Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
nekem is nagyon tetszett a 2, olyan jó hangulata volt. A 3 először csalódás volt, de csak megszoktam, szerintem az nem olyan nagy visszalépés mint az azutániak.
A 2ben hangulatosak voltak az egységek, meg kellett küzdeni azért hogy végre legyen T4-es szintű egység és a csatatéren meg is látszott, hogy T4-es egység van (és akkor a többi még sehol). Az azutáni játékokban első héten már főegységgel randalíroztunk, és semmi hangulat csak jó nagy számok...
Homm2:
-nemá ittvan few of blackdragons, most vajon ez egy kettő három vagy négy?HOMM5:
-nah itt egy csapat feketesárkány, csak 50 van belőle... -
Drenadar
veterán
válasz
Diablo18
üzenetére
nekem az tetszene, ha a HOMM3-at javítanák fel grafikai szinten

nekem nem kell hogy a városban tudjak forgolódni, a térkép se tetszik hogy 3d-s. nagyon sok a felesleges effect és hülyeség benne. Próbáltak lopni az Age of Wonders -ből de nem igazán sikerült nekik.HOMM3-al még mai napig tudnék játszani
mint az Age of Wonders-el csak valamiért az nem megy már a gépemen.De a mai fiatalságnak próbálnak megfelelni :
semmi tartalom mert úgyis megunják
csili villi grafika(#878) CooLM@$TeR : Miért kell vele leállni vitatkozni? Mindenkinek szíve joga azt mondani, hogy neki nem tetszik a játék. Ha hergeled persze hogy írogatni fog neki.
Azt írja ingyen kapja meg. Gondolom akkor wow-os. Nagyon fura hallani egy wowostól más játék grafikáját ócsárolni

-
Drenadar
veterán
Innen kellene megrendelni, de már nem tudok a munkahelyemre rendelni

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- bambano: Bambanő háza tája
- Formula-1
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Docker konténerizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest