Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eron009
tag
Sziasztok
Ilyesmi csősálat esetleg rendelt már valaki?
Téli sportokhoz mennyire lehet praktikus ez az anyag?[ Szerkesztve ]
-
eron009
tag
Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy ez a memóriakártya mennyire megbízható?
Illerve, 32gb-os class10-es megbízható MicroSD kártyát honnan lehet legolcsóbban rendelni? Mik a jóminőségú kínai kártya márkák/tipusok amik nem szállnak el 1 éven belül? -
eron009
tag
válasz FingR86 #124056 üzenetére
Én is vettem egyet, kb egy hete hozta a postás. Nekem teljesen jól működik. A cél az volt hogy a kertben és a teraszon is legyen wifi. Invitel-tol van a net, 10Mbps-ért fizetek, valójában 9körül van a rendes routerrel, ismetlovel Kb7-8 szóval en meg vagyok vele eddig elegedve. A feltoltes viszont legalabb a felere csokkent
[ Szerkesztve ]
-
eron009
tag
Milyen QC3.0-s töltőt+microUSB kábelt érdemes venni, melyik a legolcsóbb márka/tipus ami még jóminőségű?
Jelenleg ezt néztem van ettől most jobb ajánlat?[ Szerkesztve ]
-
eron009
tag
Sziasztok
Asztali olvasó lámpát keresnék. Lehetőleg olyat aminek elegendő a fényereje hogy csak azzal lehessen olvasni/tanulni, legyen hosszú nyaka és lehessen hajtogatni füzet főlé.
Melyik lámpa ajánlott?
Erről van véleménye valakinek? -
eron009
tag
Sziasztok
Zapals-ról kinek mi a véleménye, megbízható?
Ezt a lámpát szeretném megrendelni
Joybuyról berendeltem, csak sajna kamu TN-t adtak, majd maguktól visszaadták a pénzt 2 hónap után, a lámpa persze nem érkezett meg így a semmire való várakozást most elkerülném, mert szükségem lenne egy jobbfajta olcsó lámpára[ Szerkesztve ]
-
eron009
tag
Sziasztok
Laptop akkumukátort megérheti rendelni külföldről? Működnek rendesen vagy felejtősek? Gondolok itt a valós kapacitásra, gép stabilan működik-e róla illetve nem veszélyesek-e ( nehogy úgy járjak mint egyesek a Galaxy Note 7-el )
Ezeket néztem ki, egy Dell Inspiron 15R SE 7520-ba kellene (Aksi tipusa 8858x )
Kínából
Németországból -
eron009
tag
Aki Zapals-on 100%-os kupont pörgetett, és nem pendrivera vagy usb kábelre váltotta be, annak feladták már a csomagot? Mit gondoltok, vajon küldik?
Ma végre sikerült pörgetnem egy első helyet, rendeltem is egy 240gb-os Kingston SSD-t, kódot elfogadta, csak
a 4$ postát kellett fizetni, bár nekem kicsit gyanús. -
eron009
tag
Megjött zapalstyle-ról egy freebie "törülköző". Hát ettől rosszabb minőséget még nem vettem. Vékony, átlátni az anyagon. Leírás alapján 160x60cm-nek kellene lennie, ez 30x65cm mind a kettő. Csak 1 dollár volt, de ezért ez is sok volt
-
eron009
tag
Joybuy-ról ha egyszerre többet rendelek azt egybe küldik vajon vagy egyesével adják fel?
-
eron009
tag
Zapals a 2 100%-os kiponnal rendelt ingyenpostás rendelésem státuszát státuszát átállította canceled-re
-
eron009
tag
válasz Ghard #142328 üzenetére
Nem titkolózok, csak nem olvasom egész nap a fórumot.
Dec 30-án rendeltem egy Rii K22 billentyűzetet és egy samsung 128gb-s sd kártyát, ingyen postával, 0$-ért, ezt rakták át holded-ből canceled-be, értesítés nélkül.
Egy Kingston A400 240gb ssd ma landolt ferihegyen, 4$-os postával. illetve van még egy 0$os pendrive dec eleje óta processing státusszal.
A 2 törölt termékkel lehet újra bepróbálkozok, csak most fizetős postával, mert a kuponokat elfogadja még a rendszer ahogy néztem, és ahogy írtad, február végéig élnek a kuponok[ Szerkesztve ]
-
eron009
tag
Aliról az egyik 1$-os pulcsit fel sem adták egy másik 1$-os kabátot feladtak, majd ma cancelled shipment-re változott a tracking, ali már meg is ítélte a refundot.
Gondolom a tobbi kabáttal is ez lesz.Zapals:
A 100%-os kuponnal rendelt ingyen postás 0$ végosszegű rendeléseimet sorra törli, holded-ből cancelled lesz, még azt a 64gb pendrive is ami elvileg a nyeremény. Kód nem veszik el, újra felhasználható ezesetben. Ha fizetek a postáért akkor unpaid->processing a státusz változás.
Ma hozta a postás a dec elején kuponnal rendelt kingston 240ssd-t, tényleg az volt a csomagba, 4.2$ volt a posta. Úgy tűnik ha azt írják hogy elpostázták akkor tényleg el is küldik (aggódtam hogy usb kabel vagy pendrive lesz a csomagban)[ Szerkesztve ]
-
eron009
tag
Laptopból kiszerelt 2.5" hdd-hez tud valaki ajánlani jófajta külső usb3.0-s tokot? Lehetőleg olyat amibe stabilan, esetleg kipárnázva lenne a merevlemez, mert hordozni tervezem.
Ezeknek elég az usb-n kapott áram vagy olyat kell keresni aminek van extra tápja? -
eron009
tag
Sziasztok
Rendelnék angliából, 200£ értékben.
2 kérdésem lenne:
- Anglia még vám/áfa mentes (ugye kiléptek az eu-ból, félig meddig)
- rendelésnél State/Province -hez a megyét kell írni? Vagy inkább a várost? -
eron009
tag
Sziasztok
11.11-es akcióban terveznék venni valami jófajta DAC-ot Tv és DVD lejátszóba épített erősítő összekötésére.
Amit elvárnék tőle:
- Tv USB-ről is tudjon működni
- Legyen RCA és Fejhallgató kimenete
- Optikai bemenet mindenképp
- Opcionális, de örülnék ha esetleg bluetoothon is lehetne hozzá csatlakozni -
eron009
tag
-
eron009
tag
Sziasztok
Valaki tudna ajánlani valami jó, de olcsó "aroma diffúzort"? A lényeg, hogy illóolajat (is) lehessen beletenni, ne csak vizet amivel csak párásít.
-
eron009
tag
válasz november13 #173288 üzenetére
Hasonlót vettem, csak távirányító nélkülit ,nemrég. LG TV-vel és egy LG dvd aux bemenetével tökéletes. Netflix is működik vele (2.0-s hanggal biztosan)
Sokat nem használtam még,csak kipróbáltam hogy működik-e. -
eron009
tag
Sziasztok
Van valami jobb fajta/ajánlott tripod telefonhoz? Nagyobb kene, akár teleszkópos, legalább méter magas.
Hosszú záridős fotózáshoz, úgyhogy legyen stabil is lehetőleg.
Köszi előre is. -
eron009
tag
válasz Jahno #177175 üzenetére
Esetleg ez jó lehet, vagy ez még a gyenge, könnyen eldőlős minőség?
-
eron009
tag
Sziasztok
Nagyobb méretű perselyt (valami ami nem csak dísznek jó) vett már valaki?
Olyat keresnék, amit összetörés nélkül is ki lehet üríteni.
Plussz pont, ha klasszik Malacpersely a formálya :D de ez nem feltétlenül fontosItthon, külföld egyaránt érdekel
-
eron009
tag
Sziasztok
Choetech telefon gyorstöltőkkel van tapasztalat, vagy bármi infó róluk? Megbízhatóak vagy veszélyesek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest