Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
Siriusb #30426 üzenetére
Tisztelt Urak,
aláírásomban szereplő teló és rom, + root.
-WIFI nem állítható be, hogy képernyő kikapcsoláskor wifi kikapcsol?
(alap rom-ban, mert segédprogrammal gondolom lehet pld E ROBOT...)-RÉGIÓ: csak Kína választható. át lehet/kell/ érdemes állítani? csak segédprogram jut eszembe valami change region root...
mik a legfontosabb energiatakarékossági beállítások? VolTE kikapcsolásán és a "keresés mindig elérhetőn" kívül? (fejlesztőiben az ablakanimációk esetleg, de az sztem nem sok energiába kerül, vagy? )
valaki volt olyan kalandvágyó hogy ROOT-tal a romból kiszedett MI, MIUI, MI CLOUD, egyéb cuccokat, és nem állt fejre a teló?
köszi ha lenne ezekre valakinek konstruktív HSZ.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Siriusb #30397 üzenetére
Haverom egy ilyen NOHON For Xiaomi BM46 -os aksit vett:
Megvan vele elégedve, 1 napról 2 napra nőtt az aksi ideje.
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #30266 üzenetére
Bootloader is rendben van:
% fastboot oem device-info :(
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: true
(bootloader) Device critical unlocked: true
(bootloader) Charger screen enabled: true
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.007s]
Finished. Total time: 0.009s
Basszus, rakhatom újra, más ötletem nincs.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #30205 üzenetére
Közben kifutottam az időből...az az érdekes,hogy az ujjlenyomat megmaradt - fel is ismeri - ,azonban kód már nem kell. Ez így elég kifacsart megoldás,mert egy powerrel is bejutsz a zárképernyőre,onnan meg felfelé húzással a rendszerbe. Egyébként a cikkben felsoroltak közül nekem csak a "locksettings.db" volt az adott helyen,tehát csak azt tudtam törölni. Valami csak nem stimmel itt,kérem...
-
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #30133 üzenetére
Najah,igaz lehet,de nem is volt ennyi ideje
Nyáron,míg dolog volt,nem abajgattam a telót,de most ippen ráérek,hát próbálgatok dolgokat...Meg aztán meglepően sok és sokféle cucc van a készülékre még mindig.
Ja,a 8.11.22-ben egészen elfogadható a kamera is. Üzemidő meg Agni-s,mert azonnal rátettem a 13-ast. -
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #30113 üzenetére
NE próbáld ki....az,hogy a hívásrögzítés továbbra sem megy semmilyen módon,egy dolog,viszont akadozik sok helyen,valami nem stimmel ennél a verziónál. Tiszta telepítésről beszélünk természetesen.Ma már másodszor vissza a LiquidRemix 8.1
....merthogy a LOS16 sérült fájlra hivatkozva nem települt..
-
Lacopapi
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #30074 üzenetére
Testreszabhatóság ugyanolyan,wifi,GPS rendben. Akku rendben (eddig). Gyors töltés van. Kamera cserélendő,de nem rossz,jobb,mint a MIUI. API2 alapból benne van. Advanced power jelen. Nincs zenelejátszó - gondolom a nano Gapps miatt -,de ez nem gond. Minden működik (MyTelenor persze,hogy nem).
Telepítések gyorsan lefutnak.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #30069 üzenetére
Ebben a GPS korrekt,a BT-t még mindig nem tudom ellenőrizni,egyébként eddig jól szalad ,meglepően sok beállítási lehetőséget meghagytak (lényegesen több,mint a natúr Pie). Egyetlen gond,de ezt ellenőriznem kell,illetve kell némi idő,az akkuhasználat kissé erőteljesnek tűnik...
Persze,a MyTelenor továbbra sem - ebben sem - ,működik,de ezen most túllépek,még így is bőven jobb,mint a MIUI...pedig azt hogy szerettem..
patkányevő...az enyémet a XVII.ker.-ben csórták el,remélem nem ott vetted.. -
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #30057 üzenetére
Felraktam a 8.11.8-as (xiaomi.eu) MIUI-t,most éppen küzdünk egymással
Ennek nem valami jó az üzemideje,így az Agni alapvető ide. Egyébként hibába még nem ütköztem,kellően gyors is,nincs vele gond....egyelőre. Érdekes,hogy megmaradt még mindig a hívásrögzítés lehetősége.
-
ktommy91
addikt
válasz
Siriusb #30052 üzenetére
Ha elég a LOS, akkor még bele sem kell tanulni, mert azt frissítik és egy óvodás is lefordítja.(akinek van 4 magja 8GB RAM-ja meg 250GB szabad helye)(egyébként meg a biztonsági frissítés annyit ér, mint halottnak a beöntés szóval ha egy ROM jó, nem lassul be akkor felesleges variálni)
-
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #30048 üzenetére
Nem gondolom, hogy foglalkoznak még a 8.1-es Liquid-del,08.09.-i az utolsó,08.05.-ös biztonsági csomaggal.... úgy tűnik, már mindenki továbbállt a Pie-ra. Kár,mert a 9-es verziója ennek a romnak ugyanolyan vacak,mint a többiek.
Nougatos MIUI azt hiszem,az Epic volt, nekem nagyon bejött,de mintha azzal is leálltak volna, bár mostanában nem néztem rá. -
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #30045 üzenetére
Gyanús, hogy igaz lesz Lacopapi kartárs azon állítása, hogy az Oreo kiforrott. Úgy tűnik, Bluetooth-t tényleg megoldották, illetve a többi dolog, amit kipróbáltam, szintén ment. Valószínűleg belakom most ezt a Havoc 8.1-est, bár hátrány, hogy nem jön rá már frissítés.
Megvárom, amíg a Pie is ilyen szintre jut, s elképzelhető, akkor sem váltok át. -
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #30025 üzenetére
Akku szempontból én nem tapasztaltam releváns különbséget és mint írtam,az Oreo jelenleg még mindig inkább testreszabható,mint a Pie - már ,ha valakinek ilyen igénye lenne. A Syberia egyszer volt fenn nálam,igazából ezek között a 9-es romok között nincs egetverő különbség,talán a motorház alatt vannak lényegi eltérések,azt nem tudom. Úgy emlékszem,nem lehet eltüntetni a keresősávot,ez meg engem idegesít,nem tehetek róla.
Úgy vettem észre egyébként,hogy a Pie romok közül a frissebbek már kinőtték a gyerekbetegségeket,gyakorlatilag bármelyiket lehet használni,a felület csaknem ugyanaz, a megbízhatóság dettó...valamiért leragadtam az Arrow-nál,ennek mindkét verziója jó.
Szóval azt mondom,ki kell próbálni és úgy dönteni. Sajnos van néhány dolog,ami Pie-on nem megy (MyTelenor),így nekem ez kilőve,marad az Oreo.Sok sikert
Egyébként Oreo alá ott az Agni,azzal az akku szuper... -
pvt.peter
őstag
válasz
Siriusb #30019 üzenetére
Elmeletileg minden engedely megvan adva, mind MIUI, alkalmazas, illetve Dropbox oldalon, megsem megy.
De mindegy is, inkabb felraktam a FolderSyncet
Regen vacillaltam rajta hogy felrakom, de vegul nem lett belole semmi se, ugyanis Dropboxon kivul mashonnet/mashova nem szinkronizalok telon, erre pedig a Dropsync is megfelelt (eddig). -
pvt.peter
őstag
válasz
Siriusb #30016 üzenetére
Koszi a valaszt.
Tuzfalon?
Telon van a Call Recorder, bevan allitva es osszevan kapcsolva Dropboxszal, ennek ellenere a felvett hivasok nem jelennek meg a Dropboxomban csak egy /Apps/Auto Call Recorder mappa jelenik meg tartalom nelkul.
Mellesleg minden mast normalisan szinkronizal a Dropbox. -
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #29979 üzenetére
Nyugodtan felteheted,minden működik, sima 3.2.1.-es TWRP -m van azzal telepítettem gond nélkül,mindjárt SU-el . A képernyőzáron mindent jelez - én ugyan nem használom,de most próbáltam -, hívás,sms,messenger szöveggel,hívó fél név,telszám,nem tudom mi kellene még. A rom nagyon jó,semmi gond vele,akku is átlagos.
Csak ajánlani tudom.
Savageboy....az első indítás piszok lassú. -
Lacopapi
addikt
válasz
Siriusb #29890 üzenetére
Nincs olyanom,bocsi,nem tudom.
