Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint355
aktív tag
Sziasztok! Néhány hete használom a telót global stabil ROM-mal (ezúton is köszi a zárt bootloaderre flashelős leírást ), nincs vele különösebb bajom, csak egy gyors kérdés: ha jelentkezek bootloader nyitásra, és tegyük fel kapok engedélyt, de még nem akarom azonnal nyitni, akkor később bármikor nyithatom?
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
-
balint355
aktív tag
válasz dredbiro #9062 üzenetére
Download módban pirosan villog elvileg... Ha flashel akkor jó, reméljük sikerül.
Alabástrom: ha belefér, akkor persze jobb a 3 gigás, nekem a 2 gigás van, de a RAM kezelés nem valami acélos. Kamera különbségről nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
válasz dredbiro #9065 üzenetére
Nem tudom, majd kiderül sikerül-e a flashelés...
De várj, most jut eszembe a másik topicban rosszat linkeltem, arról a linkről a recovery ROM-ot tudod letölteni, neked meg a fastboot kell a MiFlash-hez... [link] ő kell neked, sorry
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
válasz dredbiro #9070 üzenetére
Mi logó megjelenik? Ha igen akkor pár percet adj neki, ha nem... akkor ahhoz én már kevés vagyok, majd a nálam rutinosabbak segítenek
szerk: nem lehet hogy csak download módban maradt a teló? Nyomd hosszan a bekapcsoló gombot (10-20 másodperc), akkor újra kell indulnia.
[ Szerkesztve ]
-
-
balint355
aktív tag
válasz dredbiro #9077 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést, de ha a Mi messaging-re gondolsz, az csak akkor jó, ha vannak olyan ismerőseid akik MIUI-t használnak, mert akkor velük ingyen tudsz beszélgetni.
Nincs mit, erre van a fórum
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
-
-
balint355
aktív tag
válasz Alabástrom #9087 üzenetére
Használattól is függ, de pl. pár éve az 512 megát is mindenki elégnek gondolta, aztán hova jutottunk Az alkalmazások "fejlődnek", vagy legalábbis a hardverigényük egyre nagyobb lesz, hosszútávon nem rossz választás a több RAM (mondjuk nekem is 2 gigás van az ár miatt, játékok is jól mennek rajta, de több alkalmazás egymás mellett nehezen megy)
-
balint355
aktív tag
válasz ducsidu #9089 üzenetére
Ugyanígy érzem én is, egy ZTE Skate és egy Redmi 1S után elég durva a helyzet Bár én inkább úgy látom, elérte a Xiaomi a nagy gyártók szintjét, olyan szempontból hogy most már a Xiaomi-kat pont olyan nehéz ROM-olni mint bármelyik másik gyártó telefonját
Ez a multitasking dolog a MIUI régi baja, Redmi 1S-en is (1 giga RAM) a MIUI katasztrófa volt ezen a téren, CM és más romok köröket vertek rá... Remélem majd csiszolnak rajta, mert így nagyon aggresszív a RAM kezelés.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
válasz eléghisztis #9273 üzenetére
Ott van az, tartsd erős fény felé és lehet látni. Eustock nem szokott hamisítványt küldeni, valószínűleg eredeti.
-
balint355
aktív tag
A verziószámozás máshogy van a stabil és fejlesztői romoknál. Stabilnál van 7.0.x.x, 7.1.x.x stb., MIUI8-asnál meg majd lesz 8.0.x.x és így tovább.
Fejlesztői romoknál a számozás dátum szerint van, pl. a 6.7.7-es kínai fejlesztői rom 2016.07.07-én jelent meg (pontosabban 8-án, a verziószám mindig csütörtökre esik, a megjelenés pénteken van). Global fejlesztőinél 1 hét eltérés van, a 6.7.5-ös most hétfőn, 12-én jelent meg.I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
balint355
aktív tag
Úgy mellékesen megkérdezhetem, hogy mi az előnye a xiaomi.eu féle ROM-oknak? Sokan ajánlják még mostanában is, pedig péntektől kezdve a global dev is hetente fog frissülni, és ha minden igaz a magyar fordítás is belekerül lassan, így (számomra) a multi összes előnye elveszett, viszont megmaradt az a hátránya hogy nyitott bl kell hozzá Ha van más előnye amiről nem tudok, szívesen meghallgatom
-
-
-
balint355
aktív tag
válasz beyruth82 #10911 üzenetére
Nekem eddig 7.2-es és 7.3-as global stabillal is, és most global beta 6.7.5-tel is megvan a 8 róra körüli SOT, nem kell ahhoz eustockos ROM. Szerintem csak arról van szó, hogy a fórumra általában azok írnak akiknek problémájuk van
Sty01: nekem ezt egy korábbi stabil verzió csinálta egyszer, amikor már régebb óta nem volt újraindítva a teló, akkor egy újraindítás megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
1-2 hétig volt bekapcsolva, egyébként kb csak akkor indítom újra ha frissítés van. Ha telepítés óta nem inditottad újra akkor érdemes megpróbálni, amúgy meg erről a romról nem tudok nyilatkozni, én most global devet használok.
-
balint355
aktív tag
válasz Graphics #11038 üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy először feltenném a global stabilt eme leírás alapján, majd global stabil alól Updateren keresztül fel tudod tenni a global devet. Úgy tudom zárt bootloader mellett így lehet megoldani, javítsatok ki ha tévedek
-
balint355
aktív tag
válasz gusthy #11042 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy mi az oka annak, hogy kétféle ROM-ot tettek közzé a kínaiak? OTA-n frissítettem 6.7.5-ről és 5.1 maradt... A letöltés oldalon 6.0, a 6.7.21-es ROM topicjában viszont 5.1 szerepel... Amúgy az 5.1-es is magyar
Duliee: a gyári ROM-okat fel lehet tenni zárt bl-lel is, azzal a leírással amit linkeltem. Arra vigyázz, hogy azzal a módszerrel közvetlenül nem lehet feltenni a global devet, viszont global stabilt igen, és onnan Updaterből lehet frissíteni global devre. Nem gyári ROM-okhoz kell nyitott bootloader.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
válasz p.mano #11088 üzenetére
A xiaomi.eu-s se rossz, én viszont inkább a gyári ROM-okat használnám (azokhoz nem kell bootloader nyitás). A global dev a mai frissítés óta tud magyarul, és hetente fog frissülni, a global stabil viszont stabilabb, de nem tud magyarul és ritkábban frissül.
-
balint355
aktív tag
Stabilról devre frissítésnél törlődnek az adatok, ezt ki is írja az Updater... Vagy mire gondolsz, mik maradnak ott? Én is így tettem fel, nem maradt meg semmilyen alkalmazás, beállítás stb. és nincsenek is ilyen problémáim.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
Ha global stable van fent akkor igen, updater-ből fel lehet tenni. Minden adat törlődni fog, erre az updater is figyelmeztetni fog. Magyarul egész jól tud a tegnapi frissítés óta, vannak még angol részek de már használható.
-
balint355
aktív tag
Jelenleg a xiaomi.eu felé multi ROM-ok és a legújabb global dev tud magyarul, a korábbi global devek csak kis részben voltak magyarok. A legegyszerűbb először feltenni a global stabilt (összefoglalóban le van írva a telepítés), majd arra updater-ből mehet a global dev. A xiaomi.eu romokhoz bootloader nyitás kell.
-
-
balint355
aktív tag
válasz likeaRAINBOW #11156 üzenetére
Nekem felajánlotta, simán fel is ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest