Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Nekem eddig csak pontok voltak, jellemzően 30-50. Igaz, ma forgattam harmadszor, mert mindig elfelejtem... Nemtom mennyire mérvadó az oldalt scrollozó izé, de abban azért gyakran meg-megjelenik egy-egy tárgynyeremény is A kattintás után kb. egy perccel jutott el a központi agy oda, hogy kiírja a nevemet:
-
kirkri
addikt
Nekem a pontokon kívül eddig volt egy 6%-os kupon és 2 darab 5%-os. Annak fényében, hogy alapból van most az oldalon a 6%-os karácsonyi kupon, jobban jártam volna, ha ezek helyett is pontot kapok.
Más: Három napon keresztül pörögtem, hogy megpróbálok lecsapni tegnap 16 órakor a Chuwi tabletre a SnapUp-ban. Azt láttam, hogy US warehouse, de még úgy is megérte volna, hogy fennakad a vámon és az áfát ki kell utána fizetnem.
Direkt hazamentem a munkahelyemről korábban, majd 5 perccel a kezdés előtt már ott ültem a gép előtt és vártam a lehetőségre. Rányomva a Rush to buy gombra vettem észre, hogy 19 dollár a szállítási költség. Gyors fejszámolás, majd nagy káromkodás következett, mert így már csak 2000 forinttal járnék jobban, mintha a Gearbesten megveszem EU raktárból. Így most megvárom, hogy a BF keretében nem lesz-e valahol jó tablet ajánlat és ha nem, akkor megveszem a Gearbesten.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Teplic
tag
igen, egy blitzwolf monopodot. viszont email nem jött róla, nyeremények között nincsen, nyertesek között sem szerepel az email címem. írtam is banggoodéknak hogy most mi van..
A blu-ray írómat viszont nem küldik. látom mindenkinek megjött, nekem fel sem adták pedig eleje fele rendeltem. és mindenáron refundolni akrtak, mondtam,hogy nem fogadom el és küldjék csak. megint írtak és megint, aztán ma refundoltak. 100BG pontot adtak kárpótlásként, ami semmire nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest