Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
-
Bird
addikt
válasz GZoli7 #25599 üzenetére
Írtam neki. Modoros magázó stílusú választ kaptam.... Adta a hülyét, nem érti a kérdésem. Azt írta lesz egy működőképes PC-m. Ezt követően bontottam a vonalat....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
kentucky
őstag
válasz GZoli7 #26980 üzenetére
Nem lesz itt bíróság, fogalma sincs az ilyen dolgok működéséről, csak fenyegetőzik össze vissza.
oriic: vissza veszem, nekem nem ér annyit az egész, hogy ez a proli basztasson. Most mondtam neki, hogy küldje vissza és ha nincs semmi bajuk a kályháknak, akkor visszaküldöm a pénzt.
Ja a legviccesebb, hogy mivel édesanyámék házánál voltak ezek a kályhák az ő telefonszámukat adtam meg, de később átvettem az adásvételt, és már ilyeneket kamuzik, hogy összebeszéltünk ellene anyámmal Jólvan főnix mehet tovább a kamu. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet az ilyenekkel normális keretek között tárgyalni.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz GZoli7 #55004 üzenetére
Ha tényleg van, akkor persze.
De nem ajándékba kell, hanem megvenni(Privát pls.)
@Gban :
Érted, örül az ember, ha valahol talál akármihez alkatrészt, erre még azon is parázzon, hogy csaló-e, aki el akarja adni.
Mondjuk kiszűrhető, csak a tök kivan, hogy ezzel is szórakozz.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
koko52
nagyúr
válasz GZoli7 #64753 üzenetére
Nem tudom még, azon agyal eladja és szerzek neki egy 4 magos Ryzen5-ös lapost.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest