- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
Cybertrone #250 üzenetére
"2011. május 9-én Mike Morhaime bejelentette, hogy a Diablo III béta verziója 2011 harmadik negyedévében megjelenik."
-
Archanon
őstag
SC2 mikor megjelent, max. ~11k-ért lehetett náluk kapni (akkori forint értékkel számolva persze; sokan onnan vették), míg itthon nálunk a legolcsóbban a konzolokszervizében lehetett kapni 11,5k-ért, mindenhol máshol ~13-14k.. De a külföldi árak is többnyire "blizzardhűek" voltak. Emlékszem, meg akartam venni (aztán azóta se tudok multizni, de ami késik, nem múlik).
És mintha a CE is meglett volna 20500-ból+futár, mindenféle 27-29k helyett... Tény, hogy most nyócezeöccázé már kapni nálunk is néhány helyen, ráadásul angol verziót, zavvin meg maradt a régi ár, de ez már ma van, nem a megjelenéskor. Remélhetőleg a Diablo 3 esetében is némileg reális az a jelenleg feltüntetett £32.95-os ár (olcsóbb lenne, mint most SC2? halott ügy... fene..), bár könnyen meglehet, hogy ez valami régen saccolt árazás maradványa (de bízom benne, hogy nem
). Nem néztem rendszeresen... Mindenesetre megjelenés után pár héttel úgyis kialakul, hol lehet megkapni a legolcsóbban, és biztos nem 17k lesz az, utána meg legalább egy évig úgyse lesz változás...
#DeckardCain: +1. Én csak azon "akadtam ki", hogy egyszerre ennyi jó játék jelenik meg.
-
Archanon
őstag
Diablo 3, Guild Wars 2, Mass Effect 3...
Mindet eredetibe szeretném, de ennyi pénzem egyelőre nagyon nincs. Warez? Ebből 2-re alapból szinte lehetetlenség, a Mass Effect pedig MASS EFFECT. Viszont a Dio3-nak ez az aukciós lehetősége ad némi választási előnyt, plusz zavviról rendelve talán egész reális ára van.
Hmmm.... Dió3-mal még ezt a másik kettőt is meg tudnám venni. (Vagy mást... bár nem tudom mennyit kellene ahhoz játszani, hogy értelmes dolgokat lehessen eladni... lehet nem érné meg az időt - no persze nem kocka koreai módra napi 26ban nyomnám...
De nah...)
Május 15... olyan közel van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Windows 11
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Eladó számítógép
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest