Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
ha valaki előrendelésben megveszi annyiért, neki annyiért is kell adni, nem? vagy majd begyűjetenek 2000 előrendelést 11k áron és utána azt mondják,hogy scuzi, de 15K?

ha 60usd, akkor a magyar és európai ár még rosszabb, de már hozzászoktunk, hogy európa a legdrágább kontinens, köztük is a szegény keleti régió.
-
Integra
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
ide a 15k is rengeteg. ez egy lehúzás a blizzardtól. ok, absz húzó név a játék, de 13k felett milyen játékot adtak el az utóbbi időkben?
egyébként meg aki azt hiszi, hogy nyugaton a 60 ojrós árat megfizetik csak úgy, tévednek, ott is rengeteg, nem is nagyon pörögnek az eladások alapvetően. ettől függetlenül a 60 ojró a kinti 3-4x nagyobb fizetések mellett természetesen könnyebben megengedhető. -
priti
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Jajj hagyjuk a játékélményt. Mi ezt írtuk át a QBasic-ben és egymás verzióit cserélgettük, hogy ne legyen unalmas ez volt a nibbles. Emlékszem elszúrtam valahol és az élet száma helyett lett egy % jel, na az lett az örök élet verzió
...játékélmény, hagyjadmá' , amikor megszereztük a xenon2-őt bombával nem lehetett volna kirobbantani a gép elöl. Nem hogy játékélmény, játék nem volt! Ismertem egy srácot akinek az apjának volt gépe. Egyet. Internet? Pehhrsze...gondolod...
Az MDK régiség? ...óóó, jó neked.... -
priti
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Volt idő, amikor azt mondtam, hogy ez a grafika mindent visz. Akkor jó volt, de elég ronda játékot láttam már életemben ahhoz, hogy azt mondjam, hogy igen. A grafika is fontos. Szerinted emlékszem a Xenon 2 pályáira? Mégse teszem fel. Te sem emlékszel száz kiváló játékélménnyel bíró játékra mégse kezdesz 10-20 éves játékok között turkálni, hanem az újat veszed. Nem kell ez az észjátszás: "a mai világban" és hasonlók. Neked is ugyanúgy fontos a grafika, az a grafika ami miatt megnéztél már vagy száz hulladékot amiktől már csömöröd lett és emiatt már a grafikáról is lemondanál, csak hogy legyen már végre mögötte tartalom is. Értem ezt is, de én nem teszek fel 100 játékot, csak max kettőt-hármat és amit felteszek az legyen jó és ahhoz hozzá tartozik, hogy szép is legyen, mert már alapból csömöröm van a szaroktól és teszek rá hogy hogy hívják, ha azt látom, hogy igénytelen bármi, akkor nem kell és a véleményem is elmondom róla ha 100-an harapnak rögtön torokra akkor is.
Le fogom szedni a Diablo3-at is, meg fogom nézni ezek után már biztos és ha kellemesen csalódok akkor nem leszek rest azt mondani, hogy "bocs srácok, ez tényleg qrva jó". Ennyi. -
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Meg mobok, meg AI meg kitudja még mi. Annak a netnek még a facebook is csiga lassú sokszor. Levelezésre épphogy alkalmas. Itthon pedig megesik hogy szakad a UPC,vagy pár havonta karbantartanak, ilyenkor órákra elmegy a net. Meg majd veszünk 4K-ért ADSL-t a nyaralóba, na persze... Ez egy jó jelzés, hogy felnőttem, ez a netes, DLC-s, 17K/játék lehúzás már nem az én világom... Inkább előveszem a II-t ha kell, aztán szevasz.
Amúgy ha csak karaktert tölt be, akkor azt könnyűszerrel lehet warezolni később, szóval erősen kétlem ezt. Már pár éve "megjósoltam" ezt a fajta anti-warez módszert, ami kétségkívül hatásos, csak offline módszerrel. Egy pendrive méretű kis eszköz, amiben egy beégetett chip számolja az AI-t vagy bármi kis részt stb...Ezt is feltörhetik idővel, de arra pont jó, hogy a kritikus első időkben megvegyék sokan. Talán életben marad a játék ipar így, csak legyen minőségi amit kifizetek - na ehhez kellenének a demo-k...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...játékélmény, hagyjadmá' , amikor megszereztük a xenon2-őt bombával nem lehetett volna kirobbantani a gép elöl. Nem hogy játékélmény, játék nem volt! Ismertem egy srácot akinek az apjának volt gépe. Egyet. Internet? Pehhrsze...gondolod...