Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
GZoli7 #55004 üzenetére
Ha tényleg van, akkor persze.
De nem ajándékba kell, hanem megvenni(Privát pls.)
@Gban :
Érted, örül az ember, ha valahol talál akármihez alkatrészt, erre még azon is parázzon, hogy csaló-e, aki el akarja adni.
Mondjuk kiszűrhető, csak a tök kivan, hogy ezzel is szórakozz. -
-
-
kentucky
őstag
válasz
GZoli7 #26980 üzenetére
Nem lesz itt bíróság, fogalma sincs az ilyen dolgok működéséről, csak fenyegetőzik össze vissza.
oriic: vissza veszem, nekem nem ér annyit az egész, hogy ez a proli basztasson. Most mondtam neki, hogy küldje vissza és ha nincs semmi bajuk a kályháknak, akkor visszaküldöm a pénzt.
Ja a legviccesebb, hogy mivel édesanyámék házánál voltak ezek a kályhák az ő telefonszámukat adtam meg, de később átvettem az adásvételt, és már ilyeneket kamuzik, hogy összebeszéltünk ellene anyámmal
Jólvan főnix mehet tovább a kamu. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet az ilyenekkel normális keretek között tárgyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest