Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz flegga92 #31974 üzenetére
Van egy csomó fölös kódom, ha valakit érdekel, Tiny Dealre pörgettem, de nem fogom elhasználni. Aki kapja, marja
Itt megnézhetitek, hogy melyik kell.
Minden nap pörgetek újakat és naponta hozzá irkálom, szóval lesz még néhány
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
Kipörgettünk néhány kupont megint Tiny Dealen, ha valakinek kellene:
http://quadkopter.blog.hu/2015/11/20/tiny_deal_kedvezmenyes_kuponok
Aki kapja marja, szóval ha valaki felhasználta, dobjon egy privit, hogy a többiek ne szívjanak és akkor kiveszem.
-
Jackal2
senior tag
Ma kiszedett Tiny Deal kuponok, ha valakinek kell:
-
Jackal2
senior tag
Összeszedtem néhány kupont Bang Goodra, kidobtam a blogra:
http://quadkopter.blog.hu/2015/11/25/bangood_kuponok_ujratoltveVan néhány érdekesebb action camera, én lehet rámegyek az egyikre, jó lesz az MJX X600-amra
-
Jackal2
senior tag
válasz coolicool_hu #32389 üzenetére
Elhoztad? Ügyes:d Láttam még szép snup upokat egyébként.
-
Jackal2
senior tag
válasz polcsy1 #32403 üzenetére
Az igen Nekem a 11.99-es Eachine lett 1.9 9 dodó a BG-n, gondoltam akkor leküldök egyből hármat, de aztán kidumálták hogy még sem küldik és kaptam helyette 5 dolcsi kedvezményt, így végül is jól jártam, mert egyet alapból vettem volna, szóval -5 dolcsiba került utána az MJX X600
Banggood jó fej volt
-
Jackal2
senior tag
válasz Real_Necro #32418 üzenetére
Van rájuk kupon, csak hát ugye az nem ugyan az az ár
-
Jackal2
senior tag
Mai fölösleges TD kuponok:
-
Jackal2
senior tag
Kidobtam néhány új Tiny Deal kupont, mert az elmúlt két napban lusta voltam, szóval most ömlesztve feltettem
-
Jackal2
senior tag
Most találtam, én tuti veszek: 20000mAh-s Powerbank, 10 dolcsi a TD-n, itt
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Látta egyáltalán ezt már valaki élőben? Vagy mindenki belenézett a jövőbelátó varázsgömbbe és megmondta a tutit?
Pl. a 2-3 dolláros Blitzwolf USB töltők teljesen jók. Elolvastam az in-depth teszteket és az elektronikai része is jó.
Használok 40W 8A Blitzwolf 5 portos töltőt is, 4500 forint volt, teljesen jó.
Ez a Powerbank nem tudom milyen, de 10 dollár kockázatot megér a dolog, hogy kipróbáljam, ha szar, megy a kukába, aztán így jártam. Majd kiviszem a verandára, berakom egy fém sütőlapba, abba egy fém pénztárkazettát és megnézzük, mi történik.
Majd megírom, milyen volt.
-
-
Jackal2
senior tag
Vettem egy Blitzwolf Blue Tooth selfie botot Karácsonyra, barátnőmnek, teljesen jó cucc, nyélről vezérlhető, jó minőségű, EU raktárban is van, 5 nap alatt megkaptam.
4700 pénz volt.[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Nekem két fejhallgatóm van:
- Jabra Move (teljesen jó a hangja, csak jön szét a fülvédő)
- Corsair VenganceMind kettőnek jó a hangja, de azért a Corsair odaver a Jabranak.
Viszont csinálhat a két fenti füles bármit, a Thonet&Vander Kurbisek sokkal jobban szólnak. Tudom, szezont a fazonnal, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz krisztianAMG #37855 üzenetére
Akkor ezt vegyem egy nem ajánlottnak? Mondjuk a 400 dolláros Bosh nem is ez a kategória
-
Jackal2
senior tag
válasz dugesz77 #37889 üzenetére
JJRC H20-ról itt találsz tesztet.
Valaki mondta az előbb az Eachine H8 minit, arról meg itt van egy.
-
Jackal2
senior tag
válasz krisztianAMG #37890 üzenetére
Elfogadom, ha ajánlasz helyette a Banggoodról valami mást, mert én annyira nem vagyok nagy májer ezekben
-
Jackal2
senior tag
válasz kimista #37895 üzenetére
Szia, én 10 éve vettem Pattex ragasztó pisztolyt a munkahelyemnek a Praktikerben, 2 darabot. Mind a kettő hibátlanul működik, a takony amit kinyom sokkal jobb mint az utángyártott szarok (próbáltam, nem jó). Mai napig használjuk őket, gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Rog Strix Gaming i7-9750H , RTX 2070 8 GB , 16 GB DDR4 , 1 TB SSD és 500 GB SSD
- Gainward GeForce RTX 3050 Ghost 8GB+gari
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest