Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ilsyde
őstag
Eh, mindez semmi az angol nethez kepest. Hivnak vezetekesen aztan szetkapcsol stb.

-
ityam
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
ityam
őstag
-
havasa
aktív tag
-
Drenadar
veterán
Innen kellene megrendelni, de már nem tudok a munkahelyemre rendelni

-
Madn!ght
addikt
Remek! Mertem remélni, hogy államvizsga után fog csak megjelenni...

Nagy lesz a kísértés....
-
flash-
veterán
Ha előjegyeztem ílletve azt írták hogy megerősítés kérés a diablo3 ra cd galaxysban még oktoberben, és ott írták hogy A KÍVÁNT TERMÉK:
-------------------------------------------------------------------
Termék típusa: PC játék
Termék neve: Diablo 3
Termék várható ára: 12 990 Ft
Kért darabszám : 1
Érkezésének módja:
Várható ideje: 2012
Információ: PC DVD [Internet kell] Az ár várható ár, a megjelenésig változhat. Az ár becsült ár. A játékkal, ideértve bármilyen kódkérdéssel kapcsolatos technikai segítségnyújtást közvetlenül
a Blizzard nyújtja, angol nyelven. http://www.blizzard-europe.com/en/support/akkor nekem 12999 be fog kerülni?
vagy ennyibe: -
wikings2
őstag
2012. 05 15.

Új időszámítás. -
GeryFlash
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
grat... először is a cod4óta nem vettem codot a kezemben... otthon 74dobozos játékom van, ebből 60 AAA szal nem vok ingyenélő és nem miattam haldoklik a pc-s ipar... 5évwt dolgoztak rajta, újabb baromság ami elhagyta a klaviatúrádat, már 2006 előtt elkezdték... am meg inkább pepecselésnek hívnám
-
Vistaboy
veterán
Konzolok szervizénél 11K az alapkiadás, és ingyenes a szállítás is.
Én innen rendeltem elő már egy ideje a normál változatot, nekem ugyanis a gyűjtői nem tartalmaz semmi olyat, ami miatt kellene. Dio II + LoD már rég megvan, se nem WoW-ozok, se nem SC II-zök, így tulajdonképpen a doboz és a pendrive marad csak és a koponya. Az meg annyit nem ér. 
MOD: Elkéstem, bocs.

-
dave666
aktív tag
Jöhet

Már várom a májust... -
ityam
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Jah fantasztikus tcomos 25 megás net... Szeretem is nagyon. Régi 4 megás szar UPCssel jobban tudtam játszani...
Meg ha valaki tényleg mobil nettel nyomná az is hótziher hogy akadna szal továbbra is kérdés hogy percenként fognak halni a laggoló emberek? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Na végre!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz itt olcsón is Dio3:
-
Ilsyde
őstag
válasz
Archanon
üzenetére
Angliaban argarancia van elorendelesekre. Csak akkor valtozik hogy mennyit fizetsz ha az neked kedvez (tehat olcsobb lesz a termek). Ha a zavvin £32.95 a jatek akkor 100% hogy te is ennyiert fogod megkapni, ha nem kevesebbert.
Ha mar igy felhoztad az SC2-t es hogy egy peldat is mondjak, en azt a jatekot a megjelenes elott ket evvel elorendeltem. Persze akkor meg datum sem volt meg semmi, de £24.99 volt az ara (3+ eve minden uj PCs jatek ennyibe kerult, a CoD volt az elso ami nem). Kesobb megemeltek £29.99-re, majd £34.99-re. A boltokban £39.99-ert adtak. Mikor megjelent, mindenki aki £24.99-ert rendelte elo, £24.99-ert kapta meg.
(ezert is kapkodtak el Gamestoprol a £55.97-be kerulo Diablo 3 Collector's Editiont)
-
Gude
senior tag
Lehet vágni a centit

-
ityam
őstag
Arra azért kíváncsi lennék hogy ha szaraxik a netünk akkor mennyire lesz veszélyes a single player. Jön egy lagg és meghaltam mert a szörnyek a szerver oldalon számolódnak és mindenképp haladnak felém és ütnek függetlenül attól hogy én megkapom e az adatcsomagokat vagy sem? Vagy ha én nem kapom meg az adatcsomagot akkor addig állnak az ellenfelek? Csak most most is amikor CSzek észreveszek néha laggolást is ott is elég kellemetlen hogy ha pont akkor laggolok be amikor egy ellenfelet akarok lelőni.
Még ha diabloban bent vagyok a sűrűjében és 10 monszter üt engem és akkor laggolok egyet és meghalok az gázabb lenne mert soxor van az ember monszterek között. -
Archanon
őstag
SC2 mikor megjelent, max. ~11k-ért lehetett náluk kapni (akkori forint értékkel számolva persze; sokan onnan vették), míg itthon nálunk a legolcsóbban a konzolokszervizében lehetett kapni 11,5k-ért, mindenhol máshol ~13-14k.. De a külföldi árak is többnyire "blizzardhűek" voltak. Emlékszem, meg akartam venni (aztán azóta se tudok multizni, de ami késik, nem múlik).
És mintha a CE is meglett volna 20500-ból+futár, mindenféle 27-29k helyett... Tény, hogy most nyócezeöccázé már kapni nálunk is néhány helyen, ráadásul angol verziót, zavvin meg maradt a régi ár, de ez már ma van, nem a megjelenéskor. Remélhetőleg a Diablo 3 esetében is némileg reális az a jelenleg feltüntetett £32.95-os ár (olcsóbb lenne, mint most SC2? halott ügy... fene..), bár könnyen meglehet, hogy ez valami régen saccolt árazás maradványa (de bízom benne, hogy nem
). Nem néztem rendszeresen... Mindenesetre megjelenés után pár héttel úgyis kialakul, hol lehet megkapni a legolcsóbban, és biztos nem 17k lesz az, utána meg legalább egy évig úgyse lesz változás...#DeckardCain: +1. Én csak azon "akadtam ki", hogy egyszerre ennyi jó játék jelenik meg.

-
DeckardCain
senior tag
Jaj mi megy itt
Ha nincs dátum az a baj....Most kaptunk egy dátumot... Erre meg "drága".
SC2-höz is hozzá lehetett jutni 12--13kért megjelenéskor, de volt 11kért is. Ez is annyi lesz. Meg kell nézni, hol veszi meg az ember ha számít az 2-3k.. Ennyi..Nem kell itt a sírás...
-
Cybertrone
veterán
Én felbasztam magam a sok Buta emberen(finom jelző, ne hogy modi járjon erre) és berendeltem egy collectorst... Nekem ér ennyit a szórakozásom
Aki meg warezolja meg is érdemli, sok szopást kívánok neki
A maga kategóriájában mast have, év játéka biztosan... az ár meg egyenlő a szolgáltatással... MAGAS! Akkor jobban hisztiznék ha egy COD, vagy akármi más került volna ennyibe, ami valljuk be nem üti meg a szintet... Mondjuk a BF3 jó vétel volt 9k-ért oszt ennyi itt ki is merült! -
Youri
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
én is egyetértek, és a véleményem is hasonló
Azon akadok ki még alapvetően, hogy mindenki szépen átszámolja a 60 eurót, és akkor mockosz blijjárd 17k-ért aggya, holott nem ez az első cím, ami 60 euró digitálisan, közben meg a boltban itthon, meg máshol is, olcsóbb.... -
ne_nezze
aktív tag
hamarosan eljön hát az idő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Youri
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
hejj, de szépen mondtad

-
Gyurma23
aktív tag
nah szabit vettem ki május 15-hétre
alig várom már én 576-ba fogom megvenni mert hozzánk az van a legközelebb
-
Cybertrone
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
GeryFlash
üzenetére
az ilyenek miatt szokták azt mondani, hogy haldoklik a PC játékipar....
amúgy a MW3 is 60dollár/euró árszinten indított, de MOn "csak" 14k lett volna de azt is akciózta a CDGalaxis és az 576Shop is, tehát 11-12Kért ment, a Starcraft2 is 13k volt, szvsz nem kell itt félni h 17k lesz! -
Youri
veterán
válasz
gabrielarky
üzenetére
bazz... ebből nem lesz CE...
-
Wolverine
félisten
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Ha a SC2-höz hasonlóan oldják meg (és nyilván úgy fogják), akkor a CE aktiválása a Diablo II-t és a LoD-ot is aktiválni fogja a Battle.net-accodon. A pendrive-on levő játék egyébként azonnal futtatható, telepítést nem igénylő verzió lesz.
-
Klemice
senior tag
válasz
the dealer
üzenetére
Régóta készítik a harmadik részt.
Az első meg a második részt is sokáig készítették.Nincs mit.
-
the dealer
tag
Mióta készítik ezt a harmadik részt?
Az első és második részt mennyi ideig készítették?Köszi a válaszokat!

-
WayneGace
őstag
válasz
GeryFlash
üzenetére
Diablo fan? LOL. Piratebay? Single playerhez is kell Blizzard szerver, de ezt már leírták páran. Akik próbálták a bétát azok dicsértek nem csak a játékot, de a grafikát is. Én sem tudtam milyen lesz pontosan a D3, de rövid béta játék után meggyőzött, hogy jó lesz. Az ár magas, de az az érzésem, hogy troll módban, ha 5k huf lenne, akkor is lenne valami indok, hogy miért nem veszed meg.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Valasz volt egy kerdesre... ha annyira ki akartad volna hagyni akkor nem emlegeted.

Egyebkent meg nagyon sok erdekes technikai megoldas varhato MP3ban ami nekem bejon mig a D3 inkabb egy oskovulet. De jo hogy te mar elore tudod milyen lesz.

-
GeryFlash
veterán
17 ezer? akkor piratebay marad, és vlaszeg akkor is csak fél órára mituán szédülni fogok és hányingerem lesz a textárák kinézetétől... diablo fan voltam, de azért nem 17k-ért és ez a grafika sem 2012-re... 2008-ban úgy örültem volna, most már nem bocs
-
JSaN
addikt
Nem tudom sokan miert csodalkoznak a 60 dollar-euro arfolyamon.
Evek ota minden nagy game 50-60 dollar-euro aron jon.
A kiadok a forint folyamatos lassu gyenguleserol, es az inflaciokrol nem tehetnek.A "felkesz" "darabolas" temahoz meg mar nem is modnok semmit.

-
Bazzzs
senior tag
Végre, csak eljött ez a nap is. Még tavaly novemberben előrendeltem, nem kell már sok idő, hogy a polcomon legyen
Az a májusi időpont már szinte a nyakunkon van. -
Dyingsoul
veterán
Azt hiszem EZ az év híre!

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Ez szubjektív.

Aki hívő, az ki sem bontja a CE-s dobozt..

(#124) gabrielarky: 30k a CE? Azigen..

-
Föcsök
aktív tag
FÉK!

-
gabrielarky
tag
CD Galaxist én már elfelejtettem, MeexGames-ben rendeltem elő! Blizz játékokat (WoW óta) csak eredetiben természetesen, SC2-ből collectors is befigyelt! http://www.meexgames.hu/
-
Cybertrone
veterán
válasz
Klikodesh
üzenetére
Haggyuk ki a Diabló híréből a Max Paynt... szvsz nem ide tartozik, sem stílusában, sem pedig a nagyságában... Mellesleg a régi Max az jó volt... ez valami braziliában játszódó fos lesz, meg sem közelítvén az első 2 rész hangulatát, és sztoriját! Egyedül az idő belassítása lesz benne az előző részekből, de hát ezzel még nem lesz jó!
Lézerparaszt:
Meséld már el nekem az a másfél gigát mennyiből tart a gépre felmásolni, vagy beregelni Bneten, és akkor végtelenszer le lehet tölteni?
Ennyire fanatiknak nem kell lenni 
-
Klemice
senior tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Dolgozol vagy tanulsz esetleg otthon ülsz munkanélkülin.
-
Lézerparaszt
őstag
Csak nehogy Starcraft 2 mintára csinálják meg, hogy most jön majd az act 1, 2 év múlva az act 2 ugyanennyiért...

Most belegondoltam, mit fogok csinálni 2 hónapig, most hogy nem kell percenként frissíteni a bnetet, hogy vajon mikóóó jön máá ? -
Youri
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nem használja a gizda D3 pendrivot?

-
mickemoto
őstag
Ez már döfi, remélem nem lesz csalódás a játék.
-
gyáliSanyi
őstag
Wikings2 még hozzá sem szólt?

-
Klikodesh
senior tag
Max Payne 3 VS Diablo 3 ?
Mekkora nap lesz ez.
-
xlife11
senior tag
Na, csak megértük.
-
anubys1984
aktív tag
Részemről lehet, hogy ez lesz az első játék, amit megjelenésekor, teljes áron megvásárolok.

-
Youri
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
kijaza elvetemült aki letöröl róla egy eredeti Diablo 2 -t
Mondjuk én... ott figyel a polcon
Max lementem, hogy azért meglegyen, vagy odaadom valakinek (mármint a tartalmat) Ha meg beregeled a 2-t battle.net-re, akkor onnantól bármikor letöltheted -
kovsol
titán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
nyugodtan adhatnának egy 32GB os pendrive -t is, és akkor fel lenne osztva két részre, az egyiken rajt a game másikat szabadon használhatod tárhelynek, most már nem nagy érvégés a nagyobb kapacitásút adni, de sc2 höz is csak kicsit adtak

-
Archanon
őstag
Diablo 3, Guild Wars 2, Mass Effect 3...
Mindet eredetibe szeretném, de ennyi pénzem egyelőre nagyon nincs. Warez? Ebből 2-re alapból szinte lehetetlenség, a Mass Effect pedig MASS EFFECT. Viszont a Dio3-nak ez az aukciós lehetősége ad némi választási előnyt, plusz zavviról rendelve talán egész reális ára van.
Hmmm.... Dió3-mal még ezt a másik kettőt is meg tudnám venni. (Vagy mást... bár nem tudom mennyit kellene ahhoz játszani, hogy értelmes dolgokat lehessen eladni... lehet nem érné meg az időt - no persze nem kocka koreai módra napi 26ban nyomnám...
De nah...)Május 15... olyan közel van.
-
Lézerparaszt
őstag
Úgyis megveszi mindenki, sőt aki soknak találja most, szerintem az fog korán kelni miatta

Ha ezt a netes dolgot nézzük, akkor ha Starcraft 2 mintára csinálják meg, az már jó. Legalábbis nekem. Kár hogy a CE -be nem pakolnak semmi normális dolgot, egyedül a szobor ami jól néz ki, és van értelme, már ha azt lehet annak nevezni hogy csak áll az asztalon. A pendrive pedig szívás, mert kijaza elvetemült aki letöröl róla egy eredeti Diablo 2 -t, még ha régi játék is ? Bár ha ki lehet írni akkor az úgy elmegy.
Kitalálhattak volna valami levonós hülyeséget vagy fém Diablo fejet, amit felrakhatnék a szgép házra, vagy egy Diablo póló se lett volna rossz. -
Wolverine
félisten
válasz
Brutális eb
üzenetére
Bétázik, és az alapján ítélt.
-
kapeti07
senior tag
Nem lesz olcsó de van rá 2 hónapunk, hogy összegyűjtsük a rávalót

-
Tikakukac
titán
Vizsgaidőszak végéig NEM vesszük meg főleg nem kezdünk játszani még a gondolatával sem
Emlékszem anno vettem egy GC-t, hogy olaszból utolsó szóbelim után majd egyből lehessen tolni. Előtte 2 nappal rátoltam az accra. Meglett a szóbeli, de esküszöm soha többet hasonlót
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sőt az egér sem számít milyen, ide "wasd" skill kell.

Én innen rendeltem elő már egy ideje a normál változatot, nekem ugyanis a gyűjtői nem tartalmaz semmi olyat, ami miatt kellene. Dio II + LoD már rég megvan, se nem WoW-ozok, se nem SC II-zök, így tulajdonképpen a doboz és a pendrive marad csak és a koponya. Az meg annyit nem ér.

Aki meg warezolja meg is érdemli, sok szopást kívánok neki
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De nah...)