Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Az új autentikátor: [link]
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
Levelem jött:
Tisztelt Előrendelőink!
Ezúton szeretnénk kedves előrendelőinket tájékoztatni, hogy a Diablo 3 ára változni fog 11990 Ft-ra. Viszont aki eddig előrendelte a játékot továbbra is az általa megrendelt 10990 Ft-os áron fogja megkapni majd megjelenéskor a terméket.
Üdvözlettel:
Konzolok Szervize
-
Youri
veterán
Egy Hellfire kellene, hogy komplett legyen a gyűjtemény... Igaz, az nem Blizzard
-
Youri
veterán
Persze, Diablos volt. Mert előtte ez volt a Diablo. De én marha lehangolt lettem volna 2005-ben, ha egy ilyen Diablo jelenik meg. Nem is értem mi járt az akkori North fejlesztők fejében. Kicsit több pixel, azt kész a 97-es game? Aztán meg valamiért leléptek, és csináltak egy Hellgatet, ami szerintem nem volt egy rossz játék, és grafikailag is korszerű volt...
-
Youri
veterán
Megnézve az Diablo III: Így nézett ki 2005-ben cikket, azt hiszem Vistaboyt a szaván fogtuk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Youri
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem lesz havidíjas... Nem lesz mikrotranzakciós, nem a Batte.net nem fizetős... Igen, 60 euró, de itthon nem pont annyi lesz... Ezek nagy része nem neked szólt...
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Tévedés. Azt az Activision adja ki, ezt a Blizzard, melyeknek az Activision-Blizzard az anyavállalata, de az nem ad ki semmit. Ennyi erővel lehet szidni a Vivendit, mert az meg az Activision-Blizzard tulajdonosa
maross, Scholes9: Tudom, hogy nem, az iróniát pedig tessék átérezni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Mert a D3 lesz a történelem első 60$/€ árú cím...
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Ezek után, mit csodálkozzunk...
-
Youri
veterán
válasz
megint én
üzenetére
Megtettem... most minek kellene következnie? Jól néz ki valóban, de nem hinném, hogy egy Lineage felvenné a versenyt egy Diabloval, hosszan tartó játékélményben
Amúgy meg nem értem, mit kell stresszelni. Lesz Starter, kipróbláod ingyér, bejön, bejön, nem, nem. Nem kell zsákbamacskát venni
-
Youri
veterán
válasz
megint én
üzenetére
Az akkori játékokat minden kétséget kizáróan legalább két-három évvel lekörözve mind grafikailag, mint játékélményben.
Mikor körözött le bárkit a Blizzard grafikailag? Dio2 WC3 is amikor kijött, rég elavultak voltak grafikailag... A SC-ot eleinte bírálták, hogy ugyanazt a motort használja, mint a WC2, és biztos klón... Mégis azok igazi gamek voltak. És valóban, nem egy nagy szám a D3 grafikailag, lehet, hogy nem is annyira darkos - nyilván azért, mert ezek az effektek korábban nem voltak elérhetőek - mint az előzőek. Kétlem, hogy ez a két tényező oilyan marhára befolyásolná a játékélményt...
priti: ha feltöltök egy képet a hátsókertről, Margit körút néven, akkor az az lesz? Még a kezelőfelület is totálisan más, ha vetnél rá egy pillantást...
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
én is egyetértek, és a véleményem is hasonló
Azon akadok ki még alapvetően, hogy mindenki szépen átszámolja a 60 eurót, és akkor mockosz blijjárd 17k-ért aggya, holott nem ez az első cím, ami 60 euró digitálisan, közben meg a boltban itthon, meg máshol is, olcsóbb.... -
Youri
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
hejj, de szépen mondtad

-
Youri
veterán
válasz
gabrielarky
üzenetére
bazz... ebből nem lesz CE...
-
Youri
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nem használja a gizda D3 pendrivot?

-
Youri
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
kijaza elvetemült aki letöröl róla egy eredeti Diablo 2 -t
Mondjuk én... ott figyel a polcon
Max lementem, hogy azért meglegyen, vagy odaadom valakinek (mármint a tartalmat) Ha meg beregeled a 2-t battle.net-re, akkor onnantól bármikor letöltheted -
Youri
veterán

-
Youri
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz... a D3-at 5 éve fejlesztik, míg a DNF-et 13 évig nem... Az a 17k pedig nem annyi lesz, de valahogy mindenki elfelejti...
-
Youri
veterán
Május 15? Fasza... 17-étől van vizsgaidőszak :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Akkor sem a graf érdekelt benne, ahogy most sem a Diabloban. Ahogy 2000-ben kijött a D2, annál fényévekkel szebb, jobb újabb. Nekem ennyi elég a grafikájáról.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)