S73V3 ...véleményem szerint még egy dolgot megpróbálhatsz - nekem anno sikerült -, kapd szét óvatosan a telót (videok vannak a szétszerelésről), és kösd le az akksit egy-két percre. Utána vissza az egész. Az ujjlenyomatos csatira nagyon figyelj,más gond ott nem lehet,az akksit könnyű lekötni,nézz meg egy akkucserés videót. Sok sikert ! Persze ez a végső, ha folyamatosan nyomod a bekapcs. gombot akkor sincs semmi ?
-
Siriusb
veterán
-
Bóti
senior tag
válasz
Siriusb #29812 üzenetére
Jaja. Eléggé.. 😨
Bár én most megtaláltam a számításaim.Resurrection Remix by MOVZX 5.8.5 - Nougat 7.1.2
Radon 6.3
OpenGapps - pico
Magisk 16.4
Shox audio mod 3.1
Viper4android 1.7
Firmware: 7.12.8A ROM-ban alapból benne van a kernel adiutor, amivel tweakeltem egy picit..
CPU UV-UC - relaxed governor a kis magoknak
GPU UV-UC - adreno idler on
Plusz még egyéb nyalánkságok.
A telefon hűvös, még Darkness Rises mellett is csak langyosodik, az pedig, hogy 1h 33m SOT, amiből 20m Darkness Rises volt, ami zabálja az akksit, és így vagyok 75%-on, igazán impozáns.
Mindezt mobilnettel.
Emellé 0,5%/h az idle merülés úgy, hogy FB, FB Messenger, meg minden szar fent van.
Szerintem ez marad a telefon nyugdíjazásáig. -
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #29799 üzenetére
Nos, Liquid majd két nap alatt 30%-ra ment le teljes feltöltöttségről 6,5 óra képernyő idővel:
Egy-két apróságot találtam eddig hiba gyanánt, pl. akku csík a beállított színét elfelejti, ha újra bemegyek abba a menüpontba. Szívja az ember a fogát, de azért túlteszem magam rajta.
Bluetooth-t még nem próbáltam, pedig az egy fontos tényező, de sort kerítek arra is.
Egy kis lag néha előfordul, de ez a xiaomi.eu-nál is előjött.Azt kell mondjam, nem számítottam arra, hogy ilyen jó lesz ez a ROM. Gyári kernellel megy, nem piszkáltam semmit.
-
duo
addikt
válasz
Siriusb #29786 üzenetére
szokásos oreo nyűgök. merülés, térerő. az új pixel xperinece viszont jó volt eléggé, csak nagyon fapad, semmilyen lockscreen double tap to sleep meg semmi sem tüntethető el a statuszbarról amit nem akarsz, nincs lefelé fordító némítás/szundi stb.
az a recoveryt nem vágom
-
duo
addikt
-
-
madrac
senior tag
válasz
Siriusb #28840 üzenetére
En regebbi, 7.1.2 alapu NOS-t hasznalok, mostmar uj Agni kernellel, de nalam is gyakran elhasalt allandoan az alkalmazasok szeles kore. Viszont ugy tunik egyelore, hogy ezeket a minminguard xposed modul okozta, mert letiltasa utan meg 1x se fordult elo.
Amugy akinek gyorsan merul a teloja az megnezhetne, hogy kikapcsolt kijelzonel is halvanyan villog-e fent a kozelsegerzekelo piros fenye. Nalam azt hiszem a Viber okozta.
Kiprobalnam en is az eu-s miui-t, hogy mit tud jelenleg, de felek nagy visszalepes lenne gyorsasagban, rendszer folyamatossagban, multi taskingban, mint a custom romok, es utalom mindig ujra belakni a rendszert. -
zeno79
őstag
-
zeno79
őstag
válasz
Siriusb #28816 üzenetére
Azért jó lenne, ha valaki nálam okosabb igazolná ezen feltevésemet. Mobiljel-és térerő ügyben emitt-amott olvasok hasonló hozzászólásokat, miszerint jobb miui után telepíteni firmware nélkül a custom romot. Hogy GPS-ügyben is számít-e
???
(én már nem akarok senkire semmit "rábeszélni", ahogy látom ahány telefon annyi eset)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest