- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hhenry #59394 üzenetére
Azt mondta talál k megoldást, a megoldása:
"Rendben!
Türelem!
már írt is a srác...
van neki 3TB WD RED 100/100%-os, de az kb 1.000 napot ment...
azt írta...
megadom a facebook profilját és megbeszélitek...
de vigyázz vele, mert nagyon profi... lehet az HDD regenerátorral van 100/100-asra állítva..( de ezt nem tőlem tudod..)
csak azt nem értem, hogy akkor miért nem regenerálta meg ezt is, amit odaadott és akkor most nem lenne gond...
köszi
üdv." -
válasz
KROK640 #59352 üzenetére
Igen, ezt szerettem volna leírni!
Csak este volt és még kavarogtak a fejemben a dolgok, hogy mindent leírjak.Azért is írtam, le, mert amikor 2.-ra hívott akkor elsőnek letagadta, hogy beszéltem vele azon a napon az ssd-vel kapcsolatban is, azt mondta ő sose árult olyat, csak akkor mondta, hogy az egy kollégája, amikor rájött, hogy tényleg beszéltem már vele aznap, vagyis hazudott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD