Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz
Digger #30421 üzenetére
Nem vezet anomáliához, hogy a GlobalDev másik fiókkal lett telepítve?.
> Nem.Mi a menete annak, hogy a gyereknek is létrehozzak egy Mi fiókot és hogy kell beállítani?
> Itt tudsz regisztrálni.
> Ha nem tudod, hogy pontosan mit szeretnél beállítani, akkor mindent hagyj alapértelmezetten.Fóliát akarok rendelni hozzá és nem akarom elszúrni a típusát! Ez a Kenzo típus?
> Jelenleg a "kenzo" típus topikjában vagy.
> A telefon névjegyénél tudod megnézni a specifikációdat, illetve ha megvan még a doboza, akkor azon rajta van a modell száma. -
bozarjoska
őstag
válasz
Digger #24234 üzenetére
/system/media/audio, de nem biztos. Amúgy itt vannak a miui 7 hangok, lehet ugyanaz.
-
Moki2
aktív tag
válasz
Digger #22976 üzenetére
Nem , frissítés után zár le és fexik ki tőle a telefon , bár nekem volt olyan hogy vígan ment csak a régi TWRP-t mikor cserélni akartam ZCX-re ránéztem BL-re adb-ben és azt mondta zárt. És valóban kelett az unlock.Ráadásul EU romnál menüből meg se tudod nézni a bl állapotát.A mentéseket meg SD kártyára kell rakni és fastboot flash esetén is megmarad.
-
válasz
Digger #21124 üzenetére
ha ezt látod amit írtál => COM10 porton megjelenik a Qualcommos eszköz ebben az állapotban indítsd el a MiFlash -t(mert ekkor EDL be van a teló) és nyomj a refresh gombra ra a progiban is megjelenik a com10.en a teló akkor mehet fel a Fastboot rom és minden rendben lesz!
-
dacsa
senior tag
válasz
Digger #21124 üzenetére
Ha nem megy a twrp akkor csak a fastboot romot tudsz felrakni ahhoz meg kell, hogy jól működő adb drivered legyen! Illetve ha eltudod küldni a telót edl módba akkor ne habozz romolj, de amit írtál abból nekem az jön le, hogy az nem megy. Egy heti frissel nem lehet a telót téglásítani!
#21125: Jah de adb-n keresztül kell elküldeni a telót edl módba.
-
zeno79
őstag
válasz
Digger #21085 üzenetére
Sajnos sehogy, nincs megoldás egyelőre! Folyamatosan, egyre többünktől veszik el a nyitási jogot, és nem lehet újat kérni. Én voltam itt az első, ma már vagy tízen vagyunk legalább, innen. Több hete levelezgetünk supermoderatorokkal meg mittudoménkikkel, de még senki nem kapott újra engedélyt. A hivatalos angol fórum is tele van ilyen kérelmekkel, de semmi.
Sajnos addig így kell használjuk a telót. -
Digger
senior tag
válasz
Digger #21054 üzenetére
Na jól nézek ki, elkiabáltam, nekem is visszazárt!
Ráadásul hétfőn égetően szükségem lenne rá, ill. a Wazzera, mert többszáz kilométeres út vár rám!
Most keresgélem, hogy is kértem anno a nyitáyengedélyt.
Remélem hamar megjön és nem kell megvárni a hétfőt az engedélyre!Remélem nem kell újra belaknom a telefont, mert magamhoz nyúlok!
-
Hokitojas85
tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Digger #14663 üzenetére
Nálam jobban nem tudja senki, de fogalmam sincs minek írtad le... én arról írtam hogy az angol oldalon sok "Thanks a lot" a kínai oldalon meg sok "非常感谢" hozzászólást írtam, hogy a pontokat gyűjtsem. Csak tudom mit rakok ki a kínai oldara hozzászólásként. Mindegy. Köszönöm a fordítást...
-
Gekko0110
csendes újonc
-
littlemole
őstag
válasz
Digger #13448 üzenetére
Átraktam a laptopra és azzal minden gond nélkül ment. Meg kipróbáltam egy másik porton is a desktopon de ott ugyanazt a hibát írta.
Végül felment a global rom. Átraktam mindent a régi telóról a Mi Mover el. Szuper kis progi. ujjlenyomatolvasó is jól működik.
Viszont amiért most nagyon összeráncoltam a homlokom hogy a wifi jel gyakran gyengébb mint a régebbi telón (Mi3).
Ez még nem is lenne akkora baj, de a program amit használok netes telefonálásra ( Mobile Voip) nagyon rossz,használhatatlan vonalat produkál. Én hallom a másik felet de engem recsegve vagy sehogy sem hallanak.Másik amit nem értek hogy ebből a ROM ból miért hagyták ki Írországot meg Nagy Britanniát. Minden más istenhátamögötti hely benne van de ez a kettő nincs.
A többi ROM változatban van változtatás a wifi jel erősítésében? Bár még a mobilneten is csak 5Mbps ot tudtam elérni letöltésnél feltöltésnél meg csak 0.65mbps. Wifin meg 9Mbps és 6Mbps. De ennyinek bőven elégnek kellene lennie. És mégis recseg érthetetlen a hang.
Úgyhogy tovább kell próbálkoznom valami másik fajta ROM mal.
Van valakinek tapasztalata ezekről? -
-
Tsubee
csendes tag
válasz
Digger #13100 üzenetére
Például arra mi lehet a magyarázat hogy egyszer sikerült kinyitni a bootloadert és volt rajta TWRP recovery. Azzal miért nem mentek fel például a magyar romok? Az egyiknél 7-es hibát írt "signal 7", a másikra "11". Vagy valamelyiknél a mount menüpontban le kell tiltani valami mtp módot?
-
Digger
senior tag
válasz
Digger #12078 üzenetére
Amikor én szenvedtem vele, azért nem akart jó lenni, mert nem volt kikapcsolva a windows driver aláírásnak figyelése! Én nem a Criminal017 leírásában levő linken csináltam ezt meg, hanem parancssorban kiadott utasítással kapcsoltam ki. Most nem tudom neked linkelni, de meg fogod találni!
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
Digger #11970 üzenetére
TWRP+root-al meg kéne kapnom az OTA frissítéseket? Legelső MIUI 8 óta csak úgy tudom a frisebb verziót feltenni, hogy letöltöm az egész ~1,2GB-os recovery ROM-ot, majd megetetem az update-errel, de akkor is kiírja, hogy nem sikerült a frissítés, persze updaterben az új verziószám jelenik meg.
-
-
J.Cs.
tag
Ezt már én is szóvá tettem kb egy hónapja, szerintem is össze folyik minden, és aki most érkezik az azt se tudja mi merre, s melyik leírásnak hol a vége, s honnan opcionális már a dolog. Nem kötekedés képpen mondom, de érdemes példát venni a Mi5 leírásról, későbbi de mégis érthetőbb.
-
Milyen rendszer van most rajta? Webshop kókány? Azzal nem fogsz tudni nyitni.
- Nyitni csak china devvel vagy global devvel tudsz (jó, voltak esetleg akiknek sikerült stabillal, de ez nem számottevő)
- A "Flash (unbrick) zárt bootloadernél" rész fog kelleni neked, töltsd le a FASTBOOT ROM-ot innen: [link] és kövesd a leírást. Ekkor global stabil lesz a telefonodon, amit később az updater appból tudsz 'frissíteni' global dev-re, amivel mennie kell a bootloader nyitásnak. Global dev-re való frissítés úgy megy, h innen leszeded a developer ROM-ot (Full ROM Pack) és a letöltött zip-et úgy ahogy van bemásolod a belső tárhely downloaded_rom mappájába és az updater appból a pontpontpont-> choose update packageMost rajta van a global dev a telefonodon és a MiFlashUnlock programmal lehet próbálkozni a nyitással. Előzetesen belépsz gépen és telefonon is az i.mi.com-ba, megnézed, hogy látod e aktív eszközként a telefont (és semmi mást), bekapcsolod telefonon a find my device-t. [link]
-
stingy2
senior tag
úgy tűnik, a 46 évemmel suhancnak számítok itt, pedig azt hittem...
szóval fastboot romot innen:[link]
csak válaszd ki a telódnak és ízlésednek megfelelőt.
global dev-et nem lehet miflash-el felrakni. először fel kell flashelni a global stable-t miflash-el, majd utána azonnal updaterből feltenni a developert.
nem olyan bonyolult ez, nekem ez az első okostelóm, és még egyszer sem sikerült hibázni a romolásnál, pedig mikor én csináltam, még csak az angol(Muz_paray féle) leírás volt, Criminal mester csak később fordította magyarra.azzal már tényleg gyerekjáték -
Global stable alól sokaknak nem sikerült nyitni, érdemesebb global developer alól, amit a meglévő global stable-re lehet rátenni Updater alkalmazásból, zip kiterjesztésű fájl és en.miui.com-on asszem full romként hivatkoznak rá (letöltő oldalon kapásból ez fogad).
Lehet valami webshopos ROM-od van, amiben letiltották az Updatert, hogy ne okozzon vele problémát a user. Ebben az esetben valóban a MiFlash a járható út hivatalos ROM-ok telepítésére (global stable, china stable és developer), ehhez fastboot image kell, ami tgz kiterjesztésű, ezt ki kell csomagolni mondjuk C: meghajtó gyökerébe valami egyszerű nevű mappába (rövid, csak kis angol nyelvben is előforduló karakterekkel), ha minden jól megy lesz benne néhány bat kiterjesztésű fájl illetve egy images mappa. Ezután a telefont EDL módba kell tenni (adb reboot edl), a pirosan villogó LED jelzi ezt, majd mehet a flashelés MiFlash-sel.
-
-
ricsi0307
senior tag
Az SD-re tedd. Nekem a memóriakártyán van egy külön mappa amiben minden romolgatáshoz szükséges dolog szépen elrendezve megtalálható így biztos nem keveredik el. Egyébként nem is értem ezt a másold fel a telefonra utasítást, mert friss telepítésnél egy factory reset az első, az meg mindent kipucol így nem lesz mit feltenned. Kivéve updatenél, ott ugye megmarad minden.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Én is feszegettem régebben a kérdést de azt mondták hogy sajnos nem lehet ezen a telón megvalósítani... bár sokan örülnének ha nem 2 és fél vagy 3 órát kellene tölteni a telót de valamit valamiért így is azért másfél naponta kell töltenem ami azért nem rossz egy androidtól...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest