- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
zsirfecske #991 üzenetére
Úgyanúgy kell belépned a D3 kliensbe mint a netes BNet accba. E-mail + jelszó, ha authenticátort is csatoltál hozzá akkor azt is bekéri.
-
Ilsyde
őstag
válasz
mephi666 #960 üzenetére
Még arra leszek kíváncsi - gondolom nem csak én - hogy mennyit fognak levonni ha utalni akarod a pénzt. Mert ugye négyszeresen fognak rádverni, azaz durvább lesz mint az eBay:
- hirdetés díja
- sikeres eladás díja
- Paypal levonása
- Blizzard levonásaÉs ami marad, azt kapod meg.
-
Ilsyde
őstag
válasz
zsirfecske #952 üzenetére
En megadtam a cimemet mert vettem toluk authenticatort magyarorszagi havernak es muszaj volt beirni.
Persze a Paypal miatt is erdemes, bar kis osszegek mozgatasanal nem szokas figyelni hogy egyezik-e a nev es lakcim. De ez is valtozo. Volt mar olyan hogy beirtam fiktiv nevet es cimet mikor egy olyan oldalon vasaroltam Paypallal amiben nem biztam meg 100%-osan es kaptam egy levelet hogy elutasitottak a tranzakciot mert nem egyeznek meg az adataimNem probaltam, de nekem ugy tunik annyibol all az egesz hogy Account > Add Address, beirsz amit akarsz (lehet orszagot is valasztani stb.) aztan kijelolod elsodlegesnek es annyi.
-
Ilsyde
őstag
válasz
zsirfecske #954 üzenetére
Ugy irja hogy "additional targets" szoval tobb mint valoszinu hogy hozzaadodik az alap skillhez.
-
Ilsyde
őstag
válasz
zsirfecske #950 üzenetére
Ezert lehetetlen elore tervezni - sok runa hatasat csak akkor fogod megtudni ha a jatekban kiprobaltad.
Igen, vannak olyan runak amik teljesen megvaltoztatjak a skilleket.
Peldanak kedveert a wizardnak van egy alacsony szintu Ray of Frost varazslata amivel nyilegyenes tud jeget pisilni. Ha teszel ra Sleet Storm runat akkor viszont mini-fagyfelhot idez maga kore. Azaz teljesen mas kepesseg lesz belole a runa miatt. -
Ilsyde
őstag
válasz
zsirfecske #944 üzenetére
Kulon vannak valasztva az eu.battle.net meg az us.battle.net oldalak es accountok. Viszont jatekon belul tudsz szervert valasztani.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Drenadar #877 üzenetére
Lehet hogy mar ismered de van HoMM3 HD patch ami aprosagokat/atgondolatlan dolgokat javit a GUI-n es barmilyen felbontast engedelyez.
Korantsem er fel egy grafikai moddal, de hasznos ha nem elavult konfigod van. -
Ilsyde
őstag
Starcraft 2-vel az a gond hogy megolték a moddolást és a pályakészítést a trágya browserrel. A Warcraft 3-nak óriási volt a custom game része, rengeteg klán és kozosség kizárólag emiatt játszott. DotA és a tower defense is pont ezért lett ennyire híres.
Diablo 3-ban már a moddolás sem lesz megengedett. Speciel nekem abból a játékból nem is fog hiányozni, de ironikus belegondolni hogy hova fejlodtunk. Vissza.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Cathfaern #692 üzenetére
Hogy kepzeled el a Diablo 3-at, mint e-sportot? Csak PvE-t tud, csak azon van a hangsuly.
Vagy arra gondolsz hogy kesobb, mikor kijon a PvP resze? Blizzard elvileg nem akar abba tul nagy erot fektetni, foleg hogy akkor at kellene dolgozni minden karaktert es kepesseget mert a jatekmechanika a co-opot favorizalja es nem a player vs. playert.Mar az SC2-vel is ramentek erre a e-sport dologra de kicsit visszafele sult el mert nincs LAN (direkt igy akarta a Blizzard) igy a lag ellen is versengenek a jatekosok, nem csak egymas ellen
Engem nem zavar hogy csak online resze lesz, ugyis multiban erdemes tolni (most mar nincs belole hatranyod, mint a D2-ben volt) bar az is biztos hogy ha szetkapcsol a netem akkor felboritom az asztalt.
-
Ilsyde
őstag
válasz
GeryFlash #667 üzenetére
Nézd tovább a videot, a srác úgy próbál játszani. Nem túl kellemes, foleg ha nem melee karakterrel vagy. Én is próbáltam, egyszeruen lehetetlen. Nekem már az alap kamera is zavaró volt néha (túl kozeli) de rengeteg dolog meg olyan apró hogy máshogy észre sem vennéd.
Szvsz pont jól van beállítva.Az accot egy PH!-s tag vette meg kedvezménnyel, ha akarja elolép és megmondja mennyiért
-
Ilsyde
őstag
válasz
GeryFlash #665 üzenetére
Shotit sajnos már nem tudok csinálni mert eladtam az accot.
Itt egy vid, tekerj bele ~40 másodpercet és meglátod. Ennyi, arra való hogy megnézd kozelebbrol a felszerelést.
-
Ilsyde
őstag
Arról lehet szó hogy béta kulcsért cserébe megveszem neked a játékot, de CE-rol szó sem lehet
Vettem kettot belole, egyiket le kellene mondanom de attól tartok hogy rosszul dontok és pont a másik nem fog ideérni a megjelenés napjának reggelén. Akkor fogok szeppukut elkovetni.
-
Ilsyde
őstag
Hibás a megnevezés. 100% hogy Mythos, mindegyik verziójával játszottam (régi béta meg a Flagship korából, meg most az új) úgyhogy egybol felismerem. A második kép az tényleg D3.
Blizzard játékok mindig akkor jonnek ki ha már elavult a grafikájuk. Minden egyes játékukra ez igaz. De ebbol lehet tudni hogy nagyjából mikor várhatóak
A D3 is tele van elnagyolt poligonokkal és igénytelen textúrákkal, de nem ez a lényeg. Ha grafikailag nem is 2012-es minoségu, a játékmenet és a játékmechanika mindenért kárpótolni fog az elkovetkezendo 10+ évben.
-
Ilsyde
őstag
válasz
atidzsiforc #226 üzenetére
Na jó, Maidenhead egy szerverpark. Nem csodálom
Itt nézz korul. A Fast meg a Be nagyon jó de az elobbi limites, az utóbbi meg sehol nem elérheto csak London egyik utcájában...
Sot, a legtobb ISP-vel az a gond hogy van limit. A mai világban pillanatok alatt felzabálja az ember a gigákat.
Én Aquiss-es (LLU) vagyok már jó ideje, elotte ADSL24-et (ADSL2+) használtam. -
Ilsyde
őstag
Eh, mindez semmi az angol nethez kepest. Hivnak vezetekesen aztan szetkapcsol stb.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Archanon #153 üzenetére
Angliaban argarancia van elorendelesekre. Csak akkor valtozik hogy mennyit fizetsz ha az neked kedvez (tehat olcsobb lesz a termek). Ha a zavvin £32.95 a jatek akkor 100% hogy te is ennyiert fogod megkapni, ha nem kevesebbert.
Ha mar igy felhoztad az SC2-t es hogy egy peldat is mondjak, en azt a jatekot a megjelenes elott ket evvel elorendeltem. Persze akkor meg datum sem volt meg semmi, de £24.99 volt az ara (3+ eve minden uj PCs jatek ennyibe kerult, a CoD volt az elso ami nem). Kesobb megemeltek £29.99-re, majd £34.99-re. A boltokban £39.99-ert adtak. Mikor megjelent, mindenki aki £24.99-ert rendelte elo, £24.99-ert kapta meg.
(ezert is kapkodtak el Gamestoprol a £55.97-be kerulo Diablo 3 Collector's Editiont)
-
Ilsyde
őstag
válasz
LackoMester #38 üzenetére
Azért adtam a linket ahol meg tudod venni Angliából. 1 fontért kipostázzák Mo.-ra, úgy lesz ~41 euró
-
Ilsyde
őstag
válasz
LackoMester #33 üzenetére
Vedd mondjuk Angliából, itt csak 40 euró átszámolva.
A CE meg 67 euró volt de a bejelentés után nem sokkal elkapkodták mindet és nem tudni lesz-e utánpótlás. Best selling volt már hónapok óta (mindenhol máshol 84 euró lenne).edit: azóta helyrejott az oldal
-
Ilsyde
őstag
válasz
freelancer #25 üzenetére
Multiboxozni fogsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest