Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
"(1) Diablo® III - 59,99 €
Paid via PayPal
Item Subtotal: 50,16 € EUR
Estimated Tax: 9,83 € EUR
Shipping & Handling: 0,00 € EUR
Shipping Tax: 0,00 € EUR
Grand Total: 59,99 € EUR "Nyugodtabban alszom ma éjjel az biztos. Brutál az összeg viszont annyi szent, de jómagam a pénzes ah miatt is veszem, amivel kapcsolatban jó hír hogy global a dolog, nem leszünk régiókra meg kontinensekre bontva!

Hozzáteszem hogy ez csak itthon olyan jelentôs tétel, nem kell itt aggódni, tessék ügyeskedni az aukciós házban és meg fog térülni a befektetés, kérdés ki hogyan tekint a vásárlásra. Hagyjuk meg a pénzköltést a tengeren túliakra, nekik inkább van mibôl. Ha team fortress 2-ben egyesek kifizetnek 500 dollárokat (akár 3000-et) egy sapkáért ami csak dekor, semmiféle pluszt nem ad a játékhoz, akkor bôven lesz itt is aki majd megteszi ugyanezt, fôleg hogy jóval nagyobb lesz a játékostábora.
-
Youri
veterán

-
callmeakos
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Így legyen... Kár lenne ezt a nagy címet is a süllyesztőbe látni... Az a 17k (vagy mittom én mennyi lesz) meg csak azoknak sok akik nem szimpatizálnak a játékkal és majd jól felfogják hánytorgatni mint ellenérv... Aki meg szeretne játszani a játékkal és szimpatizál vele, az kifogja fizetni az összeget érte.
-
Youri
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz... a D3-at 5 éve fejlesztik, míg a DNF-et 13 évig nem... Az a 17k pedig nem annyi lesz, de valahogy mindenki elfelejti...
-
kovsol
titán
én az SC2 -t is itt az aprón vettem 9k ért megjelenéskor bontatlanul, remélem ebből is lehet majd találni ilyen vételt itt

-
Cybertrone
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
A beta után mondhatom nem fog úgy járni

-
callmeakos
veterán
Csak nehogy úgy járjon mint a Duke Nuken...

Kár hogy én nem vagyok oda azért a játék típusért. Ha szeretném tuti vétel lenne. Mondjuk ez az alsó hangon lévő 17k ez elsőre meredek.... -
Ren Hoek
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Meg mobok, meg AI meg kitudja még mi. Annak a netnek még a facebook is csiga lassú sokszor. Levelezésre épphogy alkalmas. Itthon pedig megesik hogy szakad a UPC,vagy pár havonta karbantartanak, ilyenkor órákra elmegy a net. Meg majd veszünk 4K-ért ADSL-t a nyaralóba, na persze... Ez egy jó jelzés, hogy felnőttem, ez a netes, DLC-s, 17K/játék lehúzás már nem az én világom... Inkább előveszem a II-t ha kell, aztán szevasz.
Amúgy ha csak karaktert tölt be, akkor azt könnyűszerrel lehet warezolni később, szóval erősen kétlem ezt. Már pár éve "megjósoltam" ezt a fajta anti-warez módszert, ami kétségkívül hatásos, csak offline módszerrel. Egy pendrive méretű kis eszköz, amiben egy beégetett chip számolja az AI-t vagy bármi kis részt stb...Ezt is feltörhetik idővel, de arra pont jó, hogy a kritikus első időkben megvegyék sokan. Talán életben marad a játék ipar így, csak legyen minőségi amit kifizetek - na ehhez kellenének a demo-k...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
"A nethez még annyit hogy most már ehhez hozzá kell szokni, mert az utóbbi időben egyre kevesebb olyan game jön ami hajlandó szóba állni net nélkül veled "
Elvileg a következő konzolokon is ez lesz a helyzet.Tehát lassan net nélkül megáll az élet.
-
Ren Hoek
veterán
Kicsit le vagyok maradva, mi ez a BioWare-es cserbenhagyás?
Amúgy én nem veszem meg. Baromi drága. Kinőttem már ebből úgy látszik. Meg ez a net nélküliség :/ Nyáron sok olyan helyen vagyok, ahol nincs wifi, csak egy lassú 3g kapcsolat, ami 32KB-et tud / sec.. Na azzal gondolom eleve nem megy..
-
sing1ep1ayer
őstag
"...remélem hogy a Blizzard nem hagy cserben úgy, ahogyan azt a BioWare tette."
Nem tetszik a ME3, vagy mi a szösz?

-
Cybertrone
veterán
2012-ben a 21. században vagyunk... minden az internet körül forog... Plusz a csalók ellen ez a legcélszerűbb védekezés, a neten kommunikál a game, és a szerver... minden a Blizz szerverén van, te hát ha csalni akarsz meg kell hekkelned, ami lehet megy, de egy mezei takonynak aligha, így ez letudva

A nethez még annyit hogy most már ehhez hozzá kell szokni, mert az utóbbi időben egyre kevesebb olyan game jön ami hajlandó szóba állni net nélkül veled
-
Fücsök007
őstag
Végre már.

Az viszont érdekelne, hogy ha elmegy single mód közben a net, akkor mehet tovább a játék, vagy kilép?
-
daninet
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
alapvetően nem azzal van gond, hogy drága, inkább az általános gond jön elő, hogy minden játék drága, főleg a Blizz játékok. Sokan nem engedhetik meg, hogy a gépük árának (fizetésük) jelentős százalékát egy programra költsék, ami indokolatlanul magas árral jön. Pláne annak tükrében, hogy látjuk milyen rengeteg pénzt keresnek a fejlesztőgárdánál ezen.
Mellesleg a netes dolog igenis kifogásolható, nekem sokszor csak korlátos mobilnet jut, ami ráadásul sokszor még nem is 3g a csodálatos mobilszolgáltatás minősége miatt, tehát a te ajánlásod alapján én kapjam be és ne játsszak mert nem érdemlem meg... kösz
majd elköltözök... persze nem magyarországra szánták, de állítólag itthon még elég istenesek az internet körülmények 
-
Viktor77
titán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem lesz single sem.
A játékhoz (a single-hez is) folyamatos internetkapcsolat kell. A szerverről jönnek a karaktered adatai, a mobok, minden.atidzsiforc: Szerettél volna egy figyelmeztetést is érte? Egy szavadba kerül, és megy az is.
-
WongFeiHong
senior tag
Max Payne 3 is május 15 elvileg előrendelőknek.
Micsoda nap lesz az. 
-
atidzsiforc
őstag
Miert kell szo nelkul torolni a hsz-em?
-
Klemice
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Úgyis megveszem, de bakker akkor is drága, ez van. Jól tudják ők is, hogy kerülhetne akár 80 euróba is akkor is lenne rá vevő.
-
Cybertrone
veterán
Úgy látom hogy bár MINDENKI magyon várta a gamet, a rinya gépezet beindult... Persze az nem baj hogy egy COD is ennyi, és minden évben meg kell venni, mert egy év után kihal a multy része
Ez a game közel 5 év-re szól ha nem tovább, és ha mérlegeljük azt hogy ennyi idő alatt mennyiszer költünk COD-ra például akkor nagyon baráti az ára 
Arról meg hogy 2012-ben valaki fennakadjon azon hogy nem tud net nélkül gamelni nem tudok mit mondani... haladni kéne a korral, és bekötni a netet, vagy visszaadni az ipart, és nintendózni
Hál istennek a warez huszárok akik már itt is hangoztatták hogy letöltik, nem tudnak majd CO-OP-ba menni, illetve a PVP sem lesz nekik, max a single, de erre se tenném rá a fél karomat(úgy kell nektek
) -
Angel1981
veterán
Ez aztán nem semmi!

-
Apika
addikt
Na végre itt lesz hamarosan!
Ez ezt a kis időt már kibírjuk valahogy... 
-
Klemice
senior tag
Én egy pontos collectors árra várok
-
attiati
veterán
diablónak lesz harmadik része?

nemáár -
Wolverine
félisten
Nincs.
#51: Most mondd meg... a szerverről kapod a respawn-adatokat és ott számolják a sebzést is, valamint ott tárolják a karaktered adatait és azt is, hogy hol tartasz - azaz nincs cheatelés, hacsak meg nem hackeled a Blizzard szerverparkját.
Igen, ez kvázi egy single-coop módban futó MMO-ként fog működni. -
hackeeeee
Jómunkásember
17k lesz a "normál" változat?

Ejj..

(#58) Scholes9: Mennyire várható a bolti változat?
-
Scholes9
nagyúr
Nem tudom, de az biztos, h így utólag örülök, h lemondtam az előrendelést

Szerk: bocs nem ide, hanem Idave-nek akart menni, látszik, h az estén kattog az agyam már

Youri: de lehet, h pont az a nap lesz a döntő, mármint a BL döntő, bocs ezt nem hagyhattam ki

hackeeeee: boltban olcsóbb...

-
ldave
félisten
"remélem hogy a Blizzard nem hagy cserben úgy, ahogyan azt a BioWare tette"
Komolyan nem értem miért kell ezt lassan minden hírben kiemelni...
-
RexpecT
addikt
Xbox360 témában van valami előrelépés?
-
Youri
veterán
Május 15? Fasza... 17-étől van vizsgaidőszak :S
-
cbr688
senior tag
véééégre...nem lesz olcsó!
-
Wolverine
félisten
Hiányozni fog egy olyan feature, aminek a balance-ban eleve nem lesz fontos szerepe. Na bumm, majd megjön ingyenes content patchként.
#27: A digitális verzió. Ugyanakkor a magyar bolti árak jellemzően eddig alacsonyabbak voltak a digitálisaknál a Blizzard játékai esetében is.
#31: Lesz Starter Edition, ami egy időkorláttal nem, de szint- és tartalmi korláttal rendelkező trial lesz.
#33: Ehhez annyi köze van Bobby Koticknak, mint Morhaime-nek a CoD-okhoz

-
rt06
veterán
en megneztem (nem az ncore-os verziot, az mar a feltoltes pillanatabn elavult volt), teljesen hasznalhatatlan volt (es mivel a tartalmat moge kellene tenni, valamint karbantartani, tartok tole, az is marad)
akik az ar miatt aggodnak, azok pedig ne feledjek, hogy az sc2 megjelenesekor szinte mindenhol olcsobb volt nalunk boltban, mint a battle.net-es ar
-
had423
aktív tag
Hát, mikor először láttam gameplayt, oda voltam érte, de az már volt vagy 1 éve. Már vannak olyan ingyenes játékok, amik jobban tetszenek. De lehet, hogy ez csak azért van, mert nem játszottam sem az első, sem a második részével se.
-
hussanas
csendes tag
15 rugo dobozos ... es csodalkoznak a warezen
-
Ilsyde
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Azért adtam a linket ahol meg tudod venni Angliából. 1 fontért kipostázzák Mo.-ra, úgy lesz ~41 euró

-
Ilsyde
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Vedd mondjuk Angliából, itt csak 40 euró átszámolva.
A CE meg 67 euró volt de a bejelentés után nem sokkal elkapkodták mindet és nem tudni lesz-e utánpótlás. Best selling volt már hónapok óta (mindenhol máshol 84 euró lenne).edit: azóta helyrejott az oldal
-
Scholes9
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Dobozosan itthon azért valamivel olcsóbb lesz, meg hát milyen frankón fog mutatni a polcon, haverok meg majd irigykednek
Tényleg nem lehet hangsúlyozni, h ezért az árért kapsz is "valamit", ami tényleg csak nagyon kevés játékról mondható el 
-
Nem tudom mit panaszkodtok. Az cod mw3 is 60 euró és semmi extra nincs benne, ez meg már egy jó ideje készül....
-
Peat;)
veterán
Nekem a starcraft2 csalódás volt, így legalább egy demot kiadhatnának ha már másfélszer annyiba kerül mint más A kategóriás cím...
-
Szerencsére ki tudtam próbálni, de anélkül is kötelező vétel.

