Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Oks, de nyugtass meg: lesz vhogy kalóz verzió, és olyan ami offline lesz! Vagy csak tört szerók lesznek?
Csak mert ha lesz, akkor az előrendelt játékot NEM adom el, és boldog leszek, amikor a torrentről letöltött dvdt beteszem az eredeti mellé
Tudom ez paradoxon, meg warez fúj, de ezzel nem csalok: meg lesz az eredeti game, és mellette a lemez ami örökre jó lesz...Tudom, csak én vagyok maradi, de engem zavarna ha doboz és tartalma csak dísz lenne... Vannak persze virtuális, steam játékaim, amiknek nincs dobozuk ill. csak dísznek, de azok nem 2 havi zsebpénzből és azok nem A Diablo!
-
bolha23
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
3. oknak hozzátenném a warezt is.
A hosszútávú bevételekhez képest lehet hogy aprópénz a játékeladások tétele, de azért nem mindegy a leendő RMAH felhasználók köre mekkora bázisból kerül ki.
Márpedig ennek a játéknak a virágbolti verziója szinte kizárt, hogy valaha is az eredeti élményét adja. -
Ilsyde
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Hogy kepzeled el a Diablo 3-at, mint e-sportot? Csak PvE-t tud, csak azon van a hangsuly.
Vagy arra gondolsz hogy kesobb, mikor kijon a PvP resze? Blizzard elvileg nem akar abba tul nagy erot fektetni, foleg hogy akkor at kellene dolgozni minden karaktert es kepesseget mert a jatekmechanika a co-opot favorizalja es nem a player vs. playert.Mar az SC2-vel is ramentek erre a e-sport dologra de kicsit visszafele sult el mert nincs LAN (direkt igy akarta a Blizzard) igy a lag ellen is versengenek a jatekosok, nem csak egymas ellen

Engem nem zavar hogy csak online resze lesz, ugyis multiban erdemes tolni (most mar nincs belole hatranyod, mint a D2-ben volt) bar az is biztos hogy ha szetkapcsol a netem akkor felboritom az asztalt.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
GeryFlash
üzenetére
Két okból kell a full online:
- e-sport: a jelek szerint a blizz komolyan rá akar feküdni erre a területre. SC1-nél megszívták, mivel nem tudták korlátozni, hogy ki tarthat ilyen rendezvényt, ezért csomó pénztől elestek.
- real-money AH: ez gyakorlatilag a d3 lényege (blizz szempontjából mindenképp). Viszont ez értelemszerűen csak online módon működhet, és csak úgy ha bármiféle hacket, dupe-ot, stb-t ki tudnak szűrni. Ezt pedig csak úgy tudják megtenni, ha a játék adatbázisa náluk van, ehhez meg kell az állandó online kapcsolat.Minden más totál lényegtelen, a Blizzt nem érdekli a DRM, ha számításaik bejönnek (beindul e-sportként, illetve az rmah sikeres lesz), akkor a játékeladásból származó bevétel aprópénz lesz a többihez képest (ezt mutatja az is, hogy lényegében WoWosokhoz ingyen hozzávágták a Diablo3-at egy éves "hűségszerződés" keretében).
Amúgy a grafika messze nem olyan ronda, mint elsőre kinéz, csak amit egyelőre látni belőle az sötét és ködös, ezért szinte semmi se látszik a játékből.
Továbbá ami igazán megterhelő a számítás során, az a grafikával kapcsolatos számítások. Tehát amikor azt számolja ki a játék, hogy te ütöttél egyet, erre jött crit, meg ellenfélnél dmg csökkentés, meg stb... az szinte semmi terhelés (ezt D3-nál a szerver csinálja). Amikor azt kell kiszámolnia (a CPU-nak, mert ezt a GPU nem tudja), hogy amit kettévágtál ellenfelet, annak a felső teste hova fog repülni, az alsó hova, és utóbbi beleütközik egy másikba, szóval azt is odébb kell lökni... na ez komoly erőforrást igényel, és ezt a kliens számolja már.
Mondjuk ettől függeltenül szerintem elég low-end gépen is el fog futni a D3 (többek között ez az oka a grafikának, nem az, hogy a Blizz nem tudott volna szebbet
De mind az rmahhoz, mint az esporthoz az kell, hogy minél szélesebb réteghez elérjen, ne azon múljon, hogy ő játszana, de nincs gépe hozzá... )Amúgy nem ál-3D abban az értelemben, hogy nincsenek 2D-s hátterek vagy ilyesmik, teljesen 3D minden. "Csak" nem lehet forgatni a kamerát.
-
zsirfecske
addikt
pontosan, én is úgy látom hogy csak előnye van a full net követelménynek. akinek meg ez gond, az nézzen rá a naptárra, 2012-t írunk, manapság már mindenhez online kell legyél (lásd pl. heroes6, ami azért nem egy diablo rpg stílus, mégis ubi accounton át megy csak single-ben is, viszont cserébe ott is van achievement, ami mókás. mondjuk az más kérdés hogy 1.2 patch-el sem tökéletes még a játék).
amúgy meg nem is értem a problémát, én már a diablo2-t is bneten játszottam single-ben is (persze csak miután pár év után végre megvettem eredetiben, hehe), mert így ha akartam egyedül toltam, de ha akartam beugrottam multizni ugyanazzal a karival. azért utóbbinál enyhén jobb a játékélmény.
az hogy a blizzard csődbe megy pedig tényleg egybeesne a játékbiznisz alkonyával. ha vége a diablo3-nak akkor vége mindennek, erre a legjobb példa a dio1 és 2 mai támogatottsága

-
tacsk0
aktív tag
Na vegreee bar elegge draga

-
Nesti
tag
Hello mindenkinek azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy ezen a laptopon szerintetek van-e esély játszani a "Diablo 3"-al??? Acer Aspire 5742z a típusa a laptopnak...
Előre is köszönöm a segitséget!

-
ProEvoFan
nagyúr
-
GeryFlash
veterán
válasz
Diablo18
üzenetére
A grafikát helytesíti a hangulat ezt nem vitatom,, de azért a sok idegsítő hiba azért zavaró... 10k+-s játék, igazán lehetne a saját gépemen offline játék is.... Hihetetlen ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban, várom hogy már a kezemben legyen ugyanakkor idegsít hogy miért nem lehetne jobb....
-
-
Diablo18
senior tag
am is itt be zoomol a monkra szerintem így fos
a legjobb a rendes nézet ahogy a blizz belőtte alapból mint a d2 őtez az igazi hangulat OLD SCHOOL

-
Diablo18
senior tag
irígylem azt aki játszik már vele
(HA VALAKI TUD KÖLCSÖN ADNI 1 ACCOT AKKOR AZT MEG KÖSZÖNÖM) el nem lopnám megbízhatóságom az oldal jelöli
50+
de már úgy kipróbálnám -
Lézerparaszt
őstag
Utoljára kb 200 hozzászólással ezelőtt jártam itt, de a téma akkor is ugyanez volt, hogy miért kell net
Még 1-2 hét és szerintem lecseng a téma és átveszi a helyét a "miért kerül ennyibe?" . -
rt06
veterán
válasz
GeryFlash
üzenetére
igen, kb mint a wow szerverek
es ez azert kell, mert:
- ez is drm
- nem kell minden modositashoz patch-elni a klienst
- a online multi karakterek eddig is szerveroldalon voltak
- achievement rendszer maskent nem mukodokepes
- cheat, trainer-ek es hack-ek szurese konnyebb
- aukcio (ehhez az elozo pont is elengedhetetlen)
- sokkal konnyebben elozheto meg, hogy masok nyereszkedjenek a jatekbol (errol az sc:bw esportta alakulasa koruli dolgoknak erdemes utanaolvasni, az sc2 megjelenesekor eleg sokat irtak rola, szinten azzal a felutessel, hogy miert kell ilyen drm-et alkalmazi)a szamitasi feladatok amugy a kliensben tortennek, a szerverrol az ehhez szukseges adatok egy resze erkezik csak
ait linkelsz, az pedig nem blizzard fele crack, hanem egy elavult szar rendszer kiirtasa a jatekaikbol (nem csak a w3-bol, de az sc:br-bol es a diablo2-bol is)
egyreszt azert, mert a cd kovetelese minden inditaskor - mint irtam - egy elavult szar rendszer, masreszt pedig azert, mert kb ezzel egyidoben elerhetove tettek jatekaikat digitalisan letoltheto formaban is, melyet ha online vasarolsz meg a blizzard store-ban, nincs is cd, amit betehetnel a gepbe (sot, ha fizikai valojaban vetted meg, akkor is donthetsz ugy, hogy a lemezt nem hasznalod, hanem a telepito kulcs alapjan beregisztralod battle.net-en, s onnan toltod le a klienst - de abbol, amit az account-odrol irsz, ezzel elvileg tisztaban vagy) -
GeryFlash
veterán
Értem, szal kb mint a wow tört szerók.... De mi francért kellett ez? Nem hiszem, hogy nagy biznisz lenne a váráslásban, és azért ezt a hülye megoldást választani -.- Raktak volna rá egy DRM-et és kész, vagy ,int a gta4 vagy a serouos sam HD esetében megoldották nagy részben a kalóz verzió terjedését (játékokban bugok, fagyások).... Nekik is bonyolultabb hogy 5 millió játékos egyszerre diablózik... Egyszerűen nincs kedvem olyan játékot venni, ami egyszer használhatatlan lesz, ez tényleg csak egy virtuális játék, amit 10 év múlva majd nem lehet elővenni, csak ott vírit a játékgyűjteményben egy doboz benne egy használhatatlan játékkal... De ha a számítási feladatok nagy részét a szerver végzi el+randa grafika akkor miért nem megy el netbookon? Érdekes a Torchlight simán megy, és szebb játék... Mivel játszani akarok vele akár mennyire is szapulom, szerintem az lesz, hogy külön accountot csinálok neki (nem pedig a meglevő wc3+kieg dio2+kieg acc mellé) és 2 hónap után túl adok rajta... Tudnám mennyibe fájt volna 4 év alatt összedobni egy picit jobb grafikájú játékot normális formában elkészíteni.... Ennyire nem lehet kapzsi a Vivendi, védelem nélkül is megvennék 15 millióan....
Amúgy erről beszélek
-
rt06
veterán
válasz
GeryFlash
üzenetére
a gondot nem ez okozza
amirol beszeltem, - a pvpgn - a diablo, starcraft, warcraft2 es warcraft3 jatekokhoz (es mas, nem blizzard jatekokhoz) kinal alternativ szervermegoldast
a dio3 gyokeresen mast igenyel, ezt ok nem kivanjak megvalositani (sc2-vel kapcsolatban mar azt nyilatkoztak, hogy nem akarnak belekotni a blizzard-ba, gondoom ez azota sem valtozott)
ez egy nyilt forrasu project egyebkent, amit tobb, jatekosok kozott elismert helyen (pl iccup) hasznalnak, s olyan dolgokkal bovitettek, melynek koszonhetoen tobbet nyujt, mint a mezei battle.netsc2 eseteben meg megoldhato lenne a dolog (igazabol van is ra megoldas), viszont a diablo3 es a wow mar lenyegesen problemasabb
technikailag ezek is megoldottak (diablo3-hoz honapok ota van elerheto szerveremulator), de a jatekok kialakitasa miatt szukseges a szerveroldali tartalom folyamatos karbantartasa - ez az, ahol a legtobb (az osszes, amit valaha is neztem) szerver elverzik, mert mig a blizzard-nal ott vannak az emberek es teszik bele a tartalmat folyamatosan, addig xy osszerakja a szervert es vagy otthagyja, vagy egesz egyszeruen nincs ra eroforrasa, hogy naprakeszen tartsaezt a wc3-as crack-elos patch-et nem igazan ertem (ki adta ki, es mit csinal)
-
-
Ilsyde
őstag
válasz
GeryFlash
üzenetére
Nézd tovább a videot, a srác úgy próbál játszani. Nem túl kellemes, foleg ha nem melee karakterrel vagy. Én is próbáltam, egyszeruen lehetetlen. Nekem már az alap kamera is zavaró volt néha (túl kozeli) de rengeteg dolog meg olyan apró hogy máshogy észre sem vennéd.
Szvsz pont jól van beállítva.Az accot egy PH!-s tag vette meg kedvezménnyel, ha akarja elolép és megmondja mennyiért

-
GeryFlash
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Én ma már csak tört szerón wowozom, de ha lenne is pénzem rá, akkor se játszanék már eredetin, és egyre többen látják a dolgot ahogy én... A wow haldoklik.... elbaltázták a cataclsymet, 120k hp-s playerek vicc az egész, gyerek 5.3 patchben a hunterrel letolt egy 5.1-es bosst, no comment... Most kiadják a bucimacis pandácskát meg non-combat petek pokémonoznak, igen döglődik a wow, nincs ötlet, és a harmóniát is elcseszték... maximum a Titan lehet a kiút...
Ilsyde: köszi
Amúgy csak kíváncsiságból megkérdezhetem, mennyiért sikerült elpasszolni a bétát? És a zoom megszakad ha mozogsz? -
Ilsyde
őstag
válasz
GeryFlash
üzenetére
Shotit sajnos már nem tudok csinálni mert eladtam az accot.
Itt egy vid, tekerj bele ~40 másodpercet és meglátod. Ennyi, arra való hogy megnézd kozelebbrol a felszerelést.
-
-
GeryFlash
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Csomó hatalmas kiadó nem létezik 2012-re, akikről nem hitted volna 2006-ban hogy mára nem lesznek.... És ez nem válasz arra, hogy tudom e használni vagy sem... De legrosszabb esetbe majd azt csinálom, hogy megveszem a játékot, és ha majd lesz kalóz verzió (igen lesz, ac2nél is esküdött már mindneki a phn hogy na ott nem lesz aztán lett) és kiírom dvdre aztán be az eredeti diablo mellé... HA megvettem a játékot akkor ez nem kalózkodás....
Amúgy nem tudja vki, aki játszott a bétával, hogy lehet ráközelíteni a szereplőkre meg a játékra? Vagy fix kamera?
-
GeryFlash
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én is miattuk rendeltem meg
Tényleg kihagyhatatlan ajánlat, remélem a játék is az lesz... De nyugtassatok meg, hogy itt is mint a wowban le tudom majd sz*rni a grafikát (elég ocsmány) illetve hogy esetleg patchek vagy kiegészítők majd javíthatnak rajta.... A másik nagy aggályom ami miatt lehet megjön 12kért és eladom bontatlanul az az, hogy meg lehet oldani majd egyszer vmikor, hogy ne szerverre tárolja a dolgokat? Mert ha erre 0% esély van akkor lehet hagyom, ki tudja lehet 6 év múlva csődbe megy a blizzard vagy leszarják a szerókat... Nem akarok oylan játékot venni amit 15 év múlva már nem tudok használni... Meglehet a jövőben pacth-csel oldani (elvileg a steam mondott vmi olyasmit, hogy ha tönkre menne akkor ezt megoldanák) -
-
k4z0
csendes tag
Tudom hogy hogy rendelésemen nem változtatnak. Csak leírtam hogy aki vacilál ne sokáig tegye mert kevesebb már nem lesz

-
k4z0
csendes tag
Konzolok szervize emelt

-
Diablo18
senior tag
ok akkor az androidos x8 on majd csak jó lesz
-
Diablo18
senior tag
Bnet Authenticatort
ezt hogy kell megoldani pl telefonra
okos telóm az éppen nincs
de samsung champ em van(ha jól tudom ez nem okos inkább symbiános )nem tudom erre megoldható e ha nem akkor még élettársamnak ott az okos telója

ha valaki még nem gyűjtötte be és itt ezt az authenticatort is adják hozzá
-
Diablo18
senior tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
zsirfecske
üzenetére
Olyan nincs, hogy a dio széria valakinek nem tetszik. Ott szakorvosi segitségre van már szükség!
-
Nordic
Közösségépítő
Kicsivel több mint 12 perc múlva már csak 52 napot kell várni a megjelenésre
...Szerintetek mennyire várom?

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Diablo18
üzenetére
Hát felénk már igencsak nem lehet találni sehol. Épp azért mertem megkérdezni. Tdtommal le se fordították az összeset, azt hiszem csak 3-at. A blizzstore-on 7db van, most látom ,hogy ebből kettőt el is olvastam, csak kiment a fejemből
(az ismertetőkről beugrott a másik is):
Diablo: Legacy of Blood
Diablo: The Kingdom of ShadowEzek közül az utóbbi b*szott jó...

-
Argos
őstag
Nekem is csak néhányhoz volt szerencsém.
Valszeg azokat már csak antikváriumban találod meg.
Esetleg kisebb boltokban, ahol beragadt a készlet.Netán, ha most a D3-n felbuzdulva újra kiadják.
Tudnám értékelni.(#628) Diablo18 :
Te találkoztál is velük boltban vagy csak tippelsz? -
Diablo18
senior tag
happyendnek lennie kell még hozzá meg mondom miért
ki nem idegelné fel saját magát azon hogy xy órát végig tol tápolja a karakterét és akkor FŐ BOSS
és 1 ütéssel v párral szét szedi a bossszóval ez eléggé idegesítő lenne szerintem
de pl a diablo 1 nem volt happy end
mert meg őrült a pali bele költözött diablo és hát nah tudjuk ...
ha jól tudom így volt -
Nordic
Közösségépítő
Nem hiszem, hogy lesz 4., túl határozottan jelentették ki annó, hogy a Diablo 3-al lezárják ezt az egészet, viszont azt közölték ,hogy a világgal vannak még terveik.
Kicsit más: A Diablo könyveket be lehet valahol szerezni magyarul? Egyet olvastam annó régen, az igencsak bejött
. -
persil
nagyúr
-
Diablo18
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
szerintem vissza lépés lesz mondjuk én előrendeltem a CE-t
nekem pl már maga a karakterek sem jönnek be
witch doctor mi a jó anyámnak
inkább maradtak volna a paladin stb nél v adtak volna hozzá witch doctort persze át vették ezek az új karakterek egybe vonták a régieket de akkor isa barbárral fogok indítani mert az meg maradt barbárnak
a többi majd későbbmeg hát nem tudom az sem tiszta egyenlőre kik ellen kell itt küzdeni meg maradt valami 2 ratyi aztán azok kavarják a fost
diablo diablo nélkül...:?:S
de mondjuk persze hát nem hozhatták vissza 3 adjára is diablot
mert az sem jó ötlet no meg sablonos lenne v milyenremélhetőleg azért kihozták a legtöbbet a gameből na meg persze az is aggaszt hogy 3 éve még fizika stb nagy szám volt most-már átlagos szóval fene tudja de idővel ahogy ismerem a blizzardot úgyis csinálnak valami hiper szupert a gambe
mondjuk az aréna rendszer az tetszik mert a diablo 2 ő duel jei a pusztán stb szabályzat nélkül nem voltak a legjobbak

-
TomWexX
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen, sajnos mozog, de ha telepíted a hozzá tartozó font-ot, akkor szebb.

-
TomWexX
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
rt06
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
ebbol csak az appdata rejtett
milyen (es milyen nyelvu) windoze ez amugy? (lehet magyar win-ben mas a neve valamelyik konyvtarnak) -
ityam
őstag
Másik kérdés hogy az ingyenes próbaverziós karaktert lehet majd használni a rendes játékhoz is ha megveszem?
-
adalbert1
veterán
válasz
Diablo18
üzenetére
Én pont azért nem ugrottam rá az előrendelésre, mert félek hogy nem fog tetszeni (pedig az első két részt szeretem). Megvárom a próbaváltozatot (ha jól emlékszem arra amit valamelyik topicban olvastam már első nap lesz), és utána döntök. Inkább fizetek +2-3k-t egy előrendelési árhoz képest, mint hogy bebukjak 11-2k-t azért mert nem tetszik a játék.
Szerintetek amúgy lesz akkora előrelépés mint a második rész az elsőhöz képest?
-
TomWexX
addikt
Ajánlanék egy visszaszámláló windows gatget-et.
(ha már volt itt a fórumon akkor bocsi)
Innen tölthető
Telepítési útmutató: Unzip files to: c:\Users\ "user" \AppData\Local\Microsoft\Windows Sidebar\Gadgets\
Install the included "Exocet" font
Forrás -
persil
nagyúr
Ahogy én olvastam ez a cég ajándéka, amiért előrendelted náluk a játékot.
Máshol posztert, meg nem tudom micsodákat adnak, bár nekem már az is elég, hogy 3-4-5 ezerrel olcsóbbak a többi üzletnél, ráadásul ahogy valaki korábban írta, ők az előrendelésnél beígért áron adják oda.
Megkérdezhetem milyen terület ez, ha nem vagyok túl személyes?
(OFF) -
zsirfecske
addikt
na hát akkor szerencsére úgy tűnik nem lett igazam a konzolok szervizével (bár szerintem alapból jogosan vagyok szkeptikus egy olyan oldallal szemben, ahol még az ékezetek sem jelennek meg jól..). még a mostani 12k-ért is érdemes előrendelni, ha tartják az árat így én is elgondolkozom rajta mert a személyes átvétel mégiscsak gyorsabb mint egy angliai csomagküldés a magyar királyi postára hagyatkozva. mindenkinek köszi az infókat.
-
k4z0
csendes tag
Én is leadtam a megrendelést a konzolokszervizénél de ha jól olvastam akkor elv ingyenes a szállítás. Vki esetleg erre rákérdezett ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tudom ez paradoxon, meg warez fúj, de ezzel nem csalok: meg lesz az eredeti game, és mellette a lemez ami örökre jó lesz...

De persze van helyette más is, ott van a gagyi clutch, a vicc kategóriájú splitsecond illetve blur... Konkrétan a legjobb soundtrackkel rendelkező játék csak a flatout2....
PErsze ott van is a miért, milyen érdek származik abból h megcsinálnák, de azért utolsó érv az a wc3nál amikor konrkétan ők adtak ki crackelős patchet

...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát ez kéééééész!!!4!négy!