Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mpo
veterán
-
-
gban
veterán
Helyi gyöngyszem:
kilyelző karc menntes állapot ! Használat közben egyszer csak el ment a kép !
Hálozati kábel távirányító meg van hozzá !
Cegléden meg tekinthető és vihető ! -
stickermajom
addikt
Winchester 35k-ért, kissé nagyarcú "ha gari kell, vegyél a boltban" szöveggel.
Boltban 32k.
-
koko52
nagyúr
válasz
Trailblazer #77189 üzenetére
Vajon mennyi kenyeret kapnék, ha bevinném ezt a twitter posztot a sarki boltba?
-
-
Ciccuka
veterán
Márkettplészen az emberek harmada még csak köszönni se tud.
-
Gyuri27
félisten
Lásd hogy barát vagyok még ha szar is.
15k! Elöl+üvegfólia, hátul kemény tok.16 gigás ha 32 az se baj) sd kártyát pattincs bele. Ja és hozd is el. Nem laksz messze tőlem.
Ha ilyesmi akad, hogy powerbank, hosszabb kábel azt is rakd mellé nyugodtan. -
kenwood
veterán
válasz
MasterMark #77178 üzenetére
az ar nem is ter el nagyban a piacitol,de a megjegyzest nem siekrult ertelmeznem.
-
TaaT
nagyúr
30ezerért hirdetek valamit, kaptam rá egy 25ezres ajánlatot, azt válaszoltam gondolkozok rajta. Most kaptam egy 10ezres ajánlatot, lehet írok majd a 25ezres embernek hogy áll az alku.
-
kenwood
veterán
5700xt , 380k/db.
"Az ár fix, ha ennyiért nem kel el akkor addig nekem dolgozok!"
-
-
válasz
Depression #77172 üzenetére
Bástyanyelvű nevű nő akart lenni, csak siettem
-
válasz
ElektrikusDE #77169 üzenetére
Ja, azt sejtem, ez ilyen 20. rendű cucc
ON : Na mostantól nem viszek semmit sehova.
Rám ír a bástyanyelvű nő, (persze rágcsáló), hogy telefon. Egész értelmesen ír, ránézek a profiljára, ház, gyerekek, normális környezet, mondom ezt más úgysem veszi meg.
Az volt a baja, hogy nem helyi, busszal meg nem tud leszállni-átvenni-hazamenni. Mondom OK, kiviszem a buszpályára, nincs messze. Adott telefonszámot.
Odamászok, semmi.
Hívom, semmi. Kikapcsolva. Mondom tuti rossz a telefonya, azért akar valami olcsó gombost.
A megbeszélt időpontban üzenet, hogy ja sry, ő már otthon van, mert el tudott menni előbb haza. De holnap mikor veheti át?
...semmikor. -
opr
nagyúr
Haaaat, nekem a kedvencem az, hogy annyira fos az egesz konstrukcio, hogy raversz a szokozre, es rohadt hangos, de nem a billentyu... Hanem az, hogy meghajlik az egesz billenytuzet, es a haz alja meguti az asztalt. Annyira fos, hogy arra szo nincs. Mondjuk jo pelda, hogy annyira szar, hogy azt hittem, gyari hibas, ugyhogy lementem az IT-hoz, es hoztam egy masikat a szekrenybol probara, erre kiderult, hogy az is olyan.
-
Csupingo
veterán
Én egy ilyen genius csodával próbálkoztam, ha minden igaz. 3 perccel a kicsomagolás után indultam vele a kuka felé, de megúszta és csak a szekrény tetején végezte, aztán a 11 éves unokaöcsém kapta meg. Neki még tetszik is érdekes módon. Az egész nyeklett- nyaklott. A teljes burkolat is, a kihajtható lábak is. A gombok meg szörnyűek voltak. Fényévekkel jobb a 20 éves mitsumi-m is. Pedig szeretnék egy tkl, vagy kisebb billentyűzetet, de még nem jött szembe normálisabb darab.
-
-
válasz
ElektrikusDE #77149 üzenetére
Szétszed, megjavít?
Ha leesik a táp, akkor szoktak ilyet USB cuccok.
-
-
Ciccuka
veterán
-
gban
veterán
Írtam elég friss újoncnak, hogy 8k-ért az i3-550 az picit húzós, tekintve hogy többen is 500-ért árulják, meg 1155 i3 is 1000-ért van.
Megköszönte, ár meg marad 8000
Tényleg azt hiszik az ilyenek hogy valaki azt fogja mondani hogy nem baj hogy ott van 500-ért is, én a 8000-est választom?
Arról nem beszélve hogy szökőévente megy el hasonló proci.[ Szerkesztve ]
-
koby11h
őstag
válasz
ElektrikusDE #77151 üzenetére
Hát az biztos, hogy a posta még itthon is többszöröse lenne mint ami a billentyűzetek ára volt...
-
koby11h
őstag
válasz
ElektrikusDE #77149 üzenetére
2 hónapja kérdeztem volna, hogy KB-216 kell-e, volt 2 tucat, meg ugyan olyan HP mint fentebb a képen, de már csak 3 darab van, saját használatra...
-
ElektrikusDE
senior tag
Nálam meg van egy "esperanza" világítós "gamer" billentyűzet, amin csak a világitást nem szabad használnom!
Mert akkor sűrűn lecsatlakozik a gépről.
Ha lett volna ilyen olcsó bontott DELL billentyűzet beszerzésére lehetőségem annak sokkal jobban örültem volna.
Ui:
4 gépen próbálva is ilyen.
-
-
_drk
addikt
válasz
MasterMark #77144 üzenetére
40db, külön nettó, bruttó tehát boltként Facebook marketpalace-en hirdetve, ami már érdekes....
A pár darabos az érthető, de 40dbot magán szémely max a rigből vesz ki.
Amugy először azt hittem bontják a bányát. -
koko52
nagyúr
válasz
MasterMark #77144 üzenetére
Mert a boltba nem kerül ki, hanem kéz alatt megy. Ez lehet épp egy alzás, aquas vagy iponos dolgozó. A garancia ugye kétséges és szürke importos, tehát a gyártóra sem számíthatsz.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
gban
veterán
Eladó Floppy meghajtó
Igény esetén adok hozzá IDE kábelt is -
"Sziasztok elado kamera én számitogépemhez használtam kijelzőhibás csik jelent meg "
-
-
-
TeeBee73
veterán
válasz
MasterMark #77103 üzenetére
Lehet, csak a gumit hirdeti, felnivel.
'szomsetudja'.Spartan:
Egy ilyen tükör fordítás ebben a topiban meg sem kottyan:MOD: mpo:
Ismertem, igaz, a harmadik kérdés így szólt:
"-Magának mi baja?!
-Baja? Szülő városom."[ Szerkesztve ]
-
-
koby11h
őstag
válasz
MasterMark #77103 üzenetére
Lehet nem tudja mit jelent rajta a 185/55 R 15 H? Vagy azt mit jelent a kerék?
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest