Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
mi band2 védőfóliához most nincs kupon gondolom. Akku kupon is várós nekem.
-
Bigemperor
senior tag
Jófajta akkuk mikor lesznek újra?
-
Bigemperor
senior tag
Jófajta, jóárasított akksik (tölthető elem) mikor lesznek? Ha tud valaki, ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
A múltkor írt xiaomi/philips mennyezeti lámpa élőben hogy néz ki (úgy értve, mennyire ízléses, korrekt, vállalható), milyen helyiségbe ajánlott? vajon lesz hozzá majd kupon, mert eddig annyit láttam itt, hogy időszakonként nagyjából ugyanazon dolgok, visszatérően kuponnal akciósak. Ünnepek környékén általában nagyobb a kedvezmény, mert én csak pár hónapja követem a topicot?néha egészen jó dolgok vannak, néha pedig nagyon leül, most például szinte alig találok használható dolgot.
-
Bigemperor
senior tag
Például erre az elemre nincs valami működő kupon: [link]
-
Bigemperor
senior tag
Én egy védelem nélküli sárga liion akkut rendeltem (sajnos nem ellenőriztem), amikor akcióban volt. Tölteni csak a liitokala 500-as töltőjével fogom, a boruit-ban biztosan nem. Normál használat mellett mennyire para ez?
-
Bigemperor
senior tag
válasz DeFranco #116466 üzenetére
Átérzem a helyzetet. A postán nekem anno kérdésemre azt mondták, ha a kedves kézbesítő kartárs baxik behajigálni az értesítőt és nem is szól nekem bele pacekba, magam pedig nem vagyok oly' jó, hogy minden elcsexett nap béfáradék kérdezősködni, ők már nem jeleznek sehogy (régebben küldtek sms-t, hiszen a csomagon mindig rajta a mobilszám), mivel ezért senki sem fizet és saját költségére ezt nem állja a posta. Így, ha nem jelentkezem az általam nem tudottan megérkezett csomagért, azt küldik vissza izibe. Rendben, de akkor legalább annyi legyen a hőn szeretett királyi postában, hogy korrektül kiértesít, ami persze nem történik meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #118104 üzenetére
Kiderült végül mi volt a gond a múltkori GB kuponokkal? Amikor elég sok volt egyszerre.
-
Bigemperor
senior tag
Powerbank kupon nincs most? A fehér 20000-es már nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Bigemperor #118978 üzenetére
A paypal fióknál kell a címet angol karakterekre átállítani, vagy elég csak a gearbesten?
-
Bigemperor
senior tag
válasz hattrickuser #118981 üzenetére
Én is e-mailben találtam meg, ez a link talán jó lehet: [link]
DPDUK1 a szállítás, akkor az mókamentes, ha jól értem.[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Skacok nincs most válltáska kuponnal, múltkor volt valami jó, csak lemaradtam.
-
Bigemperor
senior tag
Nem tudtok esetleg jófajta GB-s chest bag-re kupont?
-
Bigemperor
senior tag
válasz Donki Hóte #120727 üzenetére
Mire én is eszméltem, már csak 64-es volt sajna, de az se rossz.
-
Bigemperor
senior tag
Alldocube iplay 10 probléma. próbálom a hard reset-et, de nem történik semmi, felteszem itt is bekapcsoló és hangerő gomb kombó lehet. Vélhetően a rootolás közben valami gebasz lehetett, mert eleinte jónak tűnt (mindent a leírás szerint csináltam), sőt, le is ment látszólag szépen, de a magisk telepítése során még valamit szintén installálni akart, a lehetőségeknél reboot-ot nyomtam, de most csak a háttérvilágítás és az alldocube felirat kapcsolgat ki-be.Valakinek esetleg ötlete? A szaktopicban semmi válasz. Forduljak az eladóhoz?
-
Bigemperor
senior tag
válasz FingR86 #121197 üzenetére
Aham, mtk-s. Mit és hogyan, tudsz egy leírást nekem küldeni, a gép nem reagál semmire. De ez simán kinyírja a gépet, annak ellenére, hogy eleinte teljesen jól működött root, legalábbis látszólag? Ha tudom, hogy ez ennyire gáz, akkor neki se állok, csak a mailware miatt kezdtem neki,
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Kis segítséget szeretnék kérni.
A hibás termék kapcsán 3 alternatívát ajánlott GB (gondolom szinte mindig ez a helyzet).
1.) Küldjem vissza és visszaadják az árát, pontosabban, ha jól értem GB wallet-ben jóváírják, ezt bármire el lehet később költeni?. UK vagy Spanyol címre, felteszem, ha ezt választom, akkor megadják, pontosan hová. Kérdés, talán a paypal téríti ennek a visszaküldésnek a költségét, mintha valahol ezt olvastam volna.
2.) részleges refund, 40%-a walletben ez is.
3.)Újraküldés 80%-át még fizessem ki az eredeti árnak.Nos nyilván az utolsó kettő vicces ajánlat, kérdés, mit tennétek Ti? Első verzió, vagy tovább forszírozzam, esetleg paypal-t is bevonjam?
-
Bigemperor
senior tag
Kis segítséget szeretnék kérni.
A Gearbest full refund-olna, de azt írja, hogy van egy nyitott ügy a rendelés kapcsán.
Tudni kell, hogy a paypalt bevontam, mert a szokásos xarakodás ment a Gb-n.
Na most, mivel nem DOA (7 napon túl jeleztem, hogy elromlott), a korábbi paypalos levelükkel ellentétben nem akarják a visszaküldés költségét mégsem kifizetni. Emiatt a paypallal szeretném azt rendeztetni, de ott addig nem merem lezárni az ügyet. Elég,ha a GB ticket-et zárom, vagy mi ilyenkor a rend?Ebből nem lehet később gond,ha mégsincs refund esetleg? A paypal-tól szállítási díjat már kérhetem?
Előre is hálás köszönet.[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz Beni2360 #122869 üzenetére
Az a helyzet, hogy már a visszaküldés is rendben lement, megkapták, szóval azt kérik, zárjam a "case"-t, és fizetnek, bízzam meg bennük (hogy ez a paypal-os case, vagy gb-s ticket, nem tudni). Önszorgalomból már a paypal-on elindítottam a visszaküldési díj kifizetésére irányuló kérést, csatoltam a futárcég szállítóját, a számlát, várom a választ. Nem tiszta, mit akar a GB, mivel nem írja le pontosan, de a topicjában senki sem válaszolt, holott többször is kérdeztem.
-
Bigemperor
senior tag
válasz Mr.Csizmás #122877 üzenetére
Igen, eddig is kötöttem az ebet a karóhoz. Tele a tököm azzal ugyanakkor, hogy 1 nap alatt fordul meg egy xaros válasz, ez tetülassú pláne a droidoktól, akik kommunikálnak.
-
Bigemperor
senior tag
-
Bigemperor
senior tag
válasz s7evcsenko #126308 üzenetére
joybuy az új gearbest.
Egyébként az egyik legnagyobb kínai netes piactér. -
Bigemperor
senior tag
nem tudna esetleg valaki ajánlani alli-ról bevált bőrövet, ami viszonylag keskeny és kicsi a csatja is?
-
-
Bigemperor
senior tag
Rendeltem az ali-s bluedio akcióban, le is vonta az ali az árát, lehet ezek ellenére, hogy törli csak úgy? Múltkor is volt egy rendelésem (2 tétel) és egyszer csak visszajött a pénz, de semmi arról, hogy törölték a rendelést és miért tették azt.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Skacok, jó minőségű, bevált (esetleg beméretett) polarizált férfi napszemüveget tudtok esetleg ajánlani valahonnan? Nem baj, ha nem aranyárban mérik.
-
Bigemperor
senior tag
Nem tudok belépni joybuyra, google fiókon keresztül szoktam, de hibát ír ki, valakinek nincs hasonló tapasztalata, a jelszó, e-mail tuti jó.
Még egy kérdés, több rendelésem úton, egyet megfogtak vámeljárásra, értékhatáron belüli, az tuti. Kérdés, honnan a bánatból tudjam, melyiket fogták meg, ha a postai azonosító tök más mint a tracking no. és még kapcsolatot sem tudok közöttük felfedezni.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz snipr #129955 üzenetére
Csak azt nem vágom, hogy a külön rendelt bt fülhallgatóra és bt hangszóróra is egyaránt miért kellett vámkezelési eljárást indítani esetemben, ráadásul úgy, hogy az elsőről be se tudtam lőni, melyikre vonatkozik,a második esetében véletlen kiderült, hogy összekevertem őket.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
2-4 usb portos hálózati töltőfejet tudtok valami megbízhatót ajánlani?Gyorstöltés funkció nem kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- XPEnology
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest