Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Szegyen... Es nalunk ez az egyik csucs felvagott... ott meg kutyaszalaminak veszik!
-
Cybertrone
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Miert ne vennek? megjeleneskor 8k ert kaptam meg a Bf3 limitedet, es egy fel evvel megjelenes elott rendeltem meg... Nekem is meg van a ravalo, de sokaknak nincs... tartsuk ezt tiszteletben, mert a mai helyzetben konnyen fordul a kocka!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Én meg hallgatom pl ha a szépítkezésről, vagy a körméről beszél... Nekem akar tetszeni, még jó hogy elmondom neki a véleményemet a műkörméről, vagy más dolgáról
Sőt még szerelmes filmet is megnézek vele, mert erre van igénye, ezt szereti... ő meg belátja hogy nekem ez a hobbym, és addig netezik a másik gépen, vagy filmezik, a kutyát sétálltatja(igen a kutyulikat mind a 2 en szeretjük) Közösen éllni valakivel nem csak abból áll hogy az asszony főz mos takarít, gyereket nevel a faszi meg melózik, és gamel! Meg kell találni a közös dolgokat, és kész 
-
Cybertrone
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Drága barátom 5 éve vagyok együtt a párommal, össze vagyunk bútorozva, saját kecóba... ha nagyon el akar menni egy menőbb emberrel hát hajrá... Nem iszom, nem vagyok link, melózok mint bárki más, és ennyi szenvedéjem van.... Biztos szarul érintene ha emiatt elhagyna, de hozzáteszem akkor ő sem éppen érett, és azt is hozzáteszem hogy kinőttem már abból hogy sírjak egy csaj miatt... minek? Kinézel nyáron az utcára és legalább 10 néz vissza rád
Ez az egész hülyeség elég gyenge lábakon áll
(ezen kívül csajom is Diablozott már, és lehet ketten fogjuk tolni... na erre lépjél 
-
Cybertrone
veterán
válasz
megint én
üzenetére
Gondolom gameltél az ez előtti Lionage verziókkal is... Ha igen akkor azt is tudod, ez nem az már mint anno... Mellesleg mikor a Diablo kijött ilyen game menettel ez még semmi nem volt, ezért ez egy klón, és nem több... a szép grafika meg dícsérendő, ezzel már lehet rajkózni a haveroknak, meg a csajodnak

Viktor77:
Persze hogy nem... ott abba is maradt, és ők is tolják nyugodtan, én is a BF3-at...
-
Cybertrone
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Én is szaroztam mw3 topikban... kaptam érte 3 nap bant... bár igaz ez csak egy hírnek a topikja, akkor is felmegy az emberben a pumpa ha idecsődöl a sok ökör, rázza a kolompot, és a többi 10* elbőgi ugyan azt.... Ez ilyen és kész, akinek bejön megveszi, akinek nem vesz mást!
-
Cybertrone
veterán
Én felbasztam magam a sok Buta emberen(finom jelző, ne hogy modi járjon erre) és berendeltem egy collectorst... Nekem ér ennyit a szórakozásom
Aki meg warezolja meg is érdemli, sok szopást kívánok neki
A maga kategóriájában mast have, év játéka biztosan... az ár meg egyenlő a szolgáltatással... MAGAS! Akkor jobban hisztiznék ha egy COD, vagy akármi más került volna ennyibe, ami valljuk be nem üti meg a szintet... Mondjuk a BF3 jó vétel volt 9k-ért oszt ennyi itt ki is merült! -
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
Klikodesh
üzenetére
Haggyuk ki a Diabló híréből a Max Paynt... szvsz nem ide tartozik, sem stílusában, sem pedig a nagyságában... Mellesleg a régi Max az jó volt... ez valami braziliában játszódó fos lesz, meg sem közelítvén az első 2 rész hangulatát, és sztoriját! Egyedül az idő belassítása lesz benne az előző részekből, de hát ezzel még nem lesz jó!
Lézerparaszt:
Meséld már el nekem az a másfél gigát mennyiből tart a gépre felmásolni, vagy beregelni Bneten, és akkor végtelenszer le lehet tölteni?
Ennyire fanatiknak nem kell lenni 
-
Cybertrone
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
A beta után mondhatom nem fog úgy járni

-
Cybertrone
veterán
2012-ben a 21. században vagyunk... minden az internet körül forog... Plusz a csalók ellen ez a legcélszerűbb védekezés, a neten kommunikál a game, és a szerver... minden a Blizz szerverén van, te hát ha csalni akarsz meg kell hekkelned, ami lehet megy, de egy mezei takonynak aligha, így ez letudva

A nethez még annyit hogy most már ehhez hozzá kell szokni, mert az utóbbi időben egyre kevesebb olyan game jön ami hajlandó szóba állni net nélkül veled
-
Cybertrone
veterán
Úgy látom hogy bár MINDENKI magyon várta a gamet, a rinya gépezet beindult... Persze az nem baj hogy egy COD is ennyi, és minden évben meg kell venni, mert egy év után kihal a multy része
Ez a game közel 5 év-re szól ha nem tovább, és ha mérlegeljük azt hogy ennyi idő alatt mennyiszer költünk COD-ra például akkor nagyon baráti az ára 
Arról meg hogy 2012-ben valaki fennakadjon azon hogy nem tud net nélkül gamelni nem tudok mit mondani... haladni kéne a korral, és bekötni a netet, vagy visszaadni az ipart, és nintendózni
Hál istennek a warez huszárok akik már itt is hangoztatták hogy letöltik, nem tudnak majd CO-OP-ba menni, illetve a PVP sem lesz nekik, max a single, de erre se tenném rá a fél karomat(úgy kell nektek
)
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezért jó a saját kecó... itt nem vauzik senki... a biztosítékot meg majd én kezelem 
Ez az egész hülyeség elég gyenge lábakon áll

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tiszta szanalom itt egy ket ember.... azt senki nem nezi hogy 5 evet dolgoztak rajta, es nem evenkenti copy-paste foshalmot hoztak ossze, nulla tartalommal 12eves taknyoknak!

)