- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cybertrone #422 üzenetére
De ugye az is csak megjelenéskor lesz.
Azt meg a fene sem tudja, h mennyire lesz hiány a lemezes verzióból a megjelenés után.
(#423) Integra: 14.990/29.990 az itteni bolti ár. Eddig így néz ki, az ezeknél olcsóbbak akciósnak mondhatóak, viszont nem tudják garantálni, hogy annyi is marad az ára. Eddig így néz ki.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cybertrone #378 üzenetére
Erről van szó ezzel egyetértek. Hangsúlyokról...Elfogadják, mert el kell fogadniuk, ha nem akkor repülnek
Én sem főz mos takarít mode-ra értem a kapcsolatot. Csak arányos legyen a női férfi dolgok aránya, meg közös témák stb. Amúgy elborult egy korosztály ez a 20-as nőkben is, az fix. Kell nekik egy bizonyos flegmaság, és leszaromság. Sajnos már többször tapasztaltam, hogy a "nice guy" kedves srácok egy idő után unalmasak lesznek számukra. Ezért is írtam, hogy a nők többségének sokszor kell a rosszfiú viselkedés. Szóval én csak mértékkel adagolva csinálom a kedvességet, stb, ha kell keményen oda kell mondani a dolgokat. Na de nagyon elkalandoztunk a témával
Mondjuk nekem az egész családom ultra játék ellenes. Nem egyszer történt, hogy kikapcsolták a biztosítékot, mert pont Diablo 2-őztem anno... Egyik hétvégén Minecraftoztam itthon, albérletből hazajövet. Ne tudd meg mekkora leb*szást kaptam miatta... Hogy mit képzelek 24 évesen, széttörik a gépemet stb. Szánalmas de ez van.
Starter editionról eddig nem hallottam, ezzel viszont élni fogok... Tudja valaki, hogy hány %-nyi content lesz benne eredetihez képest? Egyelőre nem sok infót találtam róla..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Cybertrone #338 üzenetére
"...a szép grafika meg dícsérendő, ezzel már lehet rajkózni a haveroknak, meg a csajodnak "
Tudom nem teljesen ezt akartad ezzel mondani
inkább csak mellékesen fűzném hozzá, a tapasztalat azt mutatja, hogy a csajok utálják a játékokat, és ha egy srác játszik azt lenézik és lededósozzák érte. Főleg 20+ komolyabb csajok. Lehet ezt leszarni, meg ha szeret akkor elviseli stb...
csak aztán nehogy lelépjen a bőrdzsekis motoros rosszfiúval... Mint ahogy ismeröseim közül már előfordult 3 esetben kb. Szóval összegezve, szerintem egyik játék se jó nyitás a csajok előtt... Legalábbis 4-ből 4 csajom utálta és lenézte, így nem is nagyon firtattam nekik. Aki meg kifog egy gamer csajt, akivel Skyrimezhet, meg Portalozhat meg D3-azhat, az szemét mázlista
(De szerintem ilyen csak 9gag-en létezik a gamerek álmaiban
)
-
Viktor77
titán
válasz
Cybertrone #334 üzenetére
Az soha nem jelent jót, ha bemész egy játék topicjába és szembemenve az összes topiclakóval, elkezded szarozni a játékukat.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Cybertrone #284 üzenetére
Igen, olvastam a beta15 patch karbantartásról, de természetesen utána való kipróbálásra gondoltam.
-
Traxx
őstag
válasz
Cybertrone #264 üzenetére
Pontosan ez lenne a helyzet, tehát nem egy karaktert építenénk mindketten
Bazzzs: különböző karakterekkel is működhetne a téma? És igen, a legalitásra én is gondoltam, éppen ezért nem szeretném azt, hogy mondjuk ő megveszi, én meg letöltöm...nagyon nem lesz ugyanaz az élmény. 7K / kopf még beleférne, 15 már nem...ezért gondolkoztunk ilyen megoldáson.
-
WayneGace
őstag
válasz
Cybertrone #264 üzenetére
Persze az nem fog menni.
-
WayneGace
őstag
válasz
Cybertrone #261 üzenetére
Azt kérdezte fel lehet-e telepíteni két gépre:
"A kérdés: fel lehet telepíteni 2 gépre a játékot úgy, hogy a 2 nem ugyanazon az IP-n megy ki? "
-
Archanon
őstag
válasz
Cybertrone #250 üzenetére
"2011. május 9-én Mike Morhaime bejelentette, hogy a Diablo III béta verziója 2011 harmadik negyedévében megjelenik."
-
persil
nagyúr
válasz
Cybertrone #156 üzenetére
Budapesten 20 megás digim is szokott szakadni, nincs az az internet szolgáltatás, ami néha ne akadna meg...
Szóval ez a "tanyanet" duma jó nagy baromság.
Valós kérdés és probléma lehet, hogy mi történik a játékban, ha véletlen szakad a neted.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Cybertrone #142 üzenetére
grat... először is a cod4óta nem vettem codot a kezemben... otthon 74dobozos játékom van, ebből 60 AAA szal nem vok ingyenélő és nem miattam haldoklik a pc-s ipar... 5évwt dolgoztak rajta, újabb baromság ami elhagyta a klaviatúrádat, már 2006 előtt elkezdték... am meg inkább pepecselésnek hívnám
-
ityam
őstag
válasz
Cybertrone #156 üzenetére
Jah fantasztikus tcomos 25 megás net... Szeretem is nagyon. Régi 4 megás szar UPCssel jobban tudtam játszani...
Meg ha valaki tényleg mobil nettel nyomná az is hótziher hogy akadna szal továbbra is kérdés hogy percenként fognak halni a laggoló emberek? -
Youri
veterán
válasz
Cybertrone #142 üzenetére
hejj, de szépen mondtad
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Cybertrone #123 üzenetére
Valasz volt egy kerdesre... ha annyira ki akartad volna hagyni akkor nem emlegeted.
Egyebkent meg nagyon sok erdekes technikai megoldas varhato MP3ban ami nekem bejon mig a D3 inkabb egy oskovulet. De jo hogy te mar elore tudod milyen lesz.
-
callmeakos
veterán
válasz
Cybertrone #92 üzenetére
Így legyen... Kár lenne ezt a nagy címet is a süllyesztőbe látni... Az a 17k (vagy mittom én mennyi lesz) meg csak azoknak sok akik nem szimpatizálnak a játékkal és majd jól felfogják hánytorgatni mint ellenérv... Aki meg szeretne játszani a játékkal és szimpatizál vele, az kifogja fizetni az összeget érte.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Cybertrone #82 üzenetére
"A nethez még annyit hogy most már ehhez hozzá kell szokni, mert az utóbbi időben egyre kevesebb olyan game jön ami hajlandó szóba állni net nélkül veled "
Elvileg a következő konzolokon is ez lesz a helyzet.Tehát lassan net nélkül megáll az élet.
-
daninet
veterán
válasz
Cybertrone #74 üzenetére
alapvetően nem azzal van gond, hogy drága, inkább az általános gond jön elő, hogy minden játék drága, főleg a Blizz játékok. Sokan nem engedhetik meg, hogy a gépük árának (fizetésük) jelentős százalékát egy programra költsék, ami indokolatlanul magas árral jön. Pláne annak tükrében, hogy látjuk milyen rengeteg pénzt keresnek a fejlesztőgárdánál ezen.
Mellesleg a netes dolog igenis kifogásolható, nekem sokszor csak korlátos mobilnet jut, ami ráadásul sokszor még nem is 3g a csodálatos mobilszolgáltatás minősége miatt, tehát a te ajánlásod alapján én kapjam be és ne játsszak mert nem érdemlem meg... kösz
majd elköltözök... persze nem magyarországra szánták, de állítólag itthon még elég istenesek az internet körülmények
-
Viktor77
titán
válasz
Cybertrone #74 üzenetére
Nem lesz single sem.
A játékhoz (a single-hez is) folyamatos internetkapcsolat kell. A szerverről jönnek a karaktered adatai, a mobok, minden.atidzsiforc: Szerettél volna egy figyelmeztetést is érte? Egy szavadba kerül, és megy az is.
-
Klemice
senior tag
válasz
Cybertrone #74 üzenetére
Úgyis megveszem, de bakker akkor is drága, ez van. Jól tudják ők is, hogy kerülhetne akár 80 euróba is akkor is lenne rá vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest