Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz woodworm #379 üzenetére
Meg a vodánál vásárolt 4G-s telefonok sem tudják ezek szerint, az a 10-20db ami itt van a faluban.
Redmi Note 4-esem van, B20-as változat. Ha lesétálok a kertbe, akkor van is 4G, csatlakozik magától, de falun belül nagyon ritka. Az egyik szélén van még, máshol keresgetni kell külön, aztán szerencsével meg is tartja. Hangsúlyozom, nem csak az én telefonom van ezzel így. 1-2 éves simkártyák 1-2 éves telefonokkal.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Indian74
senior tag
válasz woodworm #1113 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat ,de ha ez így igaz és nem a Telekom fog szolgáltatni,hanem a HFC vagy a Kalasznet,akkor köszönöm de nem kérek egyik túlárazott szolgáltatásból sem.
Sajna nekünk UPC ADSL van ami egy nagy rakás...az,és ha nem a Telekom fog szolgáltatni,akkor semmi értelme az egésznek,csak a lehúzás fog menni,meg a rossz szolgáltatásról,már megintNAGYPAPA
-
molnarbalazs
csendes tag
válasz woodworm #1203 üzenetére
kifu weboldal szerint a cimemen: "Ön jogosult a SZIP Mobil szolgáltatás igénybevételére. Kérjük keresse fel társszolgáltatónkat!"
es a kifus mail szerint is: "A vezetékes hálózat kiépítéséig a SZIP Mobil Internet szolgáltatás nyújthat megoldás Önnek......... Az Ön településén a Telekom és a Telenor rendelkezik a legjobb beltéri lefedettségi adatokkal. Ha a lehetősséggel élni kíván keresse fel a szolgáltatókat."
-
taki01
őstag
válasz woodworm #1220 üzenetére
Akkor lehet én értettem félre a cikket amit olvastam.
Amúgy én is inviteles körzetben lakom és nálam egyértelműen megmondta KIFÜ és a területi fejlesztő mérnök, hogy nálam nem lesz fejlesztés, mert nem kell lefedni az egész települést csak egy bizonyos százalékát kell. Reménykedek hogy idén lesz már nálam Digi mert az egész Dunakanyar le lett cseszve, mert mondván elvállalták önerősbe itt szolgáltatók de kb túl nagy előrelépés nem lett téve azonkívül hogy lett egy DSLAM ami tőlem 2,2 Km-re van. Evvel kifújt az önerős fejlesztés nálam.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz woodworm #5703 üzenetére
ED3.x-re IPTV-t kiadni... amikor az egyik előnye lenne - tudom, hogy miért adják ki IPTV-re, mert az STB-ken belül lehet pénzt költeni) -, hogy a TV nem fogja a sávszélességet.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
makoss
veterán
válasz woodworm #5940 üzenetére
Azért nem tudod mert neked gyors neted van.
Egy bizonyos sebességhatár alatt semmi értelme a NAS-nak.
Volt annó egy NAS teszt, mások is ezt írták...
A topikjában is ezt írták, meg kell lenni egy sávszélességnek, ha tartalmakak akarsz több emberrel megosztani. Ez a hátránya a nasnak
... jaa, és az sem elég ha a NAS tulajnak gyors a nete, annak sem árt aki látni akarja a tartalmat! (!!)[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz woodworm #6075 üzenetére
Csak úgy tudol meg is osztani ha van legalább 500 megás neted.
De ezt inkább azoktól kérdezd akik jobban benne vannak. [link]
Én is szerettem volna de lebeszéltek rólaKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz woodworm #6079 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ahonnan leszedek több száz dollárt is fizettek volna 1 regért!
Igen nehéz oda bejutni!
Másképp nem megy, seedservert fizessen az akinek van rá pénze, én 1 forintot nem áldozok rá az biztos
De mondom, ezt beszéld meg a NAS-topikban lévőkkel ne velem, engem nem érdekel[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
válasz woodworm #6113 üzenetére
Ja, tényleg. Itt a fórumon is volt rá példa, de arra már nem emlékeztem, hogy ilyen szürke megoldás volt. Csak arra, hogy még régi Cisco EPC 3208-ak voltak.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
makoss
veterán
válasz woodworm #6141 üzenetére
Nem értek egyet... ismételten
1. Ha annyi ideje cammognál - igen, cammognál szó szerint - mint én hikomat nettel akkor nem is rólam szólna, de amúgy te sem olvasol vissza mert nem csak rólam szól ez a téma.
2. ha időm engedi és nem 240 órában fogok dolgozni akkor természetesen megyek majd horgászni, vagy úszni.
3. mivel hivatalos honlapról néztem ki az infót így vagy igaz (miért tévednék) vagy nem, de akkor biztos törlik, nem tudom de annyira nem izgat! Én inkább látni szeretném már fizikailag mi hogyan történik!
4. A Prohardver oldala/fóruma többnyire műszaki dolgokkal foglalkozik, ezen topikja meg az internetfejlesztéssel. Ha ez neked gond vagy zavaró fáradj át több 100.000 másik internete oldalra!
5. Ha végre bekötik az optikát - és az jól is megy gond nélkül - engem is kevesebbet fogol látni!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
válasz woodworm #6219 üzenetére
Ez az önkormányzati optikai hálózat nekem új volt... nem hallottam még ilyenről. Nem egy elterjedt dolog, mert ahol van kétoldalú igény a kiépítésére, ott megcsinálja magáncég... ahol meg nincs ott meg az önkormányzatnak nemhogy erre, de sokszor a legalapvetőbb dolgokra sincs pénze.
Olyanról viszont tudok, hogy kisvárosban az elektromos hálózat az önkormányzat tulajdona, csak nem ő szolgáltat rajta.
-
válasz woodworm #6223 üzenetére
-
válasz woodworm #6225 üzenetére
Köszi, megvan. 10 éves cikk, szóval már akkor csinálták. De így 10 év után, hát olyan nagyon nagy előrelépés ebben az időszakban sem történt, mert sok helyen van még ADSL-is...
#6226KROK640: Ez a cél, és látható, hogy az EU sem tesz semmit. Pedig itt aztán nagyon borul a versenyhelyzet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz woodworm #6268 üzenetére
Ha úgy járna mint mi itt Szoboszlón eret vágna magán
-
válasz woodworm #6468 üzenetére
vagy azért... vagy... De szerintem a második
-
makoss
veterán
válasz woodworm #6468 üzenetére
Abban mi a trollkodás, hogy a tényeket mondom el?
Nem értem#6469 KROK640 minden lényeges ki van kapcsolva úgy, ha szükség lenne rá mehet teljes gőzzel
#6471 frici69 Igazad van, csak sajnos ez mint korábban említettem ez a szolgáltatók hibája ami újfent ki kell vesézni mert ez az egész giganetes fejlesztés nem megy egyik napról a másikra.
Persze ha a fejlesztés lezajlott volna úgy ahogy mondtam évekkel korábban, én sem írtam volna ebbe a topikba, gondolom megérted?
Persze ha van új infó internetfejlesztés ügyben azt szivesen fogadom vagy itt vagy privát!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
válasz woodworm #6473 üzenetére
Normál esetben ilyen hisztit azért, mert nem FTTH az Internet, maximum izolált, nőt Playboyban látó olyan fiatalemberek rendeznek, akiknek ezen kívül más örömet nem tartogat az élet Az ISP meg ezt is elvonja tőlük
A alanyra való tekintettel a trollkodás még jobb is lenne, de nem erről van szó. Teljesen irracionális reakciókat láthatunk hónapok óta... ilyen például a szolgáltató spamelése részéről, aztán amikor bejelentik, mi lenne a logikus? Várni, és örülni... egészen addig ameddig be nem jelentenek egy negatív dolgot, mint pl a felfüggesztés... ami Magentáékra nem jellemző egyébként. Ezzel szemben azóta is, folyamatos negatív kommentek születnek tőle...
Nekem már elég régóta összeállt, hogy baj van a toronyban, és nem is kicsi[ Szerkesztve ]
-
Ic3man
tag
-
Ic3man
tag
válasz woodworm #6495 üzenetére
Lehetséges, tényleg nem tudom
De az is biztos, hogy még a DOCSIS 3.0 is tud 1000/200Mbitet.
Jó persze... ez csak elmélet, ha nincs szabad Mhz akkor tök mindegy mit tud a technológia.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
válasz woodworm #6533 üzenetére
😅
-
makoss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest