- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #76944 üzenetére
Most perpill be sem jön az oldal, de múltkor Zoltán haverom mutatta. Majd hátast dobtam az áraktól, amiket levedlett irodai meg brand gépekért kérnek. Persze ki kell termelni a TV reklámot, meg a weboldalt, meg a sok súrólószert és embert a gépek ráncbaszedéséhez.
-
gban
veterán
10 perces reg, nem nagyváros hogy legalább sanszosan szállítás ne kelljen valakinek aki helyi, Deepcool D-Shield V2 Gépház 13k, iponban ingyen szállítással az új 11,6k.
Van neki DVD írója is, az egy dolog hogy annyit se ír hogy IDE vagy SATA, de az is olcsóbb az új.
Tudom, azok még nem teszteltek... -
Migráns
tag
A " ha helyben vagy " után hiányzik a vessző.
-
gban
veterán
Értelmezzétek már nekem az alábbi helyi hirdetést, fotók is vannak, tehát több mint tuti hogy eladná:
Gigabyte Gtx960 Windforce OC
Sziasztok eladnám a címben említett videókártyát dobozában, ha helyben vagy próba garancia van rá.
-
DJGABI
addikt
válasz
hú erről én is akartam posztolni, kb valami hasonló lett volna a szövegem, de totál elfelejtettem az oldalukat magát.
hát ja, nem is csalódtam, G2020-as vasak aprós ár kb duplájáért mennek. de így hogy tv spotban nyomatják magukat, mondom nem is csodálom, valahonnan elő kellett teremteniük rá a pízt
-
koby11h
őstag
válasz
TeeBee73 #76961 üzenetére
Hát én meg úgy számolok, hogy a gép 78350 Ft, ugyan itt + két év garancia az 15670,20 Ft. A gép szerintem ér 25000-et, de mostani helyzetben mondjuk 35000-et. Ehhez a két év garancia 15670,20 Ft azaz kb. 50000 Ft. Az nagyjából 60% felárat jelent.
Link
Na ez szerintem azért elég túlzás! -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
MasterMark #76972 üzenetére
Mostanában szokás hogy bizonyos ismert és közepesen elismert személyek nevében, vélhetően adathalász és hasonló dologra indítanak ilyen " nyeremény " játékot.
Volt már Mága Zoltán, Orbán Viktor is a " játékban ".
Természetesen ezek mind átverések.
Mondjuk aki megosztotta, lehet hogy nem szándékosan csinálta.
-
koko52
nagyúr
válasz
MasterMark #76972 üzenetére
Arról hogy szerez neked papír 200-ast.
-
balinlin
senior tag
válasz
aprokaroka87 #76967 üzenetére
Igen, meg is viselt most ez a hír -
TeeBee73
veterán
válasz
koby11h #76945 üzenetére
Franc se tudja. Sokan kihasználják a mostani helyzetet, de ha adnak rá garanciát, az már egy ilyen korú gépnél duplázza az árat, mert kell még egyet minimum betárazni csere alkatrésznek.
Egy SSD elfért volna a vinyó helyett, gondolom, netezős gépnek szánják ezeket, a nagyi meg úgy sem fogja IGP-vel a S.T.A.L.K.E.R.-ben csujjogtatni a lápi hütyütyüt, így egy használt '60-as (nem félreérteni) is megtenné, tárhelynek az is elég egy 1 oldalas Chrome/FF mellé.
Mondjuk, még ha kicserélik az összes kondit/takarítják/pasztázzák, így is magas az árcédula.Mod: ha csapnak mellé egy kamerát, mamó Hómoffiszból' tudja eteni a cocákat.
-
koby11h
őstag
e-"8bit"-al van tapasztalatom ismerőseim miatt:
- monitor postával, talp rajta, doboz persze így szakadt, káván leltár matrica nyoma - ragacsos felület, porosan, D-sub kábel koszos, tápkábel szintén - kutyának nem adnám ilyen állapotban játszani (2020 eleje)
- gép i5, 8GB, Windows előre telepítve: gép el sem indul, egyik modul hibás a 2x4-ből, csere kérve. Gép belül tiszta, ház oldalán szintén ragacsos folt. Egyik slot takaró lap hiányzik, optika alig ismeri fel az írott lemezeket, bill+egér kritikán aluli így azok a hibás rammal együtt visszaküldve - ezeket utána rendezték (kb. 2019 közepe)
szóval cége válogatja, vagy ismerőseim pont kifogták... -
Astroboy
őstag
Ez legalább olcsón wan.
Trailblazer: kiwi lennék azokra a nagy felújításokra ami a reklámszövegük és amit a veszett áraik megkívánnának...tippre 2 perc sűrített levegő + 1 monitortisztító kendő ~ 100 forint oszt' jóvanaz.
Persze lehet, hogy gonosz vagyok és mindent teletömnek földi jóval azért ilyen drága, akkor nem szóltam. -
hcl
titán
válasz
Trailblazer #76952 üzenetére
Nem ok nélkül.
-
hcl
titán
válasz
Trailblazer #76950 üzenetére
Miért kéne ilyesmit látni? Megveszi olcsón, felújítja, eladja drágán.Amennyiért akarja, jelenleg, úgyis megveszik.
Nem legitimálásként mondtam, hogy máshol is drága, hanem egyszerű tényként. -
Syl
nagyúr
válasz
Trailblazer #76947 üzenetére
Csak utánozzák/másolják az épölt
-
hcl
titán
válasz
Trailblazer #76947 üzenetére
A magas ár nem hiszem, hogy ezért van, inkább az általánosan elszállt árak miatt.
Pár éve még a Maresus, FinnPC, hasonló céges gépes helyeken ugyanúgy kb. 1,5x drágábbak voltak a használt üzleti gépek, mint most, szóval nem új dolog az, hogy ha hivatalos helyről veszed, számlával, garival, akkor drágább.Amúgy az mindenhogyan jó, ha nem a darálóba mennek ezek, hanem tovább használódnak, annál jobb újrahasznosítás nincs.
-
hcl
titán
válasz
Egyre több ilyen van, amióta a nagyobb cégek rájöttek, hogy nem jó ötlet pénzért bezúzatni a 4-5 éves technikát
-
koby11h
őstag
válasz
Ez is kettőt fizetsz egyet kapsz akció! Minimum!
Szerk: i3-4160, 4GB, 500 HDD, nem brand gép MSI lappal, D-sub, DVI, HDMI, Win7 COA vettem 14000-ért. Ez nagyon jutányos ár volt, kb. 25000-et érhet, de náluk 70000+ körül mozog!
-
Trailblazer
veterán
Tévéreklámban láttam egy ilyet. Gépeket, laptopokat, monitorokat újítanak fel állítólag, bár én még sosem hallottam róluk (persze ez semmit nem jelent). Viszont csak én gondolom úgy, hogy beteg árakat látni az oldalon, vagy valóban így van szerintetek is?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #76929 üzenetére
Ehh. a Turistával én is így vagyo,, hogy hosszú Ú turista (túr, plusz ráadásul a túra valóban hosszú ú). de én azlrt mert a túra szóból származtattam ...
-
Migráns
tag
Újszerű Semperit Comfort-Life gumiabroncs helyben eladó!
Jó cucc, a Continental gyártya, öt csillagos gumi! -
hcl
titán
Vevő : Ez még megvan?
You : Szia,
Igen. (Előre szólok, hogy ez nem okostelefon, hanem kb. egy régi gombos, csak érintőképernyővel.)
Vevő : Mikor a pázánál
You : Ma 6 és fél 7 között leszek a buszpályaudvaron. (Az itt a pláza mellett van.) Egyébként a ******* u.-ban vehető át.
Vevő : Fügetlen?
You : Igen.
Vevő : Nek kerjukÉn magamban : Nem is baj...
-
TaaT
nagyúr
Jah, ez a levél 4 napja érkezett.
Kedves ...!
Gondoltad volna, hogy már 11 éve a Vatera hűséges felhasználója vagy? -
balinlin
senior tag
válasz
Trailblazer #76918 üzenetére
Ha a Fox bonyolult, akkor a posta rendszerét kerüld el messziről, de ugyanez igaz a legegyszerűbb hivatalos ügyintézésről is.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Trailblazer #76929 üzenetére
Nem fáj, tudom hogy nem tudok helyesen írni, de ebben a topikban nem igazán szoktam mások szemére hányni a dolgot.
[link]
-
Trailblazer
veterán
Ja látom, a duplázott mássalhangzó fáj itt egyeseknek. Ezt találtam a témában, és hát nem egyértelmű, lásd utolsó hozzászólást az oldalon.
-
Migráns
tag
Csak azért akkor, mert reggel még lehet más a helyesírás!
De a Csicsó mester által említett " szűkebb pátriárkám " (#76910) is jó, aki ebben a formában nem más , mint egy, a saját tulajdonomban lévő, de sajnos kevésbé tágas idősebb ortodox vallási vezető.
A szűkebb pátriám viszont a származási helyem - vagy a hely, ahol élek - stb. -
TeeBee73
veterán
Ehh..., akár melyik fórumra tévedek, mindenhol csak a sírás megy a VGA árak miatt...
Pedig, szegény bányászok nem tehetnek róla, hogy összekeverik néha a számokat. -
hcl
titán
válasz
Trailblazer #76918 üzenetére
Körülményesnek az, elég szar a felület, de igazából csak egy szokásos form-kitöltés, semmiképpen sem bonyolult. A Fox meg végképp nem.
Nyilván nem tetszhet mindenkinek, de hogy bonyolult lenne...? Egy random hivatalos nyomtatvány ezerszer durvább -
TaaT
nagyúr
válasz
Trailblazer #76915 üzenetére
Mikor regeltél a vaterára? Csak nem korán reggel?
-
hcl
titán
válasz
...az bonyolult? WTF.
-
koby11h
őstag
válasz
Szintén. Bonyolult és fizetni kell a hirdetésért. Ez már elég távoltartó erő volt.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Cs1csó #76906 üzenetére
Egyszer magam is reggeltem Vaterán, mert épp el akartam adni valamit, amire nem túl nagy fogadókészség látszott másutt. Aztán a bonyolítástól annyira visszahőköltem, hogy azóta sem raktam fel oda semmit (és a cucc [talán videokártya - manapság meg is gazdagodnék belőle] mégis elment máshol), de az általad említett email már jött.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
balinlin #76901 üzenetére
+1
Én már majdnem elfelejtettem, de kb. 5 évente küldenek egy email-t, hogy "RÉGEN LÁTTUNK MÁR AZ OLDALON!" szöveggel és akkor eszembe jut.
Jelenleg aminek látom értelmét: Facebook Marketplace, Jófogás
Ennyi. A Hardverapró sem lenne rossz, de amikor szűkítem a lakóhelyem és környékére akkor szinte eltűnnek a találatok postázgatni pedig nem nagyon szeretek.
-
hcl
titán
Kézpénz az, amit azért fizetsz, mert van kezed
@envagyok : Amúgy ha nincs automatizálva, akkor sem nehéz feltenni hirdetést. Egyszer kell befotózni terméket, szöveget egy txt-be leteszed, onnantól kezdve csak másolgatni kell.
Amúgy ja, régen ott el lehetett adni mindenfélét, de mostanra kb. ingyen webshop felület seftes illegális boltoknak + legálisabb boltoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X