Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Migráns #109348 üzenetére
"Itt igen kevesen gondolkodnak úgy, hogy kapcsolatfelvétel privátban/konkrétumok telefonon."
Elég kevesen hiszik azt, hogy csak az egyik, vagy a másik működik Amikor már találkozó van, akkor kell a telefon. Csak azt várni, hogy hívni fog, nagyon wishful... azaz, az igazi vevő/eladó hív, meg válaszol üzenetre. Mondjuk a nem igazinál meg azért kell, mert megtudod, hogy nem lesz üzlet@Pacák , cidalain : Mák
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
válasz Migráns #94875 üzenetére
Azám, csak pont ez a lényeg, hogy már nem csak gazdasági.
"Az EU minden befektetett euróért cserébe legalább kettőt - vagy hármat - visz ki."
Persze. KESMA összes se jó ámJa, lehetne ám saját gazdaságot is építeni, csak nem úgy kellett volna nekiállni, hogy lefekszünk mindenkinek, csak hozzon ide melót
@Gyuri27 : "Nyilván ha már kell mert kell akkor ne csak arra legyen jó. Teccik érteni?"
Játékra meg egy erősebb üzleti se nagyon lesz jó, szóval az használtban is durva drága lenne...[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz Migráns #94868 üzenetére
Nem csalódtam, látom még mindig homályban arat igazán a kormánypropaganda.
Gyuri: Lehet, hogy csak a legrosszabbkor keresel, sulikezdet + amper-para miatt egekben vannak a laposok. Sztem 1-2 hónap, max karácsony felé némileg normalizálódnak az árak.
Ha új gép nem játszik, akkor várj inkább. -
-
koko52
nagyúr
-
-
koby11h
őstag
válasz Migráns #89062 üzenetére
Nekem azóta sem fér a fejembe, hogy hogyan vitte haza? Odaállt egy IFA-val és felpakolta?
Vagy minden nap kézben elvitt egyet???
Ez piszok sok gép, monitor... és nem is kicsik!
Nem volt ott valami porta, őrség, kamerák, bármi???"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Migráns #88519 üzenetére
Nekem olyan van, ami láthatatlan fénnyel világít ha bekapcsolom, és energiát sem fogyaszt. Valami titkos fejlesztés lehet, én is úgy kaptam ("A szemetes felé mész? Dobd már ki ezt a szart") nyilván ez volt a jelszó, amivel átadta az ipari kém nekem.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Cs1csó
félisten
-
Chaser
legenda
válasz Migráns #88512 üzenetére
van venti is amihez adnak, bár meglepne ha külön nem lehetne venni
amúgy totál mindegy honnan van neki, ha ajiba' kapok is valamit az az értékét nem csökkenti - bár nyilván ezért a 999 ft sem a legjobb ár :d -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
koko52
nagyúr
válasz Migráns #88509 üzenetére
Nem értem, mindegy mennyit kér, a posta több, mintha bebattyogok a csavarboltba.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
-
koby11h
őstag
válasz Migráns #88503 üzenetére
Én balek meg 1 kg csavar és egyéb szerelék anyagokat (új, bontatlan) adtam el 1000 Ft-ért.
Ha kicsit több embert nézek hülyének, akkor már a Bahamákon nyaralhatnék...Egyébként számomra ilyen biznic az NFT is. Vagy mint a kép a videokártyáról...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
válasz Migráns #88179 üzenetére
A dumád jó, de az ultidra olyan szőnyegkontrát mondok, mint ide Lacháza.
A hajtó színedből nincs vezető ászod, megkínálnak makkal oszt szopó van egyből. 33 éve foglalkozok hardverrel és 47 éve ultizok.
Ja, hogy "Migráns ulti". Értem. Az olyan szopó, mint a "művész betli". Csak az utóbbi a gyorsabb.
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Migráns #82314 üzenetére
Csak meg kellett várjad azt aki értékeli
Egyébként jó fura konfig, hogy 4th gen Intelnek (S1150) 2GB minőségi RAM (ezekben már inkább 4GB szokott lenni) meg mindössze 80GB-ás HDD, és hát a HD3870 sem gyaskori már ezekhez... de 13K-ért ez a pakk gyakorlatilag ajándék
-
-
-
Trailblazer
veterán
válasz Migráns #80649 üzenetére
Ránézve a linkedre, a legnagyobb gond a grafomán fórumtárssal az, hogy túl sok a fellengzősség és túl kevés a vessző a mondataiban. Az inkriminált idézet pedig szerintem azért lett érthetetlen, mert kihagyott 1-2 szót.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
megott
aktív tag
válasz Migráns #80649 üzenetére
Amíg a fent említett idióta, sablonos közhelyeit és túlmisztifikált életbölcsességeit olvassák megannyian, sőt még naplementés, vagy egyéb giccses háttérrel, 72-es betűtípussal terjesztik közösségi felületeken, addig nincs mentség az általad vázoltakra.
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
koby11h
őstag
válasz Migráns #80350 üzenetére
"A terméket legkésőbb a pénz beérkezését követő munkanapon tudom feladni."
Nálam ezért van ez a mondat minden levélben amit az utaláshoz a számlaszámmal küldök... én is saját káromon tanultam egy túlbuzgó vevőn"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Migráns #80340 üzenetére
Én legutóbb előre utaltam egy embernek szerdán a lóvét, mondta hogy másnap feladja. Később telefonált hogy a héten már nem ér rá, hétfőn feladja. Kedden rácsörögtem, mondta hogy elfelejtette, szerdán feladja. Ez meg is történt, csütörtökön nálam volt az áru. De nem hisztiztem naponta meg minden.
Give them hell Ukraine!
-
válasz Migráns #80157 üzenetére
Khm... Artemisz-t ábrázolja. A nyíl/íj kombóból, hogy jött ki a szerelem istennője?
Artemisz a Hold és a vadászat szűz istennője, ő segít a szülésnél és védelmezi a nőket és a gyermekeket. A vadállatok úrnője is.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
koko52
nagyúr
válasz Migráns #80149 üzenetére
Pet palackos kóla az asztalon , királyi elegancia.
Ezek a förmedvények románoknál nagy divat. De elég kimenni egy vásárba, a román cintányéroknál kapsz ármáni és guccsi asztalt is.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
KROK640
nagyúr
válasz Migráns #80060 üzenetére
"Kicsit sem tisztelte a nyelvtani magánkezdeményezéseimet, hogy az Isten áldja meg érte!" - nekem ilyen volt a "csakkor", amit a "csak akkor" helyet használtam, de két egymást követő magyar tanárnőn sem voltam képes átverekedni az újításomat, pedig évekig próbálkoztam vele. Egyszer még fel is háborodtam, hogyha Kazinczy Ferenc csinálja, akkor nyelvújítás, ha meg én akkor helyesírási hiba? Ez kicsit sem fair!
-
BiP
nagyúr
válasz Migráns #80055 üzenetére
amíg viccelődés, 1-1 komment errejéig, addig oké. Amikor elmegy grammarnácizásba, meg "angolul úgysem tudnak" vonalba, akkor takarítani kell.
#80057 gabor9991 : mondjuk pont arról szól a topik, hogy sokan vannak, akik nem csak úgy mondják, hanem írni is úgy írnak
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz Migráns #79659 üzenetére
Ez így is lett volna, ha nem tízszereződik meg a kripto árfolyama.
De ezt senki sem tudta előre Novemberben.
Volt aki tudott venni még 3070-et 180-ért, ami kb 2080ti
Akkor ez így pont igaz volt.@koko
Azt még mindig fentartom, hogy 2-3x-osan túl vannak árazva a kártyák újan. De nem az nv teszi zsebre az extra profitot. Viszont amíg ez a helyzet, híú ábránd fele harmada áron venni vmit, amit teljes áron megvesznek.
Most szerencsém volt, beesett egy hibásnak mondott 1070ti 20k-ért, aminek az egyetlen hibája az volt, hogy kontakthibás volt a csatlakozója.
Ment is a 1060 az apróra.
Ezzel elleszek, amíg helyrejönnek az árak. Eleve egy Gaming X, simán tudja a 1080 telhesítményét.
Még a 3060-nál is jobb.[ Szerkesztve ]
-
-
Migráns
tag
válasz Migráns #78551 üzenetére
Bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp-bíp.............
Jelez az általam kifejlesztett " Illegális COVID-topik" detektor!
A demokrácia, a liberalizmus és a szólásszabadság nevében jelenteném az illetékeseknek, hogy újabb illegális Covid-topikot fedeztem fel. [link]
Egyik tagunk furmányos módon egy egyszerű blogbejegyzés álcája mögé bújva hintette el az illegál Covid topik mérgező magvát, ami természetesen - ismerve a Prohardver szabálykövető közösségét - hamar szárba is szökkent. Egyelőre a kifejlődés fázisát éli, de éberségemnek köszönhetően létezése immár nyílt titok.
Most borzongással vegyes izgalommal figyelem, hogy mikor csap le delikvensünkre a moderálás kemény, kettős mércétől mentes vasökle........
Ugyan úgy, mint ahogyan két és fél napja itt, a " hülyétkapokazapróktól "-ban is lecsapott! -
-
KROK640
nagyúr
válasz Migráns #77920 üzenetére
Azigen! megvette 72 ezerért, lejáratta róla a garanciát és most megy fel 140 ezerért. Ha ennyit ér már egy 1070-es akkor rövidesen én is emelhetem a GTX950 árát
Jah, és igen, az ár nem alku tárgya ... XD Remélem még egy pár évig rajta marad...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Chaser
legenda
válasz Migráns #77944 üzenetére
ő meg annyiért vette amennyiért akarta/tudta
ha veszel valamit mondjuk 100e-ért, közben lemegy az ára 60-ra, kit fog érdekelni hogy te 100-ért vetted ha el akarod adni? fordított esetben annyira érdekli az embereket ( :
kb mindenki tudja milyen árak voltak régen, akkor is ha nem látható a kártya előélete, most látható, na pfffff, az értékén nem változtat, max később talál rá vevőt...pár nappal_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Migráns #77920 üzenetére
hol a probléma?
nem az határozza meg a termék árát, hogy valamikor mennyibe került, az határozza meg, hogy aktuálisan mennyibe kerül és mekkora rá a kereslet
59e-ért vettem a gw 1650 pegasust januárban, 89e-ért adtam el pár napja - 1e ft-ot engedtem ha már volt annyi a tagban hogy fel tudott hívni és nem irkálással fárasztott -, ha nem viszi, másnap emeltem volna 99e-re
mondta de 2-3 hónapja még...én meg mondtam, igen, akkor, meg most is lehet lőni aprón enyémnél olcsóbban - tekintsünk el a majd' 3 év gartól -, de ez egy 10m fős ország, pár darab van aprón 1650-ekből is
és ha 99e-ért nem vitték volna de közben megy fel az ár, akkor emelek 110-re, és így tovább
ez a bányászat egy kevésbé környezetkárosító módja ( :
ha ajándékba kapom is azt az 1070-et, 150e alatt nem rakom ki, mert reális esélye van hogy megveszik annyiért
te sem vagy a pénzed ellensége - gondolom -, boltban lassan 1050ti nem lesz 100e alatt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
válasz Migráns #76875 üzenetére
"Tudod, hogy általában mennyi időbe telik az ilyesmi? Tudod, hogy másfél év sokszor még a " papírmunkára " sem elég?"
Igen, ez lett most felgyorsítva. Ezt lehet tudni."Szösszenetemben arra világítottam rá, hogy hogyan lehetetlenítenék el pusztán anyagi érdekekből egy JÓ és MŰKÖDŐ rákellenes szer bevezetését "
Én meg az általad értelmetlennek nyilvánított bekezdésben írtam le, hogy ha valaki megtalálja a tutit, ami nyilván még nincs bizonyítva, és tudja, hogy az jó lesz, akkor azt ugyan visszatarthatja egy ideig a cég, akinek dolgozik - már ha egyáltalán cégnek dolgozik - de előbb-utóbb nyilvánosságra kerül. Ha nem az illető, akkor azok teszik ki, akikkel beszélt, stb.
Szóval nagyon nehezen lehetne egy ilyen felfedezést eltitkolni, ha csak annyi lenne, hogy kellene találni egy általános rákgyógyszert.
Sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy nincs olyan cucc, amit beadsz egy rákosnak, és eltűnik tőle a rák. Egyszerűen azért, mert a rák nem olyan sejtburjánzás, amit ugyanaz a dolog okoz. (A HPV különleges eset.)
Tehát egy viszonylag megfoghatatlan valamire kéne olyan szert találni, ami különböző módon elfajzott sejtekre ugyanúgy hat...?Szóval egyenlőre nem kell ellehetetleníteni semmit, sem lassítani a kutatásokat...
-
válasz Migráns #76864 üzenetére
Még mindig másképpen működik a koronavírus elleni oltás, mint egy rákgyógyítás. (Még az oltás és az ellenszer is, pl. a Covid-ra sincs igazi gyógyszer....) A HPV-re meg pl. van oltás, pedig hát az is micsoda üzlet lenne a gyógyszeriparnak, ha nem lenne, nem?
A bizonyítás pedig szintén bárhol elvégezhető - sőt, ha tuti eredmény van, akkor már elég nyilvánosságra hozni, meg fogja próbálni sok kutató bizonyítani (pl. azok, akik nem cégeknek kutatnak rákot, hanem pl. állami intézményekben - és az államoknak ugye csak kiadás a rák...)
"Nem, a rák ellenszerének feltalálója évekig el lenne lehetetlenítve."
És az nem fura, hogy az összes ilyen ellehetetlenített rákgyógyszer-felfedező mind ordas kamut talált fel?@koko52 : Jó példa, a legnagyobb szélhámos itthon Na jó, a Gődény után
-
szebe
addikt
válasz Migráns #76835 üzenetére
"Itt nálunk az önkiszolgáló benzinkúton 275 ft-ra esett a benzin....( Hohó, hát lehetne adni ennyiért is? )"
Egész véletlenül nem akkoriban ment negatívba az olaj hordónkénti ára?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
válasz Migráns #76835 üzenetére
Hol voltak? A madárinfluenzától be volt f0sva mindenki, csak az nem jött el idáig... hasonló járvány lett volna az is.
Nem a kórokozó volt ilyen hatással, hanem a járványra hozott intézkedések.
Megtehette volna a világ azt is, hogy ja, elkaptad? Így jártál.@koko52 : Leesett amúgy, hogy miért koronába' halt meg a szomszédod. Akkor gondolom nem kell magyarázkodni, hogy mi történt. Már ha a hozzátartozók nem kezdik el kapargatni.
Ez van egy rosszul felépített szervezetben.[ Szerkesztve ]
-
válasz Migráns #76829 üzenetére
De minek kellene újabb kórokozó ehhez? A SARS, MERS, stb.-el is el lehetett volna játszani ezt...
Btw az oltásfejlesztés nagyon nem jó üzlet a gyógyszeriparnak. Akkor már a rák jobb példa, azon nagyobb a kasza.
@Chaser :
Neked most az egyes országok reakcióidejével van bajod?Aláírta, de telibe sz@rja - mit? Amúgy ha már klímavédelmi egyezmények vannak (nem tegnap óta), az bő elismerése a problémának. Az más dolog, hogy érdemben a világ nagy része nem tesz semmit, de nagyon régóta nincs tagadva.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Migráns #76045 üzenetére
Na, ezt szerintem esélyem sem lett volna kitalálni.
Már csak a cuki a kérdés, de gondolom valami cukrászda lenne
Scampolo már 20 éve nem volt, mire én egyáltalán életem első bulijára adtam a fejem, hajjjaj de szemtelenül fiatalon ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
koko52
nagyúr
válasz Migráns #76026 üzenetére
Ez nem egy Heineken emlékérem? Mert ugye ezt lehet, a komcsik kicsit több embert nyírtak ki, csak ugye a történelmet a győztesek írják.
-
koko52
nagyúr
válasz Migráns #75311 üzenetére
A vörösről jut eszembe, minél rozsdásabb a tető annál nedvesebb a pince
-
Chaser
legenda
válasz Migráns #75020 üzenetére
hál' istennek pozitív!
ez így üt
az adott értékelés persze más volt, csak beugrott róla más "negatív " értékelésekhcl
ezt - is - megoldja a személyes átvét
azért tényleg sok előnye van postázáshoz képest, anno én is néztem be dolgokat pl notebookoknál
megnéztétek oszt' megvettétek, nem? ( :
de általában némi discount mindig orvosolta a dolgot
ez nagy előnye a pesti falunak hogy helyben elmegy minden - tudom máshol nem feltétlen, én is laktam kisebb faluban, ott "kötelező" volt a posta -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Migráns #75006 üzenetére
negatívról jut eszembe
egyik tagnál ránéztem mért van negatívja
a vevő szerint minden oké volt, ezért negatív
( :
de ák-n is láttam bolt értékelést, minden okoé, ajánlom! - egy csillag
azért vannak bajok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Steam topic
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest