Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
Drenadar
üzenetére
Amúgy ezt miért neki írtad? Diablo 18 kolléga laza 5 kommentet írt le, rá nem szóltál rá? Ja mert ő diablo fan fogjunk össze a csúnya Gejzanet ellen aki nem fan... Tudnám miért lesz egy diablós hírnek a fóruma diablo fan fórum... És aki szkeptikus az meg fogja be a pofáját és ne trollkodjon... Vicces... Amúgy én várom a játékot és már nincs sok aggályom, de míg ez nem így volt addig kaptam a savat, hát ti meg kapjátok....at
-
mephi666
nagyúr
válasz
Drenadar
üzenetére
a wow fullháromdés, nem érted?
...ez pedig csak ez alulfejlett, szkrollozós sz@r lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem átmegy az irónia... én speciel örülök neki, hogy megmaradnak ennél a 3d izometrikus dolognál... vannak dolgok, amiken kár változtatni... anno a heroes2-3 nekünk is nagy kedvenc volt, de a későbbi részek egyáltalán nem jöttek be... haverom is meg akarta erőszakolni magát a 4-el, de neki sem jött be... hot seat-ben talán 1 alkalommal néztük, míg a 3. részt évekig nyomtuk heti rendszerességgel... volt, hogy becefréztünk és 4-en küldtük egy gépen...
ja, konzolon imádok hack n slash-ezni, de nem érzem létszükségletnek ennél a stílusnál a forgatható kamerát meg a teljes 3d-t: kényelmesebb, ha fix az a kamera és erőforráskímélő is (ami ennél a játéknál kimondottan fontos)
-
Ilsyde
őstag
válasz
Drenadar
üzenetére
Lehet hogy mar ismered de van HoMM3 HD patch ami aprosagokat/atgondolatlan dolgokat javit a GUI-n es barmilyen felbontast engedelyez.
Korantsem er fel egy grafikai moddal, de hasznos ha nem elavult konfigod van. -
CooLM@$TeR
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
"Mindenkinek szíve joga azt mondani, hogy neki nem tetszik a játék."
Persze. És ő ezt tette? Nem.
Csak fröcsögött mint egy idióta, talán kapjon már a fejéhez, hogy mit művel. Értelmesen is meg lehet fogalmazni, hogy mi a baja vele, miért nem tetszik. Ő nem ezt tette, hanem szimplán csak ócsárolta, ami messze nem ugyanaz.
-
Diablo18
senior tag
válasz
Drenadar
üzenetére
hát ez meg a másik a hom 3
másik kedvencem
emlékszem mikor net nélkül
haver el jött
2 en 1 gép előtt görnyedtünk 1 pályával 1 napot
és volt hogy vesztettünk
de szartuk le órási game volt
mind zenében mind élményben
még ha pedig milyen óriási ganénak mondhatnánk ma
de még most sem az már ha valaki szerette és szereti mert azt nem lehet megutálnia heroes 4 el akár hogy próbáltam le ülni játszani egyszerűen nem nagyon tudtam 1 szer volt hogy pár napot toltam vele de mondom áhh
az 5 szintén
a 6 meg hát tetszik mert jól megoldották a szörnyek mozgását már meg a grafikát de am meg éppen nagyon nem adja már vissza a régi hangulatot de 1 újnak el megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nem tudom mi kell hozzá v hogy van mit kell beállítani :S
Nekem a haverokkal még hamachin keresztül sem sikerült összehozni egy hármas partit a Heroes 3-ban.
sosem tudtunk egymáshoz csatlakozni...
...ez pedig csak ez alulfejlett, szkrollozós sz@r lesz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)