-
Phoenixy
senior tag
Amerikába 60$, míg nálunk 60 euro...
-
Ilsyde
őstag
válasz
freelancer
üzenetére
Multiboxozni fogsz?

-
freelancer
tag
Két darab gyűjtői előrendelve

-
Wasp_HUN
tag
Szóval ebben a verzióban nincs PvP, vagyis hiányzik a játék egy része. Akkor mégis miért kell teljes árat fizetni egy nem teljes programért?
Ja... Activision-Blizzard, már érthető.
-
Viktor77
titán
válasz
WayneGace
üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy még Lich Kingnél tartanak.
Ha valaki esetleg nem tudná...
Ha esetleg játszottál annó eredetin mondjuk a vanilla WoW-val vagy BC-vel, esetleg Lich Kinggel, akkor most 1 hónapi előfizetésért cserébe megkapod ingyen a Catát (és ha esetleg vanilláról jönnél (a vanilla és a BC ugye már egyben van), akkor a Lich Kinget is.
-
WayneGace
őstag
Én soha nem játszottam WoW-val. De többen, akik próbálták a törtet és a normált, azt mondták, hogy ég és föld a különbség. Még évek múltán se tudták normálisan megírni a szerver oldali részt. A folyamatos patchelésről nem is beszélve.
Szóval lehet előbb-utóbb csinálnak majd törtszervert hozzá, de azt ne várják el, hogy ugyanolyat írnak majd, mint Blizzardnál. Úgy tudom pont a lényeg fut szerveri oldalon: AI, a tárgyak, amiket dob, a scriptek, stb.. -
AS
félisten
Forumon tudtommal tiltott a warez téma nem?
-
Viktor77
titán
-
daninet
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
WoW-ot is megoldották, maradjunk annyiban, hogy nincs feltörhetetlen..

Na mindegy is, hagyjuk a warez témát, várjuk, jöhetne már, pont vettem új gépet

Az ár viszont nagyon magas. Értem én, hogy ritkán van ilyen, de ez azért brutál pénzéhes kapitalista árazás. Blizz így is sz*rrá fogja magát rajta keresni, nekik kb mindegy lassan milyen pofátlan árakat használnak. Ezért jár nekik a sün, sok embert megfosztanak a játék örömétől

-
-
Thodeus
aktív tag
Na, ezt is megéltük.
Bár a vizsgaidőszakot reméltem, hogy el fogják kerülni.
-
g4besz
tag

Nem keveset vártunk rá...
És már csak 2 hónap
-
én ahogy az elsőt meg a másodikat is játszottam, kimondottan egyedül szerettem.
-
ProEvoFan
nagyúr
2012. május 15. ----> piros betűs ünnep

Én tuti megveszem.CDGalaxisban remélem kicsit olcsóbb lesz
Szép évnek nézek elébe.Bf3 dlck, Diablo 3 és Borderlands 2.Nincs annyi szabim hogy ez mind beleférjen
(#2) Vikthor
Ez viccnek is rossz volt.Hála isten a warez huszárok nem tudnak majd multizni vele

-
jookomak
őstag
Juhéééééééééé
Még jó, hogy már elő van foglalva a gyűjtői. -
sztem ez azért egy kicsit túlzás normál pc játék közel 20 rongy... mind1 úgy is lesz ebből is kalóz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ant@
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BinX
- Megette az internet felét az AI?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi