Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy a világ legdrágább fotója, a Rhein II (asszem) (Ami ráadásul fotosoppolt )
OK, egy fokig extrém művészet, kb. mint egy Vertu mobil, de ha valaki hajlandó ennyit fizetni, akkor miért ne? (Hint : egy akármilyen VGA kártya sem ér 3-500 ezret...)[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
mpo
veterán
A művészi szabadságot védték filmeknél (4:3 képarány, fekete-fehér), erre reagáltam.
A $69.6 million az 21,5 milliárd Ft, a $43.8 million az 13,5 milliárd Ft.
Ha nem műkereskedő szemmel nézed a haszon reményében, akkor a nappaliba megvenni ennyiért, megéri-e?
[link]Ha érted, akkor már elavult.
-
-
gban
veterán
Helyi gyöngyszem:
kilyelző karc menntes állapot ! Használat közben egyszer csak el ment a kép !
Hálozati kábel távirányító meg van hozzá !
Cegléden meg tekinthető és vihető !Postázást nem vállalok.
-
stickermajom
addikt
Winchester 35k-ért, kissé nagyarcú "ha gari kell, vegyél a boltban" szöveggel.
Boltban 32k.
-
koko52
nagyúr
válasz Trailblazer #77189 üzenetére
Vajon mennyi kenyeret kapnék, ha bevinném ezt a twitter posztot a sarki boltba?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
-
Ciccuka
veterán
Márkettplészen az emberek harmada még csak köszönni se tud.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Gyuri27
félisten
Lásd hogy barát vagyok még ha szar is.
15k! Elöl+üvegfólia, hátul kemény tok.16 gigás ha 32 az se baj) sd kártyát pattincs bele. Ja és hozd is el. Nem laksz messze tőlem.
Ha ilyesmi akad, hogy powerbank, hosszabb kábel azt is rakd mellé nyugodtan.Amd - Radeon - Ryzen
-
kenwood
veterán
válasz MasterMark #77178 üzenetére
az ar nem is ter el nagyban a piacitol,de a megjegyzest nem siekrult ertelmeznem.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TaaT
nagyúr
30ezerért hirdetek valamit, kaptam rá egy 25ezres ajánlatot, azt válaszoltam gondolkozok rajta. Most kaptam egy 10ezres ajánlatot, lehet írok majd a 25ezres embernek hogy áll az alku.
Give them hell Ukraine!
-
kenwood
veterán
5700xt , 380k/db.
"Az ár fix, ha ennyiért nem kel el akkor addig nekem dolgozok!"
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
válasz Depression #77172 üzenetére
Bástyanyelvű nevű nő akart lenni, csak siettem
-
válasz ElektrikusDE #77169 üzenetére
Ja, azt sejtem, ez ilyen 20. rendű cucc
ON : Na mostantól nem viszek semmit sehova.
Rám ír a bástyanyelvű nő, (persze rágcsáló), hogy telefon. Egész értelmesen ír, ránézek a profiljára, ház, gyerekek, normális környezet, mondom ezt más úgysem veszi meg.
Az volt a baja, hogy nem helyi, busszal meg nem tud leszállni-átvenni-hazamenni. Mondom OK, kiviszem a buszpályára, nincs messze. Adott telefonszámot.
Odamászok, semmi.
Hívom, semmi. Kikapcsolva. Mondom tuti rossz a telefonya, azért akar valami olcsó gombost.
A megbeszélt időpontban üzenet, hogy ja sry, ő már otthon van, mert el tudott menni előbb haza. De holnap mikor veheti át?
...semmikor.Mutogatni való hater díszpinty
-
ElektrikusDE
senior tag
Szétszed, megjavít project az fut.
Szerintem is feszültség esés lesz oka.
DE sajnos sok fontosabb dolog is van, amit csinálnom kell.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
opr
nagyúr
Haaaat, nekem a kedvencem az, hogy annyira fos az egesz konstrukcio, hogy raversz a szokozre, es rohadt hangos, de nem a billentyu... Hanem az, hogy meghajlik az egesz billenytuzet, es a haz alja meguti az asztalt. Annyira fos, hogy arra szo nincs. Mondjuk jo pelda, hogy annyira szar, hogy azt hittem, gyari hibas, ugyhogy lementem az IT-hoz, es hoztam egy masikat a szekrenybol probara, erre kiderult, hogy az is olyan.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Csupingo
veterán
Én egy ilyen genius csodával próbálkoztam, ha minden igaz. 3 perccel a kicsomagolás után indultam vele a kuka felé, de megúszta és csak a szekrény tetején végezte, aztán a 11 éves unokaöcsém kapta meg. Neki még tetszik is érdekes módon. Az egész nyeklett- nyaklott. A teljes burkolat is, a kihajtható lábak is. A gombok meg szörnyűek voltak. Fényévekkel jobb a 20 éves mitsumi-m is. Pedig szeretnék egy tkl, vagy kisebb billentyűzetet, de még nem jött szembe normálisabb darab.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
válasz ElektrikusDE #77149 üzenetére
Szétszed, megjavít? Ha leesik a táp, akkor szoktak ilyet USB cuccok.
-
opr
nagyúr
válasz koby11h #77160 üzenetére
UUhhhh, ehhez volt szerencsem, a vilag talan legfosabb billentyuzete, es ebben benne van mar a tapasztalatom olcso fos genius meg hama billentyukkel is... Egyik se volt ennyire gyenge minosegu, mint ez a dell. Minden szempontbol egy netto borzalom szegeny.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Ciccuka
veterán
-
gban
veterán
Írtam elég friss újoncnak, hogy 8k-ért az i3-550 az picit húzós, tekintve hogy többen is 500-ért árulják, meg 1155 i3 is 1000-ért van.
Megköszönte, ár meg marad 8000
Tényleg azt hiszik az ilyenek hogy valaki azt fogja mondani hogy nem baj hogy ott van 500-ért is, én a 8000-est választom?
Arról nem beszélve hogy szökőévente megy el hasonló proci.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
koby11h
őstag
válasz ElektrikusDE #77151 üzenetére
Hát az biztos, hogy a posta még itthon is többszöröse lenne mint ami a billentyűzetek ára volt...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz ElektrikusDE #77149 üzenetére
2 hónapja kérdeztem volna, hogy KB-216 kell-e, volt 2 tucat, meg ugyan olyan HP mint fentebb a képen, de már csak 3 darab van, saját használatra...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
ElektrikusDE
senior tag
Nálam meg van egy "esperanza" világítós "gamer" billentyűzet, amin csak a világitást nem szabad használnom!
Mert akkor sűrűn lecsatlakozik a gépről.
Ha lett volna ilyen olcsó bontott DELL billentyűzet beszerzésére lehetőségem annak sokkal jobban örültem volna.
Ui:
4 gépen próbálva is ilyen.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
válasz Ciccuka #77139 üzenetére
Mondjuk az 1000Ft-osok egy részénél jobbak is... Meg mondjuk egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan hibás billentyűzet láttam, amin nem a kábelt vágták haza.
Apósnál van egy Hama csoda, az volt 1000 körül, olyan is@_drk : NAV likes this, tuti legál
-
_drk
addikt
válasz MasterMark #77144 üzenetére
40db, külön nettó, bruttó tehát boltként Facebook marketpalace-en hirdetve, ami már érdekes....
A pár darabos az érthető, de 40dbot magán szémely max a rigből vesz ki.
Amugy először azt hittem bontják a bányát. -
koko52
nagyúr
válasz MasterMark #77144 üzenetére
Mert a boltba nem kerül ki, hanem kéz alatt megy. Ez lehet épp egy alzás, aquas vagy iponos dolgozó. A garancia ugye kétséges és szürke importos, tehát a gyártóra sem számíthatsz.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
-
-
-
-
gban
veterán
Eladó Floppy meghajtó
Igény esetén adok hozzá IDE kábelt isPostázást nem vállalok.
-
"Sziasztok elado kamera én számitogépemhez használtam kijelzőhibás csik jelent meg "
-
-
-
TeeBee73
veterán
válasz MasterMark #77103 üzenetére
Lehet, csak a gumit hirdeti, felnivel.
'szomsetudja'.Spartan:
Egy ilyen tükör fordítás ebben a topiban meg sem kottyan:MOD: mpo:
Ismertem, igaz, a harmadik kérdés így szólt:
"-Magának mi baja?!
-Baja? Szülő városom."[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
koby11h
őstag
válasz MasterMark #77103 üzenetére
Lehet nem tudja mit jelent rajta a 185/55 R 15 H? Vagy azt mit jelent a kerék?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest