Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Newton harmadik törvénye
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Fejlesztőnek lenni 40 felett
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbw
aktív tag
válasz zulu_mester #729 üzenetére
Az nem értem hogy az Invitel eddig ezt miért nem tudta megcsinálni.
Jól levették az embereket.TBW
-
ballazol
senior tag
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #821 üzenetére
Igen, ott fotóztam a bácsit!
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #902 üzenetére
Hogy a villám verné meg őket!
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #996 üzenetére
Ezek még nem a dobozok, csak a tartó konzolok.
Arra fognak ezek a fehér dobozok felkerülni: [link]
Épp akartam írni, hogy láttam Bagon is haladnak nagyon! (arra járok dolgozni és láttam reggel)Nagyon meglennék lepve, ha Bag és Galgahévízen nem indulna el a dolog tavasz előtt.
-
Cs1csó
félisten
válasz zulu_mester #998 üzenetére
Már nem bántom egyik "szolgáltatót" sem mindegyik azt adja amit az adott helyen lévő műszaki lehetőségek adhatnak:
- ADSL rézdrót messze a központtól 5-10Mbit nagy ping
- optika stb. - már komolyabb sebességre képes -
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #998 üzenetére
Az egy fostenger... de a GalgaKTV-vel semmi bajom. 120/12 és DOCSIS3.
Sokkal több van a technológiában, de a DIGI mellett úgysem tudnak labdába rúgni.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Cs1csó
félisten
válasz zulu_mester #1003 üzenetére
Hidd el annak is műszaki okai vannak. Egyszer régebben egy szerelővel beszéltem és az volt a lényeg: ahol tudnak ott adnak ahol nem tudnak ott nem adnak.
A DIGI is ezért kezdte a panelekkel mert gyorsan, kis befektetéssel sok pénz.
[ Szerkesztve ]
-
-Philip-
tag
válasz zulu_mester #1058 üzenetére
Optikai hálózat esetén a legritkább esetben kerül minden oszlopra doboz, egyszerűen nincs rá szükség. Optimális esetben a dobozban egy 8-as splitter van, így egy dobozból 8 előfizető is beköthető. Ha a házak nagyon sűrűn vannak vagy 2-4 lakásosak, akkor indokolt minden oszlopra tenni dobozt.
- Rallymania -
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #1283 üzenetére
Igen, csak azt nem értem hogy miért tér el az inviteles és az émász oszlopokon.
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #1345 üzenetére
nincs kép
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #1347 üzenetére
Hát ennyiből sajna nem derül ki.
Ez lehet rézkábel köteg és optika is.
Hol is készült a kép?Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #1347 üzenetére
Ez egy vastag optikai kábel. Nem láttad véletlenül hogy kik voltak kint az aknánál amikor ezt húzták be?
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #1350 üzenetére
Hm érdekes, ez akkor gerinc lesz és 100% hogy DIGI.
Lehet mégis "csak" valami technikai dolog miatt nem indult eddig a buli?
Halvány remény?Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #1350 üzenetére
Felénk még eddig nem húztak ilyen kábelt az aknába (Jókai utca)
-
ballazol
senior tag
válasz zulu_mester #1552 üzenetére
Dorogon is ugyanez
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
Ic3man
tag
Ez alapjában véve jó hír, de önmagában még nem jelent semmit. Reménykedjünk
-
Túzok22
senior tag
Engem még mindig invitech-esnek azonosít.
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #1751 üzenetére
Nem lehet tudni már hogy mi miatt nem indul itt. A DIGI-t felesleges kérdezni sablon választ kapsz tőlük. Egyet tudok, hogy eléggé elhanyagolják ezt a három falut. Láttam tegnap 3 DIGI-s kocsit Bagon a benzinkútnál, de sztem azok mentek is tovább Turának.
[ Szerkesztve ]
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #1851 üzenetére
Igen ez érdekes, random megnéztem 6-8 címet Bagon és mindre azt írja, hogy elérhető az akár 2Gbit-es net is.
Hévízgyörkön és Galgahévízen még nem.
Teszem hozzá, 1 éve valamiért Galgahévízen is "elérhető" volt. Megrendeltem, majd másnap jött a levél, hogy "jaaaa sorry, de nem"Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #1851 üzenetére
A mi címünkön sajna nem érhető el T 2Gbit csak 4G mobilinternetre ad találatot (Jókai u.). A DIGI áll, még mindig szerelgetnek az oszlopokon, nem tudom mi ez az egész de nem tetszik ez a tökölés. Ennyi idő alatt már a fejállomásnak is késznek kellene lennie. Aug. 1-től meg a Kalászf...ssal szívunk majd.
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #1861 üzenetére
Hoppácska! Akkor az van amiről először beszéltünk, beelőzik a DIGI-t szépen csöndben.
-
Cs1csó
félisten
válasz zulu_mester #2046 üzenetére
Egy mérés nem mérés:
- csinálj random időpontokban mérést - reggel, este, éjszaka
- változtass szervert- lehet valami eszi a sávszéled nézd meg mi van még a neted milyen eszköz
- most az időjárás is bezavar, nem nálad hanem máshol, simán.
[ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #2046 üzenetére
👏😃 Holnap kötik hozzám is. Úgy volt hogy hétfőn de pont nem voltam otthon akkor.
Ahogy csicso82 mondja csinálj több mérést. Előfordul néha ilyen, úgy különösen nem jelent problémát. -
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #2102 üzenetére
Ma voltak kint a T-sek nálam kijavítani egy hibát és mondták hogy be fog majd jönni a közel 1000/1000 csak ugye az van, hogy most kezdték még csak átkötni az usereket a koaxról az optikára és még nincs tökéletesen belőve a hálózat az egész faluba. Mondták hogy kb olyan szeptember végére várható a hálózat belövése a megfelelőre. Akkor kapja meg az egész falu a maximális sebességet, addig türelemmel várjunk.
-
Ic3man
tag
válasz zulu_mester #2640 üzenetére
Én Galgahévízen lakok és azonnal jöttem T-hez amint lehetett, DE CSAK nettel.
IPTV-t nem akarok és nem is lesz.
Nálam 99% hogy DIGI-től lesz a TV, az internet pedig marad Telekom. 1000/1000 azért mégiscsak...Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
Sirandrish
legenda
válasz zulu_mester #2640 üzenetére
Gondolom a Telekom egyedül nem győzi a rendelések ezreit
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
djzotya1983
tag
válasz zulu_mester #2829 üzenetére
Az viszont már baj...
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #2829 üzenetére
Nekem is csak 500/600 jött be. Azt csináltam hogy alaphelyzetbe állítottam a hálózatot a gépen és szinte jön a 800/800.
Valószínűleg a gépemen lévő hálózati konfigurációval volt valami probléma. -
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #2834 üzenetére
Ez készülékfüggő, úgyhogy nem a neteddel van baj. Valószínűleg a window-od ennyi bír el az 1000/1000-ből. A linux-os mérések nagyon jók.
Próbáld azt, hogy a windows-on frissíted a hálókártya driver-jét és alaphelyzetbe állítod a hálózatot, ezután 5 perc múlva újraindul a géped, ezután mérj windows-on.[ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #2833 üzenetére
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #3809 üzenetére
Szia. Érdekes. Tudsz tolni egy speedtest.net-es és egy szelessav.net-es mérésről linket privátban?
Amúgy volt egy éjszakai karbantartás 3 hete és én pl azóta észlelek ilyen furcsaságokat. Nekem volt ONT cserém is és azóta a ping is 3-4 ms-ről 8-10 ms változott, a jitter (késleltetés ingadozás) meg mostanában 0,1-0,3 ms helyett 2-3 ms lett. Néha 1x-2x előfordul olyan is hogy egy nagyon kis pillanatra nehezebben, darabosabban tölt be weboldalakat, rá egy pár másodpercre meg már normálisan tölti be a netes oldalakat. Eddig nem voltak ilyenek, most egy ideje meg előfordulnak ilyen esetek.[ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
válasz zulu_mester #3809 üzenetére
Amúgy nekem már 1x a letöltéssel is volt már ilyen, nem csak a feltöltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- -- NOVEMBER INDÍTÓ -- RETRO PC KÉSZLET -- BOMBA ÁRAK --
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLACK FRIDAY -30e Ft:Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8: i7 10610U,UHD 3840x2160,AJÁNDÉK:ÚJ Lenovo dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest