Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
elutazol egy tengerpari településre,iszol egy koktélt,azt hazaméc és örülsz.de azért kétlem hogy valaki elutazik saccperkb 2 évre hogy full kiélvezze a d3 nyújtotta fílinget.na de vesszek meg ha kekeckedni akarok.a tengerpart egy adottság,míg a net már kevésbé.ha érted mire akarok kilikadni.
Wolverine: eddig úgy hirlett,hogy legolcsóbban is 15-16 ropi.

-
betyarr
veterán
-
GeryFlash
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Képzeld, a mesterlövész is megy win7-en, és nem hiszem h ezért sokan leborulnának a City interactive előtt... nem csak a 2009 előtti játékok mennek win7-en és erről nem a többszáz kiadó tehet, age of empries is gond nélkül pedig semmilyen patch nem jött ki hozzá az utóbbi 5évben

-
cskamacska
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
Örök klasszikus: Ungarische Salami
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Olvass vissza, D3 grafikáját én nem szóltam le egy szóval sem, pusztán a korábbi részek hangulata (egyelőre) nem jött át. Tolom én Minecraftot is, 8bit játékokat, 640x480-as RTS-eket. Nekem a grafika nem lényeges.
A csajos témához csak annyit, fogd fel ezt úgy, hogy te sem szereted ha a csajod lila pónikról, twilightról, meg kutyulikról, vagy körömfestésről beszél. Nos én rühellem és utálom, és nem akarom hallgatni, még ha kell is néha. Szóval sok lány így áll a srácok gamerségéhez is. Ha nem beszél az ember állandóan arról, hogy minecraftban milyen kandallót épített, meg hogy wowozott 6 órát egyfolytában, hanem megtartja ezt a témát a haveroknak... akkor okés a dolog, de ettől még "meg van róla a véleményük"... Ahogy nekünk a körömfestésről, kutyulikról, meg lila pónikról beszél. Olyan csajt még nem láttam, aki jól is néz ki, értelmes is, és pl lehet vele multiban Diablo III-ban aprítani a monstákat
Inkább foglalkoznak egyetemmel, karrierrel,stb, mint hétvégén gémeljenek 10 órákat.
Hát többre is viszik mint én az tuti 
(#373) Cybertrone: Fentebb kifejtettem miről van szó. Szerintem így már világos. Vannak kivételek amúgy, ez biztos. De akiket én ismerek baromira nem játszanak, és nincsenek annyira jó véleménnyel arról, ha egy 24 éves férfi "játszik" .. ez meg az én tapasztalatom. Mi meg más dolgokról nem vagyunk olyan jó véleménnyel, de ettől még elfogadjuk a másik nem hóbortjait. Erre céloztam csupán...Nem kell félreérteni. De ez már nagyon off téma...
-
Viktor77
titán
válasz
WayneGace
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy még Lich Kingnél tartanak.
Ha valaki esetleg nem tudná...
Ha esetleg játszottál annó eredetin mondjuk a vanilla WoW-val vagy BC-vel, esetleg Lich Kinggel, akkor most 1 hónapi előfizetésért cserébe megkapod ingyen a Catát (és ha esetleg vanilláról jönnél (a vanilla és a BC ugye már egyben van), akkor a Lich Kinget is.
-
daninet
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
WoW-ot is megoldották, maradjunk annyiban, hogy nincs feltörhetetlen..

Na mindegy is, hagyjuk a warez témát, várjuk, jöhetne már, pont vettem új gépet

Az ár viszont nagyon magas. Értem én, hogy ritkán van ilyen, de ez azért brutál pénzéhes kapitalista árazás. Blizz így is sz*rrá fogja magát rajta keresni, nekik kb mindegy lassan milyen pofátlan árakat használnak. Ezért jár nekik a sün, sok embert megfosztanak a játék örömétől

Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hardcore café
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Állítás után akkor behozzuk a lemaradást.
Azert ennyi mert igy is veszik az emberek. A lustasag es az ignorancia nagy ur.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább foglalkoznak egyetemmel, karrierrel,stb, mint hétvégén gémeljenek 10 órákat.
Hát többre is viszik mint én az tuti