (ebay-en van hamis is).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Lambérialakó #34933 üzenetére
Köszi.
Cathfaern: Reklám, beregelsz így, majd fogsz vásárolni utána is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Beni2360 #34953 üzenetére
Látom nem jött át hogy ajándékba lesz és azért gáz ha nem jön meg. Az meg hogy 27 munkanapot írnak és nincs itt csak szóvá tehetem hogy nem tetszik. Az meg hogy hol csúszik szerintem nem az én dolgom, akkor ne írjanak 7-27 napot ha ilyenkor köztudott nem jön meg ennyi idő alatt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Lambérialakó #34933 üzenetére
Most hozta a postás az ingyenes szivargyújós töltőt, elég minőséginek tűnik...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez egy sablon szöveg, nem sérteget ebben, csak kéri normálisan hogy ellenőrizd le a címet nem e elírtad véletlenül.
Írd meg nekik nem írtad el, kéred vissza a pénzt...Utána még fogják írni hogy várj még egy kicsit, te írd vissza nem akarsz és kéred vissza pénzt. Ezek után vissza utalják.
szerk:
Látom közbe megelőztek...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Sose rendeltem még innen -> Amazon.de. Nagyobb értékű dolgokat is szabad, nincs rizikó? Illetve mennyi idő átlagban míg megérkezik az adott termék?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Czimby #38429 üzenetére
Igen tisztába vagyok vele, de krimpelni is teljesen jól tudok vele.
De szerintem tud válogatni csak azért említettem ezt mert erről van tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na megvettem ezt a lidl-ben mától kapható időjárás állomásos mi újságot. 4db maxell elemet is adnak hozzá, a kinti hőfok észlelése viszont elég lassan áll be kell neki ~1 óra, de ettől függetlenül 3 ezret megér szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
Banggood-ról Nov 11-én rendelt adatkábelem ma jött meg, szóval akinek késésben vannak a dolgai még reménykedhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest