- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Csak annyit jegyeznek meg, ha valaki nem hasznal CPU/GPU specifikus dolgokat, akkor a Debian Wheezy alapu cuccok hasonloan viselkednek az osszes platformon, amire van ilyen port. (Pl. csomo RasPi-s vackomat tudtam tesztelni az i5-os gepemen, es a Hawkboardon is ment, sot, van olyan, ami Beagle-on. Mondjuk a GPIO nem tartozik ezek koze. De pl. a webcam, OpenCV, pendrive-ra kepek mentese, az ment.) Szoval, ha kinezi az ember, mire akarja hasznalni, pontosan, akkor lehet platformot keresni.
En pl. media lejatszonak medialejatszot vennek, (amugy egy vacak Android sticket hasznalok most,) es nem szaroznek a RasPi installalasaval... de ez csak maganvelemeny, nem vagyok erzekeny a kep/hangminosegre, nem FullHD a TV-m, es meg egy passziv hangszoro szettem sincs a szamitogephez. Tudom amugy, hogy masoknak magasabbak az igenyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest