- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Ah köszi!
Megvan, de nem pontosan ezen az útvonalon!
Helyesebben: Beállítások - Akkumulátor és teljesítmény - Akkumulátor használat - Hardver fül - Képernyő.
Én mindig csak a jobb felső sarokban levő óraikonra böktem, nem vettem észre, hogy van Hardver fül is. A grafikonon meg látszott a képernyő mennyit volt bekapcsolva, de a használati időt itt nem láttam!
Köszi még egyszer! -
Digger
senior tag
Nekem sincs bajom az üzemidővel, pedig jó néhány frissítésen vagyok már túl! (kop-kop)
Apropó! A kijelző üzemidőt hol, vagy mivel ellenőrizhető?Lehet, hogy béna vagyok, de a hangalapú keresés értesítésének a kikapcsolását sehol nem találom! Csak a Google alkalmazásokat lehet elvileg ki-be kapcsolni, de ezt a fránya hangkeresést nem befolyásolja az sem.
-
zeno79
őstag
Nálam sem volt ~8 órán keresztül deepsleep, pedig nem töltöttem előtte. Ne má' hogy 2016-ban töltés után újra kelljen indítani a telefont!
Ha a stabil is ilyen lesz, megy fel a WL detektor, vagy vissza CM.
(Most direkt nem rootoltam a stabilt, kíváncsi vagyok milyen lesz, csak az a sok sz@r google cucc ne lenne!) -
Az meg mi hol lehet? De előtte ment, tehát nem értem, de hátha.
Szerk: Minden engedély meg van nekik adva, ez valami bug lesz, mert az nem normális, hogy rábökök valamire és látszólag csinálná, majd újra azt a képet kapom ahol lehet csatolni. Minden téren ez van nem csak mail vagy valami. Minden ami fájl küldés. A dropbox kivétel, mert az 10-ből 1x megeszi és csatolja, vagy FAIL üzenetet ad.
-
japunk
aktív tag
Rezeg egyet a telefon, amikor odaérintem az ujjam, tehát "felismeri", csak nem enged át a patternen. Ha megadom neki azt, amit én anno megadtam neki azt nem fogadja el. Legutóbb 2 órára zárolta magát, még egyszer nem akarom kipróbálni. Annyi még, hogy hívni tudnak, az értesítési sávban is tudok ügyködni, csak olyan mintha ez a minta eltakarná a kijelzőt és nem tudom eltüntetni.
-
tekes
tag
pl a miui.hu-n.
Aszt hiszem nem konkrétan a note 3, talán régebbi note-oknál írták, hogy melegben, kocsiban hagyva előfordul.Ettől függetlenül érdekel, hogy szükség esetén tudom-e magam javítani?
Azt látom, hogy lehet hozzá kapni alkatrészt.Az omnia II-n nem volt gond a digitizer csere.
-
-
RVR400
veterán
"volt már ,hogy 14 óra kijelző időm is volt", ráadásul "a 10 óra minimum megvan mindig"
-
Digger
senior tag
Nem, csak a PC-n voltam eddig bejelentkezve, de eddig azt nem olvastam, hogy a telefonon kellene.
Amúgy megcsináltam az SMS-el történő azonosítást, látta, hogy online a telefon, újraindítottam fastboot módba és akkor sem ment le!
Az nem lehet, hogy a stockos kókány ROM miatt nem engedi? -
zeno79
őstag
-
zeno79
őstag
Nem akarok hitvitát kirobbantani, de a miui elég nagy étvágyú. A tesztben is a 7.2.3.0 romról volt szó mint baromi nagy SOT-vel rendelkező valami. A 7.3.5.0 meg csak ~4, ahogy olvasom.
Este feltettem a CM-et, még nem tudok SOT-ról nyilatkozni, de biztos jobb mint a miui.
(MiBand miatt folyamatos a BT kapcsolat, az sokat eszik, majd meglátjuk) -
ricsi0307
senior tag
Egy rom telepítés mindig úgy kezdődik, hogy "Full wipe and factory reset". A Full wipe = ( Dalvik/Art Cache,
System, Data, Internal Storage, Cache ) A kérdés az volt, hogy hova tegye a romot én erre válaszoltam az indoklásommal. Amúgy mindenki úgy csinálja ahogy szeretné max bootloop fc. meg random crash lesz a vége -
ricsi0307
senior tag
És a sok szemét az alkalmazások után mind ott marad foglalva ezzel feleslegesen a memóriát. Az a tiszta telepítés ha azt is formázod. De mindegy nekem 3 éve gond nélkül felment az összes rom SD-ről mindenféle gond nélkül.
Steve1207: Nevetségessé teszik magukat, 2 havonta kiadnak ugyan abból a telefonból egy újabb variánst ami csak egy hangyányit különbözik a másiktól. Aki meg megvette a régebbit egy héttel korábban az meg szívhatja a fogát, hogy most ott az újjabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Autós topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged