Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatpingvin
addikt
válasz Depression #77790 üzenetére
nem mondom, én is csak kettőt pedig raklapszámra volt szerencsém döglött gépekhez
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Depression
veterán
válasz fatpingvin #77788 üzenetére
Láttam már egy-két gépet, de még sosem volt olyan, hogy csak a proci nyiffant volna ki. Pedig tudom, hogy füsttel működnek.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
válasz fatpingvin #77788 üzenetére
Húzás esetén semmire nincs garancia (kivéve C2D ) Azon nem csodálkozom. Bár procit, ami normálisan volt használva, nagyon ritkán látok meghalni. Még az se gáz, ha húzod, csak értelmes keretek között.
Mutogatni való hater díszpinty
-
fatpingvin
addikt
true, bár kíváncsi lennék a rejtélyes procihaláloknak hány százaléka valami ilyen microdamage. most nyilván nem azokra gondolok akik kétszeres magfeszültséget állítanak be a biosban aztán bámulják a fekete képernyőt hanem a jól meghúzott aztán gémelt procikra amik egyszer csak megállnak.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz fatpingvin #77786 üzenetére
Ritkább, a NV140 volt egy ismertebb.
-
válasz fatpingvin #77784 üzenetére
Mondjuk egy jól tervezett hűtéssel annyira nem.
A BGA-k inkább a forrasztásokat szokták törni. Egyszerűen olyan kis felületen nem lehet annyi hőt átadni.[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
addikt
nem csak a melegedés, hanem a hirteleen melegedés-lehűlés körök. mikrorepedések vagy mi a fene. az órajel boost pont erre dob rá egy lapáttal, időlegesen felengedi a szilíciumot egy olyan határ fölé ami felett hosszú távon már nem egészséges ha megy.
ez persze kétesélyes hogy megöli-e vagy sem.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
-
TeeBee73
veterán
válasz fatpingvin #77781 üzenetére
Jogos.
Van egy E2200-as konfigom, Giga P35-ös deszkában, Mugen2-vel hűtve, 3.8GHz-en kacagva megy, HD2400Pro-val. A mostani konfigom meg alulafeszelve, 4GHz-en megy. (SW:BF2, Forza Horizon, D3, WoW alatt így is unatkozik.)"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
fatpingvin
addikt
válasz TeeBee73 #77780 üzenetére
szerintem te is pontosan értetted hogy a modern cuccokra írtam amit írtam. ZX81-ben pl hol van még mondjuk órajelskálázás? naugye.
a másik fele meg az hogy önmagában az hogy valami működőképes marad az nem jelenti azt hogy amire használva volt az általánosságban nem amortizáló.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
TeeBee73
veterán
válasz fatpingvin #77779 üzenetére
Túrót. Van a mai napig működő ZX81-em, Spectrum+-om, C64-em. TV-m nincs, azért nem nyomom még a Commando-t, Explodig Fist-et, és a Jet Pac-et.
Ja, és a Barbarian-t[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
fatpingvin
addikt
válasz envagyok #77761 üzenetére
nem, ez az a hülyeség ami még mindig sokak fejében él hogy a videojátékok nem használják el a vasat. az egyik legkomolyabban amortizáló felhasználás amúgy, még akkor is ha nem húzol.
-
fatpingvin
addikt
válasz urban racer #77758 üzenetére
ugyan már, megtisztelsz mennyi volt az eredeti annyi és mire? csak hogy tudjak viszonyítani
-
-
-
koko52
nagyúr
válasz aprokaroka87 #77770 üzenetére
Lehet szégyenli, hogy Vortex.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Depression #77763 üzenetére
Sajóhídvég márkájú tv... érdekes lehet :)
Te ismersz ilyet?
-
Dr.NX
addikt
válasz urban racer #77765 üzenetére
Meglettek az elveszett kérdőjelek.
Úgy látszik, egységnyi kérdőjel van az egész internetre és nem arányosan van elosztva.Elfogadom a sütiket.
-
-
koko52
nagyúr
-
envagyok
veterán
Helyi hirdetés:
"I7 920 csak játékra volt használva!"
Lehet hülye vagyok hozzá, de nem értem
Ez értéknövelő tényező?
Vagy már ezekkel is bányásznak? -
urban racer
senior tag
válasz fatpingvin #77735 üzenetére
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
KROK640
nagyúr
Én akkor lettem ateista mikor 12 évesen (f)egyházi iskolába lettem iratva. Ott azért eléggé összeállt a kép az ellentmondásokról és arról, hogy valójában az egész egyház mi célt szolgál. Jah az iskoláról annyit, hogy két év kemény munkámba tellett mire kirúgtak (erről mesélhetnék ), öcsém szerencsésebb volt őt már első év márciusában eltanácsolták.
Előtte hittan fakultációra voltam beíratva még alsós általánosba, utáltam, mert míg a többiek hazamentek délután 4kor én este 6kor végeztem néhány társammal együtt. Egyszer megkérdeztem Karcsit (már akkor is kezdtek gyűlni az ellentmondásos dolgok a fejemben) hogy ő miért jár ide? A azt mondta h őt ez nem érdekli, meg unja az imádkozást, de a történetek azok jók, és ő a történetek miatt jár ide. (Karcsiról röviden : ő vele ragadtam be a liftbe mikor megszöktünk a napköziből valami játék miatt, de vissza akartunk menni; ő nyelte le egy autónak a szofita égőjét, de egyszer elbújtunk az ebédhordó Zsuk furgonban és elautókáztunk oda ahol főzték a sulinak az ebédet, és még volt pár hasonló storyja).
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Cs1csó
félisten
válasz Depression #77751 üzenetére
Tipikus, kis boltok szokták elsősorban csinálni amikor a nagykerből lesik az árakat és mikor te berendeled a terméket már nem elérhető a nagykerben és ilyenkor behalóznak neked valamit.
Volt már olyan, hogy vettem egy olyan terméket amit pár bolt úgy mutatott, hogy náluk kapható miután megvettem - meg is érkeztet később rendben - mindegyik bolt kínálatából eltűnt. Tehát csak a nagykernél volt belőle a polcon 1db amit én az egyik kisker bolton keresztül meg is vettem.
Az Edigital-tól többet várna az ember de persze ők sem tudnak mindent készleten tartani.Amúgy régebben volt pár olyan webáruház ami nem állt másból mint 1-2 ember és egy számítógép.
-
KROK640
nagyúr
válasz draco31 #77674 üzenetére
Volt egy tatabányai (tükrös?) szekrény ahol egy csaj pucéron fényképezte a szekrényt, de a tükörben ő is pontosan jól látszott. Asszem itt volt ebben a topicban, még ment is a találgatás, hogy biztosan a szekrényt hirdeti-e?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
envagyok
veterán
Az okosabbaknak aranybánya.
Ausztriában "ült" egy ismerős 6 hónapot kb 10 millió miatt.
Minden reggel kimehetett "dolgozni" egy haverja cégébe bejelentve, és minden héten péntektől vasárnapig otthon lehetett a családjával. Gyakorlatilag hétköznap du.5-től másnap reggel 7-ig volt ott.
Egyszemélyes "zárkában" kb szállodai szoba tévével, helyben könyvtár, sportolási lehetőség, edzőterem, és éttermi minőségű vacsora, reggeli. -
Depression
veterán
Nem apró, hanem edigital, de vasárnap megrendeltem tőlük valamit, mire ez a szöveg fogadott, majd ez a kép: "Rendelésedben található termék(ek) közül egy vagy több nem a választott átvételi mód szerinti raktárban található, ezért a termék(ek) átszállításáig szíves türelmedet kérjük!
A központi raktárunkba történő átszállítás várható időpontja a Termékek listában, az állapot oszlopban kerül feltűntetésre, melyet követően elindítunk az átvételi mód szerinti kézbesítési helyre. Már nincs sok hátra, hamarosan újra jelentkezünk!"
Alig 2 hónapot kellene várni egy vacak fagyasztóra....Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
szebe
addikt
válasz urban racer #77747 üzenetére
Bödőcs, de nem találom most melyikben mondta.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Cs1csó
félisten
Megy ám a "kinek volt nagyobb homokvára az oviban" mérkőzés. (megjegyzem nekem)
-
szebe
addikt
válasz urban racer #77744 üzenetére
"Állni se tudtál én már ültem"
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
koby11h
őstag
válasz urban racer #77744 üzenetére
Mindkettönek volt oka és eredménye... meg hát ki mire büszke.
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
urban racer
senior tag
#77743 opr
Kedvenc szövegem a "Többet ültem sitten, mint te iskolába"[ Szerkesztve ]
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
opr
nagyúr
Ezeknek? Simán!
1,5 évet a budin is leül, plusz így végre találkozik a gyerekkori haverokkal, plusz ebben a fajta kultúrkörben a párzási ének fontos része a "vótam má benn, ültem vazeg, velem nem b@szakodik senkisem".
Jah, és még kapcsolatot is épít bent, mire kijön, már megvan a következő biznic...[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Trailblazer #77741 üzenetére
Kevéssé. Mondjuk ha átlag 30-40 ezreket rántott le emberekről, az 6-9 milla. Megéri...? Nem is olyan sok pénz.
-
2019-ben húzott le a "K. D." csaló 8000Ft-tal. Aztán hárman felnyomtuk.
Most zárták le az ügyet, szólt az egyik srác, hogy ő kapott határozat. (Én már tavaly sem kaptam semmit a yardról )
- másfél évet kapott, de egy részét előzetesben leülte
- 274 embert vert át (volt 50-80 ezres is)
Azért kell az ilyeneket helyből felnyomni, mert mire valaki feljelenti, esetleg már van tizen-huszon áldozat...Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
válasz fatpingvin #77731 üzenetére
Fasza
Én csak régi okostelefonra akartam droidot portolni, de a kernelforgatásnál elakadtam, és senki nem tud semmit ilyenkor persze.Mutogatni való hater díszpinty
-
fatpingvin
addikt
-
válasz fatpingvin #77724 üzenetére
Butatelefonra? :-O
Mondjuk az használt telefonoknál mindegy, milyen állapotú, én is árulok akku nélkül - majd szerez bele a vevő (vagy pl. van neki).
Olyan sok idióta nincs, aki nem fogja fel, hogy nincs akku.Mutogatni való hater díszpinty
-
TaaT
nagyúr
Ez egy használt autó hirdetés alatti komment.
"Boldogok az irgalmasok, mert irgalmasságot nyernek” (Máté 5,7) Jézus nem ígér mást az irgalmat gyakorlóknak, mint azt, amit már eddig is éltek- irgalmasságot. A többi boldogság esetében az ígéret valami többletet is tartalmaz, távolabb mutat: akik sírnak, vigasztalást nyernek; a tisztaszívűek meglátják Istent. De mi többet tud adni Isten azoknak, akik irgalmasak? Az irgalom Isten teljessége és az emberek teljessége is. Az irgalmat gyakorlók már most Isten életét élik.Az „irgalom” régi szó. Hosszú története során nagyon gazdag jelentésre tett szert. Az újszövetség nyelvében az ógörögben megfelelője az eleos. Ez a szó ismerősen cseng a Kyrie eleison imából, mellyel Isten irgalmasságát kérjük a magunk számára. Az Újszövetség görög változatában az Eleos rendszerint a héber hesed szó megfelelője. Ez az egyik legszebb szó a bibliában- gyakran fordítják egyszerűen szeretetnek.Hesed, irgalom vagy szeretet a szövetség szótárának szavai. Isten szemszögéből nézve a feltétel nélküli szeretet megfelelője: mikor valaki képes fenntartani egy kapcsolatot tekintet nélkül arra mi történik: „Szeretetem soha nem hagy el téged” (Izaiás 54,10). Mivel Isten népével kötött szövetsége már a kezdetektől fogva nem más, mint megtört ígéretek és új kezdetek sorozata (Kivonulás 32-34), egyértelmű, hogy egy ilyen feltétel nélküli szeretet magában foglalja a megbocsátást, és szükségszerűen irgalmas is.A görög eleos-t gyakran használják a héber rachamim szó fordítására is. Ezt a szót gyakran használják a hesed-del együtt, de sokkal több érzelmet hordoz magában. Szó szerint a belsőségek szó fordítása, amely a rechem szó többes száma, ami az anyaméhet jelenti. Irgalom és könyörület – az anya mélységes szeretete kisgyermeke iránt (Izaiás 49,15); az apa gyöngédsége utóda iránt (103,13 Zsolt) a fivérek és nővérek közötti átható szeretet (Teremtés 43,30).Az irgalom bibliai értelemben sokkal több, mint Isten szeretetének egy szeletkéje. Az irgalom bizonyos értelemben maga Isten. Isten háromszor nyilatkoztatja ki Mózesnek saját Nevét. Először így szól: „Vagyok, aki vagyok” (Kivonulás 3,14). Másodszor ezt mondja: „Könyörülök, azon, akin akarok, és kegyelmes vagyok az iránt, aki iránt nekem tetszik” (Kivonulás 33,19). A két kifejezés ritmusa azonos, a másodikban a könyörületesség és az irgalom a létezés szinonimáiként szerepelnek. Ezt erősíti meg az Isteni név harmadik kinyilatkoztatása is: „Uralkodó Úr, irgalmas és kegyes Isten, hosszantűrő, nagy könyörületességű és hűségű” (Kivonulás. 34,6).Ez utóbbi forma jelenik meg a prófétáknál és a zsoltárokban is, különösen a 103. zsoltár 8. versében. A központi részben (11-13 versek) a zsoltáros Isten irgalmasságának hihetetlen nagyságát magasztalja: „Mert amilyen magasan van az ég a föld fölött olyan nagy az ő irgalma…” Az irgalom Isten fennköltsége, transzcendenciája, de ugyanakkor embersége is. Ha így fogalmazunk: „Amint az apa könyörül gyermekein…” Mindez olyan emberfeletti, ugyanakkor olyan közeli, eltöröl minden gonoszságot: „Amilyen messze van a kelet nyugattól, olyan messze veti el vétkeinket…”Az Irgalom az Úr legistenibb tulajdonsága, az emberben pedig a legmagasztosabb vonás „Irgalommal és kegyelemmel koronáz meg” ahogy a 103. zsoltár fogalmaz. Hasonlóan fogalmaz a 8. zsoltár is, ahol az Isten az embereket „dicsőséggel és tisztelettel" koronázza meg. A saját képére formált embert az Isten arra hívja, hogy osztozzék vele dicsőségében és szépségében. Ez az erős szeretet és irgalom tesz minket valóban Isten életének részeseivé.Jézus szavai: „Legyetek irgalmasok, mint ahogy Atyátok is irgalmas” (Lukács 6,36) az ősi parancsolatot visszhangozzák: „Szentek legyetek, mert én az Úr, a ti Istenetek szent vagyok.” (Leviták 19,2) Jézus az irgalom arcát Isten szentségének arcává teszi. Az Irgalom Isten legtisztább megnyilvánulása az ember életében. „A felebarátod iránt tanúsított irgalommal Istent tiszteled meg.” (Nagy Szent Bazil) Az irgalom Isten embersége és az emberiség isteni jövője is egyben."
Give them hell Ukraine!
-
fatpingvin
addikt
egy kivételével mind aksi döglött, az az egy meg nem belevaló akkuval üzemel, egy összehajtogatott sajtcetli tartja a helyén. amit el lehetett belőle adni azt már eladtam évekkel elezőtt.
alapvetően azért gyorsítótárazom őket a fiókban hogy majd egyszer ha lesz rá időm, energiám meg kedvem is akkor elkezdek főzni rájuk valami postmarketOS-szökevény lemezképet...A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz fatpingvin #77722 üzenetére
Eh, érdemesebb pénzért elszórni ezeket. Ha kidobálom, 0Ft, az OTP-t nem érdekli, miből fizetem a hitelt, és valakinek még jól jönnek.
-
fatpingvin
addikt
én a minap találtam a fiókban egy kis doboz nyomógombost, mondjuk mindegyiknek van valami baja. mindenesetre elraktam őket mert emergency 3G modemnek még jók lehetnek
-
válasz fatpingvin #77716 üzenetére
Ja, sok minden összegyűlt Azt a Cookie-t anyám használta, a K200i nagyanyámé volt.
-
Terep1
csendes tag
Csak én érzem úgy hogy egyre több a hülye?
https://www.youtube.com/watch?v=SLIJitw98N0&ab_channel=ZsoltT%C3%B6r%C3%B6k
-
válasz fatpingvin #77707 üzenetére
Azért mond annyit sok, mert annyi pénze van. Ha megkapja, örül, és felteszi a kétszereséért.
Ha nem, megy a következő cuccra.
Ebből sok azt sem mindig tudja, hogy mit vesz.
Az LG Cookie 290-re is ne tudd meg hogy jönnek, mert azt hiszik, androidos telefon 4 ropiért.
Lumia 620-ról le se lehetett vakarni a sok hülyét, aki Facebookozni akart rajta.Mutogatni való hater díszpinty
-
aprokaroka87
nagyúr
Igaz már vége van szinte a húsvét-nak.
De már bánom hogy nem őt kerestem meg Sonka ügyben, biztosan eladásra is van neki. :D
-
fatpingvin
addikt
válasz urban racer #77708 üzenetére
jézusom ez a duma... angolszász internetes kultúsában erre már konkrétan mém a "you just ruined Kevin's {birthday,christmas}"
értem a 25 a keret részét de ne a gyerekkel proxyzz már...A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
TaaT
nagyúr
válasz urban racer #77708 üzenetére
Ez mondjuk jó volt.
Amúgy néha nagyon szét trollkodnám a 30e forintos cuccra 10-et beajánló (ilyen is volt nemrég) és hasonló embereket, de nem meremGive them hell Ukraine!
-
fatpingvin
addikt
én magam részéről tudom hogy fillérszabó vagyok és néha pofátlanul alkudozom, viszont ezeket nem tudom érteni. igazából egyik oldalról sem.
egyrészt miért mondasz be olyan árat amiről józan ésszel tudhatod hogy úgyse fogja annyiért odaadni? másik oldalról viszont azt nem értem hogy ha egyszer az eladó azt mondja hogy van alku, akkor miért nem húzza vissza felfelé? értem én hogy írásban ez élettelenebb de nekem akkor is furcsa ez a "mennyiazannyi? X. [X-nél kisebb érték]? akkornincsüzlet." gyakorlat. persze lehet hogy csak én voltam túl sokat lomispiacon.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
válasz ElektrikusDE #77705 üzenetére
Én is, amikor valami jóféle retro procit adtam el egy ismerősnek, akkor én akartam kevesebbet kérni érte, de nem hagyta
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
-
-
TaaT
nagyúr
Mai érdeklődő.
- Alku van?
- Van.
- 25?
- Legyen.
- Tartozékok vannak?
- Nincsenek.
- Akkor 19.
- De már megegyeztünk.
- Akkor még nem tudtam hogy nincs hozzá semmi.
- Mert előbb alkudtál minthogy kérdeztél volna.
- Akkor köszi.
- Nincsmit.Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest