Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz Starchm #59699 üzenetére
Okos ember próbál mindenért minél többet kapni, ha elad, és próbál mindent minél olcsóbban beszerezni, ha vásárol.
Komoly összeget lehet ezzel spórolni.
Próbálkozni meg kis csóró országunkban szinte mindenki szokott.
Szerintem érdemes beírni, hogy "fix az ár, ha nem megy el ennyiért, majd leviszem" -
Starchm
őstag
válasz koko52 #59697 üzenetére
Facebookon 32"-es tv-t hirdettem még régen, 50k volt kiírva árnak, mert garis is volt meg akkor elvileg még ennyit ért kb.
Első kérdések, hány cm, meddig garis( ez ki is volt írva) és persze a szállítást átvállalom-e.
Olyan 20-30 "érdeklődő" után megjelent egy nő aki mondta, hogy megadja az 50-t, ha elviszem. Bevittem Pestre, becsöngetek és jön ki 5000-rel a kezében és már nyújtaná át a tv-ért... A végén ki akarta hozni nekem, hogy a hirdetésben illetve pm-ben is csak 5k-t írtam és direkt meg akartam téveszteni...
Szerencsére 1 hét múlva 50ért elvitte egy értelmes ember is.[ Szerkesztve ]
-
-
-
ONTECH
csendes tag
válasz hhenry #59670 üzenetére
Legjobb taktika, ilyenkor ha felveszed az ő stílusukat. A legjobb érzés amikor egy teljesen hibátlan terméket teszel fel, és az árakat a leharcoltakhoz lövik be, majd ezt meg is osztják veled!
Tegnapi történet, egy új barátság kezdete lesz, érzem.
(A telefon 130.000 forintért volt feltéve, kiindulópont miatt) -
-
++++
@csicso82 : Fut, ha kicateled az ISO-t nyers adatként, akkor egész gyorsan.
@cbmfan : Ezek nem lehet, hogy véletlenül nyomkodják a tiltást? Utána meg nem tudják, hogyan kell visszaegnegdni?
A Doom3-ra meg barátnőm ugyanezt mondta, a kommented olvasása előttAzóta jelentkezett a gépre egy normálisnak tűnő arc, azt kérdi, mekkora a táp. Mondom 300W körül... mondja, hangkártyát akar beletenni, elbírja-e?
Gondolkodtam, hogy melyik kártyára integráltak 100W erősítőt...
De remélem, elviszi.
@jozefgucci1 : Igen, csak van az a stádium, amikor hagyod addig mocskolódni, hogy már nem kattan tisztítástól sem... nem is működik... És tuti ez is ilyen
Nem rendezhetnénk máshogy... ööööMutogatni való hater díszpinty
-
veterán
válasz nullpoint #59679 üzenetére
miről maradtam le?
(#59670) hhenry: nekem ennél többet ér a lelki egészségem. legeslegkésőbb akkor elhajtottam volna a tesót, amikor közölte, hogy dehát a kontroller. ennyi a kialkudott ár, az árban ezek a tárgyak vannak benne, vagy elviszi így, vagy elhúz a francba, kap három percet eldönteni.
én is imádom az ilyen kavarós meg házhozszállítós embereket. árultam egy ultranagylátó objektívet (ami a különleges felhasználásokat nem számolva inkább jópofa dolog, de el lehet lenni nélküle) enyhe optikai hibával, bizonyos helyzetekben a kép egyik fele nem volt teljesen éles. ezt képekkel is illusztráltam, az árat pedig a szokásos 80-90e helyett valahova 50 környékére lőttem be, plusz leírtam, hogy a fenti okok miatt csak kipróbálás után személyesen adnám át a 4. kerületben, nem postázom, és nem is viszem sehova, és azé, aki elsőként jön érte. aznap, február 10-én taz első jelentkező természetesen rögtön közölte, hogy 25-én jön bp-re a lurdy házba, félre tudnám-e tenni neki. amikor válaszoltam, hogy még neki sem teszem félre, és főleg nem viszem el a lurdyba, rögtön rájött, hogy ja a kollégája két nap múlva újpestre is el tudna menni kipróbálni. egyébként még aznap eljött érte valaki házhoz, és alku nélkül elvitte.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
Gyuri27
félisten
Vélemény? Nyitott szájjal rohangálsz a facerdőbe bástya. Miért csodálkozol?
Egy: ezekkel kb az első mondat után nem beszélek tovább.
Kettő: a pénz nem minden. Azaz ha egy értelmes, kulturált ember rám ir (még ha alacsonyabb áron is) neki adom oda. Nem ilyen raj csávónak. Mert vagy az ideget eszem vele. Vagy bele csap a villám. Az meg egyik se jó.Amd - Radeon - Ryzen
-
TaaT
nagyúr
"darabokban 130e-et érő félkonfigra teljesen normális ajánlat a 100e"
Régebben úgy újítottam gépet hogy az ilyen konfigokat vásároltam meg, kiárultam ami nem kell és jó áron nálam maradtak bizonyos alkatrészek. Ugyanezt csináltam a vízhűtéssel is, egyenként összeválogatva azért elég veszélyes összeg lenne egy egyedi vízhűtés, de így szinte aprópénzért lettek meg az alkatrészek, pumpák, radiátorok, blokkok, stb.Persze ez olyankor nem működik ha egy darabokban 130e-t érő félkonfig egyben is 130e, az már úgy nem biznyisz sajna.
Give them hell Ukraine!
-
olle
senior tag
-
-
olle
senior tag
Azt hiszem én az APRÓ kérdésben rugalmas vagyok. Ha postával vesz tőlem valamit az illető akkor a szállítást felezzük. Nem is nagyon szoktak alkudozni.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
BiP
nagyúr
mióta megtudtam, egy darabokban 130e-et érő félkonfigra teljesen normális ajánlat a 100e, ezen a 65e helyett 55e-en sem tudok fennakadni
De az ilyen bicskanyitogató kavarógép olcsójánostól mentsen meg az ég.szerk:
(#59673) hhenry: csodálkoztam is, mert tegnap, amikor néztem a jófogásos hirdetésedet, ott 70 volt.
Nem vagyok nagyon képben konzolok terén, de gondolom a 65e már önmagában jó ajánlat. Ha azt nézem, hogy black fridaykor 120e-ért mentek az X-ek. (oké, játékkal, de a gép akkor is ~100e lehetett)[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Ma minden f@sz előbújt Igérem,hogy mára az utolsó tőlem(vagyis remélem)
Na szóval először is a hirdetés: [link]Jó páran megkerestek már remek ajánlattal ezzel kapcsolatban,tegnap egy csávó írt aprón,hogy 55 ért elviszi
Erre én írtam,hogy nem érzi kicsit pofátlannak
Erre ő:De kicsit annak érzem 60.000 ft ig felmegyek.
Én:Csak ma volt 3 érdeklődő a meghirdetett áron
Ő:Értelek de én nem érdeklődő vagyok hanem meg is akarom venni
Én:70 ezer forintért lehetséges
Ő:60 ezer és megyek érteNa itt már tele volt szimplán csak nem válaszoltam
Erre ma ír,hogy 65+Red Dead 2 (Mivel a Red Dead Redemption 2 7k-t ér még a tegnapi ajánlat alá is mondott)
Nem is láttam máris hívott,hogy telefonon is megossza velem ezt a remek ajánlatot(nem tudtam,hogy vele beszélek) amikor ezt bemondta mármint az ajánlatot a telefonba mondtam,hogy kösz az ajánlatot és már tettem volna le amikor mondta,hogy ne-ne csak alkudozni akart mondtam neki,hogy kicsit tele van a tököm a remek alkus ajánlatokkal és megemlítettem,hogy tegnap írt egy csávó,hogy 55 ért viszi(Aki ő volt) erre ő megjegyezte nevetve/büszkén,hogy meg kell próbálni és amúgy ő volt az,mondtam,hogy meg lehet próbálni max mész tiltólistára és nem adom el neked a konzolt meg semmi mást az ára pedig 65 és kész mondta,hogy oké elviszi 18:30-ra jön érte mert Szolnokról jön. 17:51-kor csörög a telefonom lerobbant az autója ezért tegyem neki félre holnap délig mondtam,hogy nem teszem félre+nekem holnap délelőtt nem is jó mondta,hogy akkor majd holnap hívjam,hogy elvitték-e mondtam,hogy nehogy már én hívjam majd ő hívjon mondta,hogy ok. 17:56 megint csörög a telefonom ismét ő a tesója eljön érte helyette ma mondtam,hogy oké. Kb fél óra késéssel megérkezett a tesója mentem odaadni az Xboxot. Mondta a tesója,hogy neki egy kontroller,tápkábel,hdmi kábel és a konzol van felírva mondtam,hogy szó nem volt kontrollerről ott már nagyon felhúzott a csávó egyből hívtam is mondom szó nem volt kontrollerről,neki állt játszani a hülyét.Aztán meg,hogy miért mi lett vele mondom eladtam ennyi
Erre ő:hát ez nagyon furcsa
Én:mondom az,hogy eladtam a kontrollert és anélkül hirdetem
Ő:Igen főleg,hogy elég drága
Én: Mondom szó nem volt kontrollerről és ha még rádobod egy kontroller árát is a legolcsóbb az oldalon
Még elmondta párszor,hogy érdekes meg furcsa aztán jött megint az 55 ezres ajánlat mondtam,hogy akkor most felviszem és eladom másnak,mondta,hogy na legyen 60
akkor kicsit eldurrant az agyam hátat fordítottam és mondtam,hogy ne húzzuk egymás idejét ne várj jó lesz a 65.Megérdemelte volna,hogy ne adjam oda neki,de már elegem volt belőle és az alkudozó haverjaiból odaadtam tesójának.(Egyébként teljesen egyértelmű utólag,hogy ez volt a "terv")
Ez egy utolsó patkány tiltom is nehogy még egyszer elém kerüljönVélemények?
Mióta üzletelek ennyire még senki nem húzott fel
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #59641 üzenetére
Van még valamid eladó, Te kis Huncut??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
envagyok
veterán
válasz jozefgucci1 #59656 üzenetére
Az kevés.
-
-
konikan
aktív tag
Bizonyos esetekben a párja aki futtatja.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
envagyok
veterán
Legalább jó csaj volt?
Sok felesleges kacatom van, lehet meghirdetem őket: 5000ft/db, de hölgyekkel rendezhetjük másképp is.[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
Kb tükrözi az ottani színvonalat
-
jozefgucci1
addikt
válasz hhenry #59634 üzenetére
Nekem pár éve egy led tv-nél volt olyan , hogy FB-n alkudozott a csaj velem már eléggé lenyomta az árat még azt is megígértem , hogy kiviszem neki , mire hosszabb szünet után visszaírt " nem e rendezhetnénk ezt le máshogy " ? A nejem olvasta az üzenetet így lemondtam az üzletet
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
hhenry
őstag
Még egy tegnapi jófogásos művész:
Helló! Érdekelne a játék!
Oké hívj fel egyeztessünk (olvassa kb egyből semmi visszajelzés fél napig)
Este írok neki,hogy érdekel akkor
Válasz:Nem tudom még -
emre
veterán
Eredetileg így volt, de mivel az okos enged a hülyék egyre nagyobb teret nyernek.
Hülyék paradicsoma (szerintem vótmá)
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
koko52
nagyúr
válasz hhenry #59634 üzenetére
Add oda 50-ért mindennel együtt és vidd el neki! Lehetnél kicsit rugalmasabb, hisz ennyit enged az asszony.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
BiP
nagyúr
válasz envagyok #59635 üzenetére
kizárólag gyűjtőknek...
(#59634) hhenry: Figyu, pedig ez még teljesen normális érdeklődő volt.
- Köszönt.
- olvashatóan, érthetően írt.
- elmondta normálisan, hogy mit szeretne.
- azonnal válaszolt, nem kellett fél napokat várni, stb.
- és bár komolyan szeretett volna alkudni, tisztában volt vele, nem volt pofátlan.
- nem tűnt el csak úgy.
Szóval hiába nem jött össze az üzlet, mert messze voltak az elképzelések, összességében ő még mindig a felső 1%-ban van benne. Főleg jófogáson.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
A némító gomb nálam is pár hete nem "kattan " és tényleg koszolódás .Már négy éves teló és ez egy köztudott dolog ,de egy tisztítás megoldotta nálam is .A másikra nem tudok mit írni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
veterán
válasz cbmfan #59616 üzenetére
nem azt írta, hogy kell neki a proci, csak hogy ad ötezret. te meg elhajtottad...
(#59620) SyMbioTe: valószínűleg egy frusztrált szerencsétlen, akinek az okos buksijában az jár, hogy márpedig neki van igaza (akkor is kell), és övé az utolsó szó (letilt, így tényleg). ha elfogadná, hogy az a jegy már semmire nem jó, azzal beismerné a vereségét, ami teljes mértékben megengedhetetlen.
hanyas vagy, te disznó?
-
cbmfan
őstag
ugyan, akkoriban dúmhárom volt a lémyeg, nem géjtéaöt...
árultam anno több ugyanolyan, de más színű cuccot.
- Ez még megvan? (ez se köszön, minek azt)
- Szevasz! Van még mindegyikből. (nem hirdetném b+ ha nem lenne meg)
- Én a pirosat szeretném, tudnál olyat adni?
- Persze, hol és mikor szeretnél találkozni, hogy átadjam? (láttam, hogy a közelben lakik)
...és letiltott válasz nélkül. ezen már meg sem lepődök...
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Tegnap ketten akratak Pentium 4-et venni. Egyik valami középiskolás, játszani. Mondom minden fut rajta 2000 előttről. Ez nem esett le neki, így folytatta, hogy akkor ezt csak bekapcsolja, és működik? Mondom ja... Alig tudtam megértetni vele, hogy ezen nem nagyon fog semmi ma jellemző dolgot csinálni. Fingja nem volt, mi az, amit meg akar venni.
Másik, tudom-e adni 2x akkora winyóval, meg Win10-el.
Mondom ember, ez egy apróhirdetés, nem bolt vagyok... Win10 meg fel se települne@BiP : Nem biztos, hogy olyan egyszerű, + nem biztos, hogy megoldja. A mute elég neuralgikus sok ájfonon.
Meg sokan vannak, akik az eladó cuccba már nem fektetnek, mert nem jön be az a pénz.@cbmfan : LOLLL
@Smbiote : "- 'Aszondja akkor szerezzek neki egy olyat"
Szoktam közölni, hogy nem vagyok bolt...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Ármester
válasz cbmfan #59616 üzenetére
Hasonló velem is volt.
Volt egy felesleges jegyem valahova, kiírtam esemény fb oldalára aznap, hogy akinek kell jöjjön és odaadom.
Másnap (amikor már ugye a rendezvény is lement) ír valaki, hogy megvan-e még a jegy.
Így folytatódott a párbeszéd kb.
- Mondom megvan, de tegnap megvolt a program is.
- Akkor vigyem már el neki, eltenné emlékbe a szép jegyet
- Ez nyomtatott pdf-es jegy, nem díszes
- 'Aszondja akkor szerezzek neki egy olyat
- Miért én szerezzek?
- Hát mert kell.
- Mondom, akkor szépen keress magadnak, nem nekem kell
Erre válasz, hogy b*sszam meg, rohadjak el, kössem fel magam és letiltott.Kérdem én. Ilyenkor mi jár az ilyen meber fejében?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
cbmfan
őstag
közel 6 éve árultam egy Q9400 procit. ne3mrég jött üzenet friss regestől.
- Ez még megvan? (köszönés luxus)
- Szevasz! 6 éves hirdetés, de már rég eladtam.
- adok 5000 ezert
- Mint írtam már nincs, eladtam pár héttel hirdetés felrakása után.
- mé
- Mert kellett a vevőnek?
- ménem adod kocsg
- MERT ELADTAM!!!! 6 ÉVE! Mit nem értesz ezen?
- ako bazd mg kugya
és letiltott.
ez most mi volt?
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
BiP
nagyúr
Meg ha egy egyszerű tisztítás erre a megoldás, akkor miért nem csinálja meg ő? És akkor árulhatná magyarázkodás nélkül.
Naugye, hogy nem igaz.Ez ilyen tipikus pofátlan alkudozó esete, hogy máshol ennyi meg annyi..
Ha olyan jó vétel máshol, akkor mit is akar tőlem meg az én hirdetésemtől?!
Naugye.[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
Iphone 6 plus
...
a bekapcs és a némító gomb teljességgel működik, csak nem kattan megnyomásnál, ezt egy egyszerű tisztítással meg lehet oldani.
Nokia szervizben dolgoztam 8 évig (meg volt ezer más gyártó is), iPhone-t sose szereltem.
Azon van külön kattanó rész is, ami csak a kattanásért felel amit ki lehet pucolni?
Kétlem - ahogy én ismerem ezeket a gombokat (cseréltem párszázat), azon nem nagyon van mit tisztítani, ha elöregedett bennük a rugalmas lemez, ami kattanPostázást nem vállalok.
-
válasz Cs1csó #59603 üzenetére
Prioritás, de basszus, ha rendszeresen arra szorulok, hogy másoktól kérjek kölcsön, azt egy felnőtt embernek fel kéne ismernie, és lejjebb adnia az igényeiből. Ezek nagy része is szokott mindenkitől ingyen akarni mindent.
@KROK640 : Ennyi...
Mondjuk az erős laptop jó dolog, ha viszed. (Asszony pl 3D melóhoz akart gamer lapost, mert abban volt rendes VGA meg proci). De különben tényleg felesleges.@Zolás : És az a menő életérzés meddig tart... tizedikéig?
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
senior tag
válasz Armagedown #59606 üzenetére
Az ebay topikban is járt a sztori. Részemől visszaírnék, hogy nálunk 20.000 USD büntetés, és 10 év börtön jár, ha valaki valakit hamisan vádol csalással, és természetesen én is megindítom az eljárást, mely alapján kérem a kiadatását, valamint kérek mondjuk 1.000.000 dollárt, a levele miatti testi/lelki sérelemért. De mielőtt megtenném ezt a teljesen felesleges dolgot, előtte elküldeném az eladó levelét az ebay-nek, jelentés formájában.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
Armagedown
őstag
Én az amerikai eBay eladóktól kapok hülyét, ha igaz, amit leírt
Ha igaz, tehet-e valami az amerikai egy eu állampolgárral szemben?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
-
Cs1csó
félisten
Ezt el kell engedni mások a prioritások:
- van akinek átlagos az otthona, ruházat, eszközei de egzotikus helyeken nyaral
- van akinek fél kilós aranylánc van a nyakában és merci meg ájfon de egy putriban lakik
- van aki olcsó ruhákban jár, nincs autója de az otthonában méregdrága hifi - mozi szoba vanLehetne ezt sorolni, a lényeg: PRIORITÁS
Kinek ez kinek az a fontos, a fontos, hogy jól érezze magát és ne halmozzon fel tartozásokat és persze egészségesen éljen mert ha pl. legolcsóbb kaját eszi az sem jó mert arra az egészsége mehet rá. -
Zolás
addikt
válasz envagyok #59601 üzenetére
Régi haver mindig mindenkitől kölcsönkért, mindig menő cuccai voltak, új nadrág, új pólók, új telefon. Kajára nem nagyon maradt, és hónapok teltek el mire megadta a pénzt, de folyton nyomta a nagyon menő vagyok érzést. Sose értettem.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest