- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
keresek :
RX 580 4 GB - 40-45.000 Ft
RX 580 8 GB - 50-60.000 Ft
ugyanitt elado gtx 1080 ,160k jegelve
-
tupacamaru
veterán
válasz
Trailblazer #75088 üzenetére
Lehet hogy már van tapasztalata a feléből mennyit engedsz vásárlókkal.
-
Cs1csó
titán
válasz
berek21 #75064 üzenetére
Kiráz a hideg az ilyen marketinggel tolt hirdetésektől. A hab a tortán:
"Új 700W RGB tápegység 80+"
A poén kedvéért az Árukereső oldalon rákerestem a "700W-os RGB-s" tápokra. Elég ijesztő eredménysor jött elő:
13k-s és 17k-s Kolink, 21k-s nJoy és Inter-Tech, 24k-s Thermaltake -
Imz
tag
Billentyűzetek:
- Kép magáról a termékről? Ugyanmár van a neten is, jólesz az, olyan mint a 2 éves használt, nem?
- 50k most újonnan magyar raktárról? Akkor felteszem 70-ért, "az ár fix!"
- 27k újonnan? 26k 3 év használtan.
- Ultraretkes? Belemakrózok. Beszólnak kommenteben hogy retkes? Felteszem újra!
- Mechanikus? Nem árulom el hogy abból a 20 kapcsoló fajtából melyik, de 39.000 helyett 38.000ért adom, csak kicsit karcos-kopott-törött.
- 200$ volt tavaly? 80.000-ért adom! -
Chaser
legenda
4 db XFT RX 580 (Garanciás)
2 db 5700 XT (Garanciás)
ez?
ennyire azért még nem mentek fel az árak ( : a vga-k jelenlegi ára ha jó helyre és sok garisak kb 900e-1m ft, a többi sallang nagyon nem fél milla', meg ugye ha többet vesz valaki nem feltétlen szeret egy db-os árat kifizetni több tételnél
- nem fér a fejembe mért nem lehet kiírni ha valami garanciás akkor pontosan hova és pontosan meddig, az ilyen hirdetéseket élből lezúznám - -
szebe
addikt
Helyben valakinek bányász rig másfél mikulásért? Érdekes árazás...
-
envagyok
veterán
válasz
koby11h #75074 üzenetére
Az a baj, hogy nem mindegy, az első telepítés milyen lapon milyen beállításokkal történik.
Nekem van egy hdd-n teszt win10 és egy másikon win7.
Pentium 4 utáni rendszeren mind indul.
Most megpróbáltam ssd-re rakni, sajnos nem indul máson.
De olyan rég csináltam, hogy elfelejtettem, milyen lapon lett telepítve. -
koby11h
őstag
válasz
kenwood #75073 üzenetére
Én egy SSD-t használok minden idegen gép újratelepítése előtt ha bármi hibajelenséget mondanak, azzal tesztelek mindent. Eddig kb. 50-60 esetből 3 gépben okozott problémát. Ott megállt boot közben. Vagy fagyott, vagy kék halál. 1 nagyon régi Intel (talán 865 chipset Fujitsu gépben) és két AMD (AM1-2 talán) chipset volt.
Ezt oldja meg mindenki magának. Nem fogok vele vacakolni, esetleg szívni miatta. Fizetni sem akar érte, szóval hanyagolom az ilyesmit.A driver update-et tapasztaltam anyósomnál. Neki simán beraktam a saját 840 EVO-mat, majd leszedtem mindent ami Neki nem kellett. 3 hónap múlva találtam sikertelen update-et GTX750-hez. Ami a saját gépemben volt és Anyósomnál el lett távolítva mindene.
Nem okozott gondot, csak Anyósom hívogatott, hogy ilyeneket ír ki. -
koby11h
őstag
válasz
kenwood #75070 üzenetére
10% meg annak, hogy visszaküldi a hdd-t, hogy szar, mert kékhalálozik tőle a gépe. Pedig csak nem így telepítünk Windowst. Szóval inkább nem!
Nem beszélve arról, hogy utána az a vacak pl. hajlamos driver update-eket csinálni olyan eszközökre amik nincsenek is a gépben, csak így fennmaradt a driver... meg más marhaságokat is képes elkövetni. -
hcl
titán
válasz
kenwood #75060 üzenetére
"Meg olyan is,hogy postazom. Ir masnap ,volt ket kek halal. harmadnapra mar napi 3-4. visszakuldi, "
Ezzel már nálam is bepróbálkoztak. Amelyik nem küldi vissza, az kamuzikA visszaküldősek egy része meg csak tesztelni akarta gondolom. A többinél tényleg behalt a cucc.
De olyannal mit csinálsz, aki megveszi a pl. routert, fogalma nincs, hogyan kéne beüzemelni, és vissza akarja küldetni? Nem vettem vissza.
-
kenwood
veterán
válasz
envagyok #75059 üzenetére
Halokartya 1-2k-ert cserelheto, az nem igazan arkepzo,max. par ember nem veszi meg,mert fel,hogy elobb-utobb mas is elromlik.
A dual channel hianya sokkal nagyobb problema,azt mar csak valami hulye veszi meg 25% diszkonttal.Igen,amiket leirtal valos problemak.
Nekem volt olyan eszkoz, tobb is,amit beszamitottam, 3-5-7 napig befogtam napi hasznalatra,semmi gondom nem volt.
Eladtam,es meg aznap, masnap ir az ember,hogy kuka. Visszavettem teli aron, azota sem sikerult eletre kelteni.
Meg olyan is,hogy postazom. Ir masnap ,volt ket kek halal. harmadnapra mar napi 3-4. visszakuldi, fizetme oda--vissza postat,nalam jo.
Eladtam masnak,nem hozta vissza,elso eladas postajat meg beszoptam.Azt nem tudom,mi tortenik, ha jelentenek,es te nem veszed vissza.
Meguszod negativval, vagy ki is raknak ?
Szamit ha beirod, hogy nincs garancia? -
envagyok
veterán
válasz
kenwood #75024 üzenetére
Alaplapot illik jó minőségben lefozózni, intelnél szigorúan foglalattal.
Onnantól : állapot lásd képek.
Tesztelésről illik telerakott rammal egy aida 30 perces stabilitástesztet készíteni. Látszódjon még, hogy megy a hálókártya, pcie videó mind a 16 sáv, hangkártya, és a sorozatszáma a lapnak.
Onnantól: senki nem reklamálhat.
Ahol én lakom nulla a kereslet, emiatt sokat postázok.
Azért viszont nem szeretném én elbukni a terméket, mert a postás leejtette, vagy a vevő sztatikusan feltöltve összevissza hajlítva a lapot beleerőltette a házba, aztán miközben ott igazgatta, 1-2 smd-t lesodort hátulról, majd jó erősen be is csavarozta, reccsenésig, de a nagy kapkodásban a csavarhúzót is ráejtette a lapra elgörbítve a lábakat a foglalatban. Majd a hűtőt rossz (rövid) távtartókkal szintén jó izmosan tutira rácsavarozva a lapra szépen elgörbíti a procifoglalat környékét is.
Szinte hallom hogy robbanak szét az ólommentes bga golyócskák a foglalatban,és a chipset proci alatt.
Nem ismerem a vevőt, nem tudom van-e megfelelő szakértelme (azért mert valaki már rakott össze életében számítógépet, az nem egyenlő szakértelemmel) , nem tudom mennyire vigyáz a cuccaira.
Ezért nincs nálam garancia.
Személyes átvétel is csak nálam, ott a próbagarancia, próbálgathatja egész nap.BTW alaplapot olyan hibákkal hogy nem megy 1-2 ram foglalat vagy hálókártya, vagy usb simán el lehet adni piaci árhoz képest 25-50% diszkonttal.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #75053 üzenetére
A maga idejében biztos jó kis gép volt. Q-s tehát 4 magos C2 (a 2500MHZ mondjuk (mai szemmel) nem sok, de akkoriban voltak lassabb 4 magos C2D-k és C2Q-k is), 8GB RAM, SSDvel tuti javult, HDD is van benne, meg a 9800GT. Ez kb mint amivel Zoltán barátom karistol (bár az is brand).
-
KROK640
nagyúr
válasz
Chaser #75033 üzenetére
Ezért írtam, hogy amit csak lehet helyben adok el (és szerencsére eléggé ismert vagyok helyben h el is menjen ha lehet).
Ilyenkor tudok olyanokat tenni, hogy 2000-2500ftot engedek mert nicns posta, vagy ésszerű keretek között ilyet bele tudok alkudni (helyette) az árba mint a beszerelés.
Ezek a 10-15-20 ezres kategóriában nagyon dolgok ám. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
KROK640 #75052 üzenetére
Szia!
Bizony jól néz ki (még világit is elől hátul szerencsére csak kéken)
Üres ház árában vettem a komplett gépet. és még az nap házhoz is hozták.
Intel® Core™2 Quad Processor Q9300
Van benne 2.5 GHz de menne többel is...
8 GB DDR2 RAM. HDD 500 GB, valamint tettem bele egy 120 GB SSD-t (ami kicsit lassú benne de sajnos a NForce chipset még nem látott SSD-t amikor tervezték)
Ui:
A PC házat egyébként lemásolták, és akár újonnan is lehet kapni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #74996 üzenetére
A ház az bitang jól néz ki.
Azt nem tudom milyen CPU van benne, de régi gaming gép lehet éppen főleg 9800GTvel -
Ciccuka
veterán
válasz
ElektrikusDE #75040 üzenetére
HDD-ről esetleg nem lehet megoldani?
-
hcl
titán
Mondjuk az ilyesmi régebben is 10-15 körül ment, leharcoltságtól függően. De a "semmi baja" az epic.
-
hcl
titán
válasz
ElektrikusDE #75040 üzenetére
Van lap, ami pendrive-ról is megeszi vakon a BIOS file-t. Próbát megér. FAT12 -re vagy FAT16-ra formázd.
-
ElektrikusDE
senior tag
Tilos!
"Sok esetben, feltéve, hogy a BIOS rendszerindítási blokkja nem sérült meg egy rossz flash alatt, a BIOS gyakran helyreállítható az alább részletezett helyreállítási eljárások követésével. MEGJEGYZÉS: ezt a helyreállítási módszert nem szabad betartani a BIOS frissítésének normál gyakorlatához! Mivel mindig kénytelen lesz villogni egy hajlékonylemezről, szüksége lesz egy ismert, jól működő (nem USB) hajlékonylemez-meghajtóra és egy jó hajlékonylemezre is."
Pendrive az van, de nem hiszem hogy működne vele.
Egyébként minek kínlódom vele, rendelek egy EPROM írót, úgyis javításokkal foglalkozom...
-
hcl
titán
válasz
ElektrikusDE #75038 üzenetére
USB floppy?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Top cat #75036 üzenetére
Igen visszalehetne állitani az elírt BIOS-t.
Sőt még a BIOS (AMI) is támogatná, mert ki is próbáltam, működik a bekapcsolás után nyomva tartott Ctrl-Home DE:
A PB gondolt erre a lehetőségre is!
Megkérte az MSI-t hogy az OEM lapra NE tegyen floppy csatlakozót!
Annyit meg nem ér nekem a tuning, hogy ráforrasszak egy floppy kábelt az alaplapra (ami vagy működik vagy nem...)
Ui:
Az viszont igaz, hogy "C" tervnek beválhat.
Köszönöm!
-
Top cat
addikt
válasz
TeeBee73 #75013 üzenetére
Régen is csak próbaképp használtam. Pont a lényegét öli meg a játéknak.
#75014 ElektrikusDE
Elvileg, ha van floppy, visszalehet állítani az elírt BIOS-t. -
Chaser
legenda
igen, az persze bennem is felmerült mit takar a komolyan érdekli dolog
helyben ha nem jön el nekem nem nagy gond, nem viszem csak két kijelölt helyre amit előre közlök - ahol általában be is vásárlok business után ha nincs nálam a kutyus -
illetve sok esetben kérek foglalót emiatt is
jó múltkor ssd-vel majdnem megcoptam', felrakom, jön a gyerek, viszi
még gépben volt, na ebéd kiveszem, előtte törlöm, de hív
meggondolta magát, talált olcsóbban ( : - de legalább szólt -
örültem volna ha legyalulom az ssd-t emiatt
legközelebb ha el akarom adni és még használatban van csak foglaló után kezdek neki a gyalulásnak
az meg túlzottan nem érdekel ha személyes átvétnél valaki másnap reklamál
megnéztétek oszt' megvettétek, nem? ( :
ha sértetlen volt a motyó - és nyilván ha nem akkor minek vette át?-, nem az én dolgom mi történt vele későbbiekben
mivel kb minden garos amit eladok lehet vinni a boltba onnantól - de nem volt még rá példa hogy valaminél reklamáljanak - -
Chaser
legenda
már akkor is voltak ( :
de ami ma megy az már nem piskóta
srác rám ír tegnap - ha már ott van hogy csak telefon ( : -, ha komolyan érdekli az akármi akkor sem postázom-e?
valami olyat válaszoltam neki ha postáznám és azt mondanám +2e ft annak nem örülne, de nem postázom akkor sem, helyben előbb-utóbb elmegy
azt nem tettem hozzá, hogy kellemetlenség úgy viszont redukál a zerohoz, ellentétben postázós mókánál
az kicsit megvágott múltkor mikor egyik tagot felhívtam rtx kapcsán hogy muzsikál, és épp akkor akarta kettétörni mert nem fért be a gépbe ( : de szerencsére felár nélkül kapta, magának vette át, ha kettétöri is az ő baja
eszembe nem jutna már "próba gart" vagy hasonlót sem adni
tavaly eladtam az 590 nitrot szinte újan , ugye 3 év alza gar
srác helyszínen megkérdezi próba gart ugye adok?
én mondom biztos nem, nálam működött, ott van a bolti gar, mint látod sértetlen, te hogy mit csinálsz vele innentől és mit nem azt én már nem látom...anélkül hogy gyanúsítanálak
-
hcl
titán
-
BiP
nagyúr
válasz
kenwood #75024 üzenetére
Azért létezik józan paraszti ész is.
Ha van egy kép külön a hibáról, de nem karikázom be, akkor is legyen már annyi gógyija, hogy észreveszi. Ha nem sikerül, akkor dugja fel a negatívját.
(más kérdés, hogy nyilván beleírom a szövegbe is, ha olyan a hiba.
De egy 40éves kabáton egy pár centis hiba nem a világ, főleg nem ok a negatívra. Inkább örüljön neki, hogy csak ennyi).Az alaplapot illetően meg nyilván más a helyzet. Ha 2 slot nem megy, de nem szólok róla, és azzal magyarázom, hogy az én moduljaimmal bezzeg megy,akkor én vagyok a sáros. Ez tiszta sor.
-
Chaser
legenda
válasz
Migráns #75020 üzenetére
hál' istennek pozitív!
ez így üt
az adott értékelés persze más volt, csak beugrott róla más "negatív " értékelésekhcl
ezt - is - megoldja a személyes átvét
azért tényleg sok előnye van postázáshoz képest, anno én is néztem be dolgokat pl notebookoknál
megnéztétek oszt' megvettétek, nem? ( :
de általában némi discount mindig orvosolta a dolgot
ez nagy előnye a pesti falunak hogy helyben elmegy minden - tudom máshol nem feltétlen, én is laktam kisebb faluban, ott "kötelező" volt a posta - -
koby11h
őstag
válasz
kenwood #75022 üzenetére
Ezért igyekszem mindig mindent az utolsó szögig leírni ha hibás, vagy hiányzik vagy csak tudom, hogy gond lehet vele. Rossz autónepper lennék
Én legjobban az ilyen "meglepetéseket" utálom. Veszel valamit mert szép piros, aztán ja a képen piros, de valójában kék, csak rossz a kép...De ok nélkül vagy mondvacsinált okkal negatívot adni vagy valakit azzal zsarolni az is paraszt dolog.
- Hol volt tegnap Kovács főtörzs?
- Jelentem IQ teszten, százados úr!
- És?
- Hála Istennek Negatív! -
kenwood
veterán
Be is lehet karikazni pirossal a hibat a foton.
A viseletes,kozepes allapot, koranak megfelelo stb ... total relativ dolog. Ennyivel nem lehet letudni, vagy viselni kell a kovetkezmenyeket.
Persze,tudom,en vagyok a hulye, hogy minden szart visszavettem.
Meg azt is,amit elvitt az ember hibatlanul,leszerelt rola valami alkatreszt,majd visszahozta,hogy szar (ezt mondjuk utolag tudtam meg) -
hcl
titán
válasz
kenwood #75022 üzenetére
Egy 40 éves kabáton azért akadnak hibák is (külön nem volt jelezve, de az ki volt írva, hogy viseletes). Szóval persze, adhatott negatívot, de a jelenkori ár tizedéért szerintem szarrágó.
Jelen kabát esetén amúgy fogott volna egy tűt-cérnát, és 3 öltés múlva már nincs baja, de hát az emberek nagy része csak hőbörögni szeret, meg megvenni a tutit ingyen. -
kenwood
veterán
nyomott ar nem mentseg.
az sem, ha van 7 kep,es az egyikre ranagyitva latszik.
Ha leirod a hibat, vagy a panasz eseten visszafizeted az arat + posta oda-vissza, akkor nem jogos a negativ,amugy igen.Egyebkent egy felsokategorias lapnal,ha halott a ramslotok fele, akkor ket dolgot tud tenni a vevo
- csak siman ertekeli,es az elado megussza negativval.
- jelenti,hogy tartozik,nem fizet,letiltotta a telefonszamot is
utobbi esetben kap kb. 1 hetet az ugy rendezesere, aztan repul a permban.Meg van a harmadik, amikor onerzetes a vevo,es kocsiba ul
-
hcl
titán
válasz
ElektrikusDE #75018 üzenetére
A BIOS chip cseréje sem megoldás, ha ugyanazt írod fel, mint amivel nem kéne mennie... Fogj egy flashert, dumpold le, ami benne van, told rá a MSI-set, és ha nem megy, akkor told rá vissza a dumpot...
@berek21 : LOL, nekem is volt már, hogy vettek tőlem egy ~40 éves kabátot nyomott áron, és kifogásolta a vevő, hogy van egy fél centis szakadás az egyik ujja tövénél. Lett egy Vaterás negatívom... tök szomcsi voltam... ja, nem.
-
Migráns
tag
válasz
Chaser #75019 üzenetére
Az elmebetegek nincsenek eltiltva semmitől, többek között a különböző értékelési rendszerektől sem.
Mint a viccben:- Most jövök az AIDS vizsgálatról, itt vannak a laboreredmények!
- És?
- Hála Istennek, az eredmény pozitív!
Persze a Bembee12-féle negatív nem ilyen eset, ott rendesen megindokolta a partner az adományozás miértjét. -
ElektrikusDE
senior tag
MSI fórumban találtam:
"MS 7380 Ver 1.2 kártya, BIOS PBVG300"
Meg kérdezte az illető hogy miért lassú a BIOS, esetleg hibás az alaplap?
A válasz:
"Önnek nincs MSI kiskereskedelmi terméke, hanem egy Packard Bell rendszer, amely MSI OEM alaplapot tartalmaz. Sem az MSI, sem ez a fórum nem nyújt végfelhasználói támogatást az OEM termékekkel kapcsolatos problémákhoz. Sajnáljuk, de segítségért forduljon a Packard Bellhez."
Igy már be se regisztráltam.
Egyébként se a PB se ACER nem nyújt (már) támogatást ehhez a termékhez.
Ui:
Lehet hogy még specifikusabban kellene keresnem az interneten, de a "Dark Web" azért kimarad.
Mivel már 12 éves elmúlt a gép nem is csoda ha nem találok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ElektrikusDE #75016 üzenetére
"Egyébként a MSI fórumban OEM MSI alaplapokról tilos beszélni és segítséget kérni nyújtani!
"
Azért ez így eléggé WTF.
-
ElektrikusDE
senior tag
Már előkészültem rá, (több hónapja) de addig nem teszem meg míg nincs másik 775 ddr2 alaplapom.
MERT OEM-re tilos feltenni.
HA a komplett BIOS csipet cserélném akkor biztos működne.
De mivel OEM-re frissítenék, 3 dolog lehet:
1.
Nem fogadja el, de működik az alaplap.
2.
Elfogadja és működik az alaplap és lehet tuningolni.
3
Elfogadja (vagy ráerőltetem) viszont nem működik többé az alaplap.
Mivel az interneten még senki nem írta meg hogy sikerült a OEM BIOS lecserélése ennél az alaplapnál, igy várok egy alaplapra a biztonság kedvéért.
Egyébként a MSI fórumban OEM MSI alaplapokról tilos beszélni és segítséget kérni nyújtani!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ElektrikusDE #75014 üzenetére
"Ez az alaplap: MS 7380 Ver 1.2 vagyis OEM MSI P7N SLI (egyetlen BIOS létezik csak hozzá a PB-nél)"
Szerintem a sima P7N SLI biosoknak is működniük kell vele nem?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Top cat #75010 üzenetére
Égen földón kerestem ilyet, de csak panaszkodást találtam kódot nem.
Még speciális (BIOS moding) fórumokban is, de semmi.
Ez az alaplap: MS 7380 Ver 1.2 vagyis OEM MSI P7N SLI (egyetlen BIOS létezik csak hozzá a PB-nél)
És mivel OEM alaplap nem merem frissíteni a BIOST, (a nem OEM verzióval) nehogy gép nélkül maradjak.
Az EBAY-jon 100 Euro kőrül mennek egyébként
-
Top cat
addikt
válasz
ElektrikusDE #74996 üzenetére
Nincs a BIOS-hoz valami titkos kód?
Brand gépeknél előfordul olyan, hogy beírsz egy kódot és előkerül az addig rejtett advanced menü.
-
Migráns
tag
válasz
kenwood #75005 üzenetére
Igen, Bembee12 kolléga tudhatta volna, hogy a negatívja említése után a topik széles tömegei fogják felkeresni az értékeléseit, és ezrek szembesülnek majd pettyes múltjával.
Én azt javaslom, hogy a negatív fényében - mellékbüntetésül - tiltsák el a televíziózástól! ( De másnak sem vehet!)
TV vásárlás-probléma megoldva!
Kenwood mesternek viszont teljesen igaza van abban, hogy ez a negatív igen gáz! Ezt az értékelést nem lehet félreértéssel, vagy bármi hasonlóval magyarázni. -
kenwood
veterán
válasz
Bembee12 #75004 üzenetére
A nyilvanos forumok egyik hatalmas hatranya, hogy nem mindig te hatarozod meg,merre halad a beszelgetes.
Kiveve, ha admin/moderator vagy
Jart nalam is az az alaplap. Javithatatlan.
Csak single channelben mennek a ramok.
Ahogy dualba raknad, 55-os hibakoddal elakad a boot.
Fele annyit se er,mint egy hibatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W