- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
-
Ghostface
senior tag
Itt most még olcsóbb a normál kiadás mint a Zavvin. Előrendelve 36 font lett nekem kiszállítási díjjal együtt.
-
kecz
aktív tag
Engem azért érdekelne egy demó, hogy megtudjam, hogy hogy fog menni a gépemen....
-
flash-
veterán
akkor szerintetek mondjam le a rendelést a cdgalaxyba és rendeljem meg itt?
megbízható ez a bót? -
Dreimus
senior tag
válasz
Cybertrone #284 üzenetére
Igen, olvastam a beta15 patch karbantartásról, de természetesen utána való kipróbálásra gondoltam.
-
Dreimus
senior tag
Köszönöm és közben én is rájöttem
Viszont nekem úgy sem sietős mivel azon a pár napon végig dolgozom tehát lesz miért okom gyorsan befejezni az aznapi melót és másnapot megkezdeni.
Akinek a mobilnetes kérdése megvan annak majd letesztelem a teljes játékon hogy megy EDGE/HSDPA-n a játék, szerencsére a modemet tudom szabályozni és kipróbálom mi történik ha megszakítom a kapcsolatot és rá egy fél percre megyek fel. Vagy ha van valakinek felesleges béta accja akkor akár most is kipróbálhatom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
scott_free #276 üzenetére
-
atidzsiforc
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
zsirfecske #271 üzenetére
Ez nem becslés, ennyi a Blizzard által javasolt ár.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #271 üzenetére
Akkor ezzel még mindig jobban járunk
Ingyenes szállítás ha előrendeled; ár 10990ft. -
zsirfecske
addikt
az árral kapcsolatban: 60 eur elég kemény becslés, főleg hogy az amazon.co.uk ára 33 font. én még 2010 februárjában rendeltem elő náluk így a pre-order price guarantee miatt 26 fontért kapom. javaslom csekkoljátok mennyiért jönne tőlük szállítással, mert esetemben 36 font a vége, tehát 12 500 ft-ot fizetek. a szállítás pedig május 16 és 25 közé van becsülve, mert 14-én feladják (1 héten belül ide szokott érni minden pc dvd rendelés).
-
schwartz
addikt
Collector's Edition elorendelve.
-
Bazzzs
senior tag
Egyszerre nem fogtok tudni belépni, de ha beosztjátok, hogy például te délután játszol, sógorod pedig este, akkor úgy működni fog a dolog. Arra a részére viszont nem tudok választ adni, hogy ez így legális-e. Nálam mindenesetre a Diablo 2 fel van telepítve a laptopomra és az asztali gépemre is, eddig még problémám nem volt belőle.
Szerk.: 10 karaktert lehet létrehozni egy fiókon, így simán elfértek ketten, de arra tényleg nem merek válaszolni, hogy ez így mennyire tiszta.
-
Traxx
őstag
válasz
Cybertrone #264 üzenetére
Pontosan ez lenne a helyzet, tehát nem egy karaktert építenénk mindketten
Bazzzs: különböző karakterekkel is működhetne a téma? És igen, a legalitásra én is gondoltam, éppen ezért nem szeretném azt, hogy mondjuk ő megveszi, én meg letöltöm...nagyon nem lesz ugyanaz az élmény. 7K / kopf még beleférne, 15 már nem...ezért gondolkoztunk ilyen megoldáson.
-
WayneGace
őstag
válasz
Cybertrone #264 üzenetére
Persze az nem fog menni.
-
WayneGace
őstag
válasz
Cybertrone #261 üzenetére
Azt kérdezte fel lehet-e telepíteni két gépre:
"A kérdés: fel lehet telepíteni 2 gépre a játékot úgy, hogy a 2 nem ugyanazon az IP-n megy ki? "
-
Traxx
őstag
Hali!
Örömmel olvastam a hírt
Viszont lenne egy kérdésem...szeretném megvenni majd a játékot, de ez a 17K (vagy 15, mindegy) egyszerűen sok nekem. Így azt tervezem, hogy a sógorommal közösen vennénk meg. A kérdés: fel lehet telepíteni 2 gépre a játékot úgy, hogy a 2 nem ugyanazon az IP-n megy ki? Vagy ez már wareznek számítana, és nem fog menni, csak egy PC-n?
Köszönöm a választ
Cybertrone: szomorúan hallom, de a lelkem mélyén erre a válaszra számítottam
Azért köszönöm
-
Archanon
őstag
válasz
Cybertrone #250 üzenetére
"2011. május 9-én Mike Morhaime bejelentette, hogy a Diablo III béta verziója 2011 harmadik negyedévében megjelenik."
-
flash-
veterán
tudna valaki adni a diablo 1-2-3 ról egy rövidített összefoglaló történetet?
mármint a story érdekelne röviden! -
Szabikaa20
őstag
Nagyon ott van!
-
zed1983
őstag
De várom már!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Brutális eb #103 üzenetére
A bétát vittem végig, már az alapján ítélve is meg fogja érni az árát, nekem legalábbis nincs kétségem
-
aram01
nagyúr
nagyon jó játék,megéri az árát
-
PowerBuldog
veterán
Itt a bejelentés oka:
-
leviske
veterán
"ahogyan azt a BioWare tette"
Mindig úgy kiakadsz a bioware-re. Csodálkozom, hogy még hajlandó vagy pénzt és időt pazarolni a játékaikra.
Pedig itt most nem követtek el olyan hibákat, mint a DA2 esetében, csak szimplán leraktak egy olyan befejezést az asztalra, amit sokak nem tudtak lenyelni.
-
Ilsyde
őstag
válasz
atidzsiforc #226 üzenetére
Na jó, Maidenhead egy szerverpark. Nem csodálom
Itt nézz korul. A Fast meg a Be nagyon jó de az elobbi limites, az utóbbi meg sehol nem elérheto csak London egyik utcájában...
Sot, a legtobb ISP-vel az a gond hogy van limit. A mai világban pillanatok alatt felzabálja az ember a gigákat.
Én Aquiss-es (LLU) vagyok már jó ideje, elotte ADSL24-et (ADSL2+) használtam. -
Diablo18
senior tag
válasz
DigitalAngel #232 üzenetére
ilyenkor sajnálom hogy nem wow-oztam
-
DigitalAngel
tag
Már jön is le a kliens hála az Annual Passnak
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #226 üzenetére
most vettem eszre hogy az elso mondatot nem fejeztem be
telefonaltam
-
atidzsiforc
őstag
Azt nem tudom hogy az angol. Haverom Maidenheadben mobilnettel a Budapesten elhelyezett szerverunkon 0% packetlossal van fent teamspeaken en meg Londonbol kabeles 50mb-es kapcsolattal warpolom szet az angol quakelive szervereket.
Nem tud valaki egy angol isp-t ami gamelesre is alkalmas?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naigen, csak ha harc közben szakadsz, akkor mi van? Pause-ol a szerver, vagy meghalsz, és kész? Azért szerintem az nem lenne túl előnyös, hogy XP-t veszíts azért, mert megszakad a netkapcsolatod..
(#221) Diablo18: Akkor Tyrael szárnya is vakító volt?
Szerintem teljesen jó volt az úgy, ahogy volt, vagyis van.
-
Diablo18
senior tag
ez csak kód amit linkeltél neM
Diablo 3 Digital Download Pre-Orderazért 14 k
akkor inkább adok ki 30 k t a fullos collector-ért(és még pár ajándékért)
addig még össze tudom gyűjteni
és még megjelenés napján ha jól tudom házhoz is hozzák -
Vukmir
aktív tag
-
persil
nagyúr
Én most főleg arra gondoltam, hogy, ha az ember hatszáznyolcvnadik szinten meghal egy ilyen baromság miatt, akkor nem azt fogja mondani, hogy szemét netszolgátató, hanem azt, hogy szemét blizzard.
Igenis van igény arra, hogy a single player, az valóban offline, single maradjon.
-
persil
nagyúr
válasz
Cybertrone #156 üzenetére
Budapesten 20 megás digim is szokott szakadni, nincs az az internet szolgáltatás, ami néha ne akadna meg...
Szóval ez a "tanyanet" duma jó nagy baromság.
Valós kérdés és probléma lehet, hogy mi történik a játékban, ha véletlen szakad a neted.
-
ityam
őstag
Nah mind1. nem az a lényeg hogy most kinek jó kinek nem a netje de ha éppen valami oknál fogva szarozik a net akkor nem lehet majd singlében sem diablózni. és az gáz bárhogy is nézzük....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest