Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kolondrum #27061 üzenetére
Ebben a listában csak 1 gyulai cím van, ahol teszteltek.
-
dacsa
senior tag
-
balint355
aktív tag
válasz
Kolondrum #26156 üzenetére
Érdekes amit mondasz a bekapcsoló gombról, én a 8.5 stabilt tettem fel, és kb azóta kezdem azt érezni, hogy néha nem veszi az adást a gomb, erősebben kell nyomni és hasonlók...
Ki kellene próbálni valami nem MIUI rommal, ezt a telót úgyis már több mint egy éve békén hagytam, csak global dev és stabil volt rajta, eddigi telefonjaim között ez rekord
-
RVR400
veterán
válasz
Kolondrum #25571 üzenetére
Az csak azért fura, mert a hivatalos oldalon a Pronál a 7.4.25 az utolsó, és az SE verziónál van 7.4.27 a GD verzióból.
-
zeno79
őstag
válasz
Kolondrum #25536 üzenetére
MIUI 8 Global Beta ROM 7.4.27 Download Links
Note:
1. Update for Redmi Note 4G / Redmi 3S / Redmi Note 3 Qualcomm suspended.A kinainál pedig:
Update for Redmi 1 / Redmi Note 3 Qualcomm / Redmi 4A delayed this week due to stability test.Érdemes a fórumot először átfutni...
-
válasz
Kolondrum #24430 üzenetére
Ha van root, tudod törölni a fájlokat amik tárolják ezeket a beállításokat és mehet az új próba!
data/system/ -ből ezeket kell törölni!
gatekeeper.gesture.key
gatekeeper.pin.key
gatekeeper.password.key
gatekeeper.pattern.key
locksettings.db
locksettings.db-shm
locksettings.db-wal -
Gymszrs
csendes tag
válasz
Kolondrum #24295 üzenetére
Nekem személy szerint katasztrófa. Feljebb írtam, hogy akksiidőben nagyon nem jó, most ezt tetézte pár dologgal. Tegnap előtt 10%-on hagytam este, mondván majd melóban feltöltöm, reggelre lemerült. Oké ez talán még vállalható. ma reggelre viszont 36%-ról sikerült lemerülnie, valószínűleg azért mert az android rendszer 5 és fél órán keresztül nem hagyta mély szundiba menni a telót.... Tiszta telepítés volt a 7.1.19, OTA-n engedtem rá a 7.2.9 -et szóval nem igazán értem a dolgot. Viszont hozzátenném hogy ez egyetlen és saját példa, kétlem hogy másnak előfordulna. Mint tudjuk két egyforma xiaomi telefon típuson belül sem létezik...
-
-
-
diablo77
tag
válasz
Kolondrum #23858 üzenetére
Nekem ugyan SE verzió van, de a gyári energiafelhasználás mérési hibáját már én is észrevettem. Nekem a Bluetooth-nál tűnt fel. Egész nap megy (6-18 óráig), naponta legalább 1 órát használva is van (kocsiban telefonálás, zenelejátszás), mégis csak pár perc használatot ír, pedig 3 napja nem töltöttem.
-
válasz
Kolondrum #23789 üzenetére
Chrome NAGYON SOKAT ZABÁL(mindenkinél), és az sem mindegy hogy a kijelző automata fényerőn van(és azon belül hány % on) vagy pedig automata kikapcsolva és FIX fényerő és azon belül hány % on!
Amúgy nálam is a Chrome eszi a leg többet még a kijelzőtől is többet fogyaszt! nálam auto fényerő kikapcsolva és fix 20% körül fényerőn használom!
-
golyós
addikt
válasz
Kolondrum #23772 üzenetére
Holnap este lefényképezem neked, de folyamatos szinkron van, emailek, hívások, online hibabejelentő oldalt nézem sűrűn, FB van sok, Messenger nem jellemző, Chrome is megy rendesen. 2 sim .
Nekem akár melyik romot próbáltam ez az átlag, ha itthonvagyok hétvégén a wifi miatt illetve Budán ahol jó a térerő akkor ott összejön 7-8 óra. -
-
-
zeno79
őstag
válasz
Kolondrum #22662 üzenetére
A téma tetszik, a kép jó lenne, de igen... a gyári apptól ez telik ki... Ezért nem használjuk. (Még így telefonon nézve is látszik sajnos)
Az biztos nem igaz hogy azért szar és azért nem fejlesztik a szoftvert hogy vedd meg a flagship telót. Van egyáltalán sokkal jobb minőségű (pl. mint amit a SnapCamerával csinálunk) Miuival készült fotó? -
válasz
Kolondrum #22394 üzenetére
Pédául, ha akarnék, se tudnék S7/8-at használni, mert hiányzik egy olyan szolgáltatása, ami miatt nálam pont az alapfunkciót képtelen ellátni: nem működik a telefon. Én pédául azzal csak mellényúlni tudok.
De a S7 hangja jobb, a kamerája jobb, a kijelzője jobb, a design jobb, a blingfaktora jobb. A Xiaomi ezekben rossz? Nem rossz, csak kevésbé jó.
Szerencsére már nem a tízes évek elején járunk, amikor minden működő dolognak örülni kellett. Akkoriban leginkább a Samu volt használható. Távolról sem hibátlan, egy korai S és egy Note, de a htc-k is telistele voltak napi életet keserítő bugokkal. A kínaiak meg kabaré szintjén álltak.
A mai 2016-os RN3P sokkal jobb telefon a maga korához képest, mint az SGS1-em volt 2010-es elvárásokhoz, vagy Note2-m volt a 2012-es elvárásokhoz képest. Akkoriban minden szar volt, és minden apró örömért vastagon pénztárcába kellett nyúlni, ma meg minden készülék csupa öröm, csak valamelyik kicsit több öröm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elromlott. Hogyan tovább? Második rész.
- Óvodások homokozója
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest