Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
rellif
senior tag
válasz
dredbiro #28719 üzenetére
Nálam ez segített amikor nem ment az MTP wpdmtp.inf
Vagy MIUI USB Beállítások app -
rellif
senior tag
válasz
dredbiro #28714 üzenetére
Ha sikerül átváltanod MTP-re akkor a Total commanderrel is tudsz gépre másolni.
Leírás ill. plugin. -
-
-
-
madrac
senior tag
válasz
dredbiro #25071 üzenetére
Mi az a GD? Custom rom alatt is voltak hang problémák. Azt hiszem az lett a konklúzió, hogy az újabb MIUI rom-okban elcseszték a firmware-t.... Én is felpattintottam egy másikat, és nálam nem jelentkezett a probléma. Custom rom-ot használok. Régebbi rom verziót nem tudsz visszarakni?
-
RVR400
veterán
válasz
dredbiro #24672 üzenetére
Egy kis DOS alapismeret.
-
válasz
dredbiro #24672 üzenetére
A twrp.img nek abban a könyvtárban kell lenni ahol az adb.exe található másképp nem fog menni vagy pedig a bonyolultabb mód, hogy megadod a twrp elérhetőségét is, de egyszerűbb ha oda másolod a twrp.img.t ahol az adb.exe van!
A parancs sort meg az adb mappájából indítsd!
-
beg
veterán
válasz
dredbiro #24667 üzenetére
Azt leszámítva, hogy 3 hsz-t nyomtál egymás után?
Összefoglaló, Mélyvíz:
"
- A telefon kikapcsolt állapotában vol- és bekapcsoló gomb egyidejű megnyomásával lépjünk be fastboot módba.
- Nyissuk meg a terminált az adb könyvtárban, ahol az adb.exe és fastboot.exe is található.
- Adjuk ki a fastboot devices parancsot és ellenőrizzük, hogy a telefont látja-e a PC.
TWRP telepítése:
- Adjuk ki a fastboot flash recovery image-name.img parancsot. Az image-name.img név helyére a korábban letöltött, kicsomagolt és a jelenlegi könyvtárba másolt img fájl nevét kell behelyettesíteni.
Miután lefutott és kiírta, hogy "finished", volume+ és power gombok együttes lenyomásával indítsd a telefont, különben a TWRP elveszik."ZCX Twrp-t akarod feltenni?
-
válasz
dredbiro #24653 üzenetére
Van hozzá való gyári ragasztó! itt láthatod! de van univerzális 3M Ragasztó is csak ezzel kicsit több a meló szépen végig körbe ragasztani az aksihoz jó bármilyen vékony 2.oldalas ragasztó, de jó amit előbb linkeltem 3M ragasztó is!
-
-
pvt.peter
őstag
válasz
dredbiro #24577 üzenetére
Ha 10 napon belül nem jön semmi, akkor itt lehet panaszkodni. Complaints/Advice
-
pvt.peter
őstag
válasz
dredbiro #24572 üzenetére
Pontosabban mit jelent az, hogy nem történik semmi?
Nem tölt be az oldal?
Másik böngészővel próbáltad már?Amúgy a mélyvíz leírást ajánlanám.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" mélyvíz - Bootloader nyitása, állapota -
ktommy91
addikt
válasz
dredbiro #23815 üzenetére
Nálam simán be lehet állítani a google-t keresőmotornak, nem tudom hogy mi lehet a gond.
(#23816) batai15: Próbáld meg a Kenzo Charge Control-lal beállítani 2000mA-re
-
martin555
aktív tag
válasz
dredbiro #21613 üzenetére
tisztelt Urak,
redmi note 3 Pro kenzo 2GB,
légyszíves írjátok meg:
mik a tapasztalatok android 7-es romokkal? például Cyanogenmod 14 ?
jelenleg a 6-os droidos cm13 futtatom, igazából elvagyok vele, apró kényelmi dolgokat hiányolok, ezért kérdem, ha 7-es androidos rommal, pld cyanogenmod, már érdemes foglalkozni (azaz majdnem MINDEN alap cucc működik, videófelvétel, stb) akkor felraknám azt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dredbiro #19656 üzenetére
Sok mindentől lehet
Első körben másik töltövel próbáld meg.
De ha kihúzható a kábel a töltő fejből azt is csereld...
Ha azzal sem tölt akkor ciki...
Lehet szoftveres hiba , vagy rosszabb esetben akku.
Nekem így döglött meg anno a gyári pár hónapos Samsung töltöm.Hatha ez lesz a baj... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
dredbiro #18317 üzenetére
Elvileg az annyit csinal hogy ha kiveszed zsebbol vagy tokbol akkor feny eri az erzekelot , es bekapcsolja a kijelzot.
En erre az easy smart cover alkalmazast hasznalom,mert ez le is zarja ha visszateszem a tokjaba. Lehet a gyari is tudja ezt , en azt sosem hasznaltam.
Csak az appot.CM13 SOT , kb 5 ora johet ki belole...
-
-
vampire17
addikt
-
attiati
veterán
válasz
dredbiro #16229 üzenetére
Nem tudtam, hogy xiaomik tudják.
Elő lehet csalogatni ezt a funkciót valami "gyorsbillentyűvel", hogy ne kelljen a beállításokban matatni?
(gesztussal, vagy ráprogramozni valamelyik fizikai gombra)Bár a képernyőn elérem a fontos dolgokat.
Úgyis csak jobbra balra, le-fel scrolloz az ember böngészés közben, nem? Nem fontos a képernyő teteje.Viszont fogásra a fizikai méret úgy is nagy, hiába lekicsinyíthető a képernyő. Ettől függetlenül tök jó ez a funkció, meggondolom.
(honor p9 lite kisebb, de az meg nagyon csúszik szerintem)
-
-
Butcher82
senior tag
válasz
dredbiro #15547 üzenetére
Persze az a biztos, párat telót szedtem már szét, ezt még nem kellett
.
Ha nem jutsz dűlőre, ez a videó segíthet, csak egy kis türelem és odafigyelés kell ha megvannak az új alkatrészek, ja és egy hajszárító ha nincs hőlégfúvó (megteszi az is).https://www.youtube.com/watch?v=EyJNZe8Whug
-
Butcher82
senior tag
válasz
dredbiro #15535 üzenetére
Szia, ha digitizert úgy gondoltad, hogy csak az "érintőt" az nem fog menni sajna, mert össze van ragasztva magával az lcd panellal.
Elsőre ezt találtam (lehet van olcsóbb is):
http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Digitizer-Touch-Screen-for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-5-5inch-/272347166118?var=&hash=item3f6927f5a6:m:m6mRxS6pwuEORRxHY_sHIpw
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár napja már lehetett olvasni az érkezéséről, a Xiaomi pedig be is jelentette a Snapdragon 650-es Note 3 variánst, amely a Pro utótagot kapta.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest