Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alert89
tag
válasz
Savageboy #29960 üzenetére
Végül MiPCSuite-al sikerült v8.5.4.0 (MHOCNED) ROM-ra (kínai stabil) felfrissíteni, de innen tovább már nem frissít, azt mondja ez a legfrisebb. Érdekes számozású ROM ez is, mert googlen nem is nagyon van rá találat!
Most töltöm a legújabb stabil globalt, remélem fel tudom rá rakni.
A bootloader még mindig locked, most már van olyan menü, hogy Mi Unlock status, de ha össze akarom kapcsolni az accountot és eszközt, a 86006 errort dobja ki. Valami ötlet?
-
Lacopapi
addikt
válasz
Savageboy #29984 üzenetére
Mindig törlöm, telepítés után. Régebben volt pár rom, amelyik nem szerette,de mostanában nem találkoztam ilyennel. Jobb ötletem nincs, mint hogy töltsd le újra és egy friss telepítést csinálj, esetleg azzal a TWRP-vel,amit én is használok. Fentebb írtam.
Először csak a romot és a SU- rakd fel. A többi ráér később. -
WhiteWalker
nagyúr
-
elroysk
tag
válasz
Savageboy #28913 üzenetére
igy van, pontosan ezert probaltam meg a kinai stabilt amibol a xiaomi.eu kesziti a romjait. termeszetesen a modem reszt kivettem a rombol. na de a problemam az hogy miert crashel be a fenykepezo a hatso kameranal?? (elsovel jo) tudtommal hajszalra megegyezo hardware...
-
-
Head88
addikt
válasz
Savageboy #28234 üzenetére
Most már látja az eszközkezelő. De sehogy nem tudom rávenni, hogy ne qualcomm hs-usb diagnostics 900E hanem Qualcomm Hs Usb Qdloader 9008 legyen.
Egy ilyen trükköt találtam neten, hogy 10sec-re akku lekapcs majd usb board lekapcs majd vol up+vol down és usb kábellel pcre kötni egyszerre de nem jön össze.
-
Head88
addikt
válasz
Savageboy #28231 üzenetére
A gond az, hogy teljesen laikus vagyok a droidhoz. Sailfish Jolla telót nyúzok előtte meg meego és maemo5 volt. Soha nem használtam droidot.
Ebben az EDL módban akkor is benne marad a teló ha lehúzom az akksit? (csak mert az már megvolt)
Ha rákötöm pc-re az eszközkezelő nem mutat semmit ami a telóval kapcsolatos. -
mrszitya
senior tag
válasz
Savageboy #28056 üzenetére
Rossz(abb) viszonyok mellett sajnos nem nő fel a GCam és a Snap Camera mellé. HDR-je talán nem is lenne rossz, talán nappalra még jó lehet.
(#28059) tlala
MIUI-n kívül jó ideje nem használok mást, így aztán Nougat és Oreo-val nincs tapasztalatom. Azt tudom, hogy a Google Camera-val például abszolút érdemes Nougat-on is próbálkozni, ott már a friss kiadások is mennek. Note 4 - legalábbis szerintem - fantasztikus képeket tud produkálni vele.
4pda letöltésekhez regelni kell. Nem volt egyszerű nekem sem, Google Translate és a Search segített benne.Annyit tudok felajánlani - ha nem tudsz regisztrálni, hogy küldd el esetleg privátban a letöltési linket közvetlenül, amit kinéztél és felteszem máshová. Csak ne tízesével küldd lehetőleg a linkeket.
(#28060) golyós
Nem tudom az okát, de nem csak nálam van így. Nem is csak az app fagy ki ráadásul, hanem a kamera is. Magyarán más fotós app sem megy ilyenkor, csak teló újraindítása után. (Most tiszta telepítés után is ez van nálam).
Igazából csak a teszt miatt lett volna jó a működő HDR és HHT (bár setétben így is elvérzik), egyébként nekem nem hiányzik a gyári kamera app különösebben. -
martin555
aktív tag
válasz
Savageboy #27165 üzenetére
adnátok léci tanácsot, hogy gyalulom le egész pontosan a régi FW-t?
TWRP:
wipe menüpont.. itt felajánlja: advanced vipe, vagy format dataalul SWIPE to factory reset..
(advanced-ben kiválogatható lenne dalvik, system, data, internal, cache..)
melyik menüponttal tudom rendesen letörölni a régi cuccot?
KÖSZI
-
han_lev
senior tag
válasz
Savageboy #25851 üzenetére
Ja, azt néztem el
Végül sikerült. Igaz FastBoot-ba sikerült felnyomni rá a legfrissebb Global Dewet.
Biztos, hogy mókolt rom volt rajta. Viszont nyitva volt a BL.
Most meg zárva van. De nem baj, ha már egyszer nyitva volt, gondolom fölösleges újra kérni a nyitást. Csak egyszerűen ráengedem az unlockert, és kinyitom, ha kell. De nem kell, mert így is jó lesz. Gyakran frissül, menni fog ez.
Köszönöm a segítséget, és az összefoglalót. ( ja, nekem ADB download módban a led pirosan "villogott" nem folyamatosan világított. Nem tudom ez jelentett e valamit -
bebe159
aktív tag
válasz
Savageboy #25762 üzenetére
Hhmm, most már van
De akit ki akarok tenni a képernyőre, őt nem tudom. Kipróbáltam másik emberrel, működött, de ha kitöröltem onnan, nem rakja ki mégegyszer. Esetleg töröljem a messenger adatokat, az segít?
Ha számít: MIUI 8 Global 7.5.11 | betaSzerk:
Leállítottam az appot és töröltem a gyorsítótárat, most kirakta azt akit akartam. -
-
-
-
-
kigyi_23
addikt
válasz
Savageboy #24709 üzenetére
Hát én bevallom őszintén nem győzött meg egyik felsorolt elérhetősége sem arról, hogy odamerném adni a telefonom a kezébe
Most komolyan telefonszáma nincs (persze nem telefonokkal foglalkozik) A Facebook oldala sem túl bizalomgerjesztő a többiről nem is beszélve pl. link a telefon listáról oda meg azt írja kérj tőle listát.... eléggé sumáknak tűnik így elsőre, de ne legyen igazam. Ettől függetlenül dolgozhat szépen és jól is csak a marketing nem megy neki
-
-
ktommy91
addikt
válasz
Savageboy #24122 üzenetére
Köszi a tippet! Végre úgy hasít a net a telómon ahogy kell. Illetve a jó wifi kapcsolat mellé az sem árt ha nem húzza be a féket 600kB-nál a download provider. Utóbbi problémára pedig itt a fix: [How to fix slow download]
miui lassú wifi letöltés
-
puazoltan
csendes tag
válasz
Savageboy #24057 üzenetére
Köszi, ez az XPosed működik, nincs bootloop.
Azért remélem a régi uninstaller script még működni fog vele, ha esetleg egy újabb update után megint nem akarna beindulni.
A többieknek is köszi az alternatívákat is, ez számomra most a legegyszerűbb megoldás, szóval ennél maradok. -
zorro3
csendes újonc
válasz
Savageboy #23549 üzenetére
Na a mai vergődésemnek köszönhetően sikerült lezárni a bootloadert telefon nem indul
.Rátettem xiaomi .hu oldalról egy romot végigfutott újraindult és annyi a telonak.
Most akkor mit kéne csinálnom.Ciki...
Kinyitom azt bootloadert hivatalosan az a tiszta az a legjobb de nem tudom sikerül e?Nem indul a telo csak fastboot módba...
.
-
gusthy
veterán
válasz
Savageboy #23375 üzenetére
Annyira egyszerű, és az xda fórumon le is van írva. Nem értem, hogy lehet elrontani.
Az ember feltolja a twrp-t, aztán :
1, firmware (az, ami ott van linkelve)
2, rom
3, gapps
4, Radon kernel (ha akarja az ember, érdemes)Előtte full wipe.
Pont tíz perc mindenestül.Kate esetén kell modemet külön felrakni.
-
-
-
Strayer
csendes tag
válasz
Savageboy #19804 üzenetére
Igen be vagyok jelentkezve a Mi fiókba. Igen telefonszámmal jelentkezem be az unlock progiban is. A telefonon be van kapcsolva a Find my device. Itt belépve látom a telefont az accounthoz rendelve, az eszközkeresés pedig működik. Developer optionsben az OEM unlock engedélyezve van. Usb hiba keresés is bekapcsolva.
-
-
-
válasz
Savageboy #19766 üzenetére
Laptop , 2-es usb , próbáltam másikon is ott is ugyan ez van .
A spec karaktereket kiszedtem , felrakta a syste.img-t pár perc alatt utána a recoveryt, és most neki állt ismét a system.img-nek.
Az eredeti név : kenzo_global_images_6.7.29_20160712.0000.26_5.1_global_7bd098cea7.tgz
Esetleg tudsz adni egy linket , hogy melyiket próbáljam meg feltenni ? Mert már párat próbáltam
-
-
válasz
Savageboy #19760 üzenetére
A saját gépem nincs itthon , és a páromén álltam neki , aminek nulla a akkumulátora , ezért történt a baleset.
Az edl mód bejön , villog a kis piros led a telefonon , a flash is elindul , de valamiért nem akar végezni
Nem szokott áramszünet lenni , ezért álltam neki nyugodtan . -
-
-
T1k3
tag
válasz
Savageboy #19654 üzenetére
Én fogalmaztam pontatlanul, elnézést kérek.
A MiFlash vizuálisan lefut, hiba nélkül: "success". Viszont a telefon újraindítását követően azt tapasztalom, hogy nem változott a ROM.
(Fastboot módban Kedacom USB device-ként ismeri fel a PC.)(Elolvastam az összefoglalót, az ominózus mélyvíz cikket és HOWTO-kat is. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem siklottam át olyan információn ami számotokra már-már evidens lehet. Ezért érdeklődöm.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- YouTube
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus One - Kína már itt One
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest