- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
MK VII
veterán
Ezt meglepődve olvasom..
Egy használt cuccnál sokkal több buktató van mint egy boltinál, szerintem ezt te is jól tudod és ezek ellenére is ez a véleményed... Hmm...
Természetesen kinek mi.. Csak nem értem...
Pár ezer forinttal olcsóbban árult hasznát cuccba mi a vonzó erő amiért inkább aztveszed meg és nem az újat mondjuk 2 ezer forinttal drágábban? -
djculture
félisten
Jobb ár értékben a használt csak éppen rengeteg a féreg ember akinek csak a bevétel számít a becsület nem.
Belefutsz ilyenbe az olcsó használt cucc is lehet végül nagy bajok forrása. Még sokszor a pénz elveszítése a kisebbik baj. De nem egy olyat esetről tudok én magam is mikor eladtak egy kókánykodott sütögetett szar vga-t vagy éppen összebarmolt tápegységet és miatta sokkal több kár keletkezett. -
törölt tag
Nem, nem jut eszembe, mert ez egy közlekedési eszköz és az a dolga hogy felvigyen. Mivel nem tudott, nem is vettem Simsont, nem kínoztam se azt, se magam vele hosszútávon. Nem hülyeségből szereztem egy 3x akkora robogót.
Kínozni a sok hülyegyerek szokta a gánytuninggal meg a réten csapatással.ViZion
Nincs nálam képzavar, a traktorra gondoltam.Vangelis
Bemegy a Thez és 2-3-ért megkapja ugyanezt. Na ezért jó hogy törlik az üzletrontást HA-n, mert ha ilyen marhába botlik az ember nyugodtan nullázhatja amíg el nem takarodik. Vissza a régi megbízható értelmes HA-t! -
-
seniman
veterán
Vagy jelentkezni kell modinak/apródnak stb.
(#17522) lezso6
Mindenki kicsiben kezdi.Van egy tag,csak én jelentettem egy hét alatt háromszor UP kerülésért.Aztán fejlődött,kezdtek szaporodni nála a fekete pontok is.
A pszichopata sorozatgyilkos is állatkínzással,egyebekkel kezdi a pályafutását.
-
Nem, elmagyarázom.
1. reakció: mi vaaaaan????
2. Bakker, ez tényleg ezt írta oda
3. Ilyen nincs hogy nem láthatom az árat
4. a q... a....
5. na jó nem foglalkozunk "ilyen emberekkel"Erdei88: lehet, annak, aki ezek után még szóba áll vele és rákérdez - én nem tartozom a fentiek alapján közéjük
-
BiP
nagyúr
Az inkább egy microUSB kábel meg egy wireless egér.
Ellenben az almacsutka tökéletes kompozíciót hoz létre a monitor alatt
És most halál komolyan kérdezem: A hozzászólások között mi a gond a sata kábel összefogásával? Meg hogy nem praktikus. Szerintem meg pont az.
Nem túl elegáns megoldás, főleg, ha fizetnek érte, mert meg lehet csinálni szebben is, de itthonra pont egyszerű és praktikus. Szerintem. -
seniman
veterán
-
Chaser
legenda
Erről jut eszembe a halálos fegyver, mikor összetörték az új kocsit és sír a főnök, mire Gibson benyögi...új ez még most is
Úgy gondolom, az újszerű jó kifejezés, pl adott egy hdd, tesztelted, van benne pár indítás meg néhány óra üzemidő. Valóban nem teljesen új, de nem volt üzemszerű használatban. Ugyanez igaz vga-nál vagy bárminél, beraktad, nem tetszett/meggondoltad, kivetted - mint a műszert-.
-
Gyuri27
félisten
"Gyengébb". Egyes gamékban 5-10%. Máshol meg egál.
De legyen gyengébb. Mondjuk fix 10%-l gyengébb.
Nekem meg a hozzám hasonló lidércnek egy 5770-l mindkettő nagy lépés.
A többit meg már leírtam.
Arról nem is beszélve, hogy egy kb 5 éves cucc lehet megy még 2 évet lehet csak 2 napot.
Szóval - 5k és +10% nekem nem érne ennyit.
Arról nem is beszélve, hogy nekem és a hozzám hasonlóaknak még lehet tápot is cserélni kellene.
Nem vagyok egy fogyasztás buzi. De ebben az esetben érdekes.
Ha 30 pénzért menne a 7870 akkor nyilván azt venném. Mert akkor 15 pénzért megéri kockáztatni.
5 pénzért nem éri meg. Nem érné meg. -
djculture
félisten
Akkor még jól megúsztad, ismerősnek kiszedték a márkaszervizben a jvc video/audiót és beraktak valami ezer éves kazettásat helyette. Amennyi esze volt kijött ment vagy 500 métert a kocsival akkor akarta bekapcsolni és vette észre. Visszament állítólag és elővette az ott melózókat de cucca azóta sincs meg azt látom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Best buy topikba simán kitenném ezt:
"Még ha ingyen van is, mindig meg tudod venni olcsóbban."
-
Mister_X
nagyúr
Meghirdettem a régi procimat (ofc hibátlan volt), mert vettem egy négymagosat raktam a helyére. Beírtam, hogy azért adom el, mert jobbra cseréltem. Biztos LGA-1156 kompatibilissá tedtem szegény AMD procit, mert elvonási tüneteim voltak és előtte meg 2V-on üzemeltettem passzív hűtéssel.
Máglyára velem.
-
Egyébként tényleg gyökér, most erősítette meg priviben egy fórumtárs, miszerint inkorrekt módon járt el postázásnál és a termék is heftölt volt, majd mivel a vevő jogosan kérdéseket intézett hozzá, még az értékelésnél a gyökér írta azt a vevőről, hogy sokat beszél.
És mondom, PH félisten a baromarcú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged