Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy a túl sok vagy a túl kevés felhő is zavarja e.
-
Cs1csó
titán

A PING értéked teljesen jó. Akár online multira is jó lehet.
dethroner
Ez a 2015-ös árlista, azóta ez a cég - EU-s pénzen - megcsinálta a SZIP programban az optikát, csodát nem tettek a szarrágó hozzáállásuk megmaradt, de azért az optika az optika és nem mikrohullám: [link] -
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
MOst nem írtam az elköltözésről - arról korábban - de ez is egy opció ha egy 20GB-os film nincs lenn 2 perc alatt.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmi sem fekete-fehér, csak gigabites net miatt nem fogok egy szar helyre költözni. DE ha van egy 10-es lista akkor ez a az első 5-ben lesz pl.: mennyi az ára, a bérleti díj, milyen messz van a központtól, milyen a tömegközlekedés, mennyire csendes, emeletes - földszinti ha 3-nál magasabb akkor van e lift, hány szoba, van e külön WC stb. na egy ehhez hasonló 10-es listán az első 5-ben lenne.
DE ha mondjuk nagyon jó és csak ADSL 10/1-es van és nem is várható jobb akkor lehet nem mennék oda de ha már van 50-100Mbit lefelé kicsit magasabb áron mint a DIGI adja a gigabitet az még belefér.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az a durva, mert ha bibarbaxnádalsófüggyösön élsz akkor mondhatod világvége nem csodálkozhatom, de tényleg a fővárosban ilyen net, az bosszantóbb lehet.
-
Cs1csó
titán
válasz
headhunter
üzenetére

Nem akartam senkit megbántani de ez a büdös nagy helyzet sajnos...
Jah és nálunk VAN optika 30/7-es netet adnak hűség nélkül 4900Ft-ért hűséggel 3900Ft és hűséggel 8k a bekötési költség.
8700(!) Forintért adnak 100/20-ast hűség nélkül. Azt olvastam az optikáról hogy 1000/1000 Mbit sem kottyan meg neki, erről ennyit.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Debrecen mellett lakom de az is egy falu.
-
Cs1csó
titán
Nem rossz, luxus a köbön, de ha meg akarsz néni az Imax moziban egy filmet, vagy egy múzeumba benézni, színházba járni (nevesebbe tehát ahol akár a tévéből is ismert színészek dolgoznak), esetleg elmenni egy romkocsmába, diszkóba, vagy szeretnél venni egy műszaki cikket de átvétel előtt élőben is szeretnéd látni vagy drágállod a szállítási költséget stb. akár személyesen is bemehetsz mert Budapesten pl. mindegyik számtech boltnak van üzlete.
Akkor ezt Budapesten kívül máshol nehéz megtenni.Debrecenben pl. nincs Imax, 1db színház van, kb. alig van műszaki bolt raktárkészlet NULLA mindent a Budaptesti raktárból megrendelés esetén tudnak 1-2-3 napon belül hozatni stb.
DE akár az orvosi ellátás, a legprofibbak sokszor Budapesten vannak. Lehet sorolni az egyéb okokat is.
-
Cs1csó
titán
és Gogodj, a kivétel erősíti a szabályt, sajnos amit én látok sokkal többen laknának nagyvárosban mint akik nem.
Budapesten is nem egy belvárosi 20nm-es gangos putrira gondoltam, hanem pl. Budafok, Budatétény rokonaim laknak ott egy szép családi házban olyan környéken ahol még a légyzümmögést is meghallod NULLA forgalom - aki oda bejön az ott lakik - a buszmegálló 5 perc séta a busz 15 perc alatt a Kelenföldi vasútállomásnál van ahonnan metróval 10 perc és a belvárosban vagy, Qva jó helyen laknak. Persze akik itt laknak azok még a budira is kocsival mennek.
-
Cs1csó
titán
Sajnos világtrend a vidék kiüresedése, már a mezőgazdaság gépesítésével megkezdődött, az ipar erősödése is rátett egy lapáttal a végső döfést a szolgáltató szektor megerősödése adta. De ha a kormány tenne azért, hogy élhetőbb legyen a vidék akkor kevesebben akarnának a nagyvárosokba költözni és az ottani ingatlanárak is alacsonyabbak lennének ha még erre ráerősítene egy bérlakás építési programmal akkor még jobb lenne a lakhatás.
DE ettől messze vagyunk. Hiszen MINDENKI Budapesten akar lakni ahol nincs bérlakás program csak csillagászati albérlet árak, vagy lakásárak.
-
Cs1csó
titán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
2000Mbit?! Minek, hova? 20GB-os 1080p-s ripekhez, vagy 4k-hoz 40GB? Ez már egy 10 tagú kőkeményen netező családot is kiszolgál.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem még 8/1-es van kb. 30-as ping-gel, de már annyiért amennyiért itt egyesek 1000/1000-es netet kapnak én SZINTÉN OPTIKÁN 100/20-at, na ez nem igazság....
-
Cs1csó
titán
válasz
headhunter
üzenetére
Akkor olcsóbb a sima net, sajnos nem egyszer olvastam már olyan ajánlatot, hogy megérte a komplexebb csomag, vagy inkább úgy mondom, hogy ha valakinek kell a tévé - még ha rinkán is - 1-2k-át megér.
-
Cs1csó
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem akarok kötekedni, de pont a SPORT csatornák amik még életben tartják ezeket a tévéket, a lineáris tévézés haldoklik, de az ÉLŐ sportesemények főleg ha magyar kommentárral szeretnéd csak ezeknél a szolgáltatóknál érhető el.
Amit te szeretnél elméletben JÓ, de gyakorlatban ugyanott lennél mint most:
MOST: 4k-ért mondjuk kapsz 100 csatornát
AMIT TE SZERETNÉL: mondjuk 10 csatorna stream-elése tuti meglenne 4k.Anno mikor bejött ez a stream megoldás - mint a Netflix - hogy valós időben is nézhetsz tartalmat de felveheted visszatekerheted nincs reklám stb. van egy bazi elérhető filmtár jól hangzott.
A valóság: NEM érhető el minden film, minden nyelven pl. régi klasszikusok magyar szinkronnal
NEM érhető el minden új film mert azt egy másik streamig szolgáltató fizeti stb.Nálunk a bittorrent még sokáig fontos tényező lesz.
-
Cs1csó
titán
Ez még hagyján, de mikor a ADSL-re - persze jó messze a fejközponttól - ráteszik az IPTV-t és az amúgy is xar sebesség mér rosszabb lesz 8/1-es pedig akár 15Mbit is lehetne vagy több nem tudom mennyit csíp le FIXEN az IPTV, arról ne is beszéljünk hogy amit adnak IZÉ (router szerű multi izé telefont is rá lehet kötni van neve is de most nem jut eszembe) akkor azt mindennek - is - vége.
-
Cs1csó
titán
válasz
zulu_mester
üzenetére
Egy mérés nem mérés:
- csinálj random időpontokban mérést - reggel, este, éjszaka
- változtass szervert- lehet valami eszi a sávszéled nézd meg mi van még a neted milyen eszköz
- most az időjárás is bezavar, nem nálad hanem máshol, simán.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem érik a költözés és ha költözök csak olyan helyre megyek ahol van DIGI 1000-es net.

Most felújítva többért el lehet adni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hogyne lenne más lehetőséged???!!? Költözz el, olyan helyre ahol van DIGI 1000/1000-es optika 3k-ért.NEM kötekedésképpen írom.
-
Cs1csó
titán
válasz
kiskeni
üzenetére
Nyugi van! Mindenütt ez - is - megy. Egy csomó NONAME "helyi" cég nyerhetett és nyertek is. Olyan cégek amik még egy rendes honlapot sem tudnak üzemeltetni. Ez van.
Nálunk az egy faluval arrébb lévő eddig CSAK mikrohullámú netet terjesztő cég nyerte melynek a központja egy klasszikus "Kádár-kocka" családi ház. A 3 település együtt jelent vagy 30 ezer embert.
-
Cs1csó
titán
Megjegyzem még csodálkozik a kormány, hogy üresedik ki a vidék és az emberek húzódnak a nagyobb városokba vagy kitántorognak külföldre:
- nincs munkahely, vagy ha van nem fizetnek rendes bért
- nincs megfelelő bolt - pl. Auchan, Lidl, Tesco csak a kicsi és drága boltok, gyér kínálattal
- nincs bölcsőde, óvoda, iskola (ha van akkor egy bizonyos néppel van tele)
- nincs mozi, színház, minőségi fürdőSEMMI sincs.
Már írtam ide nálunk van SZÉP program OPTIKÁVAL de nem DIGI színvonal: "1Gbit 3k-ért) hanem ennek csak a töredéke 7k-tól.
-
Cs1csó
titán
válasz
grabber
üzenetére
lemaradtam!!Ezt írd már le pontosan!! Tehát adott egy tavaly ősszel 2 év hűséggel meghosszabbított TRÉKOM szerződés - IPTV, vezetékes telefon, ADSL - amiből még van hátra kb. 13 hónap.
DE már elérhető a SZIP programos optika. Tehát, hogy ne kelljen még várni 13 hónapot és lemondaná akkor ennek mennyi költsége lenne, hogy tudom kiszámolni?
EZT találtam: [link]
Ha jól értem erre az esetre ez vonatkozik:
"a határozott időtartamú szerződésre biztosított hűségkedvezmény esetén: a szerződés megszűnéséig igénybe vett havi díjkedvezménytől"
(régi bekötés az első pont kilőve, és nincs új eszköz ezért az utolsó is kilőve)
Ebből azt szűröm le, hogy: ha idáig letelt a hűségidőből 11 hónap és most megszüntetésre, felmondásra kerül akkor a fizetendő költség az eltelt 11 hónap alatt felhasznált kedvezmény összege?
-
Cs1csó
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ez az amit mérlegelni kell DE:
- hűségidővel soha nem kötünk be tcom-ot meg upc-t meg bármit ha BIZTOS hogy záros határidőn belül lesz DIGI
- de ha a mostani net nagyon tré és igény van a jobbra és van rá lehetőség akkor hűség nélküli variáció, amúgy nem rossz az 5k bekötési költség.
Nálunk - valami sufni cég - 20k-s bekötési költséggel riogat ha nincs hűség, megosztottam ezt már korábban is itt és nem is én vettem észre - nem vagyok nagy matekos
- hanem más:A szolgáltatás kiépítésének költsége bruttó 25.000 Ft, melyből 1 év határozott idő vállalása esetén bruttó 17.000 Ft kedvezményt biztosít a Szolgáltató, így az első vételi hely kiépítése bruttó 7000 Ft.

-
Cs1csó
titán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
NEM
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cs1csó
titán
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Sajnos még erre is rá tudok tromfolni, egy történettel ami itt is le lett írva:
Utca egyik oldalán - sima utca tehát nem 8 sávos stb. - 3k-ért gigabietes digi net - a másik oldalon 6-8k-ért 10-20Mbit. Mikor az 1080p-s rip a magról 6 óra alatt jön le az ablakon kinézve a túloldalon ez a folyamat pedig kb. 3 perc lenne.

-
Cs1csó
titán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
- van más opció, mert ha nincs akkor nincs mese oda kell menni
- esetleg ha van DIGI előfizetésetek most nagyon kedvező 50G/1000Ft persze hogy meddig és hogy az kérdés és csak lefedettségi területen és kell lenni valamilyen DIGI előfizunak pl. egy műholdnak.
- ha ez valami mikro izé akkor a jó rálátás nagyon fontos, vagy valami jelerősítő, jelfogó -
Cs1csó
titán
Az internet a villany és a víz szolgáltatás után a 3. legfontosabb, sőt sokaknál a többit is megelőzné csak ugye a számítógép működéséhez áram kell, a router működéséhez is, vizet pedig lehet venni palackban.

Ahol nincs alternatíva, ott a felháborodáson kívül mást nem tudsz tenni.
-
Cs1csó
titán
"szinkron" 1Gbps na ez az a szókapcsolat amire kb. agyérgörcsöt tudnék kapni:

Pont neked írtam válaszban korábban: [link]
EZ olyan mint ha a MÁV azzal reklámozna egy új szakaszt - felújítottat - hogy 200km/h-val is közlekedhetnek a szerelvények eközben 100km/h-nál még SOHA nem ment többel.

-
Cs1csó
titán
Na igen a "szinkronos" netben én is bíztam. A reklám szövegben benne is van (csak tudnám miért?)
Fiber To The Home, vagyis üvegszál az otthonig. Ez annyit jelent, hogy az optikai kábelt az előfizető otthonába viszi a szolgáltató. A G-PON az előfizetőhöz egyetlen üvegszálon keresztül jut el, ellentétben a korábbi technológiákkal, ahol a feltöltési és a letöltési iránynak külön-külön fényvezetőszálra volt szüksége.
Ennek a technológiának a segítségével a felfelé és a lefelé iránynak más a hullámhossza, így tudnak kommunikálni egy időben anélkül, hogy zavarnák egymás működését. Számos előnye között említhetjük a korábbi technológiákhoz képest nagyságrendekkel nagyobb sávszélességet, a közel szimmetrikus fel és letöltési sebességet, az időtálló, jóval kevesebb meghibásodásra hajlamos hálózatot.
Eközben amit TÉNYLEGESEN ajánlanak:
Csomag neve Sávszélesség (le/fel) Bruttó havidíj 1 év határozott
idejű szerződés esetén
Digitális Jólét Alapcsomag 5,15/2,05 Mbps 3.000 Ft
Megrendelem
Net S 30/7 Mbps 3.690 Ft
Megrendelem
Net M 50/10 Mbps 4.590 Ft
Megrendelem
Net L 100/20 Mbps 6.290 Ft
MegrendelemCsak tudnám itt hol a GIGABIT és a le- és feltöltési sebesség szinkrona??

-
Cs1csó
titán
A PING lehetne jobb. Szinte szinkronban van a le- és feltöltési sebesség.
Kipróbálhatnád pl. CloudFlare DNS-el:[link]
Cloudflare built 1.1.1.1 to be the "fastest DNS service in the world" and will never log your IP address, never sell your data, and never use your data to target ads.
Primary DNS: 1.1.1.1
Secondary DNS: 1.0.0.1They also have IPv6 public DNS servers:
Primary DNS: 2606:4700:4700::1111
Secondary DNS: 2606:4700:4700::1001Vezérlőpult - Hálózati megosztási központ - adapter - tulajdonságok - ipv4 és ipv6
-
Cs1csó
titán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Értem, mindenképpen egy érdeklődő levél a DIGI-nek - pontosan add meg a címet amire a kérdésed vonatkozik, ennek fényében tudod majd, hogy érdemes e FLIP-re váltani.
Pl. a DIGI még semmit sem ígér akkor váltasz FLIP-re - mondjuk max 1 évet aláírsz többet semmiképp - persze utána kell járni, hogy a bekötésnek van e külön költsége mert ha az magas akkor lehet nem éri meg arra az egy évre sem váltani hiszen a bekötési költség elviheti akár a féléves árelőnyt is.
-
Cs1csó
titán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Erről a DIGI tudja a legtöbbet, de valószínű, hogy csak egy sablon üzenetet kapsz tőlük, hogy folyamatban van meg tervezik meg hasonlók. Amint lesz megtudod.
Miért kérdezed mozgolódni látod a DIGI szerelőit vagy már optikát is húztak ki vagy mi alapján?
Ha ott tervez valamit a DIGI az elkövetkező pár évben arról tudnak majd tájékoztatni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Korábban is írtam, nem érdemes várni, érjen meglepetésként ha egyszer kopogtatnak az ajánlattal, hogy "helló itt vagyunk!" jellemzően soha-sehol-senki sem tud biztosat. "lehet csak 2020-ba" elég tág értelmezés.
-
Cs1csó
titán
válasz
Gyula84
üzenetére

Nálunk sem lehet ok panaszra: 30/7 Mbps 3.890 Ft vagy 50/10 Mbps 4.890 Ft és 100/20 Mbps 6.690 Ft
ÉS EZT OPTIKAI GPON!!!!!!
Gigabit Passive Optical Network, azaz GPON. Úgy is mondhatnánk, hogy Internet fénysebességgel.
Fiber To The Home, vagyis üvegszál az otthonig. Ez annyit jelent, hogy az optikai kábelt az előfizető otthonába viszi a szolgáltató. A G-PON az előfizetőhöz egyetlen üvegszálon keresztül jut el, ellentétben a korábbi technológiákkal, ahol a feltöltési és a letöltési iránynak külön-külön fényvezetőszálra volt szüksége.
Ennek a technológiának a segítségével a felfelé és a lefelé iránynak más a hullámhossza, így tudnak kommunikálni egy időben anélkül, hogy zavarnák egymás működését. Számos előnye között említhetjük a korábbi technológiákhoz képest nagyságrendekkel nagyobb sávszélességet, a közel szimmetrikus fel és letöltési sebességet, az időtálló, jóval kevesebb meghibásodásra hajlamos hálózatot.
Mikor ezt olvastam azt gondoltam, hogy Gigabit le/föl 3-4k-ért, hát nem.
-
Cs1csó
titán
válasz
madagaszkar
üzenetére
4700 Ft??
(az jó hogy bruttó majd elszámolod költségként leírod az adóból
) -
Cs1csó
titán
válasz
placebo2018
üzenetére
ÁH már értem, na igen nekem is 8/1-es van.
-
Cs1csó
titán
válasz
placebo2018
üzenetére
Ezt, hogy érted?
-
Cs1csó
titán
válasz
draco31
üzenetére

Tegyük fel - kerekítek - 4k-ért 3x olyan netet adnak mint ami most van a fórumtársnak, de ugye mivel a tévé teleofon stb. a kutyának sem kell ezért CSAK interntet akarna és úgy lehet 6-7k lesz a vége. Ezt kell mérlegelni.
Tehát a kérdés hogy CSOMAGBAN mennyi és magában mennyi a net. Mert ha mondjuk tévével 6k de tévé nélkül 7k akkor jöhet a tévé max nem köti be az ember, se a telefont sokan csinálják így mert a csomagakciók annyira jók.
-
Cs1csó
titán
válasz
madagaszkar
üzenetére
Május 1-jétől él ez az egész tehát 3 hete de még MÓDÓSÍTÁS alatt az oldal tehát kb. SEMMIT sem lehet megtudni - a fentiekből amit írtam - nevetségesek. Jó az a 100Mbit.
-
Cs1csó
titán
válasz
madagaszkar
üzenetére
Te jó ég ez a szórólap, igazi retró!
Mit mondjak elég gusztustalan ez a szórólap. Legalábbis ha új ügyfeleket akarnak:
1. a csillag az árak mellett utal a kiegészítésre ami alul meg is található tehát akkor kapod ennyiért ha tévére is előfizetsz
2. nincs ott az ára annak, hogy tévészolgáltatással együtt - az a MAX csomag - mennyi??
3. tévé nélkül a net nem 3675 Ft, DE AKKOR MENNYI??Megnéztem a honlapjukat, egy nagy rakás LÓ potyadék!
Most akkor kábel vagy rádiós vagy optika a kábel vagy nem ? Nem találtam díjtáblázatot sem.
NE válts majd kérdezd meg azokat akikhez bevezették, hogy mit produkálnak.
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére

-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem teljesen értelek, FELTÖLTÉSNEK elegendő lehet a 10Mbt, letöltésre, főleg nagy méretű játékokhoz azért nem árt 100Mbit feletti sebesség.
-
Cs1csó
titán
válasz
Gyula84
üzenetére
Számomra ez az egész bosszantó-rejtély-felfoghatatlan kategória. Elvileg már lement a SZIP program, elvileg optikára írták ki ami gigabitet is tud simán erre sok helyen kiszúrják az ember szemét a törvényi minimummal a 30Mbit-tel vagy ahogy írod még annyival sem elvileg az ilyen pár Mbit netete nevezik: "Digitális Jólét Alapcsomag"-nak.
-
Cs1csó
titán
Az a 10 elég kevés sajnos, de odafigyeléssel elég lehet:
- először is kérdés hogy a PING érték milyen lesz (10 vagy az alatti érték király)
- ha torrentezel akkor a feltöltési sebességet redukáld le pár Mbit-re. (a kötelező seed idő telik némi torrent is visszatöltődik de a sávszéledet nem öli meg a kapcsolatok számát is érdemes korlátozni. mind a feltöltés és a letöltésre is hatással van fölösleges a túl sok kapcsolat a bittorrent topikban tudnak segíteni) -
Cs1csó
titán
Remélem kapsz valakitől infót de akkor nincs mese, elő kell fizetni és majd kiderül, ha lenne minimális konkurencia azt mondanám határozott időt ne köss de mivel nincs alternatíva és nem akarsz onnan maholnap elköltözni én már a kezdésnél aláírnék 1 évet, ha ezzel olcsóbb a bekötés stb.
-
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
Ezt teljesen megértem, ezért írtam a példát a telefont pl. be sem dugnám papíron lenne mert úgy olcsóbb. Sajnos ez a csomagban dolog a mániájuk. A lényeg, minden variációra kérdezz rá.
Azért adják olcsóbban mert ha MÉGIS telefonálsz akkor abból is jöhet a pénz legalábbis ebben bíznak. Megjegyzem nekem sem hiányzik a vezetékes telefon emlékszem mikor megcsörrent mindenki sasolt kit hívnak, de mióta mindenkinek van mobilja nem kell ilyesmi akié csörög azt keresik az veszi fel és kész.
-
Cs1csó
titán
válasz
placebo2018
üzenetére

-
Cs1csó
titán
válasz
djzotya1983
üzenetére
Egyetértek, de a 4K stream még odébb van szerintem 5-10 év minimum már annak örülnék ha minden normál tévé csatorna FHD meglenne.
-
Cs1csó
titán
válasz
Túzok22
üzenetére
az árukereső oldalon a TOP 1 router is tudja az 1000Mbit-et: TP-Link Archer C1200 AC1200 Router 15k-ért. -
Cs1csó
titán
Bakker ez eszembe sem jutott!!
Mármint arra gondolsz, hogy előfizetek egy ilyen bazi erős netre majd kültéri UTP kábellel átviszem még vagy 2-3-4 szomszédnak akik töredék áron jutnak nethez (mondjuk havi 1-2k-ért) nekem meg akár ingyenbe is lehet ha a 2-3-4 embertől bejött havi pénz fedezi az internet havidíját.
Erre gondoltál?
-
Cs1csó
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most őszintén, 1Gbit körüli letöltési sebességnek is mi értelme? Hol tudod kihasználni? A kedvenc oldaladról az 50GB-os film 10 perc vagy 20 perc alatt jön le nem mindegy? 300-500Mbit-el tökéletesen ellennék. feltöltésnek pedig mondjuk 50-100Mbit.
Az 1 Gigabit-nek akkor van értelme, ha egy nagy család esetén, vagy albérlet stb. ahol van legalább 4-6 gép és azokon keményen tolnak mindent de ott is inkább a router minősége a kérdéses, megfelelően ossza ki a sávszélt a különböző programoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországon elsőként: ÖRÖK GARANCIÁS iPhone kijelzőcsere
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB+Gyári használt Wireless Headset
- Szép állapotú PlayStation 5 DualSense Edge
- RGH-ás Slim Fekete Xbox360 500Gb+1db joy+Kinect+Játékok!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4080 12gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BÁR azért ha egy család 4-5 tagja aktív a neten volt aki írta: gyerekek online játék, torrent, anyuka stream, apuka stream. Fejenként 100Mbit jelenleg elegendő ha jó a router és bírja és jó a PING érték.
hogyne lenne más lehetőséged???!!? Költözz el, olyan helyre ahol van DIGI 1000/1000-es optika 3k-ért.