Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7125) tylerddd válasza Ed Parker (#7121) üzenetére


tylerddd
veterán

Annak az okát, h ki miért nem visz magával kamerát bárhova is, nem hiszem, h bármelyikünk meg tudná mondani. Szinte biztos vagyok benne, h manapság 10 emberből több, mint 5 telefonnal fényképez állatkertben is. Lusta sz** mind és nem is szeretnek fotózni ezek az ÁTLAG felhasználók.

Azt pedig még mindig nem értem, h kinek akarod bizonyítani, h egy fényképezővel jobb képeket lehet csinálni, mint egy telefonnal?! Mondta ennek ellenkezőjét bárki is?!

Illetve jössz egy éjszakai képpel (ami mellesleg baromi jó, grat., ez már bizonyíték a hozzáértésedre), amilyet én és rajtam kívül még nagyon sok ember még fényképezővel sem tudna csinálni, és aminek technikájáról külön fejezetek szólnak pl. a szakkönyvekben?!

Leírom még egyszer és utoljára: az i6s-nek remek kamerája van a felső kategóriás telefonok mezőnyében.

Amire nekem kellene pl. egy videokamera, arra elég ez is, nem veszek külön eszközt. Nevezz lustának vagy olyannak, aki nem szeret igazán videózni, de ettől még ez a helyzet és rajtam kívül is vannak még ilyen elvetemültek. Arra, h pl. egy családi összejövetelnél videózzak, több, mint elég az i6s.

Csak egészség legyen, meg térerő!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.