- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
válasz
Trailblazer #60199 üzenetére
Első generáció
Itt részletesebbenn le van írva.
Mondjuk a wiki cikk az i7ről szól, de a lényeg szerintem érthető -
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #60195 üzenetére
1st gen I5 ...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Armagedown #60196 üzenetére
Enyhén félreérthető volt akkor a megfogalmazásod.
-
Armagedown
őstag
válasz
Trailblazer #60195 üzenetére
Első generációs alatt az Intel Nehalem mikroarchitektúráju processzorait értem.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Armagedown #60194 üzenetére
Mihez képest első generációs? Laptop már volt a nyolcvanas években is.
-
KROK640
nagyúr
Helyi : Gamer Notebook 42.000-ft.-ért ? Igen és Kifogástalan!
Azért nem dobálóznék a Gamer szóval 4GB RAMmal és ismeretlen (feltehetően prociba integrált) VGAval.Ennek ellenére elég korrekt vételnek tűnik.
-
válasz
Trailblazer #60191 üzenetére
Pf, az már az advanced level, hogy legalább megfogták.
@Syl :
-
Trailblazer
veterán
Nem az elfogással van baj, mert ítéletet hírdettek, de semmi visszajelzést nem kaptak a károsultak (legalábbis a posztot író) mindezek után. Az embernek kell ficeregnie az információk végett, mert állam bácsi közszolgáinak ez sem fér bele?
-
-
válasz
Trailblazer #60171 üzenetére
Nem kicsit. Egy olyan csalót, aki saját bankszámlával, valószínűleg saját névvel ver át embereket, többszörös feljelentés után min. fél év elfogni. WTF. Meg se kell mozdulni kb...
@koko52 : "Mentünk érte de eltűnt a rendőrség raktárából. "
NEEEE
Mondjuk nemrég volt valami bűnjelraktáros sztori, hogy mik mennek néha...@koby11h : Fát ingyen odaadni, hogy ha kivágják + lekaszálják, elvihetik?
@csicso82 : Az adót meg en bloc mindenre fizetjük, és annyi az elvárás, hogy legyen rend az utakon + minél kisebb bűnözés. Ehhez képest rend az utakon nincs, csak alkalomszerű zaklatás, illetve bűnözők meg szabadon, ld. fent.
Szóval hó't nem érdekel, hogy mire nincs elég rendőr, mert láthatólag szándék kérdése, hogy legyen. -
Cs1csó
titán
válasz
koko52 #60173 üzenetére
Csúnya ügy, de azt is értsd meg, hogy a Rendőrség egy nagy szervezet még akár egy kapitányságon belül is. A közlekedés a közlekedési rendőrökre tartozik egy lopás pedig a bűnügyesekre a két terület erősen el van szeparálva. A bűnügyi nyomozó nem fog tarfizni a közlekedési rendőr nem fog nyomozni.
-
-
koby11h
őstag
válasz
koko52 #60173 üzenetére
Nevess ki de nekünk pont fordítva. Nagyszülőknél messze külterületen patak partján kis telek, nem műveli a környéket sem senki 10+ éve, munkagéppel ki sem bírnál menni kb.
A patak felől elkezdett nőni pár akácfa 8-9 éve, terjed szépen, már vagy 15 méterre benőtte a telket. Kaszálni sosem volt erőnk, pénzünk, parlagfű még hála Istennek nincs benne, felégetni ugye nem lehet...
Most abban reménykedünk, hogy ha elkezdenék lopni a 10-12 cm-es fákat a Népek akkor legalább letaposnák a földet és rendben lenne a telek valamennyire. -
Trailblazer
veterán
Szép történetek... És ugye miért dohog az ember, hogy működésképtelen az ország. Hát ezért.
-
koko52
nagyúr
válasz
davenport #60172 üzenetére
Meglopták az erdőnket. Megfogták az egzotikus ómigránsainkat. 3 db lopott STIHL fűrész volt náluk amit nem lehetett beazonosítani. A kár kb 300 000 ft-volt. A fűrészeket lefoglalták. Kártérítés nyetu mert semmi nem volt a nevükön. A 3 fűrészt kértük, elbírálták, megkaptuk. Mentünk érte de eltűnt a rendőrség raktárából. Feljelentést tettünk. Eltelt 6 év. 1 éve küldték h ismeretlen tettes miatt lezárták a nyomozást. Közben még 3x meglopták az erdőt. Ez az igazságszolgáltatás kishazánkban
De arra van ész, hogy megbaxanak 30000-re, mert kiraktak egy teljesen indokolatlan 60-as táblát a 4 sávosra (Dunavecse külterületi véda), amit nem láthatsz ha belső sávban egy kamiont előzöl 90-el. -
válasz
Trailblazer #60171 üzenetére
Jófogásos csaló cseszett át egy 10.000 forintos légzésfigyelővel 2016-ban. Feljelentettem, megfogták, megállt az üzletszerűség, mert másokat is átcseszett. 2018 decemberére tűztek ki tárgyalást, akkor nyilatkoztam a polgári jogi igényemről. Azóta néma csend.
-
Trailblazer
veterán
Le kell a pofának szakadni. Csalós. Jogi esetek lezajlódtak, majd lefagyott az ügy. Vannak bajok az "igazság"szolgáltatásban és a végrehajtásban...
-
wolfman
veterán
Nekem volt régen egy FSP ZEN 400W-os tápom, ez hajtott egy 3770 i7-est Radeon 7970-es társaságában 2HDD-vel. Így fasza volt, majd mikor cseréltem 390x-re, folyton kikapcsolt, mert így a kettő fogyasztása már súrolta a táp tudását. Picikét downclockolni kellett, akkor már jó volt, de sok AAAs játék így is lelőtte egy idő után. Utána a SS460W Platinumommal ugyan ez volt. Aztán kaptam tesztre egy 520W-os tápot, ahol ugyan az volt. Már nem akartam hinni, hogy az se bírja el ezt a gépet, aztán rájöttünk, hogy a PEAK fesz az ami odabasz a tápoknak. Benne volt még a fogyasztás a tűréshatárban, de elég sűrűn élt a 390x a PEAK fesz felvételével, az 520W meg erre kevés (pedig igen minőségi táp volt).
Aztán szert tettem egy 650W-os SS Titaniumra, ez eddig mindent mindehogy elvitt.
-
KROK640
nagyúr
válasz
koby11h #60159 üzenetére
most játszottam / játszok :
War Thunder (cca 1 óra) Just Cause 4 (cca 1 óra) Warcraft 3 reforged (cca 40 perc) és most Just Cause 3 (cca 20 perce nyomom) és 48 fokos a proci. A CPU package 51 a CPU Cores 51, mindkettő. A hűtő, ha lehet hinni neki, akkor 6400rpm körül ugrál. -
-
válasz
koby11h #60153 üzenetére
Érthető!
Az a baj, hogy a P4 már tényleg csak gyűjtőknek való, meg speckó célokra (ahol nem kár érte, vagy pl. kifejezetten soros port kell). Nagyon rétegcucc, elég sokáig kell nyomni, mire elviszik.@Opr : Rossz hőátadással akármi leet a hűtőd, nem fog jól hűteni. Valószínű neki elég volt a borda alján.
-
koby11h
őstag
Ez lehetne egy reklám is:
LEGYEN MELEG Azonnal!
Fűtse be lakását Gyorsan és Hatékonyan ezzel a Hordozható, Hálózatról működő Készülékkel!
Intel Pentium 4 Prescott maggal!(bocs, heatpal reklám volt jobb oldalt)
-
koby11h
őstag
-
KROK640
nagyúr
Igen, az a procim van ami az adalapomon szerepel (Core I3 4330).
csicso kérdésére reagálva pedig, a gépház oldala nincs fent, amúgy a saját hűtője van rajta. Használni, pedig : videószerkesztés, képszerkesztés, játék, film, zenehallgatás, net. Ezekre van használva, full vegyesen.
-
Cs1csó
titán
válasz
KROK640 #60155 üzenetére
Nem lehetetlen, a kérdés persze milyen proci, és mire használod pl. egy irodai-netezős gép egy energiatakarékos processzorral simán elmehet még így is. Sőt az is kérdés milyen CPU hűtő van a gépeden valami hatalmas toronyhűtő ami akár ventilátor nélkül passzív módban is képes lenne egy átlagos procit hűteni vagy valami kisebb.
Vagy a PC házad mennyire szellős és abban a helyiségben ahol a gép van télen vagy nyáron milyen a hőmérséklet pl. manapság már nem luxus egy légkondi és akkor nyáron sem megy a szobahőmérséklet mondjuk 25 °C fölé, de télen is ha spórolós vagy bőven egészséges egy 20-22 °C szobahőmérséklet is. Tehát bőven több oka is lehet amiért így is szépen megy a géped. -
KROK640
nagyúr
most azon gondolkodom, hogy eláruljam-e, hogy az én procimon 6 éve semmilyen paszta nincs. Vagyis esteleg ami a gyári hűtő alján volt. Miokr összeraktam ugyanis pont nem volt pasztám, ideiglenesen összeraktam úgy és valahogy azóta is így van, és semmilyen túlmelegedés vagy ebből adódód fagyás gondom, nem volt.
Áh.. szerintem ezt inkább megtartom magamnak -
válasz
aprokaroka87 #60152 üzenetére
nem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Trailblazer #60151 üzenetére
így?
-
Trailblazer
veterán
válasz
aprokaroka87 #60150 üzenetére
Én nem tudom, mert képet nem így kéne linkelni... Nálam pl. le akarja tölteni magát. Hadd ne már.
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak nálam sötét az egész kép, vagy azon az egy hajszál repedésen elszökött a fény?
-
-
TaaT
nagyúr
-
cbmfan
senior tag
újabb gyöngyszem a miskolci hulladékgyűjtőből. nem én vágtam ki, így volt feltöltve a kép.
-
cbmfan
senior tag
válasz
aprokaroka87 #60133 üzenetére
inkább adok érte két rugót, most lett cserélve a hátsók autóban
tipikus irodai selejt, kilóra ér egy ötszázast bontva mert nincs benne semmi ami érne bármit is.
-
snecy20
nagyúr
Ősrégi asztali gép,netezni, torrentezni
Celeron D 2,66GHz
512Mb memória
Asus P4V8X-MX alaplap
80GB HDD
Radeon 9550 128Mb VGA
Codegen 400W táp************************************
Megnézném én azt az 512MB RAM-mal netezgetést.
-
Dr.NX
addikt
Volt már, hogy nem én voltam az első jelentkező egy hirdetett cuccra, de nekem adta el a viszonylag ritka cuccot a tag, mert elmondása szerint én írtam kulturáltan. Szóval lehet előny, ha az ember rászán pár másodpercet a megszólítás-értelmes kérdés-elköszönés szentháromságra. Persze nálam is hasonló sztenderdek vannak, ha hirdetek valamit.
-
solena
tag
válasz
Gyuri27 #60119 üzenetére
Amilyen egyszerű szám, annyira jópofa
Ez viszont egy kicsit régebbi: link
A napbahajítást? Pedig arra pályázok, hátha
Vagy, fizetni kell érte?
Eddig csak keringtem a nap körül cirka 33 éve, egy kis változatosság nem árthat
Ezt meg így levezetőnek: link, link
Ezt meg azoknak, akik már agyidegzsábát kaptak az előzőektől: linkmpo: tényleg, a croissant, pedig nincs egy hónapja, hogy láttam erről egy dokumentumfilmet, hogyan készül az authentic croissant
-
-
válasz
andor80 #60103 üzenetére
Nem a rossz nyelvtan van kritizálva, hanem az idióták, akiknél általában együtt jár a sötétséggel, hogy nem tudják értelmesen elmondani, amit akarnak. S ha És akikből elege van az embernek. Sry, ez ilyen, joga van hülyének lenni, nekem meg jogom van elvárni, hogy egy felnőtt/érettségizett ember tudjon a saját anyanyelvén.
-
solena
tag
válasz
Gyuri27 #60110 üzenetére
Önerőből? És még nekifutni sem kell? Akkor szerintem mi nem leszünk haragban
A vajat azt tényleg előre ki kell venni, mert hidegen ölni lehet vele, nem tésztát készíteni
Azt, hogy mit felejtek el, és mit nem, azt majd megbeszélem Alzheimer bácsival
Ha bárki lehet akárki, és te nem vagy akárki, akkor ki vagy? A papagájt, a zergét és a sámlit kizárhatjuk, ha ők lehetnek akárkik
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #60109 üzenetére
Akkor a Bloodline is tetszeni fog, meg még érdemes Rob Scallon munkásságát átnézned.
Illetve szuperhős rajongóknak meg itt a Batmetal, Batmetal returns, és a Batmetal forever. A zenei anyag magában sem rossz, Dethklok néven érdemes rákeresni. -
Gyuri27
félisten
válasz
solena #60108 üzenetére
Olyanokon én nem élek. Nem nem. Én saját erőmből vagyok ilyen hülye!
Igen a tojás hideg. De úgy nem szeretek vele dolgozni. Azt előbb ki szoktam venni előbb. Ha kell vaj azt is.
Majd a bekevertet vissza.
De hát izlések és az univerzum igazsága. Ez áll az én oldalamon. Ezt akkor se felejtsd el mikor mindent mást már régen.
A bárki az lehet akárki. Egy papagáj egy zerge egy kancsócska kis sámli. Szal na. -
solena
tag
válasz
Gyuri27 #60085 üzenetére
Nyugi van, bástya, emeld egy kicsit a xanaxod adagját, mert jobban pörögsz, mint a vörösrizsád
Ízlések és pofonok, én nem szoktam külön hűtőben pihentetni
A tojás elég hideg, és úgyis legalább öt perccel előbb befejezem az előkészítést, mintsem felforrjon a víz.
Hogy nem vagy akárki, aztat bárki mondhassa
qnadam: zuram pont meglátta a képeket, azóta ezzel csesztet
én meg megemlítettem a kapcsolatot a serpenyő, a tenisz és a feje között
-
galoslac
tag
válasz
Trailblazer #60102 üzenetére
Túl hát, meg ugye kicsit szelektíven "kiabálják", hogy GDPR.
-
Trailblazer
veterán
-
andor80
senior tag
válasz
Trailblazer #60077 üzenetére
Sehol sincs jog.Menjen el az ilyen arc nyelvtant oktatni ott max.
Lehet az ember nem tud írni de sokkal jobb szakács mint aki őt a helyesírásért kritizálja.Fordított esetben ekkor ugye....
Kicsit visszás lett nekem a topik mások szerencsétlenségén nevetni.Kinevetni .Közben meg mi sem vagyunk sok esetben jobbak csak másképpen.
Nem álszentkedek én is szakadok a topik tartalmán sokszor de a rossz nyelvtan kritizálás többszáz oldalon át már kicsit béna.(A burkolt rasszizmus meg pláne gáz sok esetben.Otthon négyfal közt...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged